10 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσουλμάνοι βιάζουν και υποδουλώνουν σεξουαλικά μικρά παιδιά: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο!

tzix
Μπορεί η αποκάλυψη για τη δράση της συμμορίας των Πακιστανών μουσουλμάνων που βίασαν περισσότερα από 1400 παιδιά στο Ρόδερχαμ της Βρετανίας να προκάλεσε σοκ σε κάποιους, η αλήθεια είναι όμως ότι το φαινόμενο αυτό είναι ευρύτατα διαδεδομένο. Στη Βρετανία μόνο, πρόκειται για την πέμπτη υπόθεση μαζικής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από μουσουλμάνους που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πριν από μερικά χρόνια στην Αυστραλία, μια ομάδα νεαρών μουσουλμάνων από το Λίβανο διέπραξε μια «σειρά βίαιων ομαδικών βιασμών» λευκών εφήβων κοριτσιών. Λίγα χρόνια αργότερα, στην ίδια χώρα, τέσσερα αδέρφια από το Πακιστάν βίασαν τουλάχιστον 18 γυναίκες και κορίτσια, κάποια μικρότερα των 13 χρονών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια συμμορία μουσουλμάνων από τη Σομαλία κατηγορήθηκε για την απαγωγή, την αγορά, την πώληση, το βιασμό και τον βασανισμό μικρών κοριτσιών, κάτω των 12 ετών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: Αν οι μουσουλμανικές μειονότητες δεν φοβούνται να κακοποιήσουν σεξουαλικά «άπιστες» γυναίκες και κορίτσια σε μη-μουσουλμανικές χώρες-εκεί δηλαδή όπου οι ίδιοι αποτελούν δυνητικά τις ευπαθείς ομάδες-πώς συμπεριφέρονται τότε σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, εκεί δηλαδή όπου κυριαρχούν, πώς αντιμετωπίζουν τις ευάλωτες, μη-μουσουλμανικές μειονότητες;

Η απάντηση είναι ένας μακραίωνος και διηπειρωτικός απολογισμός αέναης σεξουαλικής κακοποίησης.

Η πρόσφατη απαγωγή περίπου 300 μαθητριών, κυρίως χριστιανών, από την Boko Haram είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Σε όποια χώρα ή περιοχή κυριαρχεί ή αυξηθεί ο μουσουλμανικός πληθυσμός, εκεί συμβαίνουν φαινόμενα εγγενή στον μουσουλμανικό κόσμο-όπως π.χ. η σεξουαλική κακοποίηση των «άπιστων» παιδιών και εφήβων.

Έτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν μια αξιοσημείωτη μειονότητα, οι συστηματικοί βιασμοί «απίστων» φυσικά και συμβαίνουν. Βέβαια, σε περίπτωση που οι δράστες συλληφθούν, επικαλούνται την «ισλαμοφοβία» και παριστάνουν τους αθώους.

Στη Νιγηρία, ωστόσο, η οποία κατά το ήμισυ είναι μουσουλμανική χώρα, τέτοιες «δικαιολογίες» είναι περιττές. Μετά την απαγωγή των 300 κοριτσιών, ο ηγέτης της Boko Haram εμφανίστηκε σε βίντεο να επαίρεται ότι «εγώ απήγαγα τα κορίτσια σας. Θα τα πουλήσω στην αγορά, με τη βοήθεια του Αλλάχ ….».

Τα ίδια φυσικά συμβαίνουν και στο Πακιστάν. Δεκάδες παιδιά, μερικά κάτω των 2 χρόνων!- απήχθησαν, κακοποιήθηκαν και βιάσθηκαν από μουσουλμάνους. Η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός από κάποιες περιπτώσεις, στις οποίες υπερασπίστηκε τους βιαστές έναντι των «άπιστων» θυμάτων.

Για παράδειγμα, ανήμερα του Πάσχα, τέσσερις μουσουλμάνοι βίασαν ομαδικά μία 7χρονη χριστιανή, τη Sara, αφήνοντάς την σε «κρίσιμη κατάσταση». Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, «η αστυνομία, αντί να συλλάβει τους ενόχους, βοήθησε τη συμμορία να απαγάγει τον πατέρα του κοριτσιού … να αναγκάσει την οικογένεια να μην καταγγείλει την υπόθεση, να καταλήξει σε συμφωνία με τους εγκληματίες, ώστε να αποφευχθεί μια διαμάχη με θρησκευτικό υπόβαθρο».

Σε μια άλλη περίπτωση, το 2010, η χριστιανή Kiran George, η οποία «υποδουλώθηκε από μια γυναίκα, τη Sama, που πωλούσε κορίτσια ως πόρνες ή σκλάβες σε πλούσιες οικογένειες μουσουλμάνων», είχε τραγικό τέλος, όταν ένας αστυνομικός που συμμετείχε στο κύκλωμα την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή.

Κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι η θρησκεία των δραστών: το Ισλάμ!

Όσο για το θέμα της παιδοφιλίας, ο Μωάμεθ, που οι μουσουλμάνοι καλούνται να τον μιμηθούν με κάθε δυνατό τρόπο, «αρραβωνιάστηκε» την 6χρονη Aisha, ενώ «ολοκλήρωσε» το γάμο τους, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Ως εκ τούτου, οι ιμάμηδες τάσσονται υπέρ των γάμων με παιδιά-ακόμη και αν η «γυναίκα» βρίσκεται ακόμα στην κούνια-ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα του προφήτη.

Ο βιασμός «άπιστων» παιδιών δεν συνιστά καν κάτι κακό, σύμφωνα με την ισλαμιστική νοοτροπία. Για τους μουσουλμάνους, όλα αυτά, οι βιασμοί, οι κακοποιήσεις, οι υποδουλώσεις, είναι «λάφυρα πολέμου».

Ο Majid Khadduri, διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον ισλαμικό νόμο, εξηγεί τι σημαίνει «λάφυρα»:

«Ο όρος λάφυρα (ghanima) χρησιμοποιείται ειδικά για την περιουσία που αποκτήθηκε με τη βία από μη-μουσουλμάνους. Περιλαμβάνει, ωστόσο, όχι μόνο κινητή και ακίνητη περιουσία, αλλά και ανθρώπους, είτε με την ιδιότητα του asra (αιχμάλωτοι πολέμου) είτε με του Sabi (γυναίκες και παιδιά). … Αν ο δούλος είναι γυναίκα, ο αφέντης έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιεί ως παλλακίδα».

Η φρίκη δεν σταματά εδώ…Πέρυσι ο σεΐχης της Ιορδανίας Yasir al-‘Ajlawni  είπε ότι οι μουσουλμάνοι που αγωνίζονται να ανατρέψουν τον «άπιστο» πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ στη Συρία επιτρέπεται να «αιχμαλωτίσουν και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όλες τις γυναίκες, εκτός των σουνιτών μουσουλμάνων». 

hellasforce
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.