22 Ιανουαρίου 2022

Ελλαδέζικη Τζαμαχιρία

Εξαφανιζόμεθα ως έθνος και χορηγοί της εξολόθρευσής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, μέσω της υπερφορολόγησής μας
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο
 
Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια αφισέτα, που έχει κολληθεί σε κολόνα. Είναι στην αγγλική και ενημερώνει τον περαστικό: «Ζώντας στην Ελλάδα. Είσαι μετανάστης ή πρόσφυγας σε πόλη; Ετοιμάσου σε δύο εβδομάδες. 1. Σπίτι. 2. Αδεια παραμονής. 3. Ασφαλιστική κάλυψη. 4. Αριθμός Ασφαλιστικής Κάλυψης – ΑΜΚΑ. 5. Τραπεζικός λογαριασμός. 6. Κάρτα αστικών συγκοινωνιών». 
 
Το συμπέρασμα κάποιου κακόπιστου Ελληνος (υπάρχουμε εκατομμύρια τέτοιοι στην πατρίδα) από τα παραπάνω θα ήτο: Μέσα σε δύο εβδομάδες η ζωή του Αμπντουλαζίζ και της Γκιουλμπεγιάζ μεταμορφώνεται! Επιασαν τόπο τα χρήματα που έδωσαν στον Τούρκο δουλέμπορα. Στην Ελλάδα όλα είναι τζάμπα. Βρήκαν τον μήνα που τρέφει τους έντεκα. Ρίξτε τηλεφώνημα και στους συγγενείς στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, στη Σομαλία, να έρθουν τρέχοντας! 
 
Επισκεπτόμενοι τη σελίδα που έχει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μεταναστών και Πολιτών – ΚΕΜΠ (που υπογράφει την αφισέτα) στο facebook (https://www.facebook.com/keap.gr/) διαβάζουμε: «Αποκλειστικά ηλεκτρονική ανανέωση όλων των κατηγοριών τίτλων διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών. Η νέα υπηρεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου αφορά περίπου 700.000 δικαιούχους. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από τη 16η Νοεμβρίου 2021, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του υπουργείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://applications.migration.gov.gr/metanasteusi». 
 
Το νούμερο κόβει την ανάσα. Η πατριωτική κυβέρνησις Κυριάκου Μητσοτάκη έφτιαξε διαδικτυακή υπηρεσία για ανανέωση όλων των κατηγοριών τίτλων διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών, που αφορά «700.000 δικαιούχους»! Οι ισλαμικές ορδές δεν πολιορκούν τα τείχη. Ερχονται άοπλες. Το όπλο τους είναι η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση, που μεταβιβάζει πόρους και εξουσίες από τον γηγενή πληθυσμό στους αυτοπροσκληθέντες εποίκους. 
 
Το επόμενο βήμα στο ολισθηρό μονοπάτι προς τον πλήρη αφελληνισμό είναι η παροχή δικαιώματος ψήφου στις αυτοδιοικητικές και έπειτα στις εθνικές εκλογές. 
 
Ήδη οι άδειες παραμονής, που είναι μόνιμες, αλλά μπορεί να είναι και προσωρινές (αλλά ουσιαστικά μόνιμες), πέφτουν βροχηδόν. Το πλάνο της Μεγάλης Αντικατάστασης προχωρά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Εξαφανιζόμεθα ως έθνος και χορηγοί της εξολόθρευσής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, μέσω της υπερφορολόγησής μας. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.