26 Ιανουαρίου 2022

Σε εφαρμογή το σχέδιο «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Παρά το γεγονός ότι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» στο ομώνυμο βιβλίο του Klaus Schwab δεν περιγράφεται με καθορισμένες πολιτικές πράξεις, οι επιπτώσεις της έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτές.
 
Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφάλα*
 
Ο νεοκομμουνισμός των ελίτ ελέγχει την ατομική ελευθερία μέσω των πιστοποιητικών περιορισμού των κινήσεων. Με το πιστοποιητικό εμβολιασμού οι ελίτ απαγορεύουν στον πολίτη να απολαύσει έστω και έναν απλό καφέ, ενώ στο μέλλον, με την πρόφαση της προστασίας του περιβάλλοντος, το ενεργειακό πιστοποιητικό θα ακινητοποιεί τους πολίτες εάν υπερβούν το επιτρεπόμενο όριο ατομικής ενεργειακής κατανάλωσης, με τον ίδιο τρόπο που περιορίζουν την ελευθερία των ανεμβολίαστων πολιτών. 
 
Παρά το γεγονός ότι ο περιορισμός της ελευθερίας είναι υπεύθυνος για τη μείωση της παραγωγής και την επακόλουθη αύξηση της τιμής των τροφίμων και της ενέργειας, ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι η πιο επικίνδυνη πρακτική των ελίτ, όπως απέδειξε το αμοιβαίο εμβόλιμο μίσος μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Η πλέον, όμως, επικίνδυνη πολιτική πρακτική του νεοκομμουνισμού, που απειλεί την ελευθερία στην Ευρώπη, είναι η ενθάρρυνση της ισλαμικής μετανάστευσης, επειδή μεγιστοποιεί τον κοινωνικό αυτοματισμό. 
 
Πράγματι, οι αριστερές ελίτ δεν αρκούνται στην οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, αλλά επιδιώκουν τη δημιουργία του «μετανθρώπου», που θα αποκοπεί από το ιστορικό του παρελθόν μέσω της πληθυσμιακής αντικατάστασης. Στο Βέλγιο τα μισά παιδιά που γεννιούνται προέρχονται από αλλοδαπές μητέρες, κυρίως μουσουλμάνες, ενώ στις Βρυξέλλες οι αυτόχθονες αποτελούν μειονότητα. Στην Αμβέρσα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου, οι μετανάστες αποτελούν την πλειοψηφία, ενώ το 78% των παιδιών ηλικίας μεταξύ ενός και έξι ετών είναι μουσουλμάνοι. 
 
«Το Βέλγιο αραβοποιείται» έγραψε πρόσφατα η δημοσιογράφος Fawzia Zouari στην εφημερίδα «Jaune Afrique». Στη Βρετανία οι αυτόχθονες θα είναι μειονότητα σε 50 χρόνια, δήλωσε ο David Coleman, καθηγητής δημογραφίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ οι μουσουλμάνοι σήμερα αντιπροσωπεύουν το 90% της δημογραφικής αύξησης της χώρας. Σχεδόν σε όλες τις βρετανικές πόλεις οι μουσουλμάνοι αποτελούν το σημαντικότερο μέρος του πληθυσμού, αν όχι την πλειονότητα. Στο Birmingham το 52.1%, στο Bradford West το 51.3% και στο Blackburn το 36.3%. 
 
Σε αυτές, καθώς και σε δεκάδες άλλες πόλεις, οι μουσουλμάνοι θα αποτελέσουν την πλειοψηφία το 2031. Κατά το περιοδικό «Economist», η πληθυσμιακή μεταβολή και η πολυπολιτισμικότητα των ελίτ επέβαλαν τις «παράλληλες κοινωνίες» στην Ευρώπη. 
 
Η γερμανική εφημερίδα «Bild» επίσης ανέφερε ότι εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μεταναστών η Σουηδία αποτελεί την πλέον επικίνδυνη χώρα της Ευρώπης, επειδή έχουν δημιουργηθεί 60 περιοχές «αυξημένου κινδύνου» που ελέγχουν οι μουσουλμάνοι με μεγάλη εγκληματικότητα. Το «Economist», επίσης, ανέφερε ότι τα τελευταία 15 χρόνια η Σουηδία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από πυροβόλα όπλα στην Ευρώπη. 
 
Εντός του ιδίου πλαισίου η Φινλανδή καθηγήτρια Kyösti Tarvainen απεκάλυψε ότι, εάν η παρούσα κατάσταση δεν αλλάξει, το 2065 η Σουηδία θα είναι μία μουσουλμανική χώρα. Μελέτη του Ινστιτούτου Μετανάστευσης του πανεπιστημίου Corvinus στη Βουδαπέστη ανέδειξε ότι σήμερα στην Ευρώπη υπάρχουν 900 περιοχές «αυξημένου κινδύνου», όπου οι αυτόχθονες κάτοικοι έχουν αντικατασταθεί από μουσουλμάνους. 
 
Εισερχόμενοι σε αυτές τις περιοχές η αστυνομία και οι κρατικοί υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν ένοπλη προστασία, επειδή επικρατεί ο νόμος της σαρίας και των συμμοριών. Η μουσουλμανική πληθυσμιακή έκρηξη στην Ευρώπη είναι εκθετική εξαιτίας της γενναιόδωρης πολιτικής των επιδομάτων, αναφέρει το Gatestone Institute, πρακτική που εφαρμόζει στην Ελλάδα η κυβέρνηση της Ν.Δ. Ομως, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ακόμα τραγικότερη, λόγω της τουρκικής απειλής, των ιδεολογικών αγκυλώσεων του πληθυσμού και των οικονομικών συμφερόντων των ελίτ. 
 
Πράγματι, δοθέντος του μεγέθους των υπερδομών που κατασκευάζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, φαίνεται ότι αφενός η επιδίωξη του πολιτικού συστήματος είναι η δημιουργία μουσουλμανικών πληθυσμιακών θυλάκων στη χώρα που θα ελέγχονται από την Τουρκία και αφετέρου η αντιγραφή του μοντέλου της ιταλικής νήσου Λαμπεντούζα, όπου την πλειοψηφία των κατοίκων της νήσου αποτελούν 35.000 μουσουλμάνοι, έναντι 6.500 αυτοχθόνων κατοίκων. 
 
Το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα, συνεπικουρούμενο από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους διανοούμενους, καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και πληροφόρησης, έχει αναγάγει σε πολιτική ορθότητα τον κοινωνικό αυτοματισμό μέσω της αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού. Η πρακτική αυτή θεωρείται μία από τις συνιστώσες της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» που ανέδειξε η πανδημία. 
 
Οι ευρωπαϊκές ελίτ επιδιώκουν τον κοινωνικό αυτοματισμό που συνεπάγεται ο εποικισμός, καθώς και τον περιορισμό της ελευθερίας, επειδή θεωρούν ότι με αυτές τις δύο πρακτικές θα εξαϋλώσουν την ευρωπαϊκή αστική τάξη που μέσω της οικονομικής δραστηριότητάς της τους αφαιρεί τα υπερκέρδη. 
 
*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.