23 Ιανουαρίου 2022

ΜΕΙΖΩΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης
 
Εν μέσω μιας πολλαπλότητας αλληλεπιδραστικών κρίσεων με πρόσωπα του δράματος που βιώνουμε κάποιες αφηρημένες έννοιες, με πολύ συγκεκριμένες όμως και τραγικές επιπτώσεις, όπως πανδημία, κόστος ζωής και διεθνής τοκογλυφία, μουσουλμανική «συμπολιτεία» και τα παρεπόμενα, τα τηλεοπτικά μας δίκτυα συνεχίζουν τον διαβρωτικό χαβά τους, που μεθοδικά και ανελέητα έχουν εδώ και χρόνια εξαπολύσει κατά της ηθικής υπόστασης της κοινωνίας μας.
 
Συρροή από εκφυλιστικές ζωντανές εκπομπές ζωωδών συνευρέσεων, προβολή σκηνών σκληρής βίας, συστηματική απόκρυψη των εθνοτικών προελεύσεων ειδεχθών κακοποιών, απόκρυψη συνεχών παραβατικών γεγονότων αναφορικά με δράσεις λαθρομεταναστών, υποβάθμιση ή και συγκάλυψη προκλητικών της δημοσίας αιδούς ανομιών επωνύμων επιβητόρων διασυνδεδεμένων με κυκλώματα εξουσίας ή/και παραοικονομίας, και δακρύβρεκτα φιλανθρωπικά αισθήματα, όχι για τον δοκιμαζόμενο λαό των αστέγων, ανέργων, σεισμοπαθών, πλημμυροπαθών και πυρόπληκτων, αλλά για παθούσες «μωρές παρθένους», όλα αυτά μεθοδευμένα από τις πλουσιοπάροχα αμειβόμενες και παντός φύλου (ευκρινούς ή ακαθόριστου) σκωληκοειδείς τηλε-αποφύσεις του συστήματος εξουσίας, διαμορφώνουν ένα στρεβλό και παραμορφωτικό σκηνικό εικονικής πραγματικότητας γύρω από τις ανάγκες, τα δρώμενα, και τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας.  
 
Ένα από τα αποτελέσματα της συνεχούς πλύσεως εγκεφάλου στην οποία υποβάλλουν τα ανεξέλεγκτα τηλεοπτικά δίκτυα την ελληνική κοινωνία, μέσα από την συστηματική προβολή σαθρών προτύπων ζωής, είναι και το πρόσφατο περιστατικό μαζικής σεξουαλικής εκτόνωσης κάποιων κοπρόσκυλων σε επί τούτου οργανωθείσα σύναξη «βιζιτούδων», που έλαβε χώρα στην άμωμη, άσπιλη και αμόλυντη νύφη του Θερμαϊκού, την ωραία, ηθική, και αγγελικά πλασμένη Θεσσαλονίκη μας. 
 
Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, η αρμόδια εισαγγελία διέταξε έρευνα με στόχο την αποκάλυψη ενδεχόμενου οργανωμένου κυκλώματος μαστροπείας, και πολύ καλά έκανε. Μόνο που τέτοιου είδους κυκλώματα που εν τοις πράγμασι αποτελούν ηθικά ναρκοπέδια και μορφοποιούν χαβούζες πορνείας για νεόπλουτα κοπρόπαιδα και μικρές τσούλες, δεν είναι παρά εκφάνσεις ενός μείζονος κοινωνικού εκμαυλισμού που προβάλλεται με τον τρόπο του, καθημερινά και άκριτα, μέσα από ποικίλες εκχυδαϊσμένες τηλεοπτικές σειρές (με προσωπείο «reality»), και αντικατοπτρίζονται ακόμα και μέσα από τις πράξεις «δημοφιλών» συντελεστών τηλεοπτικών σατιρικών εκπομπών (με «σατυρικές», όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, διαθέσεις). 
 
Το φαινόμενο δεν είναι φυσικά ελληνικό, αλλά εν πολλοίς είναι απόηχος του μακροχρόνιου συναγελασμού μας με τα εξελισσόμενα εκφυλιστικά ήθη των σεινάμενων και λυγάμενων «οπισθοπροοδευτικών κύκλων» της γηραιάς κυρίας, της Ευρώπης. Αυτή η ηθική σήψη της γηραιάς ηπείρου, με την απεμπόληση των παραδοσιακών αξιών της, καθιστά, αλλοίμονο, το απεχθές Ισλάμ ως μοναδική ηθική δύναμη, ικανή να αλλάξει τα πράγματα, μόλις επιβληθεί πληθυσμιακά, όπως αναμένεται να συμβεί «προσεχώς», κατά την συνήθη παλαιότερα κινηματογραφική προαναγγελία του «προσεχώς νέον έργον». Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη, δηλαδή. 
 
Κάτω από αυτές τις αποτρόπαιες συνθήκες κατάπτωσης, η μόνη αχνά διαφαινόμενη ελπίδα αντιμετώπισης της ηθικής παρακμής και παράλληλα της φραγής του ισλαμικού μάγματος, δεν είναι, φοβούμαι, παρά η επιβλητική σε συγκρότηση, θέληση και επιμονή στην υπεράσπιση των αξιών, του λαού της, και των εδαφών της, και παραδοσιακά μονίμως ελπιδοφόρα δι’ ημάς τους Γραικούς (αλλά όχι τους εξ ημών γραικύλους), η ομόδοξος Αγία Ρωσία!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.