5 Οκτωβρίου 2021

Είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε για τα εθνικά μας συμφέροντα όπως μιλούν οι ...... Τούρκοι. Ακούστε τον Τατάρ....

Νέες προκλητικότατες δηλώσεις, απειλώντας την Ελλάδα και την Κύπρο, έκανε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συνεχίζει να δρα ως μαριονέτα της Άγκυρας.
 
Με ξένες πλάτες το φερέφωνο της Άγκυρας κάνει τον κονιόρδο, ενώ φτάνει και στο σημείο να εξαπολύσει και απειλές, επειδή λέει… καταπατώνται «τα δικαιώματά μας στη Γαλάζια Πατρίδα, παραβιάζουν το δίκαιο μας και ταυτόχρονα αποτρέπουν την υπεροχή μας στον εναέριο χώρο. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους. Αλλά φυσικά, εμείς, οι Τ/Κ δεν μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας έναν τέτοιο αγώνα. Πρέπει πάντα να παλεύουμε σε συνεργασία με τη Δημοκρατία της Τουρκίας. Αυτό κάνουμε, αυτό τον αγώνα δίνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η Δημοκρατία της Τουρκίας φροντίζει για την ΤΔΒΚ».
 
Άπλωσε χέρι και στο Αιγαίο, «Θάλασσα των Νήσων» κατά τον Τατάρ, λέγοντας ότι «τα νησιά αυτά, που κάποτε μας ανήκαν, οι Έλληνες βρήκαν τρόπο -στο πλαίσιο της Συνθήκης της Λωζάνης- και τα έθεσαν υπό την κυριαρχία τους. Δυστυχώς, παρά τη συνθήκη της Λωζάνης, (τα χωρικά ύδατα) ήταν 3 μίλια, μετά έγιναν 6 μίλια και τώρα μιλούν για 12 μίλια»! 
 
Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων χαρακτήρισε Έλληνες και Ελληνοκύπριους «κακομαθημένους», ενώ μιλά και για «απαράδεκτες αξιώσεις» που… περικυκλώνουν την Τουρκία: «Οι ισχυρισμοί της Ελλάδας και της Ε/Κ Διοίκησης σχετικά με τις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας είναι απαράδεκτοι. Δυστυχώς, είναι πολύ κακομαθημένοι … Με άλλα λόγια, λένε, ‘δεν υπάρχουν Τ/Κ στην Κύπρο. Δεν υπάρχει κανένας τουρκικός λαός’. Λες και το νησί εκεί ανήκει στην Ε/Κ Δημοκρατία. Με τις πραγματικά απαράδεκτες αξιώσεις που προέβαλαν για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες, περικυκλώνουν και εμάς και την Τουρκία και αποκλείουν τις διεξόδους μας προς τις μεγάλες θάλασσες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο». 
 
Σε ότι αφορά το Κυπριακό, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα λύσης που να μην ικανοποιεί την Τουρκία απολύτως. 
 
«Η Τουρκία ήταν πάντα δίπλα μας. Η Τουρκία έχει επίσης κάνει μεγάλες θυσίες. Τους το είπα μπροστά τους κατά τις συναντήσεις της Νέας Υόρκης πρόσφατα. Ο τ/κ λαός έχει κράτος εδώ και 60 χρόνια. Μετά από 60 χρόνια, ο τ/κ λαός δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το κράτος του. Ούτε η Δημοκρατία της Τουρκίας το επιτρέπει αυτό. Επομένως, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας, φυσικά, θέλουμε μια συνθήκη για την παγκόσμια ειρήνη και για τη σταθερότητα σε αυτήν την περιοχή. Αυτή η συνθήκη περνά από δύο ξεχωριστά κυρίαρχα ισότιμα κράτη που ζουν δίπλα-δίπλα. Αυτή η πολιτική είναι αυτή που είναι τώρα και έτσι θα συνεχιστεί. Αν δεν το δέχονται, ας το σκεφτούν», επεσήμανε ο Τατάρ. 
 
Και θέλησε να εξηγήσει με πλήρη διαστρέβλωση της κατάστασης, γιατί λέει «όχι» στη λύση της ομοσπονδίας, με το θρασύτατο «δεν θα το επιτρέψουμε»: 
 
«Δεν είμαι υπέρ καμίας συμφωνίας πέραν των δύο ξεχωριστών κυρίαρχων ισότιμων κρατών στο νησί της Κύπρου. Υπάρχουν ακόμη ιδέες για την ίδρυση μιας ομοσπονδίας στο νησί, αλλά δεν θα το επιτρέψουμε. Υπήρχαν κάποιοι που σκέφτονταν διαφορετικά από εμένα, υπήρχαν ακόμα μερικοί από τους αντιπάλους μου που μιλούσαν για ομοσπονδία. Αλλά είναι σαφές τί είναι η ομοσπονδία. Και οι Ε/Κ θέλουν ομοσπονδία, αλλά το βιβλίο της ομοσπονδίας έκλεισε για μένα, καθώς σήμαινε τον αφανισμό του τ/κ λαού στην ΕΕ, όπου δεν υπάρχει Τουρκία, και ταυτόχρονα αποχώρηση της Τουρκίας από την Κύπρο, όταν η πλειοψηφία κυβερνά τη μειονότητα. Υπό αυτή την έννοια, δεν υπάρχει πλέον ομοσπονδία, όπως ακριβώς λένε και τα αρμόδια στόματα στην Τουρκία.  
 
Η τουρκική πολιτική αναπτύχθηκε κατά αυτόν τον τρόπο, επειδή πρέπει να υπερασπιστούμε τα δύο ξεχωριστά κράτη στην Κύπρο. Επειδή είχαμε πάντα υπομονή, έχουμε καλές προθέσεις. Στην Κύπρο έχουν προκύψει διάφορα σχέδια σε διάφορες χρονικές στιγμές. Το σχέδιο Ανάν, το τελικό σχέδιο, απορρίφθηκε από τους Έλληνες. Γιατί το απέρριψαν; Επειδή η Κύπρος δεν είδε την Κύπρο ενωμένη. Δεν ήθελε να μοιραστεί τον πλούτο και την εξουσία στην Κύπρο. Αυτό που είχαν πάντα στην καρδιά τους υπάρχει ακόμα και σήμερα. Έβλεπαν την Κύπρο ως ελληνικό νησί. Λένε ακόμα ότι η Κύπρος πρέπει τελικά να γίνει ελληνικό νησί. Διατηρούν την ίδια πολιτική στάση ακόμη και τώρα. Ο δρόμος που ακολουθούμε είναι ο σωστός».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Νομίζω ότι τα είπε πάρα πολύ ωραία ο Τατάρ....
Ετσι ακριβώς πρέπει να μιλούν και οι δικοί μας πολιτικοί, Ελλαδίτες και Κύπριοι....
Και φυσικά αν αυτός ο Τουρκομογγόλος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να αναφέρεται σε ιστορικά δίκαια της Τουρκίας.... φανταστείτε τι δίκαια έχουμε εμείς οι Ελληνες όχι μόνο σε Κύπρο, Αιγαίο και Μικρά Ασία αλλά σε ολόκληρη την Μεσόγειο (ανατολική και δυτική)....
Οι Τούρκοι στην ευρύτερη περιοχή δεν έχουν κάν χίλια χρόνια ύπαρξης την στιγμή που οι Ελληνες μετράμε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια..... 
 
Οσο για την Κύπρο πολύ σωστά απέρριψε την ομοσπονδία....
Η μόνη λύση είναι στρατιωτική και περιλαμβάνει απελευθέρωση του Ελληνικού μας νησιού και ΕΝΩΣΗ του με την μάνα Ελλάδα....
Κι έτσι οι Τουρκοκύπριοι θα αποκτήσουν όλα τα πλήρη δικαιώματα ως Ευρωπαίοι πολίτες που έχουν και οι Μουσουλμάνοι της Ελεύθερης Ελληνικής Θράκης....



Share

4 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε ...
Χειροκροτώ το σχόλιο του koukfamily στο σχετικό άρθρο, ήταν και ήπιο, αλλά διερωτώμαι αλήθεια ΑΥΤΟΙ οι ταγοί μας, οι διάσημοι συγγραφείς μας και σχολιογράφοι, γιατί σωπαίνουν και δεν δίνουν αποστομωτικές απαντήσεις στους τουρκομογγόλοβαρβάρους, που ζουν σε καταπατημένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη της Μικράς Ασίας, της Κύπρου και που δυστυχώς είχαν την ατυχία κάποια στιγμή να τα καταλάβουν οι ολετήρες Οθωμανοί;;
Αλλά και οι δόλιοι άσπονδοι σύμμαχοι της Ε.Ε. μας ποιούν την νίσσα;;
Και σήμερα οι παραχαράκτες Τούρκοι εκδίδουν και πλαστούς τίτλους ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας, της Μ. Ασίας, της Κύπρου, του Αιγαίου, της Μεσογείου και ότι άλλου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, που βάρβαρα κατέλαβαν και καταπάτησαν, ως εάν να τα κληρονόμησαν από τους τυχοδιώκτες προγόνους τους αγροίκους, που η μόνη γη, που τους ανήκει είναι οι άγριες στέπες της βαθύτερης Ανατολής, όπου ζούσαν σε αχυροκαλύβες, σπηλιές και σε δέντρα τα ανθρωπόμορφα ζώα, όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν πολιτισμό, έκτιζαν Παρθενώνες και ήταν γηγενείς κάτοικοι του Αιγαίου και όλων των παράκτιων Ελληνικών περιοχών, μέχρι και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρο αυτό τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ βράχο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.... ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ....ΕΞΩ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΑΓΡΟΙΚΟΙ, ΦΑΥΛΟΙ, ΒΑΝΑΥΣΟΙ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ, ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ, ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΖΩΑ,ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΕΙΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ κλπ, που το ποινικό σας μητρώο μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδων... ίσως χωρά ...

Και ανενόχλητος μιλά αναίσχυντα ο γκαιμπελίσκος Τατάρ, βρίζει και απειλεί η μαριονέττα και κινητός καραγκιόζης του Ερντογάν. Ο εκ γενετής Τούρκος και όχι Κύπριος Μουσουλμάνος, αυτός ο φαύλος μαφίας, που μέχρι προ τινός ήταν καταζητούμενος για οικονομικά σκάνδαλα στην Μ. Βρετανία ... (όπως και ο πατέρας του Ρουστέμ Τατάρ, παλαιότερα κατηγορήθηκε για επίσης οικονομικά σκάνδαλα ... κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο καραβοκύρη) και το Ταταρικό του επιτελείο αποτελείται απο δολοφόνους και απατεώνες πραιτωριανούς του νονού Ερντογάν.
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ..

Τατάρ, μην παίζεις με την φωτιά και σκάσε επί τέλους, διότι είσαι μόνο ένας πλαστός δοτός μη αναγνωρισμένος ψευτοπρόεδρος, που νόθα εκλέχτηκες από τους όμοιους σου βάρβαρους κουβαλητούς εποίκους με εντολή του κηδεμόνα σου νεοσουλτάνου οραματιστή της τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, που κάνατε το λάθος να ονομάσετε .."γαλάζια", αφού οτι γαλάζιο στο Αιγαίο, στην Μεσόγειο, στις θάλασσες, τους αιθέρες, τα εδάφη εδώ και χιλιάδες χρόνια ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΖΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα παραμείνουν και σε εσάς θα παραμείνει ίσως μια κουτσουλιά ή μούντζα για να θυμάστε τις γενοκτονίες, που διαπράξατε ανά τους αιώνες και θα έχετε το διαολοανάθεμα όλου του πολιτισμένου κόσμου .... Και σημειώστε ότι οι πόρτες του διεθνούς φρενοκομείου, αλλά και της κόλασης είναι διάπλατα ανοικτές και σας περιμένουν, για να σας εξαφανίσουν και απαλλαγεί όλη ανθρωπότητα από ανθρωπόμορφα ζώα, που κατά λάθος ζουν ανάμεσα μας ... Κακό σας ταξίδι και να σας συνοδεύει και ο κακός σας ο καιρός ΑΧΡΕΙΟΙ ...

(συνεχεια στο επομενο)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

(συνεχεια απο το προηγουμενο)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ...ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΑ....
Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.
Η Τουρκία δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο.
Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης.
Τούρκο φίλευε και κώλο φύλαγε.
Ο Τούρκος κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά.
Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει. Κι άλλον είδες; Κι άλλα θέλει

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟΛΑΚΚΟ ....

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι οθωμανοί, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

Τι άλλο να γράψω ουκ ημπορώ, τι άλλο να λαλώ ουκ οίδα. Το μυαλό στερεύει και ο θυμός θεριεύει και αγριεύει ...

Ανώνυμος είπε...

Kαι επειδή ολίγοι νεοταξίτες ίσως επικρίνουν το άρθρο και σχόλια, ως δήθεν αρνητικά για την επαναπροσέγγιση με τους τούρκους, καταθέτω και εγώ, σχετικό ποίημα τούρκου συγγραφέα και πολιτικού συνεργάτη Ερντογάν και φίλου Ντεκτάς και Τατάρ. Είναι του εθνικιστή ποιητή και προπαγανδιστή Behcet Kemal Caglar.

Η τουρκική ποίηση έχει μεταβληθεί σε… διαπύηση μίσους. Δείγμα του τουρκικού Πήγασου, με ιππέα του Αττίλα, καταχωρίσθηκε στον τουρκικό Τύπο της Κύπρου, με την ευκαιρία του εορτασμού της πρώτης επετείου της τουρκικής εισβολής.

Το παραθέτω ως ελάχιστο δείγμα του τουρκικού πολιτισμού, της ειρηνοφίλου διαθέσεως και του ευρωπαϊκού πνεύματος της γείτονος και ως απάντηση αυτονόητη σε ορισμένους ...

“Όσο οι φλέβες μου θάναι γεμάτες από τον πόθο της εκδικήσεως.

Όσο η καρδιά μου θα χτυπά για το τουρκικό πρωτείο.

Όσο η λέξη «Έλλην» θα υπάρχει στα λεξικά.

Αυτό το μίσος δεν θα μας εγκαταλείψη.

Και χίλια ελληνικά κεφάλια δεν είναι αρκετά.

Για να πληρωθή το μίσος του Τούρκου.

Ακόμα κι αν σπάσω το κεφάλι 10.000 Ελλήνων.

Και αν βγάλω τα δόντια 20.000 άλλων με τα ίδια μου τα χέρια.

Ακόμη κι αν ρίξω στο νερό τα πτώματα 30.000 Ελλήνων.

Αυτό το μίσος δεν θα με εγκαταλείψη ποτέ.

Όσο η γροθιά μου θα υψώνεται.

Όσο οι καρδιές 120.000 Κυπρίων και Τούρκων θα χτυπούν μαζί.

Και οι καρδιές 80 εκατ. Τούρκων θα με υποστηρίζουν.

Αυτό το μίσος δεν θα με εγκαταλείψη ποτέ.”

Αυτό το μίσος είναι το στημόνι της τουρκικής ιστορίας. Η μέθοδος του ξεκληρίσματος χιλιάδων ανθρώπων, γνωστή στους Έλληνες της τουρκοκρατίας, της Μικράς Ασίας, στους Αρμενίους, στους Βουλγάρους, στους Σέρβους, στους Ευρωπαίους, αλλά και πρόσφατα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Το κρέμασμα, το πέταμα στη θάλασσα (παρελείφθη το παραδοσιακό σούβλισμα), το ξεδόντιασμα, ο αποκεφαλισμός, συνεχίζεται από τα παλιά χρόνια του Βαγιαζήτ ως τα σύγχρονα εγκλήματα του Αττίλα».

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ Κ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ

ΕΓΩ Ο ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ...
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ''ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ'' ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.