22 Σεπτεμβρίου 2021

HΠΑ - Οι αστέρες του NBA Δεν Θα Υποχρεούνται να Κάνουν Εμβόλια κατά του COVID - όπως και τα μέλη του Κογκρέσου και οι υπάλληλοί τους

20 Σεπτεμβρίου 2021 
Δείτε το άρθρο στο HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/4od1
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Υπάρχει μια προνομιούχα τάξη "ελίτ" σε αυτή τη χώρα που έχει δηλώσει ότι απαλλάσσεται από όλες τις εντολές "εμβολίων" για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19). Μια από αυτές είναι το Κογκρέσο και μια άλλη το NBA. 
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαγγελματίες μπασκετμπολίστες δεν θα υποχρεωθούν να κάνουν την ένεση "Operation Warp Speed" επειδή είναι πιο ξεχωριστοί από όλους τους άλλους. 
 
Λοιπόν, αυτό και ότι έχουν πολύ περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους για να πολεμήσουν ενάντια στον ιατρικό φασισμό. 
 
Το ESPN αναφέρει ότι το NBA αρνείται να υποχωρήσει στην απαίτησή του να μην απαιτείται από τους παίκτες να κάνουν ενέσεις κατά της γρίπης Fauci. Κατά τις διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό της, η λίγκα δήλωσε ότι οποιαδήποτε απόπειρα εντολής είναι "μη αποδεκτή" και δεν θα γίνει αποδεκτή. 
 
Ενώ οι περισσότεροι διαιτητές και το προσωπικό του ΝΒΑ ενημερώνονται ότι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια για την τροποποίηση του γονιδιώματος, οι ίδιοι οι παίκτες είναι υπεράνω όλων αυτών και αρνούνται να συμμορφωθούν. 
 
Εκπρόσωπος της λίγκας υποστήριξε ότι το 85% των παικτών του ΝΒΑ είναι ήδη εμβολιασμένοι, αλλά ότι το υπόλοιπο 15% δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί. Αυτό το ανεμβολίαστο 15 τοις εκατό δεν επιτρέπεται να τρώει μαζί με τους εμβολιασμένους ή να πετάει στα ίδια αεροπλάνα με αυτούς που έχουν εμβολιαστεί, αναφέρουν δημοσιεύματα. 
 
Ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των New York Knicks, των Brooklyn Nets και των Golden State Warriors, προέρχονται από περιοχές όπου η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν, εκτός αν παρουσιάσουν έγκυρη ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση. 
 
Για αυτές τις ομάδες, το NBA λέει ότι τα μέλη της ομάδας θα αναγκαστούν να κάνουν εμβολιασμό. Για όλες τις υπόλοιπες, οι παίκτες των ομάδων λένε ότι δεν θέλουν να κάνουν ενέσεις υπό πίεση και αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό. 
 
-- Kογκρέσο: Ήδη εξαιρούνται από το Obamacare, τώρα εξαιρούνται και από τα αναγκαστικά εμβόλια Covid 
 
Όσο για τα φίδια στο αμερικανικό Κογκρέσο, φρόντισαν να εξαιρεθούν πλήρως από την εντολή του Biden για τα εμβόλια. 
 
Όλο το Κογκρέσο, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων τους, καθώς και οι ομοσπονδιακοί δικαστές και οι υπάλληλοί τους, έχουν μια ειδική σειρά από κανόνες "ελίτ" που ισχύουν μόνο για τους ίδιους και όχι για εσάς τους μικροαστούς εκεί έξω που απλά προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή σας ειρηνικά. 
 
Σύμφωνα με την εγκληματία καριέρας Nancy Pelosi, ο λόγος για τον οποίο το Κογκρέσο πρέπει να εξαιρείται από τις εντολές για τα εμβόλια κατά του ιού της αγελάδας, ενώ οι μη πολιτικοί δεν εξαιρούνται, είναι επειδή οι νομοθέτες αξίζουν ειδική "ιδιωτικότητα" που δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον. 
 
Μια ομάδα Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ωστόσο, αμφισβητεί αυτή την ειδική εξαίρεση καλώντας τον Dr. Brian Monahan, τον Επιμελητή Ιατρό του Κογκρέσου, να αναγκάσει όλους τους βουλευτές είτε να κάνουν τις ενέσεις όπως όλοι οι άλλοι είτε να υποβάλλονται σε δύο φορές την εβδομάδα σε εξετάσεις για τα κινέζικα μικρόβια. 
 
Ο Biden, εν τω μεταξύ, απειλεί να υποτάξει τους Αμερικανούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το Κογκρέσο στον ολοκληρωτικό ιατρικό φασισμό, υποχρεώνοντας όλες τις εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιάζονται ή αλλιώς να αντιμετωπίζουν τιμωρία. 
 
Οι εταιρείες που αρνούνται την εντολή του Dementia Joe θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πρόστιμα έως και 14.000 δολάρια για μη συμμόρφωση. Οι Ρεπουμπλικάνοι, τουλάχιστον, αποκαλούν την εντολή αντισυνταγματική, κάτι που είναι, αλλά το αν θα γίνει κάτι νομοθετικά για να προσπαθήσουν να την σταματήσουν, μένει να το δούμε. 
 
"Αυτοί που ανήκουν στην άρχουσα τάξη ελέγχουν ό,τι γίνεται από τους πολίτες, αλλά κανένας από τους κανόνες τους δεν ισχύει για τους ίδιους. Καμία έκπληξη εδώ", έγραψε ένας σχολιαστής στο Fox News. 
 
"Το Κογκρέσο απαλλάχθηκε από το Obama-care, θα απαλλαγούν από τις αυξήσεις φόρων για να χρηματοδοτήσουν την πληρωμή των φίλων και των δωρητών τους". 
 
Ένας άλλος έγραψε κάτι παρόμοιο, τονίζοντας το γεγονός ότι όταν πρόκειται για το Κογκρέσο, τους αστέρες του αθλητισμού και άλλους "ελιτιστές", πρόκειται πάντα για ένα σύστημα "κανόνων για σένα, αλλά όχι για μένα". 
 
"Αν το Κογκρέσο έχει ιδιωτική ζωή, κάθε Αμερικανός πολίτης αξίζει την ίδια ιδιωτικότητα και ελευθερία επιλογής". 
 
Πηγή: NaturalNews.com / Αναφορά: ESPN.com 
 
Δικτυογραφία: 
NBA Stars Won’t Be Required to Take Covid Vaccines – Just Like Members of Congress and Their Staffers 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.