1 Μαΐου 2022

Τα τεχνητά κλεισίματα της αλυσίδας εφοδιασμού είναι «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΒΟΛΕΣ» κατά της παγκόσμιας οικονομίας, σχεδιασμένες να προκαλέσουν ένα εξουθενωτικό ΧΤΥΠΗΜΑ στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Γράφει ο Mike Adams 
 
Αν θεωρήσετε τα εμπορευματοκιβώτια μεταφοράς ως ερυθρά αιμοσφαίρια, η εμπλοκή αυτών των εμπορευματοκιβωτίων στα κλειδωμένα λιμάνια της Κίνας είναι το ισοδύναμο των θρόμβων αίματος στο ανθρώπινο σώμα. Για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει ένα άτομο ή μια κοινωνία, οι πόροι πρέπει να ρέουν ομαλά και να κατανέμονται στο σύστημα. Τα εμβόλια θρόμβων (εμβόλια covid) σκοτώνουν τους ανθρώπους εμποδίζοντας αυτή τη ροή, όπως ακριβώς το σκόπιμο κλείσιμο των λιμανιών των πόλεων δημιουργεί μια οικονομική απόφραξη αρτηρίας με καταστροφικές συνέπειες.
 
Είναι συναρπαστικό ότι οι παγκοσμιοποιητές, στην επιθυμία τους να γκρεμίσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και να επιτύχουν μαζική εξόντωση σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν καταφύγει στην ίδια ακριβώς πρακτική τόσο στη νανοτεχνολογική (βιολογική) κλίμακα όσο και στην παγκόσμια μακροκλίμακα.  
 
Το τιμωρητικό κλείδωμα της Σαγκάης από την Κίνα είναι προφανώς επινοημένο, αλλά τα δυτικά έθνη δεν μπορούν να καταδικάσουν την Κίνα για τα λουκέτα, αφού έκαναν το ίδιο πράγμα στους δικούς τους πολίτες. Ο στρατηγικός στόχος αυτών των λουκέτων είναι διττός: Εξάλειψη των πολιτικών αντιφρονούντων με την ασιτία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την ταυτόχρονη ασιτία ενός ολόκληρου κτιρίου αθώων ανθρώπων. 
 
Να διαταράξουν την αλυσίδα εφοδιασμού με εξαρτήματα και υλικά για τα δυτικά έθνη, τραυματίζοντας τις οικονομίες τους και παρεμποδίζοντας την ικανότητά τους να κατασκευάζουν πυρομαχικά και οπλικά συστήματα (τα οποία αποστέλλονται στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία).  
 
Με τον τρόπο αυτό, η Κίνα προκαλεί καρδιακή προσβολή σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και δεν είναι σαφές αν ο ασθενής θα επιβιώσει.  
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η Raytheon λέει τώρα ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει πυραύλους Stinger μέχρι το 2023, και τα σχέδια για ένα ανανεωμένο σχέδιο του πυραύλου Stinger δεν θα αρχίσουν καν να κατασκευάζονται μέχρι το 2027. (Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η Αμερική όπως την ξέρουμε πιθανότατα δεν θα υπάρχει μέχρι το 2027, οπότε όλο το χρονοδιάγραμμα είναι άσκοπο). Αυτό είναι ένα κραυγαλέο προειδοποιητικό σημάδι ότι η Αμερική δεν μπορεί να κατασκευάσει πολεμικά όπλα με οποιονδήποτε βαθμό επικαιρότητας ή όγκου. Και αυτό σημαίνει ότι η Αμερική δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια σε μια εισβολή της Κίνας.  
 
Εν τω μεταξύ, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ζητά «κλιματικά λουκέτα» για τη μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων, προφανώς συνειδητοποιώντας ότι αφού τα λουκέτα των κοβιδίων δεν εξόντωσαν αρκετούς ανθρώπους ή δεν συνέτριψαν την οικονομία με το επιθυμητό επίπεδο σφαγής, χρειάζονται μια εντελώς νέα δικαιολογία για ακόμη περισσότερα λουκέτα. Ορισμένες από τις παρανοϊκές προτάσεις τους περιλαμβάνουν την ποινικοποίηση όσων οδηγούν οχήματα τις Κυριακές, κάτι που μοιάζει με επίθεση κατά των εκκλησιαζομένων.  
 
Προτείνει πραγματικά η ΔΟΕ να υπάρχουν οπλισμένα σημεία ελέγχου στους δρόμους κάθε Κυριακή, συλλαμβάνοντας ή κόβοντας κλήσεις σε όσους τολμούν να οδηγήσουν τα ιδιωτικά τους οχήματα εκείνη την ημέρα; Αυτό το μόνο που θα κάνει είναι να μπλοκάρει τους δρόμους τα Σάββατα και τις Δευτέρες, προκαλώντας πιθανότατα την καύση πολύ περισσότερων ορυκτών καυσίμων, αφού οι άνθρωποι θα είναι κολλημένοι στην κίνηση, με τα οχήματά τους στο ρελαντί. (Αυτοί οι τύραννοι του κλίματος είναι εκτός εαυτού παράφρονες, σαν να διευθύνουν ένα είδος λατρείας θανάτου που επιδιώκει την πλήρη καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού).  
 
Καλύπτω όλες αυτές τις ιστορίες και πολλά άλλα στο σημερινό, ιδιαίτερα διασκεδαστικό podcast Situation Update, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες εντυπώσεις από λιμπάρους και αριστερούς τρελούς που προσπαθούν να καταλάβουν γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγοράζουν πλαστικές σακούλες αφού έχουν απαγορευτεί στα παντοπωλεία: 
 
 
Βίντεο από Brighteοn.
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)
Πηγή: Natural News
πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.