25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝ ΤΑ "ΞΕΧΑΣΕ", ΝΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ!

Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ "ΑΛΒΑΝΟΣ" ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!

ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΕΙ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ... 21 χρόνια είχαν περάσει απο την τελευταία επίσκεψη Πάπα στην Αλβανία. Η πρώτη επίσκεψη λοιπόν, σε ευρωπαϊκό έδαφος, του Πάπα Φραγκίσκου στα Τίρανα, έτυχε πολύ θερμής υποδοχής, παρά το γεγονός, του μάλλον μικρού ποσοστού Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην γείτονα...
Σκοπός αυτής μας της αναφοράς, δεν είναι σίγουρα η λεπτομερής περιγραφή της επισκέψεως, ούτε οι συναντήσεις που είχε ο Ρωμαιοκαθολικός προκαθήμενος, κατά την διάρκεια της εκεί παραμονής του, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕ... 

Θά σταθούμε μόνον, στις δηλώσεις του, ότι επέλεξε να επισκεφθεί την Αλβανία, επειδή "είναι μία χώρα όπου η θρησκεία διώχθηκε με τον πιό άγριο τρόπο, επί καθεστώτος Χότζα*, σήμερα όμως αποτελεί πρότυπο ειρηνικής συνυπάρξεως, μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών".

Για μιά στιγμή!
Ένα λεπτό!

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ και τώρα, τί εννοεί ακριβώς όταν χρησιμοποιεί για το τί 'τράβηξε' η θρησκεία εκεί με την φράση, "διώχθηκε με τον πιό άγριο τρόπο"!

Γιατί δεν μας λέει ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ του Χότζα, "με τον πιό άγριο τρόπο";
Μήπως ήταν Μ Ο Ν Ο Ν  η Ορθοδοξία; 

Μήπως αποσχηματίσθηκαν βιαίως αμέτρητοι Έλληνες κληρικοί, που τους ξύρισαν με αγριότητα και μεγάλο ποσοστό εξ αυτών, πετάχθηκαν στα κάτεργα της στυγνής 'Σιγκουρίμι', που ως υπηρεσία, ήταν στα πρότυπα της φοβερής τότε σοβιετικής 'Γκέ - Πέ - Ού';

Μήπως κατεστράφησαν όλες οι Ορθόδοξες Εκκλησίες και μετετράπησαν σε αποθήκες;
Αχυρώνες; Σταύλους; Κινηματογράφους; Λέσχες; Γκαράζ; Στάνες; Μαντριά;

Μήπως "άφησαν" τα Μοναστήρια, σε 'χλωρό κλαρί';

Μήπως αμέσως μετά το τρομερό εκείνο "προεδρικό διάταγμα", που "ψήφισε" ο Ε.Χότζα, άν δεν απατώμεθα το 1966, (όπου ηλιθίως πίστεψε ότι ...απαγόρευσε τον Θεό στην χώρα του!!!) επιστράτευσε και κυριολεκτικώς "αμόλησε" τους φανατισμένους 'πιονιέρους' νεολαίους του ΚΚΑλβανίας, με τα κόκκινα μαντήλια και εφοδιάζοντάς τους, με βαριοπούλες ανέβαιναν υπό τα βλέμματα του έκπληκτου πληθυσμού, στους τρούλλους των ορθοδόξων Ναών και έσπαγαν τους Σταυρούς; Και η κρατική τηλεόραση τα μετέδιδε; 

Άρα να "θυμίσουμε" στον έχοντα, είτε "χοντρή" ιστορική αμνησία, είτε επιλεκτική άγνοια Πάπα Φραγκίσκο, ότι ΜΟΝΟΝ η Ορθόδοξη Εκκλησία εδιώχθη μετά μανίας και έτσι σταδιακώς "αγρίεψε" ο Αλβανικός λαός, αφού χωρίς Θεό και Πίστη, έφθασε όπως άλλως τε όλοι οι Έλληνες έχουμε βιώσει ΚΑΛΑ στο πετσί μας, να ζεί και να συμπεριφέρεται με πολύ σκληρό και άγριο τρόπο...

(Γιατί άρα γε, δεν αισθάνθηκε κανείς Έλλην ιεράρχης την ανάγκη να απαντήσει ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ στον έχοντα διαρκή και ...βαθιά "αμνησία" Πάπα; Δεν θα έπρεπε για την Ιερή μνήμη όλων αυτών των κληρικών και πιστών, που θυσιάσθηκαν στα κομμουνιστικά κάτεργα; Αλήθεια ποιός Πάπας απο το 1946, φώναξε ή επενέβη δυναμικώς στα αλβανικά αίσχη, για να πεί δύο λόγια συμπαραστάσεως για τους διωκωμένους Χριστιανούς; Ή για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Ποιός και πότε; Χμ! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ποτέ!)

Αυτά ΤΑ ΟΛΙΓΑ, για να ξέρουνε ΚΑΛΑ εκεί στο Βατικανό, ΤΙ ΛΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ...

*Απαραίτητη σημείωση! 
Στην χώρα που ονομάζεται Ελλαδιστάν και οι πολίτες ασχολούνται κατά 95%, με το... κλωτσοσκούφι και όλα τα συναφή, χωρίς ίχνος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ πληροφορήσεως και κυρίως Ιστορικής "σε βάθος" μνήμης, θα επαναλάβουμε πώς - κατά ορισμένες αξιόπιστες ιστορικές πηγές - ο λεγόμενος "Εμβέρ Χότζα", δεν είναι άλλος απο τον  Αλέξανδρο Μαυραγάνη, απο τον νομό Κορινθίας και συγκεκριμένα έξω απο το Κιάτο! Πού σπούδασε προπολεμικώς νομικά εν Αθήναις και κυνηγήθηκε για τα αριστερά του φρονήματα, απο το μεταξικό καθεστώς. "Προσγειώθηκε"...θαυματουργικώς(!) στο Βατικανό πρώτα(...) και μετά στο Παρίσι, ενώ έτυχε της ειδικής προστασίας, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ παντοδύναμης τότε 'ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ' καί των 'Ναζί'! Όσοι τυχόν δυσπιστούν, ή... "δυσπιστούν" και θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες, άς 'κτυπήσουν' στο 'google' το όνομα αυτό και θα δούν! Άς προσέξουν επίσης ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, για τα 3 αδέλφια του και τους σημερινούς απογόνους τους... (Απλώς να είναι καθιστοί, για να μήν πέσουν κάτω!)

"Ι.Κ."
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.