28 Ιανουαρίου 2022

ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Θρασύς, εμμονικός, ανίκανος, επικίνδυνος, αμετανόητος…
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
 
Πριν τρεις μήνες, συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου 2021 στο άρθρο μου “Ένας επικίνδυνος Πρωθυπουργός”, ξέθαψα και έφερα στην επιφάνεια μια ομιλία (Δεκέμβριο του 2017) του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε υψηλό κομματικό ακροατήριο (στην πρώτη σειρά μεταξύ άλλων ήταν και ο σημερινός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αλλά και ένας εκ των δυο Αντιπρόεδρων της Νέας Δημοκρατίας) Κωστής Χατζηδάκης, έλεγε με ιδιαίτερο στόμφο και ύφος “χιλίων καρδιναλίων” τα εξής: 
«Είμαστε μια χώρα στην οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας, σεισμούς, φωτιές και πλημύρες! Και είμαστε ασυγχώρητοι, εάν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα οποία ξέρουμε με βεβαιότητα, ότι θα γίνουν κάποια στιγμή, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε»! 
 
Τέτοιες βαρύγδουπες και ανέξοδες δηλώσεις έκανε ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκ της ασφαλούς θέσης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επενδύοντας στο άμεσο μέλλον, δηλαδή στις εκλογές που έρχονταν! 
 
Και ο λαός μας για άλλη μια φορά “τσίμπησε” και στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να τα αλλάξει όλα!  
 
“Τσίμπησε” ο λαός μας στα αισχρά ψεύδη του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρ΄ ότι είχε κακή πείρα από βαρύγδουπα προεκλογικά ψεύδη όλων των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων Εξουσίας, που άλλα λένε στον ελληνικό λαό προκειμένου να του υφαρπάξουν την ψήφο και άλλα εφαρμόζουν στην πράξη στη συνέχεια, όταν καταλαμβάνουν την Εξουσία!  
 
Αυτά όμως τα ασύστολα και αισχρά ψεύδη επηρεάζουν στο έπακρο την ζωή των πολιτών της χώρας μας! Ανατρέποντας τα όνειρα μιας ζωής, εξανεμίζοντας τους κόπους τους, καταστρέφοντάς τους ολοσχερώς! 
Κραυγάζοντας στη συνέχεια για την κακή τους πολιτική επιλογή! 
 
Στο σημείο αυτό να πω, πως εκείνες οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, παίζουν συνεχώς πλέον στα ΜΜΕ, όπως στην εκπομπή της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 των “Ράδιο Αρβύλα” στον ΑΝΤ1, ήταν μέρος της σατυρικής θεματολογίας τους!  
 
Ανίκανοι και επικίνδυνοι… 
 
Ωστόσο αυτός ο Πρωθυπουργός σήμερα ακυρώνει καθημερινά τον εαυτό του, αφού αποδεικνύεται ανίκανος και αυτός – όπως και οι προηγούμενοι - ώστε να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές, τις πλημύρες και τον χιονιά που προέκυψαν στα χρόνια που είναι Πρωθυπουργός μιας επικίνδυνης κυβέρνησης!  
 
Στις αρχές του Αυγούστου 2021, δηλαδή μετά από δυο ολόκληρα χρόνια από εκείνες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, είχαμε τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαιγαν τα πάντα επί εβδομάδες και αυτή η ανίκανη κυβέρνηση αδυνατούσε να περιορίσει την έκτασή τους, πριν αυτές κατασπαράξουν στο πέρασμά τους, δάση, σπίτια, επιχειρήσεις! 
 
Αυτή λοιπόν η ανίκανη κυβέρνηση και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί αμέσως να ξεκινήσουν αντιπλημμυρικά έργα στην ολοσχερώς καταστραμμένη Βόρεια Εύβοια, ασχολούνταν με τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους! 
 
Μοιραία λοιπόν, στην πρώτη μεγάλης έντασης βροχόπτωση τον Οκτώβριο, οι πυρόπληκτοι κάτοικοι της Εύβοιας, βάλτωσαν τις στάχτες τους μέσα στα λασπόνερα! Παίρνοντας τις κυβερνητικές υποσχέσεις προς αυτούς, ο άνεμος του Οκτωβρίου! 
 
Να ήταν όμως μόνο η Βόρεια Εύβοια, που κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί, πώς είναι δυνατόν να έχει ίδιες υποδομές με την Πρωτεύουσα; 
 
Ήταν και η Πρωτεύουσα, η οποία “πνίγηκε”, την οποία “έπνιξε ο Μπάλλος”! Συνοικίες της Αθήνας (Κολωνός κ.α.) μετατράπηκαν σε λίμνη και η κίνηση των πολιτών γινόταν με βάρκες! Τα ίδια και στις Τζιτζιφιές, τα ίδια σε όλη την Αττική! Η απόλυτη καταστροφή από την ανικανότητα, από την αναισθησία της κυβέρνησης! 
 
Χαρακτηριστικότερο περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, ήταν ο πλημμυρισμένος περιβάλλοντας χώρος του γενικού νοσοκομείου νοσημάτων θώρακος “Σωτηρία”! 
 
Εκεί είδαμε ανθρώπους να κολυμπάνε προκειμένου να βγουν από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, αφού όλος ο προαύλιος χώρος είχε καταληφθεί από νερά! Μια εφιαλτική κατάσταση σε χώρα της ΕΕ! 
 
Αλλά δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που πλημμύρισε το “Σωτηρία”! Αυτό συνέβη κι επί άλλων κυβερνήσεων! Και το ερώτημα είναι, αν αυτό το πολιτικό Σύστημα ενήργησε προκειμένου να δημιουργήσει φρεάτια υποδοχής όμβριων υδάτων, αποχετευτικό σύστημα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μια θεομηνία! 
 
Η απάντηση βεβαίως είναι όχι! Γιατί αυτό το πολιτικό Σύστημα χαρακτηρίζεται από αναισθησία και ωχαδερφισμό! Γιατί όλα τα θέματα, ακόμη και η ζωή συνανθρώπων μας είναι αφημένα στην τύχη τους! 
Καμία ανησυχία, καμία πρόβλεψη, κανένας προγραμματισμός! 
 
Επίσης, άλλο χαρακτηριστικό περιστατικό, η πλημμυρισμένος υπόγειος δρόμος του Φαληρικού Δέλτα, με το λεωφορείο αστικής συγκοινωνίας να βουλιάζει και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές!  
 
Θρασείς και αμετανόητοι… 
 
Αλλά δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση και ο Πρόεδρός της, αποδεικνύουν σε κάθε νέο ακραίο καιρικό φαινόμενο, πόσο ανίκανοι, πόσο επικίνδυνοι είναι! Αποδεικνύουν πόσο ανεπαρκείς είναι, αφού δεν μαθαίνουν από τα προηγούμενα λάθη τους! Αποδεικνύοντας, πως δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς! 
 
Απέδειξε την ανικανότητά τους για άλλη μια φορά η πρόσφατη κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα χιονόπτωσης που έπληξε την Ελλάδα, αλλά κυρίως την Πρωτεύουσα! Με τον κρατικό μηχανισμό να είναι ανύπαρκτος, άφαντος, αόρατος! 
 
Η “Αττική Οδός” από “τον πλέον ασφαλή δρόμο”, που έχει πληρωθεί με αίμα και ιδρώτα από τον ελληνικό λαό και που ποτέ δεν θα γίνει απόσβεση του έργου, προκειμένου να τα κονομάνε οι μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες της “Αττικής Οδού”, κόντεψε να γίνει το νέο “Μάτι” για πολλούς Έλληνες πολίτες!  
 
Αλλά και κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, όπως η Λεωφόρος Κηφισίας, η Λεωφόρος Μεσογείων κ.α. κεντρικές αρτηρίες της Πρωτεύουσας παρουσίασαν το ίδιο χάλι με την “Αττική Οδό”!  
 
Αυτό λοιπόν το επιτελικό κράτος “έλαμψε” διά της απουσίας του τις κρίσιμες βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη! Ο Πρωθυπουργός εξαφανισμένος, ξέχασε τα διαγγέλματά του! Συντονισμός θεσμικών οργάνων μηδέν! Και ξαφνικά θυμήθηκαν τις Ένοπλες Δυνάμεις για να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά! 
 
Όμως “γλώσσα μαλλιαρή” είχαν, ώστε να μετακυλήσουν τις εγκληματικές τους ευθύνες σε άλλους!  
 
Ο εκ των πραγμάτων ανίκανος και επικίνδυνος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, επέρριψε την ευθύνη στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για μη ακριβή πρόβλεψη της ώρας που θα ξεκινούσε η έντονη χιονόπτωση στην Αττική! 
 
Τόσο όμως ο Διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, όσο και ο μετεωρολόγος και Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος “άδειασαν” τους άθλιους και εκτός πραγματικότητας ισχυρισμούς του κ. Στυλιανίδη, αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Ιωάννη Οικονόμου! 
 
Ξεμπρόστιασε τα κυβερνητικά ψεύδη ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ… 
 
Ο κ. Θοδωρής Κολυδάς, “κάρφωσε” την κυβέρνηση δηλώνοντας: 
«Η συγκεκριμένη κακοκαιρία με την ονομασία Ελπίς χαρακτηρίστηκε εξαρχής και έγκαιρα ως ένα επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο, δόθηκε κόκκινος συναγερμός και από πλευράς της ΕΜΥ προσδιορίστηκε χρονικά με μεγάλη ακρίβεια. Ειδικότερα, το δεύτερο κύμα χαρακτηρίστηκε με τον υψηλότερο βαθμό προειδοποίησης με βάση τα Ευρωπαϊκά Δεδομένα της Eumetnet με κόκκινο συναγερμό, μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022 όπου περιλαμβανόταν η Αττική. Στην προχθεσινή σύσκεψη, μελετώντας online τα δεδομένα, τα οποία προέβαλα και σε όλους τους συμμετέχοντες, τόνισα ότι η κακοκαιρία στην Αττική τελικώς θα ξεκίναγε νωρίτερα, από ό,τι έδειχναν τα πρώτα στοιχεία. Συνεπώς όλοι είχαν εικόνα του τι θα επακολουθούσε!»! 
 
Να σημειωθεί, ότι ο κ. Κολυδάς είχε λάβει μέρος την Κυριακή στην ευρεία κυβερνητική συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας!  
 
Άρα, η χρονική έναρξη της κακοκαιρίας είχε επισημανθεί με απόλυτη ακρίβεια, καταρρίπτοντας τα κυβερνητικά “παραμύθια”! 
 
Επίσης ο μετεωρολόγος και Βουλευτής της ΝΔ Γίαννης Καλλιάνος πήρε αποστάσεις από τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας τις δηλώσεις του κ. Κολυδά! 
 
Αλλά και ο καθηγητής Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ την Τετάρτη το πρωί, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στην κυβερνητική διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίς”, μιλώντας για πολύ σοβαρά λάθη που έγιναν και για μεγάλες ευθύνες που αναλογούν στον κυβερνητικό επιχειρησιακό σχεδιασμό: 
«…Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το θέμα είναι καθαρά επιχειρησιακό. Όλα αυτά που βιώνουμε, δεν οφείλονται στην κλιματική κρίση, αλλά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Έναν σχεδιασμό για τον οποίο πρέπει να κάνουμε άλματα μπροστά. Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό αποτύχαμε παταγωδώς…»! 
 
Χτύπημα Μητσοτάκη κατά Δένδια;  
 
Όμως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μεγάλη καθυστέρηση, συνέχισε το κυβερνητικό αφήγημα περί ευθυνών της ΕΜΥ και της διοίκησης της Αττικής Οδού!  
Και όπως διαβάζω στο πάντα σωστά ενημερωμένο σάιτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη: 
«Οι μέτοχοι της εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό είναι οι: ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ και η Γαλλική EGIS PROJECTS. Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο ισχυρότερος μέτοχος. Οι μέτοχοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι οι: Η εταιρεία Reggeborgh (Ολλανδοί) που κατέχει άμεσα το 29,85% της Ελλάκτωρ, αλλά μέσω φίλιων δυνάμεων όπως η Atlas NV (που κατέχει το 9,8%), ελέγχει άνω του 40% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 
 
Ακολουθούν δύο εταιρείες, μέσω των οποίων εφοπλιστές ελέγχουν άνω του 30% της Ελλάκτωρ και είναι η Greenhill Investments και η Kiloman. 
 
Νομικός σύμβουλός των Ολλανδών επενδυτών (δηλαδή του βασικού μετόχου) είναι το νομικό γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια. Να πώς δικαιολογείται η αναλγησία και η επιχειρηματική απληστία των εταιρειών που κάνουν κουμάντο στην Αττική Οδό. 
 
Έτσι έφθασαν να διεκδικούν από το κράτος αποζημίωση 75 εκατομμυρίων ευρώ για τα lockdown στην πανδημία. Έτσι δεν τοποθέτησαν ποτέ το αναλογικό σύστημα πληρωμής των διοδίων, δηλαδή την καταβολή αντιτίμου ανάλογα την απόσταση που διανύει το κάθε όχημα.  
 
Υποτίθεται πώς η ανακοίνωση κατά τη Αττικής Οδού από την κυβέρνηση ήταν και επίθεση (κάτω από το τραπέζι) του περιβάλλοντος Μητσοτάκη κατά του Νίκου Δένδια. Όλα αυτά είναι παραπολιτικές ανοησίες και δεν πείθουν κανένα. Κυρίως εκείνους που εγκλωβίστηκαν…»! 
 
Ωστόσο εμείς να σας θυμίσουμε από πότε σας ενημερώνουμε ότι, Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Δένδιας είναι δυο ξένοι στην ίδια κυβέρνηση; 
 
Αλλά να επισημάνουμε, πως αν ισχύει πως το δικηγορικό γραφείο του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια έχει την νομική κάλυψη μετόχων της “Αττικής Οδού”, αυτό μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά κατά πόσο είναι και ηθικό; 
 
Μητσοτάκης – Στυλιανίδης, τα κακά της μοίρας μας…  
 
Επίσης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρείχε απόλυτη πολιτική κάλυψη στους Υπουργούς του και κυρίως στον Χρήστο Στυλιανίδη, δηλώνοντας πως:  
«…Υπάρχουν αστοχίες και ανεπάρκειες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν. Για τους λόγους αυτούς δημιουργήσαμε το νέο υπουργείο και θα συνεχίσω να το στηρίζω, ενισχύοντας τις δομές και τις δυνατότητές του»! 
 
Έτσι απέδειξε για μια ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός πως εκτός από ανίκανος, επικίνδυνος, εμμονικός, αμετανόητος, είναι και θρασύς!  
 
Ένας Πρωθυπουργός που ζει στο δικό του σύμπαν. Ένας Πρωθυπουργός που δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Ένας καταστροφικός Πρωθυπουργός που δεν έχει ποτέ το θάρρος ανάληψης των ευθυνών λόγω εγκληματικών κυβερνητικών λαθών! 
 
Αυτόν τον διχαστικό Πρωθυπουργό, όλη η ελληνική κοινωνία τον καλεί να παραιτηθεί κι αυτός σφυρίζει αδιάφορα! Σφιχταγκαλιασμένος με την καρέκλα της Εξουσίας! Ο οποίος είναι ικανός και σε πολιτειακή και πολιτική εκτροφή, προκειμένου να συνεχίσει να είναι Πρωθυπουργός!  
Αυτός ο Πρωθυπουργός λοιπόν καλύπτει απριόρι τον Χρήστο Στυλιανίδη!  
Για τον οποίο είχε γράψει το διαδικτυακό πόρταλ Antinews: 
«Ως φανατικός εκπρόσωπος του Σημίτη στην Κύπρο ο νέος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, έτρεφε βαθιά αντιπάθεια για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
 
Άλλωστε η πολιτική κίνηση που είχε ιδρύσει το 1997 στην μεγαλόνησο λεγόταν - πώς αλλιώς – “Πολιτικός Εκσυγχρονισμός”! 
 
Τότε, λοιπόν, στο απόγειο του σημιτισμού, δήλωνε απερίφραστα ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε μόνιμο “σύμπλεγμα” απέναντι στο Κυπριακό! 
 
Δηλαδή έβγαζε μονίμως “συμπλεγματικό” τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε “στα πόδια του” τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. 
Μερικά χρόνια αργότερα υπήρξε ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν στην μαρτυρική μεγαλόνησο…»!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.