28 Σεπτεμβρίου 2014

Ολλανδός Βουλευτής τόλμησε να φωνάξει μέσα στο Κοινοβούλιο: Παραδεχτείτε επιτελούς ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ.

Ο Geert Wilders είναι Ολλανδός βουλευτής και αρχηγός του «Partij voor de VRIJHEID» («Κόμμα για την Ελευθερία», PVV), το οποίο ήρθε τρίτο στις βουλευτικές εκλογές του 2010. 

Ο Wilders ξεκίνησε ως βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, από το οποίο αποχώρησε το 2004 όταν διαφώνησε με την άποψη του κόμματος που υποστήριζε την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κριτική του ενάντια στο Ισλάμ, συνοψίζοντας τις απόψεις του στη φράση «δε μισώ τους Μουσουλμάνους, μισώ το Ισλάμ». Τονίζει ότι δεν υπάρχει «μετριοπαθές Ισλάμ», ενώ έχει προτείνει την απαγόρευση του Κορανίου στην Ολλανδία, το οποίο θεωρεί «φασιστικό βιβλίο». Πιστεύει πως η μετανάστευση Μουσουλμάνων στην Ολλανδία πρέπει να σταματήσει και οι ήδη εγκατεστημένοι μετανάστες πρέπει να πληρωθούν για να φύγουν. 

Έχει γυρίσει το φιλμ μικρού μήκους Fitna, στο οποίο αναλύει αποσπάσματα του Κορανίου που ενθαρρύνουν την τρομοκρατία. To φιλμ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η Βρετανία απαγόρευσε την είσοδό του στο έδαφός της, ενώ η Αλ Κάιντα έκανε έκκληση για τη δολοφονία του. 

Ο Wilders παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού και φυλετικού μίσους, αλλά αθωώθηκε από δικαστήριο του Άμστερνταμ στις 23 Ιουνίου 2011. 

Ολόκληρη η ομιλία του στο ολλανδικό κοινοβούλιο, στις 4 Σεπτεμβρίου: 

«Κυρία πρόεδρε, πραγματικά περίμενα λουλούδια από εσάς. Γιορτάζω μια επέτειο αυτές τις μέρες. Ακριβώς πριν από δέκα χρόνια και δύο ημέρες, εγκατέλειψα ένα κόμμα, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να θυμηθώ. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ετών και δύο ημερών έχω επικριθεί σφοδρά. Κυρίως με κατηγορούν ότι συνέχεια λέω τα ίδια. 

Οι επικριτές μου έχουν δίκιο. Πράγματι, το μήνυμά μου είναι το ίδιο κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Και σήμερα, θα επαναλάβω και πάλι το ίδιο μήνυμα για το Ισλάμ. Για πολλοστή φορά. Όπως κάνω εδώ και δέκα χρόνια και δύο ημέρες. 

Έχω διασυρθεί για την ταινία Fitna. Και όχι μόνο. Ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη.

Κυρία πρόεδρε, ενώ πριν από μερικά χρόνια όλοι αρνούνταν να δουν την ταινία μου, σήμερα παρακολουθούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας το Fitna 2, 3, 4 και 5. Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι μια σύγκρουση πολιτισμών, αλλά μια σύγκρουση μεταξύ της βαρβαρότητας και του πολιτισμού. 

Η Ολλανδία έχει γίνει το θύμα του Ισλάμ, επειδή η πολιτική ελίτ κοιτούσε αλλού. Εδώ μέσα, όλοι όσοι είναι παρόντες, εδώ και επίσης και στο υπουργικό συμβούλιο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι κοιτούσαν αλλού. Κάθε προειδοποίηση αγνοήθηκε. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι Χριστιανοί της χώρας μας απειλούνται. «Θέλουμε να σας δολοφονήσουμε όλους», τους λένε. Οι Εβραίοι απειλούνται επίσης. Σημαίες με σβάστικες υψώνονται σε διαδηλώσεις, πέτρες και βόμβες μολότοφ πετάγονται μέσα από παράθυρα.

Στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ βλέπουμε ναζιστικούς χαιρετισμούς, μακάβριες μαύρες σημαίες της ISIS να ανεμίζουν. 

Πράγματι, κυρία πρόεδρε, αυτό το καλοκαίρι, το Ισλάμ ήρθε σε μας. 

Μέσα στην αφέλειά του ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Asscher δήλωσε ότι υπάρχει «επείγουσα απαίτηση» από τους μουσουλμάνους να «αποκηρύξουν» αυτό το φαινόμενο.

Την περασμένη Παρασκευή, στην επιστολή του προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Υπουργικό Συμβούλιο ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές δεν είναι καθόλου σημαντικοί.
Αποκαλούνται «σέκτα», μια «μικρή» ομάδα. 

Αυτό εύχονται όσοι «κοιτούν αλλού», οι οποίοι είναι οι ίδιοι που κοιτούσαν αλλού εδώ και 10 χρόνια και 2 ημέρες. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. 

Σύμφωνα με μια μελέτη, το 73% του συνόλου των Μαροκινών και Τούρκων που ζουν στην Ολλανδία πιστεύουν ότι εκείνοι που πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν στην τζιχάντ είναι «ήρωες», άνθρωποι άξιοι θαυμασμού. 

Και αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Δεκατρία χρόνια πριν, 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Θυμόμαστε τις εικόνες ανθρώπων που καίγονταν να πηδούν από τους δίδυμους πύργους. Τότε, επίσης, τα τρία τέταρτα των μουσουλμάνων που ζουν στην Ολλανδία παρέβλεπαν αυτή τη θηριωδία. Δεν είναι ελάχιστοι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οι μουσουλμάνοι που επιδοκιμάζουν την τρομοκρατία και πιστεύουν ότι οι τζιχαντιστές είναι ήρωες. Δεν υπερβάλλω. Αυτό δείχνουν οι έρευνες. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα. 

Κυρία πρόεδρε, είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι επί αιώνες οι μουσουλμάνοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις φρικαλεότητες; Όχι, δεν είναι σύμπτωση. Απλά ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Αλλάχ υπαγόρευσε την αλήθεια στον Μωάμεθ, «τον τέλειο άνθρωπο». Ως εκ τούτου, όποιος αρνείται το Κοράνι, αρνείται τον Αλλάχ. Και ο Αλλάχ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το θέλημά του. 

Μερικά αποσπάσματα από το Κοράνι: 
Σούρα 8, στίχος 60: «Ετοιμαστείτε να σπείρετε τον τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ». 
Σούρα 47, στίχος 4: «Ως εκ τούτου, όταν συναντάτε άπιστους, κόψτε τους το λαιμό». 

Τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις. 
Ένα ακόμα απόσπασμα από το λόγο του Αλλάχ: 

Σούρα 4, στίχος 89: «Μην έχετε φίλους από τις τάξεις των άπιστων, συλλάβετε τους και σκοτώστε τους όπου τους βρείτε». 

Κυρία πρόεδρε, το Κοράνι που βρίσκεται μπροστά σας είναι ένα εγχειρίδιο για τους τρομοκράτες. Στάζει αίμα από τις σελίδες του. Απευθύνει έκκληση για διαρκή πόλεμο εναντίον των άπιστων. Το Κοράνι είναι η «άδεια κυνηγιού» για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων. Η άδεια για να σκοτώνουν. Αυτό το βιβλίο είναι το Σύνταγμα της ISIS. Η ISIS κάνει αυτό που επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ. 

Αυτή η δολοφονική ιδεολογία μπόρεσε να φωλιάσει στην Ολλανδία, επειδή η ελίτ κοιτούσε αλλού. Σε γειτονιές, όπως Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen. Από την άλλη, το χαλιφάτο είναι υπό κατασκευή. Από την άλλη, το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών και δύο ημερών, οι στρουθοκάμηλοι του υπουργικού συμβουλίου δεν έκαναν τίποτα. Δεν έκαναν τίποτα για το Ισλάμ, είπαν ψέματα στο λαό. 

Όμως ο λαός έχει καταλάβει. Τα 2/3 των Ολλανδών λένε ότι η ισλαμική κουλτούρα δεν ανήκει στην Ολλανδία. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος του Εργατικού Κόμματος, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του VVD, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του CDA και όλοι οι ψηφοφόροι του PVV. 

Επιτέλους, οι ψηφοφόροι απαιτούν, μετά από δέκα χρόνια και δύο ημέρες σε λήθαργο, τη λήψη μέτρων. Οι ψηφοφόροι απαιτούν να γίνει κάτι που να έχει αποτέλεσμα. Δεν θέλουν ημίμετρα. Επιτρέψτε μου να κάνω κάποιες προτάσεις για να φύγει η «μαφία» από τα πόδια μας. Αυτά πρέπει να γίνουν από σήμερα κιόλας: 

Παραδεχτείτε επιτέλους ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα. Ξεκινήστε την απομουσουλμανοποίηση της Ολλανδίας. Λιγότερο Ισλάμ! 

Κλείστε τα σύνορά μας στους μετανάστες από ισλαμικές χώρες. Ξεκινήστε αμέσως συνοριακούς ελέγχους. Σταματήστε αυτόν τον «πολιτιστικό εμπλουτισμό». 

Κλείστε τα τζαμιά των σαλαφιστών που χρηματοδοτούνται από τις χώρες του Κόλπου.
Πάρτε τα διαβατήρια από όλους τους τζιχαντιστές. Αφήστε τους να πάρουν διαβατήρια της ISIS. 

Μην εμποδίζετε τους τζιχαντιστές που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Αφήστε τους να φύγουν, παίρνοντας μαζί τους όσους περισσότερους φίλους τους γίνεται. Αν πρόκειται να βοηθήσει, είμαι διατεθειμένος να πάω στο αεροδρόμιο να τους αποχαιρετίσω. Αλλά μην τους αφήσετε να επιστρέψουν. Αυτός είναι ο όρος. Στα τσακίδια. 

Και κατά την άποψή του, όποιος εκφράζει την υποστήριξή του στην τρομοκρατία ως μέσο για την ανατροπή της συνταγματικής δημοκρατίας πρέπει επίσης να φύγει από τη χώρα μας! Αν υψώνεις τη σημαία της ISIS, υψώνεις το εισιτήριο της εξόδου σου! Φύγε! Φύγε από τη χώρα μας! 

Κυρία πρόεδρε, ο πόλεμος εναντίον μας έχει κηρυχθεί. Πρέπει να «απαντήσουμε» σοβαρά.
Μακριά από αυτούς τους ανθρώπους! Φτάνει πια!» 

hellasforce.com
το είδαμε ΕΔΩShare

1 σχόλιο:

Ali Al-Yunani είπε...

Το Ισλάμ επέλεξε τελικά ένας εκ των παραγωγών της βλάσφημης ταινίας κατά της τελευταίας αποκάλυψης, δηλώνοντας πως “η αλλαγή αυτή έρχεται από προσωπική πεποίθηση και εμπεριστατωμένη μελέτη, εφόσον έχει μελετήσει το Κοράνι”.

Ο πρώην βουλευτής του ολλανδικού κόμματος της Ελευθερίας, Arnoud Van Doorn, σχολιάζοντας την κατακραυγή κατά της βλάσφημης ταινίας, είπε: “Ακόμα θυμάμαι με τύψεις εκείνο το κύμα θυμού από τους Μουσουλμάνους απέναντι στο κόμμα, του οποίου ήμουν μέλος, θυμάμαι και τις αντιδράσεις τους για την παραγωγή της ταινίας που βλασφημεί τον προφήτη”.

“Τέτοιες αντιδράσεις με βοήθησαν, πιστεύω, στο να απευθύνομαι προς το Ισλάμ και τη μελέτη του Κορανίου με κατανόηση, να ακολουθώ τα βήματα του προφήτη και να έρθω σε επαφή με τους Μουσουλμάνους στην Ολλανδία, έως ότου ασπάστηκα το Ισλάμ και αποφάσισα να επισκεφτώ τους ιερούς τόπους”, πρόσθεσε.

Ο Van Doorn δήλωσε στο δίκτυο Αλ Αραμπία, που το συνόδεψε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Μέκκα, πως “τώρα πια, ζω σε έναν άλλον κόσμο, μέσα στον οποίο βρίσκω την ησυχία μου, εφόσον έχω σχηματίσει ένα άλλο κόμμα και υπέβαλα την παραίτηση μου από το κόμμα της Ελευθερίας, που είναι ακραία εχθρικό προς το Ισλάμ”.

“Δεν σας κρύβω: ήμουν ένας από αυτούς. Πριν ασπαστώ το Ισλάμ, νόμιζα πως το Ισλάμ είναι ο εχθρός της ελευθερίας και της ανθρωπότητας, νόμιζα πως είναι μια θρησκεία της βίας και της αδικίας κατά των γυναικών, μια θρησκεία που δεν παράγει μια υγιή κοινωνία. Η δική μου ματιά δεν ήταν λιγότερα εξτρεμιστική από των άλλων μελλών του κόμματος. Αποφάσισα, όμως, να αποκτήσω προσωπικές εμπειρίες από τους Μουσουλμάνους, να μάθω περισσότερα και να που επισκέπτομαι τη Μέκκα ως αποτέλεσμα”, είπε.

Για την εικόνα του Ισλάμ σχολίασε: “δυστυχώς, πολλοί δεν ξέρουν από το Ισλάμ παρά μόνο την ονομασία του. Αυτό αποδεικνύει πως το κάλεσμα προς το Ισλάμ είναι πολύ αδύναμο, γεγονός που χρειάζεται περισσότερες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Όσον αφορά τις αραβικές εξεγέρσεις είπε: “κοιτάμε αυτές τις εξεγέρσεις μέσω του πρίσματος του Τύπου, που έχει πολιτικές και κατευθύνσεις που ίσως να μην είναι δίκαιες στην κάλυψη τους και δεν ξέρουμε που πηγαίνουν αυτές οι εξεγέρσεις”.

“Η επικρατούσα ανάλυση λέει πως οι ισλαμιστές θα ελέγχουν τις αραβικές κυβερνήσεις. Αυτό ακούμε στην Ευρώπη”, κατάληξε.

https://alialyunani.wordpress.com/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.