22 Ιανουαρίου 2022

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Γράφει η Μαίρη Καρά
     
    Δραματικά γεγονότα παράφορης ανασφάλειας απειλούν την καθημερινότητα του Ελληνικού λαού. Άνθρωποι σκυθρωποί, με απλανή βλέμματα περιδιαβαίνουν αγχωμένοι τους δρόμους με… φίμωτρα σαν πρόβατα, βιάζονται να μπουν στο μαντρί, για να προλάβουν να κάνουν … τι; Μήπως άρχισαν να νιώθουν το τέλος της φυσικής ύπαρξης και επιβίωσης της Ανθρωπότητας; 
 
    Αυτή είναι μια σημερινή εικόνα του Έλληνα, που δεν θέλει να παραδεχτεί πως, η μέχρι τώρα στάση του για τα κοινά, τον έχει εγκλωβίσει στο εγκληματικό μάτριξ"! Αυτήν την «αόρατη» τεχνολογική επινόηση των επικυρίαρχων, που του καταργεί την Ελευθερία του. Που του στερεί ακόμα και τα πιο αναγκαία για πνευματική άνοδο και την βιολογική του συνέχεια. Πως και ο ίδιος με την αδιαφορία του έχει μερίδιο ευθύνης, για τα δεινά που του επιβάλλει μια αλαζονική και υποτακτική Κυβέρνηση.  
 
    Παρόλο όμως που μετά τις διεθνείς αποκαλύψεις για τις θανατηφόρες παρενέργειες των υποχρεωτικών ενέσεων και τις δραματικές επιπτώσεις τους στην υγεία τους… παρόλο που τρομοκρατήθηκαν… μένουν αμετακίνητοι μπρος στα χαζοκούτι, ελπίζοντας πως ο ιός είναι ένα απλό κρυολόγημα. Ω τι ειρωνεία! Ναι, μια πιο βαριά μορφή γρίπης είναι, αλλά δεν το λένε στον ανίδεο λαό οι υποταγμένοι δημοσιοκάφροι της τηλεόρασης.
 
    Ευτυχώς αρκετοί πολίτες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τον κυβερνητικό εμπαιγμό, τον οποίο πλέον βιώνουν στο πετσί τους. Οι αρνητικές επιπτώσεις από τις «δόσεις» έχουν δυσμενή επίδραση στον οργανισμό τους, με συνέπεια ο φόβος για την υγεία τους να τους προβληματίζει. ΄Ηδη άρχισαν να σκέφτονται να μην κάνουν την επόμενη «αναμνηστική» (θα την πάρουν μαζί τους) δόση και να αναζητούν γύρωθεν νέα ενημέρωση.
 
    Τώρα που από τον φόβο της δικής τους άγνοιας χτυπούν τα καμπανάκια και της δικής τους… διάνοιας, ξύπνησαν απότομα και έντρομοι αναζητούν βοήθεια προς τα έξω… ενώ προς τα… μέσα ούτε λόγος. Τα… μέσα τους ψυχικά εφόδια για το «ευ ζειν» είναι σε νάρκη ισόβια. Αγωνιούν μόνο για την βιολογική τους συνέχεια έστω και με… ανέχεια και υποταγμένα σύνολα του συστήματος και εκτός… διαστήματος. Από τον ουρανό αναμένουν σωτηρία, ζώντας μέσα σε μια θλιβερή ουτοπία.
 
    Είναι οι άνθρωποι, που δεν πήραν την σωστή ανατροφή από την οικογένειά τους και την ανάλογη Παιδεία από το σχολείο, ώστε να αποκτήσουν πλήρη γνώση της ύπαρξής τους. Επομένως όλο το ενδιαφέρον τους περιστρέφεται στον «έξω κόσμο» και τις υλικές επιδιώξεις τους, ενώ τα πλούτη της ψυχής τους δεν τα… αγγίζουν. Φυσικά δεν έχουν γνώση και επαφή με τον… εαυτό τους και τα πνευματικά προτερήματά του.
 
    Δεν ξέρουν όμως πως, για τον κάθε Έλληνα, που βρίσκεται στα πρόθυρα της συνειδησιακής του Κρίσης… η μόνη σωτηρία του είναι ο Εαυτός του. Μέσα στο Είναι του πρέπει να ψάξει πρώτα, για να βρει τον λόγο ύπαρξής του, αν δεν το έχει κάνει από τη νεανική του ηλικία. Η μόνη του ευκαιρία για να κερδίσει το μέλλον του είναι, να προσαρμόσει την σκέψη του στα σημερινά δεδομένα, δηλαδή να αλλάξει τη Νοοτροπία του.  
 
    Η Νοοτροπία είναι το σύνολο των Ιδεών, των Αξιών και των Πεποιθήσεων, που προσλαμβάνεται στην παιδική ηλικία του ανθρώπου, ανάλογα με το περιβάλλον του. Όλα τα μέλη της κοινωνίας αποκτούν παρόμοια σκέψη και συμπεριφορά, που είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στο υποσυνείδητο, ώστε δύσκολα αλλάζει, ακόμα κι όταν μεταβάλλεται το περιβάλλον. Το μόνο που άλλαξε προς το χειρότερο είναι η μοίρα της πατρίδας μας.  
 
    Εν τούτοι χιλιάδες αναποφάσιστοι, που ενώ διαισθάνονται πως έρχεται το τέλος… διστάζουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο. Δεν βλέπουν το Φως που λάμπει μέσα τους, όπου είναι και οι απαντήσεις για την τραγική θέση τους. Εκείνη την στιγμή του μαρτυρίου, ένα φιλικό χέρι με μια «δόση» ελπίδας είναι το ζητούμενο, για να στηριχτούν και να ανοίξουν τα μάτια τους στην Γνώση.  
 
    Οι Ελληνόφωνες πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης και δράσης. Όχι όπως ξέραμε τόσα χρόνια, που μας άφηναν σκόπιμα οι σχεδιαστές της Γενοκτονίας μας να πιστεύουμε, πως ήμασταν Ελεύθεροι. Γι' αυτούς ήμασταν πάντα Νούμερα και ποτέ Άνθρωποι. Η Ελλάδα ήταν ένα προτεκτοράτο και ο μόνος λόγος που είχε Αξία η ύπαρξή του, ήταν ο φυσικός της πλούτος. Κι αν καταφέρουν να τον αποκτήσουν κι αυτόν με την προδοτική συνεργασία των δοσίλογων πολιτικών… τότε τα… νούμερα θα τούς είναι άχρηστα πια… Γιατί αυτοί διακαώς ονειρεύονται την Ελλάδα… αλλά χωρίς τους Έλληνες!
 
    Οι λόγοι που διαμόρφωσαν τη Νοοτροπία μας σαν Έθνος, δεν βλέπουμε πως δεν υφίστανται πλέον; Τότε πιστεύαμε πως ήμασταν ελεύθεροι πολίτες της Ανεξάρτητης Ελλάδας μας. Σήμερα ο φυσικός κόσμος που γνωρίζαμε δεν υφίσταται. Πότε θα το συνειδητοποιήσουμε; Όταν φτάσουμε στον πάτο της ανυπαρξίας μας; Τώρα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Τα σατανικά σχέδια των νεοταξιτών είναι φανερά πλέον και μας οδηγούν στον αφανισμό μας.  
 
    Επομένως, πριν το ολέθριο Χάος μας βρει απροετοίμαστους και ανυπεράσπιστους, καλό θα ήταν να κάναμε μια προσπάθεια ανανέωσης των σχέσεών μας με τους γείτονες, τους συγγενείς, τους συναδέλφους, τους φίλους και με όσους μοιραστήκαμε αληθινές στιγμές στην ζωή μας. Αφού όλων η ζωή άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο εξαιτίας των απαιτήσεων της Καμπάλ, γιατί να μένει ο καθένας μόνος του στο σπίτι του; Γιατί να μην μοιράζεται τον πόνο του με τους συνανθρώπους του;  
 
    Δεν θα παίρναμε δύναμη αν καλλιεργούσαμε πάλι τις ανθρώπινες ζεστές σχέσεις μας; Δεν θα ξεπερνούσαμε τις φοβίες μας και τον τρόμο μας για το άγνωστο; Δεν θα νιώθαμε πιο ασφαλείς, με ανθρώπους δίπλα μας, για να στηριχτούμε; Πως δεν θα βρισκόμασταν μόνοι και αβοήθητοι σε έναν ξαφνικό πόλεμο; Αν επεκτείνουμε το ενδιαφέρον μας πέρα από το κλειστό περιβάλλον μας και ανοίξουμε το σπίτι μας στους διπλανούς μας… δεν θα εισπράξουμε από αυτούς καλοσύνη;  
 
    Αν αποφασίζαμε να ενεργοποιηθούμε σαν πολίτες που αγαπούν και ενδιαφέρονται για την πατρίδα μας και με την Ελληνική Αλληλεγγύη μας δημιουργούσαμε σε κάθε πόλη και χωριό ενημερωμένες ομάδες δράσης και στήριξης αδύναμων συνανθρώπων… δεν θα ήταν μια καλή αρχή για οργάνωσή μας, ενάντια στον κοινό εχθρό; Δεν θα ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος, για να αλλάξουμε άμεσα την Νοοτροπία μας;
 
    Η Κοσμοθεωρία που μας καθόριζε, πώς να βλέπουμε τον κόσμο, είναι παρελθόν. Τώρα είμαστε στο Κενό και μόνο στις δυνάμεις μας στηριζόμαστε. Αν εμείς δεν αγωνιστούμε για την Ελευθερία μας, θα διαγραφούν οι Εθνικές μας Ταυτότητες και τα Εθνικά μας Σύνορα. Εμείς όμως οι Έλληνες θα αποδείξουμε ως είμαστε ανυποχώρητοι. Γιατί ο αληθινός Έλληνας έχει μέσα στο Είναι του, το μυστικό κλειδί διάσωσης της ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.