16 Σεπτεμβρίου 2021

Καταγγελία Δ.Κούβελα: Αφήνουν εκτός συνεδρίων τους επιστήμονες που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό μπολιασμό!

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας προχώρησε σε μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε πως ακυρώθηκε η πρόσκληση του για συνέδριο, στο οποίο τελικά κλήθηκαν τελικά μόνο όσοι γιατροί συμφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!
 
Όσα αναφέρει στην ανάρτηση του
 
«Επειδή πολλοί φίλοι απαξιώνουν τα ΜΚΔ και επιμένουν ότι η επιστημονική επικοινωνία (θεσμικοί επιστημονικοί φορείς και συνέδρια) είναι ο ορθός τρόπος επικοινωνίας, θα δηλώσω από εδώ (το μόνο βήμα έκφρασης που διαθέτω), ότι σε επικοινωνία με τον επιστημονικό φορέα μου, δεν έλαβα ποτέ απάντηση, ενώ παράλληλα, έχω αποκλειστεί ήδη από δύο συνέδρια, όπου θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητικός διάλογος.  
 
Στο ένα (φαρμακευτικό), ακυρώθηκε η πρόσκληση, ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί και το πρόγραμμα, ενώ στο δεύτερο (ιατρικής), κλήθηκαν μόνο συνάδελφοι που συμφωνούσαν με τον άκριτο, ομαδικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό.  
 
Έτσι ποτέ δεν συζητούνται με επιστημονικότητα θέματα όπως: 
 
1. Η υποχρεωτικότητα χρήσης φαρμακευτικών προϊόντων με EUA.  
2. Η ενδελεχής ανάλυση των «όρων», της υπό όρους έγκρισης.  
3. Των απόλυτων ενδείξεων, αντενδείξεων και κυρίως ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ της χρήσης των συγκεκριμένων προιόντων με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ και όχι με συνθήματα στα ΜΜΕ.  
4. Της εκτός ένδειξης χρήσης προϊόντων, με αποδεδειγμένο μηχανισμό δράσης (πχ πρώιμη χρήση, κατ´ οίκον, σε ευπαθείς ομάδες, δεσμευτών IL6 ή JAK).  
5. Τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων νικοτινικών αγωνιστών 
6. Την μη ανάληψη ιατρικής ευθύνης (συνταγή ιατρού για τον καθένα, όπως η νομοθεσία προβλέπει), προκειμένου να προβεί σε εμβολιασμό ο κάθε υποψήφιος 
 
Και άλλα πολλά!  
 
Ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να τα διαβάσει επιτέλους, προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει πρόθεση για φθηνή αντιπολίτευση, ούτε από ανόητο εγωισμό.  
Είθε!» 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.