25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Το 2003 ο Γερμανός Udo Ulfkotte, καθηγητής πολιτικών επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg,  ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονας για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας»

Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο ολοένα και αυξανόμενος κίνδυνος από την ισλαμική «λαίλαπα» που απειλεί να κατακυριεύσει τις ευρωπαϊκές πόλεις με φοβερές συνέπειες ακόμα και με εσωτερικό πόλεμο.  

Συγκεκριμένα ανέφερε με προφητικό τρόπο ότι μετά από λίγα χρόνια η συνεχής εισβολή μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσει έντονα εσωτερικά προβλήματα που θα οδηγήσουν ακόμα και σε πολεμικές συγκρούσεις μέσα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πόλεις. Για το βιβλίο αυτό απειλήθηκε επανειλημμένα η ίδια του η ζωή, γεγονός που για άλλη μια φορά απέδειξε με πιο τρόπο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και την ελευθερία των απόψεων  οι μουσουλμάνοι που ήδη βρίσκονται και ζουν στην Ευρώπη.

Σήμερα βλέπουμε πως αυτά που έγραψε από το 2003 επαληθεύονται σταδιακά ενώ συνεχίζεται και έχει ενταθεί η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην χώρα μας την Ελλάδα, που αποτελεί τον πρώτο σταθμό της εισόδου όλου του αυτού ισλαμικού όγκου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε ήδη στην Γαλλία, που μας στέλνει «μήνυμα» για ανάλογη περίπτωση και στην ελληνική πρωτεύουσα στην Αθήνα, είναι αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην γαλλική πόλη, Besancon

Στην πόλη αυτή ένεκα της συνεχιζόμενης εγκατάστασης μουσουλμάνων το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει άδεια ανέγερσης μεγάλου μουσουλμανικού  τεμένους. Η απόφαση αυτή όμως εξόργισε όπως φαίνεται τους γηγενείς κατοίκους που βλέποντας πως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ανέγερση του τζαμιού στη πόλη τους έκαναν το έξης:

Έσφαξαν ένα γουρούνι που θεωρείται μιαρό ζώο για το Ισλάμ και πέταξαν την κεφαλή του ακριβώς στην είσοδο του τζαμιού, (τι μας θυμίζει αυτό;). Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε σάλος και ο εκπρόσωπος τον μουσουλμάνων της Γαλλίας, Abdallah Zekri, έσπευσε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια που μόλυνε το τέμενος. Εκείνο όμως που εξέπληξε στις δηλώσεις του ήταν ότι παρομοίασε την ενέργεια αυτή με… τον πόλεμο που διεξάγεται σήμερα στην Συρία και στο Ιράκ. Μάλιστα!

Το εντυπωσιακό είναι πως η εισβολή αυτή των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων έχει τεθεί υπό τη προστασία  διεθνών ισλαμικών οργανώσεων από τις οποίες ίσως η σημαντικότερη στην Ευρώπη είναι η Milli Görüs. Η Milli Görüs είναι η μεγαλύτερη τουρκοισλαμική οργάνωση σε όλη την Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη  και μεγάλα παραρτήματα στη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία. Παράλληλα μικρότερα παραρτήματα υπάρχουν και δρουν στην Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία, Ιταλία, Βέλγιο και Ελβετία, (Ελλάδα;). Χαρακτηριστική των προθέσεων της οργάνωσης είναι η σημαία της που δείχνει μια ισλαμική-πράσινη Ευρώπη σε λευκό φόντο, με την ισλαμική ημισέληνο στα αριστερά να πλαισιώνουν το δρόμο από την Πορτογαλία μέχρι τα Ουράλια. 

Δηλαδή η Ενωμένη Ευρώπη αυτή την φορά κάτω από την ισλαμική ημισέληνο. Οι δραστηριότητες της με την ανοχή συχνά των γερμανικών αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών αρχών, επεκτάθηκε σταδιακά σε όλους τους τομείς. Σε όλη την Ευρώπη η Milli Görüs διοργανώνει μεγάλες θρησκευτικές και εθνικιστικές εκδηλώσεις σε μεγάλα κλειστά στάδια  όπως το «Open Day Τζαμί» όπου δεσπόζουνε αποσπάσματα από το Κοράνι ενώ παράλληλα η Ευρώπη χαρακτηρίζεται από τους οπαδούς της σαν η «Βάρβαρη Ευρώπη».

Στα τέλη της πρώτης δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα, η οργάνωση διέθετε ήδη ένα ευρύ και πανίσχυρο δίκτυο θρησκευτικής προπαγάνδας,  με εκατοντάδες τζαμιά και χώρους προσευχής σε όλη την Ευρώπη τα οποία κάθε χρόνο αυξάνονται, δραστήριους  αθλητικούς συλλόγους της νεολαίας,  φοιτητικές ενώσεις  και ένα μεγάλο τμήμα των γυναικών. 

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του γερμανικού τμήματος, Ozguz Ücüncü, έχει κατά καιρούς προτρέψει τους μουσουλμάνους που έρχονται στην Ευρώπη να αρνηθούν κατηγορηματικά να δεχτούν κάθε προοπτική αφομοίωσης. Το πρώτο βήμα είναι η απόρριψη της ενσωμάτωσης, το δεύτερο η περιφρόνηση των νόμων της χώρας που τους φιλοξενεί και το τρίτο η απαίτηση της επιβολής των δικών τους προτύπων.

Η Bundesverfassungsschutz έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει  τις γερμανικές αρχές για τις δραστηριότητες της Milli Görüs περιγράφοντας την οργάνωση  στις ετήσιες εκθέσεις της σαν μια ξένη εξτρεμιστική οργάνωση. Σύμφωνα με τις  εκθέσεις και αναφορές  που έχουν έρθει στα χέρια της Bundesverfassungsschutz, η οργάνωση λειτουργεί συχνά με κεκαλυμμένο τρόπο κρύβοντας επιμελώς τις πραγματικές της προθέσεις. 

Αναφέρεται επίσης ότι αν και τα μέλη της Milli Görüs σε δημόσιες δηλώσεις, προσποιούνται ότι τηρούν τις θεμελιώδεις αρχές των δυτικών δημοκρατιών, στην πραγματικότητα η ίδρυση ενός ισλαμικού κράτους και ενός ισλαμικού κοινωνικού συστήματος είναι  των μεταξύ των βασικών της στόχων. Η επίσημη πολιτική της θέση είναι, όπως ισχυρίζεται, ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων μεταναστών δίνοντας τους μια φωνή στη δημοκρατική πολιτική αρένα και παράλληλα  διατηρώντας την ισλαμική τους ταυτότητά. 

Η κρυφή ατζέντα της όμως είναι τελείως διαφορετική.  Ενώ δηλώνουν δημοσίως το ενδιαφέρον τους για μια δημοκρατική συζήτηση και ότι έχουν μια προθυμία να δουν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες», (λαθρό), να ενσωματώνονται στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, οι  ίδιοι οι ηγέτες τους  έχουν εκφράσει επανειλημμένα την μεγάλη τους περιφρόνηση για την δημοκρατία και δυτικές ευρωπαϊκές αξίες.

Όλα αυτά δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα που ζει την μιζέρια της μνημονιακής κατοχής είναι θα έλεγε κάνεις «ψιλά γράμματα». Δυστυχώς όμως η συνεχιζόμενη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που έχει πάρει την μορφή τσουνάμι, θα μας προσγειώσει πολύ ανώμαλα στην πραγματικότητα στο εγγυς μέλλον αν δεν συνειδητοποιήσουμε τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουμε. Οι επιπόλαιες, (για να μην τις χαρακτηρίσουμε με χειρότερα λόγια), απόψεις περί ανέγερσης μουσουλμανικών τζαμιών και προώθηση της ισλαμικής παιδείας με τις δεδομένες σύγχρονες συγκύριες και την επέλαση των αδίστακτων εγκληματιών Τζιχαντιστών, για μια χώρα όπως η Ελλάδα, είναι ένας δυναμίτης στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης μας σαν έθνος και σαν λαός.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.