25 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπρος: Αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι, θα πέσουμε ψάχνοντας τα εξαρτήματα του G3;

Εθνοφρουροί
Της Χρυστάλλας Χατζηδημητρίου

Φανταστείτε να δεχτούμε επίθεση, από τους Τούρκους, από τους τζιχαντιστές, από τους εξωγήινους… Και χιλιάδες άντρες να μπουν στα αυτοκίνητα τους, να ξεχυθούν στους δρόμους, οδεύοντας προς κάποια στρατιωτική μονάδα όπου θα μπουν στην ουρά όταν φτάσουν για να παραλάβουν τους επικρουστήρες (μεταξύ μας, δεν γνωρίζω τι είναι αλλά αντιλαμβάνομαι πως ένα όπλο δεν λειτουργεί χωρίς επικρουστήρα). Φανταστείτε μόνο το σκηνικό. Φέρτε στο νου σκηνές από άλλες ουρές, από άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες...

Πιστεύετε ότι θα προλάβουν οι άντρες μας να παραλάβουν τον επικρουστήρα, να τον εφαρμόσουν στο G3 και να βρεθούν στην πρώτη γραμμή, ή μέχρι να ανταπεξέλθουν του μποτιλιαρίσματος στο δρόμο και να ξεπεράσουν την ουρά αναμονής θα μας σφάξουν εμάς τα γυναικόπαιδα οι τζιχαντιστές ή θα τους σφάξουμε εμείς με τα κουζινομάχαιρα; (Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας, δεν έχουν πρώτο ρόλο στο φανταστικό αυτό σκηνικό).

Φανταστείτε να μην πρέπει να γίνει όλο αυτό. Να εξακολουθήσουμε να φυλάμε στο σπίτι η κάθε οικογένεια από ένα - δύο G3, ανάλογα με τα αρσενικά μέλη της οικογένειας μεταξύ 20-50 χρονών. Με τους επικρουστήρες τους, με τις σφαίρες τους, με τα όλα τους. Και να δεχτούμε επίθεση. Η οποία φυσικά δεν θα είναι σώμα με σώμα. 

Πάει ο καιρός που οι μαχητές καβάλα στα άλογα τους και με σπαθιά, μαχαίρια και ντουφέκια ορμούσαν στον άλλο κι ο άλλος προσπαθούσε να αποκρούσει την επίθεση με όποιο μέσο μπορούσε, κι έτσι υπήρχε πιθανότητα να νικήσει κι ο μικρός Δαβίδ. Σε ένα νησί, μάλλον από αέρος ή από θαλάσσης θα δεχτούμε επίθεση. Εκτός κι αν επιτεθούμε οι Λευκωσιάτες τους Παφίτες (για να πάρουμε τους φακέλους των ντιβέλοπερ ας πούμε) ή αν εξαπολύσουν επίθεση οι Παφίτες κατά της Λευκωσίας για να απελευθερώσουν τους ντιβέλοπερ και τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Η όλη ιστορία γύρω από τα G3 είναι απλά ακόμα ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς/παρωδίας όπου όλοι πρωταγωνιστούμε καθημερινά. Η εγκληματικότητα δεν αυξήθηκε λόγω της κατοχής στα σπίτια στρατιωτικών τουφεκιών. Η διάλυση των τουφεκιών, μισό στο σπίτι, μισό στη μονάδα, είναι μια μεσοβέζικη κατάργηση της κατοχής στρατιωτικών τουφεκιών. Τα οποία είτε τα έχουμε στα σπίτια, είτε στο στρατό, είναι αμφίβολο αν την κρίσιμη ώρα θα συμβάλουν στην επιβίωσή μας.

Φιλελεύθερος

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Τι ο επικρουστήρας τι ολόκληρο το G3....
Απορώ γιατί θα πάρουν τον επικρουστήρα κι όχι όλο το όπλο...
Αφού το τουφέκι είναι παντελώς άχρηστο χωρίς τον επικρουστήρα ας το πάρουν ολόκληρο να μην αναγκάζονται αν βαζονγάζουν και τον επικρουστήρα...

Ούτως ή άλλως όταν έχει να κάνεις με προδότες δεν κοιτάς τις λεπτομέρειες...

Εφόσον είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας αν το κάνουν, διότι πρόκειται ουσιαστικά για αφοπλισμό των εφέδρων εθνοφρουρών που ουσιαστικά αποτελούν την άμυνα των Ελλήνων της Κύπρου είναι γελοίο να αφαιρούν τον επικρουστήρα από τα όπλα....

Πάρτε τα να τελειώνουμε....
Ούτως ή άλλως τι τον επικρουστήρα πάρεις τι ολόκληρο το τουφέκι.... πάλι για κρέμασμα είσαι....

Δηλαδή αν ο Εφιάλτης στις Θερμοπύλες έλεγε στους Πέρσες "θα σας δείξω ένα μονοπάτι να πάτε πίσω από τους Ελληνες και να τους εξοντώσετε, αλλά δεν θα σας οδηγήσω και μέχρι εκεί".... θα ήταν λιγότερο προδότης;

Μην τρελαθούμε κιόλας....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.