27 Σεπτεμβρίου 2014

Τρελαίνει η είδηση ότι Kύπριος γιατρός θεραπεύει τον καρκίνο! (διαβάστε το με μεγάλη επιφύλαξη)

Ο Κύπριος γιατρός Ηλίας Πετάης που ισχυρίζεται ότι έχει την θεραπεία κατά του καρκίνου συνεχίζει απτόητος να δημοσιεύει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου του το αληθές! 
 
Λέγεται πως όταν η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον γιατρό και του έθεσαν ευθέως το ζήτημα των προσδοκιών που δημιουργούνται σε ασθενείς και που δεν πρέπει να απογοητευθούν αν η μέθοδος δεν δουλεύει. 
 
Ο Δρ Ηλίας Πετάης τους διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως σίγουρος ότι η φόρμουλα του δουλεύει. 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος ισχυρίζεται, πως την φόρμουλα του την εμπιστεύτηκαν καλόγεροι και η συνταγή της χάνεται στο βάθος των αιώνων!
 
Εφαρμόζει φυσικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, όπως υποστηρίζει και μπόρεσε ακόμη και να καταστρέψει ολοκληρωτικά καρκινικά γονίδια πελατών του. 
 
Ο Δρ Ηλίας Πετάης, Καρδιoχειρουργός εφαρμόζει μία φυσική θεραπεία για τον καρκίνο και υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τις χημικές μεθόδους καταπολέμησης της ασθένειας, η δική του τακτική δρα πιο αποτελεσματικά, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να καταπολεμήσει πλήρως τα καρκινικά γονίδια. 
 
Μάλιστα ο Ηλίας Πετάης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της εξέτασης πελατών του, από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία υποδεικνύουν, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας που χορήγησε σε δύο περιπτώσεις.
 
Στην πρώτη περίπτωση, ασθενής 43 ετών, η οποία άρχισε να επισκέπτεται τον Δρ Ηλία Πετάη, από τις 19 Νοεμβριου του 2010 με ύποπτο όγκο στο Δεξιό Μαστό και πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της για βιοψία άρχισε να της χορηγεί τη θεραπεία.
 
Είχε είδη χάσει 7 κιλά. Στις 5 ημέρες, όπως υποστηρίζει, άρχισαν να υποχωρούν οι κομμάρες και άνοιξε η όρεξη της. Όταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό μετά από 10 ημέρες, προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες υπέδειξαν πολλαπλές μεταστάσεις στο συκώτι.
 
Η θεραπεία συνεχίστηκε, ενώ περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2010, μετέβη στο Ογκολογικό Τμήμα της Τράπεζας Κύπρου για εξετάσεις.
 
Είχε ήδη πάρει κιλά, ενώ σταμάτησε να νιώθει κομμάρα. Μετά από τρείς βιοψίες, οι γιατροί του Ογκολογικού δεν έβρισκαν τίποτα και όπως αναγράφεται στην παθογοανατομική έκθεση που έγινε στις 23 Μαρτίου 2011, δεν ανιχνεύθηκαν σήματα, λόγω της καταστροφής του DNA. 
 
Το mail για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον γιατρό είναι... drpetais@gmail.com 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Διαβάστε την ανάρτηση με μεγάλη επιφύλαξη διότι όλοι ξέρουμε ότι η απελπισία και η αγωνία των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο αλλά και των οικείων τους είναι μεγάλη και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές... 
 
Ψαξτε το και συμβουλευθείτε φίλους γιατρούς...
Πάντως για να κάνω και λίγο τον συνήγορο του Κυπρίου γιατρού, είναι γνωστό και στους ιατρικούς κύκλους ότι όταν βρεις κάποιον γιατρό να σε παρακολουθήσει και αναλάβει πλήρως την ευθύνη της υγείας σου, τότε κάνεις τον σταυρό σου και τον εμπιστεύεσαι...
Ποτέ όμως να μην ξεχνάτε κάτι...
 
Εμείς δεν είμαστε γιατροί και οι γιατροί δεν είναι θεοί... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.