20 Ιανουαρίου 2022

Στρατιωτικά έγγραφα αντικρούουν την ένορκη κατάθεση του Anthony Fauci

Από τη διαρροή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Antony Fauci την περασμένη άνοιξη, υπήρχαν έντονες υποψίες σχετικά με τον υπεύθυνο για την πολιτική υγείας του Λευκού Οίκου. Ερωτηθείς από τη Γερουσία, ο Anthony Fauci αρνήθηκε πάντοτε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του ιού, την εμπλοκή των αμερικανικών αρχών στην απόκτηση λειτουργιών για την απόκτηση ενός πιο παθογόνου ιού ή την καταστολή των πρώιμων θεραπειών προκειμένου να υιοθετηθούν εμβόλια με άδεια έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, απόρρητα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Project Veritas δείχνουν σαφώς τους δεσμούς μεταξύ των αμερικανικών αρχών και της έρευνας που διεξάγεται στο εργαστήριο P4 της Γουχάν. 
 
Διαβαθμισμένα έγγραφα που αποκτήθηκαν από το Project Veritas 
 
Το Project Veritas είναι τόσο ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης όσο και ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διεξάγει μακροχρόνιες έρευνες για τη διαφθορά, την απάτη και τη σπατάλη στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Γνωστή για τη μετάδοση υλικού από κρυφές κάμερες, η οργάνωση παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο τρεις επιστήμονες της Pfizer εξέφρασαν επιφυλάξεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer, το οποίο, όπως είπαν, δεν μπορεί να παρέχει τον ίδιο βαθμό προστασίας με την ανοσία που αποκτάται μετά τη μόλυνση.
 
Μετάφραση των στοιχείων του Project Veritas:  
 
Πριν από μερικούς μήνες, μια έκθεση σχετικά με την πρόταση της EcoHealth Alliance διέρρευσε στο διαδίκτυο. Καθώς δεν είχε επαληθευτεί, το Project Veritas αποφάσισε να περιμένει προτού το αποκαλύψει στο ευρύ κοινό.  
 
Στις 10 Ιανουαρίου 2022, το Project Veritas απέκτησε μια έκθεση προς τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας, γραμμένη από τον ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών Joseph Murphy, πρώην μέλος της Υπηρεσίας Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA), μιας υπηρεσίας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που είναι υπεύθυνη για τη διευκόλυνση της έρευνας σε τεχνολογίες με πιθανές στρατιωτικές εφαρμογές. Αυτά τα έγγραφα της DARPA ήταν κρυμμένα σε ένα δίσκο με την ένδειξη «άκρως απόρρητο».  
 
Η έκθεση αναφέρει ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, ζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας για την αύξηση της λειτουργικότητας των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες. Η πρόταση, με την ονομασία Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA για λόγους ασφαλείας και επειδή παραβίαζε το μορατόριουμ για τη βασική έρευνα για την απόκτηση λειτουργικότητας.  
 
Σύμφωνα με τα έγγραφα, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NAIAD), υπό την καθοδήγηση του Dr. Fauci, συνέχισε την έρευνα στο Wuhan της Κίνας και σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ.  
 
Ο Δρ Fauci έχει επανειλημμένα δηλώσει ενόρκως ότι το NIH και η NAIAD δεν συμμετείχαν στην έρευνα για την ενίσχυση της λειτουργίας με το πρόγραμμα EcoHealth Alliance. Σύμφωνα όμως με έγγραφα που περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε η πρόταση της EcoHealth Alliance, η DARPA κατέταξε την έρευνα ως κέρδος λειτουργίας.  
 
Στην επιστολή απόρριψης της DARPA, αναφέρεται ότι «η πρόταση δεν αναφέρει ούτε αξιολογεί τους πιθανούς κινδύνους της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας (GoF).  
 
Η έκθεση του ταγματάρχη Murphy περιγράφει λεπτομερώς τις σημαντικές ανησυχίες σχετικά με το πρόγραμμα COVID-19 για την αύξηση της λειτουργικότητας, την απόκρυψη εγγράφων, την καταστολή πιθανών θεραπειών, όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη, και τα εμβόλια mRNA.  
 
Το Project Veritas επικοινώνησε με την DARPA για να σχολιάσει τα έγγραφα που παρακρατήθηκαν και μίλησε με τον επικεφαλής επικοινωνίας, Jared Adams.  
 
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς τα έγγραφα καλύφθηκαν με μυστικότητα, ο Άνταμς φέρεται να είπε: «Δεν το αισθάνομαι σωστό. «Εάν ένα έγγραφο είναι διαβαθμισμένο, θα πρέπει να φέρει την κατάλληλη σήμανση. Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με έγγραφα χωρίς σήμανση που βρίσκονται σε διαβαθμισμένο χώρο, όχι», πρόσθεσε ο Jared Adams.  
 
Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Δευτέρας, ο διευθύνων σύμβουλος του Project Veritas, James O’Keefe, έθεσε ένα θεμελιώδες ερώτημα στην DARPA:  
 
«Ποιος στην DARPA πήρε την απόφαση να θάψει την αρχική έκθεση; Θα μπορούσαν να είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο Πεντάγωνο, στον Λευκό Οίκο ή στο Κογκρέσο, γεγονός που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει όλη αυτή την πανδημία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 5,4 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και προκάλεσε πολύ πόνο και δυστυχία σε εκατομμύρια άλλους». 
Ο Δρ Anthony Fauci δεν έχει ακόμη απαντήσει σε αίτημα για σχολιασμό αυτής της ιστορίας.  
 
Οι λεπτομέρειες της έκθεσης του ταγματάρχη Joseph Murphy  
 
Η προέλευση του ιού  
 
Τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το Project Veritas αποκαλύπτουν ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA ήδη από το 2018 με στόχο την εξασφάλιση χρηματοδότησης για τη δημιουργία ενός προγράμματος που αποσκοπούσε στη δειγματοληψία κορονοϊών από νυχτερίδες στην Κίνα και την τροποποίησή τους ώστε να μολύνουν στη συνέχεια τον άνθρωπο, πριν από την επανεισαγωγή τροποποιημένων παθογόνων σε μορφή αερολύματος σε πληθυσμούς νυχτερίδων για εμβολιασμό. 
 
Μη ασφαλή και αναποτελεσματικά εμβόλια  
 
Ο ταγματάρχης Murphy διατυπώνει ορισμένους πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια που «λειτουργούν ανεπαρκώς επειδή αναπαράγουν συνθετικά τις πρωτεΐνες SARS-CoV-WIV, οι οποίες είναι ήδη συνθετικές, και δεν έχουν κανέναν άλλο επίτοπο (μέρος ενός αντιγόνου που μπορεί να αναγνωριστεί από έναν υποδοχέα στην επιφάνεια του ειδικού αντισώματος που αντιστοιχεί σε αυτό και μπορεί να διεγείρει την παραγωγή αυτού του αντισώματος).  
 
Το έγγραφο καταγγέλλει επίσης το αγγελιοφόρο RNA στα εμβόλια που δίνει εντολή στα κύτταρα να παράγουν αντίγραφα της συνθετικής πρωτεΐνης ακίδας απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, όπου διασπείρονται και είναι πιθανό να προκαλέσουν τις ίδιες ανοσολογικές υπεραντιδράσεις που εμφανίζουν ορισμένοι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της φλεγμονώδους φάσης της νόσου μέσω μιας ανοσολογικής υπεραντίδρασης του υποδοχέα ACE2 (καταιγίδα κυτταροκινών). Επισημαίνει επίσης ότι «πολλοί γιατροί στη χώρα έχουν διαπιστώσει ότι τα συμπτώματα των αντιδράσεων του εμβολίου αντικατοπτρίζουν τα συμπτώματα της νόσου.  
 
Ο ταγματάρχης Murphy πιστεύει επίσης ότι οι γνώσεις που παρέχονται σχετικά με αυτό το εμβόλιο υποδεικνύουν ότι ο κίνδυνος της εξαρτώμενης από τα αντισώματα ενίσχυσης (ADE) που σχετίζεται με τον εμβολιασμό πρέπει να αξιολογηθεί κατά προτεραιότητα.  
 
Αν ο ιός γίνεται όλο και λιγότερο ιογενής καθώς μεταλλάσσεται, «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού παρέχει μια επιταχυνόμενη αύξηση της λειτουργίας αυτού του ιού«, λέει. 
 

Για την έγκαιρη θεραπεία  
 
Το έγγραφο καθιστά πολύ σαφές ότι η ιβερμεκτίνη, η οποία αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020, δρα σε όλες τις φάσεις της νόσου, καθώς αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού και ρυθμίζει την ανοσολογική απόκριση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωροκίνη που προσδιορίζεται ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) προσδιορίζεται στην πρόταση ως αναστολέας του SARS-CoV, όπως και η ιντερφερόνη (που προσδιορίζεται ως θεραπευτική τον Μάιο του 2020). 
 
Ο Δρ Fauci αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ημέρες σε ακρόαση στο Κογκρέσο. Θα είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε τι έχει να πει για όλα αυτά. Εάν τα έγγραφα αυτά είναι ψευδή, τότε ο ταγματάρχης Joseph Murphy θα έχει καταστρέψει τη στρατιωτική του καριέρα εξαιτίας μιας απάτης. Ωστόσο, αν οι ισχυρισμοί αυτοί αποδειχθούν αληθινοί, αν αποδειχθεί ότι ένας ιός που σχεδιάστηκε από τους Αμερικανούς και τους Κινέζους έχει μολύνει και σκοτώσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τότε ο Δρ Fauci, ο επικεφαλής της αμερικανικής δημόσιας υγείας, θα πρέπει να λογοδοτήσει για τη σοβαρότητα των πράξεών του. Ενέργειες που, αν αποδειχθούν, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως εσχάτη προδοσία.  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
 
Πηγή: FranceSoir 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.