10 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Δικαίως το «ντεκολτέ» της κυρίας βουλευτίνας των 294(!!!) σταυρών αναστάτωσε τον προεδρεύοντα «Καζανόβα»-αντιπρόεδρο του ελληνικού κυ(οι)νοβουλίου, ο οποίος επικαλέστηκε τα «θεία» αντικρίζοντας την σιτεμένη ελαφρώς-πλην πληθωρική εκπρόσωπο του «λαού», η οποία προφανώς του ερέθισε την «Τραγακική» λίμπιντο!!

Άλλο που δεν ήθελαν και τα τσακάλια της «ενημέρωσης» εν Ελλάδι, τα οποία τάχιστα μας «σύστησαν» την εκ Χίου ορμώμενη εκπρόσωπο και … νομοθέτη!!!

Ήσσονος σημασίας θα πείτε η «ενασχόλησή» μας με την εν λόγω κυρία, αλλά και με την ασυγκράτητη αρρενωπότητα του επιβήτορος-αντιπροέδρου που χρειάστηκε την αρωγή υπέρτερων «δυνάμεων»- Χριστού και Παναγίας, αν άκουσα καλά- για να μην επιδείξει εντός του «ναού της δημοκρατίας» τις ανδρικές του ορμόνες που δεν τιθασεύονται ούτε από το θεσμικό ρόλο του(!!!)

Επιχειρώντας να «σοβαρέψουμε» λίγο τον προβληματισμό μας θα ήθελα να υπερασπιστώ - χωρίς καμία «ιδιοτέλεια» απορρέουσα από τις εξόφθαλμες καμπύλες της κυρίας- το νέο μέλος του κυ(οι)νοβουλίου και να το «προστατεύσω» από σεξιστικές επιθέσεις ασυγκράτητων αρσενικών και λοιπών ειρώνων οι οποίοι χλευάζουν τη «λαϊκή» απήχηση που μπορούν να εκπροσωπούν οι μόλις 294 ψήφοι.

Αλήθεια η καλλίγραμμη –αν και ολίγον σιτεμένη, όπως προείπαμε κυ(οι)νοβουλευτική εκπρόσωπος- μήπως ψηφίσει διαφορετικά πράγματα από εκείνα που θα ψηφίσουν οι Χαρβαντο-σπουδαγμένοι γόνοι κάποιων οικογενειών που «σαρώνουν» σε σταυρούς στη Β’ Αθηνών και στα πρωινάδικα των Καμπουροπαπαδάκηδων;

Μήπως είναι «ανεπαρκής» προσωπικότητα απέναντι στους Αδώνειους ογκόλιθους πολιτικής σκέψης και η ρητορική της Χιώτισσας υστερεί έναντι του «μελίρρυτου»- πλην αμετροεπούς και σαχλοειδούς- τρόπου έκφρασης  κάποιων «συνταγματολόγων»;

Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, αφού η στάση της κυρίας θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτή των παραπάνω κυριών και κυρίων και θα λέει τα ίδια « Αργεντίνικα ποιηματάκια» και θα ψηφίζει ασμένως τις μνημονιακές υπαγορεύσεις των Μπαροζοσοϊμπλέδων!!

Αν τώρα προκύπτει πρόβλημα «αισθητικής» τι είχαμε και τι χάσαμε!!! Απωλεσθείσα προ πολλού και μάλιστα όχι εξαιτίας κάποιου στήθους που προεξέχει προκλητικά στα μάτια του Τραγάκη, αλλά από την εκπόρνευση του ρόλου και του κύρους της νομοθετικής εξουσίας, η οποία «συντάσσεται» σε γραφεία ιδιωτών κατά παραγγελία των τροϊκανών αφεντικών, ψηφίζεται άνευ ανάγνωσης από τους βουλευτές και υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, λίγο πριν «καταγγείλει» τα «δεινά» του Ελληνικού λαού από τη λιτότητα!!!

Αυτά προς «αποκατάσταση» της τιμής του ντεκολτο-ιματισμού της βουλευτού της ΝΔ, Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη  και του αναστενάζοντος Τραγακολιμπιντισμού!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.