22 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Γράφει ο Αμφικτύων
 
Η Ελληνική Ομογένεια κυριολεκτικά έμεινε άφωνη με την συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Βορείου & Νοτίου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του Τουρκικού Σπιτιού στη Αμερική αντάμα με τον δικτάτορα και νεο-σουλτάνο Ερντογάν και με τον ψευτο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους της Β. Κύπρου Τατάρ.
 
Για τον παρακτραπέντα ιεράρχη δεν μέτρησε:  
 
1/ Ούτε η μετατροπή της Αγίας Σοφίας και της ιεράς μονής της Χώρας σε τζαμί  
2/ Ούτε οι ύβρεις Ερντογάν κατά των ΗΠΑ και των ηγετών της  
3/ Ούτε οι πρόσφατες προκλητικές εμφανίσεις Ερντογάν με το υποκινούμενο του Τατάρ στην Κύπρο  
4/ Ούτε το μερικό άνοιγμα της πόλεως της Αμμοχώστου από τον 3ον Αττίλα κατά παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ  
5/ Και πολύ περισσότερο αδιαφόρησε για τα τρωθέντα πατριωτικά αισθήματα της Ομογένειας την οποία εκπροσωπεί θρησκευτικά και τα αισθήματα του Ελλαδικού Ελληνισμού.  
 
Αδιαφορώντας για όλα αυτά αυτός ασκεί τη δική του αντεθνική πολιτική, ίσως κατ’ εντολήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου(;) με μοναδικό κριτήριο να διαδεχθεί τον υπέργηρο πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως στο θρόνο;  
 
Είναι παμπάλαια η εχθρότητα του Χριστιανισμού σε βάρος του Ελληνισμού. Όμως το ολίσθημα Ελπιδοφόρου μόνο ελπίδες δεν δημιουργεί στον Ελληνισμό για ενότητα και ενδυνάμωση του.
 
Η πράξη του αυτή μας μεταφέρει συνειρμούς από την προδοσία που διέπραξαν κάτι προκάτοχοι του το 1453 για να βοηθήσουν τον Μωάμεθ για την ταχύτερη άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.
 
Αμφικτύων  
22/9/ 2021  
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών  



Share

2 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ είπε...

Στρατηγέ λυπάμαι αλλά είστε ατυχές θύμα της μαρξιστικής -κατά κύριο λόγο- αντίχριστης και όχι μόνο αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας η οποία ενώ κατόπιν των συντριπτικών πληγμάτων που η ιστορική αλήθεια της έχει καταφέρει πνέει σήμερα τα λοίσθια,εξακολουθεί να δηλητηριάζει κάποιους εμμονικούς ημιμαθείς.Ελπίζω η ιστοσελίδα που σας φιλοξένησε γνωστή για τις ελληνορθόδοξες θέσεις της δεν θα βραδύνει να προβεί εν προκειμένω σε κάποιες απαραίτητες υπομνήσεις-παρατηρήσεις. Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α) Γεώργιος Λουκάκης.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε μου Ναυαρχε αντιλαμβάνομαι τις ενστασεις σας οι οποίες σιγουρα δεν εχουν να κανουν με την ουσία του κειμενου του αγαπητου μας Στρατηγου αλλα κυρίως με την τελευταία του ιστορική αναφορά για την Αλωση... (την ιδια ενσταση εχω και εγω και γενικως αν παρακολουθείτε τα άρθρα και τα ποιηματα του θα ξερετε ηδη οτι εχει δικες του θεσεις σε μερικα θρησκευτικα ζητηματα....)
Να ξερετε ομως οτι σαν ιστολόγιο δεν μας χαρακτηριζουν τα γραφομενα ενος αρθρογραφου και ο καθενας ειναι υπεύθυνος για τις αποψεις του...
Ωστοσο ο Στρατηγός ειναι αγαπητός μου φίλος και εννοείται πως σε αυτό εδώ το ιστολογιο μπορεί να εκφραζεται ελευθερα οπως ολοι οι αρθρογραφοι μας.
Μαλιστα με τιμα το γεγονος ότι επιλεγει να μπαίνουν τα άρθρα του σε ενα καθαρα ελληνορθοδοξο ιστολογιο διότι να είστε βεβαιος ότι αντίστοιχα μαρξιστικα ή νεοπαγανιστικα ιστολογια δεν ανεβαζουν ποτε άρθρα ελληνορθοδοξου περιεχομενου....

Οπως και να εχει ο χωρος των σχολιων ειναι παντοτε ανοικτός για τις θεσεις των σχολιαστων που με ευπρεπεια αποθετουν τις αποψεις τους χωρις την παραμικρη λογοκρισία.

Η Αλωση της Πολης μας έγινε απο τους Τουρκους κατα την γνωμη μου λόγω τριων γεγονότων...
Πρωτον διοτι ειχε προηγηθεί η Αλωση της 4ης σταυροφορίας το 1204...
Δευτερον διότι οι Παπικοι εγκατελειψαν τους Ορθοδοξους παρα τις ενωτικές (λανθασμένες ηθικως και θρησκευτικώς αλλά όχι διπλωματικώς) προσπάθειες ακομα και του Αυτοκράτορά μας...
Τρίτον διότι πλήθος Ελληνων εξομοτων πολεμούσε πλάι στους Τούρκους!!!!!!

Οι κατηγορίες για την στάση του κληρου ειναι ανυποστατες και πραγματικα όπως είπατε πηγαζουν από μαρξιστικες αποψεις, αλλα θελω να τονισω οτι τις ενστερνιζονται και οι μασωνοκινητοι νεοπαγανιστες (από τους οποιους κυριως εχει επηρρεαστει κι ο αγαπητός μου στρατηγός) που αποστρέφονται οτιδηποτε ελληνορθόδοξο.... και την ίδια την Αυτοκρατορία μας.

Παντως να ξερετε οτι γενικως ότι ειναι ανθρωπος του πνευματος, της τιμής και σφόδρα πατριώτης και οπως βλεπετε και απο την αναπτυξη των θεσεων του για τον Ελπιδοφόρο λαμβανει θέσεις υπερ της Αγίας Σοφιάς μας και υπερ του πατριωτικου και θρησκευτικου αισθήματος των Ελληνων της ομογενειας.

Σας ευχαριστω για το σχολιο σας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.