19 Μαΐου 2022

Οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι μόνο ένα σημάδι της συστημικής κατάρρευσης της δυτικής κοινωνίας... περισσότερη πείνα, βία, χρέος και καταστροφή έρχονται ακόμα

Πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι κρίσεις που πλήττουν τώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι απλώς μεμονωμένα γεγονότα. Η διακοπή λειτουργίας των βρεφικών τροφών, η άνοδος των τιμών των καυσίμων, η κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού, η αυταρχική λογοκρισία και τώρα ένα κύμα μαζικών πυροβολισμών το Σαββατοκύριακο - όλα δείχνουν τη συστημική κατάρρευση της δυτικής κοινωνίας στο σύνολό της.
 
Παρακολουθούμε την πτώση του δυτικού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε.
 
Το κράτος δικαίου είναι νεκρό. Οι εκλογές είναι στημένες. Η ελευθερία του λόγου απαγορεύεται και μια εγκληματικά διεφθαρμένη κυβέρνηση διευθύνει τώρα ένα πραγματικό συμβούλιο "παραπληροφόρησης" του Υπουργείου Αλήθειας. Η "επιστήμη" είναι μια πλήρης απάτη και το ιατρικό σύστημα είναι ένα σύστημα δολοφονίας. Οι περισσότεροι νέοι αρνούνται να εργαστούν και οι πραγματικές δεξιότητες είναι πρακτικά ανύπαρκτες μεταξύ των ατόμων κάτω των 30 ετών. Το εκπαιδευτικό σύστημα διοικείται από παιδόφιλους και παιδεραστές, το Χόλιγουντ έχει προχωρήσει σε σατανιστικό προγραμματισμό των παιδιών και ο στρατός των ΗΠΑ, υπό την ηγεσία woketard αξιωματούχων του Πενταγώνου, έχει γίνει μια αξιολύπητη σκιά του παλιού του εαυτού. 
 
Συν τοις άλλοις, το δολάριο καταρρέει σε πραγματική αξία, ακόμη και όταν ανεβαίνει έναντι άλλων νομισμάτων (προσωρινά). Η Fed είναι παγιδευμένη σε ένα αναπόφευκτο σενάριο οικονομικής κατάρρευσης, και η φούσκα των ακινήτων βρίσκεται στη διαδικασία να σκάσει. Ο "πρόεδρός" μας είναι ένας ασθενής με άνοια που εγκαταστάθηκε σε στημένες εκλογές, και τα ειδησεογραφικά μας μέσα ενημέρωσης - αν μπορεί κανείς να τα αποκαλέσει καν έτσι - είναι δημοσιογράφοι-τρομοκράτες που παπαγαλίζουν τα ψέματα της CIA και την παραπληροφόρηση των εταιρειών για να επικαλεστούν φυλετικούς πολέμους και πανικό των βοοειδών, ενώ προωθούν εμβόλια αποπληθυσμού που έχουν σχεδιαστεί για την εξόντωση της ανθρωπότητας. 
 
Τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να επιλυθεί μέσω λογικής και σύνεσης. Όλα οδεύουν προς την κατάρρευση. Και όταν λέω "κατάρρευση", εννοώ την ολοκληρωτική κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε. Αυτό περιλαμβάνει και την κατάρρευση της Δυτικής Ευρώπης, η οποία επίσης διοικείται από καθυστερημένους τρελούς που είναι εντελώς ανίκανοι να λειτουργήσουν με οποιονδήποτε λογικό τρόπο. 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Annalena Baerbock. 
 
Αφού η χώρα της ψήφισε υπέρ των οικονομικών κυρώσεων σε καιρό πολέμου που εμποδίζουν τη Ρωσία να πουλάει τα σιτηρά και τις εξαγωγές τροφίμων σε ευρώ ή δολάρια, κατηγορεί τώρα τη Ρωσία για την οπλοποίηση της κατάστασης σε "πόλεμο σιτηρών", υποστηρίζοντας παράλογα ότι η Ρωσία ευθύνεται για τη "βάναυση πείνα". 
 
Μήπως η Μπάερμποκ δεν θυμάται ότι η ίδια η χώρα της εμπόδισε τη Ρωσία να εξάγει σιτηρά, λιπάσματα και αγροτικές παραγωγές; Ανήκει στην παρανοϊκή, παράλογη κατηγορία των "ηγετών" του ΝΑΤΟ που έχουν καταστεί γνωστικά καθυστερημένοι και ανίκανοι να λειτουργήσουν με οποιονδήποτε ορθολογικό τρόπο. Δημιουργούν τεράστια προβλήματα για όλους, και μετά κατηγορούν κάποιον άλλο για τα ίδια αυτά προβλήματα που δημιούργησαν. 
 
Η μόνη ορθολογική, λογική απάντηση σε όλα αυτά έρχεται από την ίδια τη Ρωσία, όπου η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έγραψε: "Οι τιμές αυξάνονται λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη συλλογική Δύση υπό την πίεση των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό συμβαίνει αν μιλάμε για την άμεση αιτία. Η μη κατανόηση αυτού του γεγονότος αποτελεί ένδειξη είτε βλακείας είτε σκόπιμης παραπλάνησης του κοινού". 
 
Η Ζαχάροβα έχει δίκιο: το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι ηλίθιοι. Οι ηγέτες τους είναι πέρα από ανίκανοι. Είναι λοβοτομημένοι. Το να τους αποκαλέσουμε "καθυστερημένους" θα ήταν υπερβολική πίστωση. Τρέχουν σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας τα πάντα μπροστά τους και μετά αναρωτιούνται γιατί καταστρέφονται τα πράγματα. Είναι σαν ένα βρέφος με ένα φλογοβόλο που βάζει φωτιά στο σπίτι της οικογένειας και μετά κλαίει και ουρλιάζει όταν τα εύφλεκτα αντικείμενα παίρνουν φωτιά και ο καπνός αρχίζει να καίει τα μάτια. 
 
Αλλά ο Baerbock δεν είναι ο μόνος καθυστερημένος τρελός που οδηγεί τον δυτικό πολιτισμό στο έδαφος. Στις ΗΠΑ, έχουμε τον Τζο Μπάιντεν, τον "κυρίαρχο" που συνεχίζει να κλείνει την εξερεύνηση πετρελαίου και τους αγωγούς, ενώ κατηγορεί τον Πούτιν για τον σοκαριστικό πληθωρισμό των τιμών των καυσίμων σε όλη την Αμερική. Μήπως και για την έλλειψη παιδικών τροφών φταίει ο Πούτιν; Γιατί ο Μπάιντεν στέλνει παλέτες με παιδικές τροφές στα σύνορα, ενώ οι μητέρες της Αμερικής ουρλιάζουν και κλαίνε, απελπισμένες για βρεφικές τροφές που έχουν εξαλειφθεί από τις προμήθειες των καταστημάτων;
 
Οι ανίκανοι, νοητικά καθυστερημένοι ηγέτες είναι ένα μόνο σημάδι της συνολικής ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ του δυτικού πολιτισμού. 
 
Αυτό που παρακολουθούμε είναι η συστημική κατάρρευση της Δύσης. Δεν υπάρχουν πλέον ηγέτες σε επαρκείς θέσεις εξουσίας για να αποτρέψουν την επιταχυνόμενη κατάρρευση ολόκληρου του συστήματος που βασίζεται στο χρέος. Η κατάσταση με την προμήθεια τροφίμων θα χειροτερέψει, δεν θα βελτιωθεί. Οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν, δεν θα μειωθούν. Η πραγματική αξία του δολαρίου σε σχέση με τα τρόφιμα και τα εμπορεύματα θα συνεχίσει να φθίνει, όχι να δυναμώνει (Οι αδαείς οικονομικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι το δολάριο είναι "ισχυρότερο" έναντι άλλων νομισμάτων, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι όλα τα ψεύτικα νομίσματα χάνουν την αξία τους έναντι των πραγματικών αγαθών). 
 
Η Δύση έχει χάσει την ικανότητα να σκέφτεται λογικά. Η λογική δεν εφαρμόζεται πλέον σε τίποτα, ούτε στην επιστήμη, την ιατρική, τη δημοσιογραφία, τις εκλογές κ.λπ. Η "δημοσιογραφία" είναι πλέον απλά παπαγαλία των ψεμάτων των εταιρειών και διαμορφωτές της ατζέντας του βαθέος κράτους. "Εκλογές" σημαίνει πλέον απλά ότι οι Δημοκρατικοί τρέχουν με μουλάρια που γεμίζουν τις ψήφους για να πετύχουν όποιο αριθμό ψεύτικων ψήφων είναι απαραίτητο για να "κερδίσουν". "Επιστήμη" σημαίνει νοθεία μελετών, λογοκρισία δεδομένων και καταστροφή της καριέρας των επιστημονικών πληροφοριοδοτών που τολμούν να μιλήσουν και να προειδοποιήσουν τον κόσμο. "Ιατρική" είναι μια διαδικασία με την οποία τα νοσοκομεία και οι γιατροί αποκτούν οικονομικό πλούτο δολοφονώντας ασθενείς για το κέρδος. Η "Γουόλ Στριτ" είναι ένα σύστημα Πόνζι που στηρίζεται από την φαινομενικά ατελείωτη εκτύπωση χρήματος. Τα "κέρδη" είναι εφήμερα. Τα συνταξιοδοτικά ταμεία και τα συνταξιοδοτικά ταμεία είναι φαντάσματα και θα καταρρεύσουν προς το μηδέν, καθώς ο χάρτινος πύργος καταρρέει. 
 
Δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ δεν κατασκευάζουν σχεδόν τίποτα. Δεν έχουμε ουσιαστικά καμία εγχώρια αλυσίδα εφοδιασμού για χάλυβα, ορυκτά σπάνιων γαιών, ηλεκτρονικά ή βιομηχανικά χημικά και πολυμερή. Είμαστε ένα έθνος που έχει εγκαταλείψει τη βιομηχανία και έχει αγκαλιάσει τη "χρηματιστικοποίηση", η οποία είναι η απάτη της δημιουργίας εικονικού πλούτου προσποιούμενοι ότι μετακινούν αριθμούς σε οθόνες υπολογιστών, δημιουργώντας παράγωγα και CDOs και "συνθετικά CDOs" και άλλα ακατανόητα χρηματοπιστωτικά μέσα που τελικά δεν παράγουν τίποτα στον πραγματικό κόσμο. 
 
Εν τω μεταξύ, καθώς η Κίνα αποθηκεύει σιτηρά εν αναμονή μιας παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων - και η Ινδία μόλις απαγόρευσε όλες τις εξαγωγές σιταριού προκειμένου να θρέψει τον δικό της λαό - η Αμερική συνεχίζει να εξάγει καλαμπόκι, σιτάρι, σόγια, κεχρί και άλλα αγροτικά προϊόντα στην Κίνα, συμβάλλοντας έτσι στο να μην πεινάσει η Κίνα, ακόμη και όταν ο πληθυσμός της Αμερικής αντιμετωπίζει μαζική πείνα φέτος (και του χρόνου). 
 
Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να μοιάζει με λογική ή σωφροσύνη στην Αμερική. Το έθνος έχει χάσει το μυαλό του, και οι ξεχασμένες μάζες θυμώνουν αρκετά ώστε να αρχίσουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον με μεγαλύτερη συχνότητα. Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. 
 
Ζείτε σε μια "ζώνη θανάτου" δολοφονίας βρεφών, παραφροσύνης και βίας. 
 
Γι' αυτό θα δείτε πολύ περισσότερους μαζικούς πυροβολισμούς στην Αμερική κατά τη διάρκεια του 2022 και του 2023. 
 
Όπως καλύπτω σε αυτό το podcast της ειδικής έκθεσης, οι πυροβολισμοί πρόκειται να αυξηθούν απότομα για το προβλέψιμο μέλλον, καθώς οι κακοί, καταστροφικοί δημοκράτες οδηγούν τους ανθρώπους στην πείνα και την απελπισία. Όλα είναι σχεδιασμένα, φυσικά. Το αυταρχικό καθεστώς του Μπάιντεν επιδιώκει να σπρώξει την Αμερική στο χάος, ακολουθούμενο από στρατιωτικό νόμο, και χρειάζονται περισσότερους πυροβολισμούς για να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους. 
 
Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ: Χάρη στους Δημοκρατικούς, ζείτε ήδη σε μια ζώνη μαζικών δολοφονιών, σφαγών και θανάτου, τα οποία αποδεικνύονται από την αγάπη της Αριστεράς για τη βρεφοκτονία και τη δολοφονία παιδιών μέσω των εργοστασίων αμβλώσεων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρούμενο για έναν Δημοκρατικό, όπως φαίνεται, από το να ξεριζώνει τα χέρια και τα πόδια ενός αγέννητου παιδιού, καθώς πανηγυρίζουν ανοιχτά για αυτή τη δαιμονική πρακτική και ισχυρίζονται ότι είναι "δικαίωμά" τους να δολοφονούν όσα μωρά θέλουν. 
 
Εν τω μεταξύ, οι ίδιοι αριστεροί που φωνάζουν "Το σώμα μου, η επιλογή μου!" απαιτούν να εμβολιαστείτε ή να απολυθείτε από τη δουλειά σας και να σας αφαιρεθεί το δικαίωμα να υπάρχετε στην κοινωνία. Δεν πιστεύουν καθόλου στην επιλογή. Πιστεύουν στον αυταρχισμό, στη γενοκτονία, στη δολοφονία μωρών και στην ατελείωτη βία. Οι Δημοκρατικοί είναι πλέον, τελικά, το κόμμα του πολέμου. Απαιτούν τη μαζική δολοφονία των Ρώσων και τη μαζική λογοκρισία των συντηρητικών, όλα στο όνομα της "δημοκρατίας" φυσικά. 
 
Όλα αυτά είναι τόσο αναθεματισμένα αρρωστημένα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί. 
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.