28 Σεπτεμβρίου 2014

Κίνημα Ελευθερίας. Ενα κίνημα για τους Ορθόδοξους Ελληνες πατριώτες.

ΚΙΝΗΜΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 

To Kίνημα Ελευθερίας φιλοδοξεί να ενώσει μικρούς πολιτικούς σχηματισμούς σχηματίζοντας ισχύ εν τη ενώσει υπό το λάβαρο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Στο αίμα αυτό που δεν πονείτε 
για Πατρίδα για Θρησκειά
σας ορκίζω αγκαλισθείτε
σαν αδέλφια γκαρδιακά

Μην ειπούν στο στοχασμό τους
τα ξένα έθνη αληθινά
Εάν μισούνται ανάμεσό τους
δεν τους πρέπει ελευθεριά!

Διονύσιος Σολωμός

Για το Κίνημα Ελευθερίας

1. Νικόλαος Αγγελίδης 2. Ιωάννης Αντωνιάδης 3. Δημήτριος Ασλανίδης 4. Δημήτριος Βαλασίδης 5. Χρήστος Βενέτης 6. Γεώργιος Κοκκέβης 7. Δημήτριος Μπαλάρης 8. Δημήτριος Νατσιός 9. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης 10. Βασίλειος Πορφυρίδης 11. Δέσποινα Στεφανίδου 12. Γεώργιος Σύρπης 13. Δημήτριος Σωτηρόπουλος 14. Χρήστος Τσικούρας 15. Βασίλειος Τσούπρας 16. Δημήτριος Φέσσας 17. Νίκος Χειλαδάκης 18. Πελάγιος Χρυσοβέργης 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 

1. Στο κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γίνονται δεκτοί μόνον Έλληνες Ορθόδοξοι, καθώς και μη-Έλληνες το γένος, που είναι οπωσδήποτε Ορθόδοξοι, ελληνικής παιδείας και άριστοι γνωστές της ελληνικής γλώσσας.

2. Πιστεύουμε στον Ελληνισμό υπό την διάσταση της μεγάλης Ρωμιοσύνης. Προερχόμαστε από την «πηγή» του αρχαίου ελληνισμού και είμαστε η άρρηκτη συνέχεια της Μεγάλης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, (Ρωμανία). Η Ρωμιοσύνη έχει οικουμενικές διαστάσεις, αγκαλιάζει όλο τον κόσμο. 

3. Η χώρα μας σήμερα τελεί υπό ξένη κατοχή, στην οποία την παρέδωσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Ένα προδοτικό πολιτικό σύστημα, με τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ, έδρασε υπονομευτικά προς συστηματική αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας (της εθνικής παράδοσης και της ορθόδοξης πίστης), με αποτέλεσμα να αδρανοποιηθούν και να εξουδετερωθούν τα υγιή αντανακλαστικά του λαού μας.

4. Η ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διέλυσε τον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας και εξάρθρωσε την ελληνική οικονομία. Κατέστρεψε την βιομηχανική και αγροτική παραγωγή, μετατρέποντας την χώρα σε ευρωπαϊκό θέρετρο, και τους Έλληνες, όσοι δεν έφυγαν στο εξωτερικό, σε γκαρσόνια των Ευρωπαίων.

5. Τα εθνικά μας θέματα έχουν εγκαταλειφθεί με εγκληματικό τρόπο. Οι υποτιθέμενοι εταίροι και σύμμαχοι μας έχουν προδώσει επανειλημμένα τις τελευταίες δεκαετίες. Ο τεράστιος ενεργειακός πλούτος της χώρας μένει συστηματικά αναξιοποίητος (κυρίως λόγῳ παραχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας σε ξένους «σωτήρες») και, ενώ θα μπορούσε να την βγάλει από την σημερινή κρίση, είναι στόχος ξεπουλήματος των κατοχικών κυβερνήσεων.

6. Η χώρα μας έχει γίνει ο στόχος της μεταφοράς και εγκατάστασης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με κύριο δράστη ένα οργανωμένο κύκλωμα από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, το οποίο δρα ουσιαστικά ανενόχλητο, χωρίς καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Η συνθήκη του Δουβλίνου 2 πρέπει αμέσως να καταργηθεί, ακόμα και μονομερώς, και ο όγκος αυτών των ξένων να προωθηθεί ξανά απέναντι ή στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί απειλείται άμεσα η εθνική μας ταυτότητα.

7. Η παιδεία έχει γίνει όργανο προώθησης αντεθνικών, διαστροφικών και αντιχριστιανικών απόψεων. Το κράτος προωθεί την ιδιωτική παιδεία σε βάρος της παραδοσιακής δημόσιας.

Η δημόσια υγεία έχει διαλυθεί τελείως και το χάος των νοσοκομείων αντικατοπτρίζει το μεγάλο δράμα όσων έχουν ανάγκη από περίθαλψη και δεν μπορούν να πληρώσουν τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

8. Παρόλα αυτά, σε μια μεγάλη μερίδα του Ελληνισμού λειτουργούν ακόμα τα εθνικά αντανακλαστικά, (όπως εκδηλώνονται με στρεβλό βέβαια τρόπο κάθε φορά που οι αθλητές μας καταγάγουν μια διεθνή νίκη), ενώ, και εδώ είναι και το πιο ελπιδοφόρο, οι εκκλησιές συνεχίζουν να γεμίζουν από τους πιστούς. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ακόμα κτίζονται εκκλησίες και γίνονται μοναστήρια.

9. Απέναντι σε όλα αυτά, επιτακτική είναι η ανάγκη δημιουργίας ενός καινούργιου πόλου, που θα συσπειρώσει τις υγιείς εθνικές και ορθόδοξες δυνάμεις, οι οποίες, διασπασμένες και ακέφαλες, αδυνατούν να ορθώσουν το ανάστημα τους στην λεηλασία του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

10. Απαραίτητη συνιστώσα αυτής της προσπάθειας είναι η ευλογία από Ορθόδοξους Ιεράρχες που ακόμα ανθίστανται σε όλο αυτόν τον πόλεμο. Παράλληλα, όσες πολιτικές δυνάμεις απέμειναν σε εθνικό επίπεδο και εξακολουθούν να πιστεύουν στον ελληνισμό και στην Ορθοδοξία θα κληθούν να συνταχτούν με την προσπάθεια αυτήν.

11. Οι παγκόσμιες εξελίξεις, ειδικά στον ευρύτερο περίγυρο της χώρας μας, είναι ραγδαίες και εκρηκτικές. Γι’ αυτό και είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη της δημιουργίας αυτού του πόλου. Η αντίδραση της Ορθόδοξης και Ομόδοξης Ρωσίας στην επέλαση της Νέας Τάξης, αν και όχι τόσο δυναμική όσο θα έπρεπε, δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα.

12. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί με κάθε θεμιτό κι αθέμιτο τρόπο, όπως οι δημόσιες προκλητικές παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, να δώσει το τελειωτικό διαβρωτικό χτύπημα στην ήδη κατακερματισμένη κοινωνία μας. Η συνείδηση, όμως, του καθενός από εμάς θα οδηγήσει στην συνένωση των δυνάμεών μας για την κοινή αυτήν προσπάθεια, υπολογίζοντας με ειλικρίνεια τα υπέρ και τα κατά, ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα της πατρίδας μας, με κύριο γνώμονα: την πίστη στον ελληνισμό, την πίστη στην Ορθοδοξία και με σθεναρή αντίσταση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.