27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ!!

Αποφασίσαμε στις 27 του Σεπτέμβρη, ώρα 19.00 να κάνουμε ένα πάρτι! Η επίσημη πρόσκληση θα έρθει, συνήθως γίνεται λίγες ημέρες πριν. Θεώρησα πως πρέπει να σας ενημερώσω εγκαίρως, για να μην έχετε προγραμματίσει τίποτα χειρότερο για εκείνη την ημέρα! Γιορτάζουμε πολλά! 

- Γιορτάζουμε την ολοκλήρωση της τριλογίας: «Μαθήματα αγάπης», «Λεηλασία», «Το μεγάλο ταξίδι», και την δεύτερη έκδοσή τους!

Οι καλλιτέχνες φίλοι μου είτε συμμετέχουν είτε όχι, θα έχουν μια θέση ξεχωριστή στην γιορτή και στην καρδιά μου για πάντα! Ιδίως όσοι με βοήθησαν και με στήριξαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ

(Δεν θα είναι μια συνηθισμένη παρουσίαση με λόγους και βαρετές αναλύσεις! Άλλωστε οι μόνοι που δικαιούνται κριτικής είναι οι αναγνώστες!)

- Γιορτάζουμε επίσης τα γενέθλια της ΟΣΤΡΙΑ! (Θα κόψουμε και τούρτα!)
- Εγκαινιάζουμε τον πολυχώρο της ΟΣΤΡΙΑ! (Για όλους αυτούς τους λόγους κερνάμε!)

Αν λοιπόν ο δρόμος σας φέρει στην οδό Τζώρτζ 20 εκείνη την ημέρα, ελάτε να απολαύσουμε μια φιλική συντροφιά, και να αυτοσχεδιάσουμε! Να μην ξεχάσω, για όλους όσους έρθουν υπάρχει ένα βιβλίο μου δώρο! Αν το έχετε, απλά το χαρίζετε σε όποιον ή όποια αγαπάτε! Γιατί όταν η χαρά και η αγάπη δεν μοιράζεται, είναι μισή!

Με αγάπη Μαίρη Βούλγαρη

ΥΓ. Το πρόβλημα είναι για όσους φίλους είναι εκτός Αθηνών και εκτός Ελλάδος. Γι’ αυτούς κάτι έχει ετοιμάσει η ΟΣΤΡΙΑ… Για κάθε παραγγελία της τριλογίας το ένα βιβλίο θα είναι δώρο.

(μας εστάλλει από την καλή φίλη Μαίρη Καρά)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.