13 Σεπτεμβρίου 2021

Χτυπάνε τα πατριωτικά και αντινεοταξικα ιστολόγια. Εριξαν για πολλές ώρες το The Secret Real Truth.

Αναδημοσιεύσουμε από το The Secret Real Truth
 
Σήμερα 13-9-2021 δεχτήκαμε μήνυμα από την google για κλείδωμα-κατάργηση του ιστολογίου μας..! Κανένας δεν μπορούσε να δει τίποτα από το ιστολόγιο μας για πολλές ώρες.
 
Ενημερώνουμε τους φίλους και αναγνώστες του The Secret Real Truth ότι θα υπολειτουργούμε όχι επειδή εμείς το θέλουμε αλλά άλλοι όπως θα διαβάσετε με της αναφορές που έχουν να κάνουν με το "μπόλι". Αυτό είναι που τους πειράζει στα 12 χρόνια λειτουργείας του ιστολογίου;; 
 








Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ στις ώρες και της μαζικές αναφορές...! Η πρώτη αναφορά 9-9-2021! Σήμερα οι υπόλοιπες. 
 
Μετά από ένσταση και πολλά μηνύματα επικοινωνίας με την Google μας το επανάφεραν! 
 
Ποιος οι ποιοι θέλουν να σταματήσει το Secret Real Truth θα το αφήσουμε στην κρίση σας
 
Τους πειράζει η εναλλακτική ενημέρωση και αυτό που έκαναν για άλλη μια φορά σήμερα δείχνει φόβο από μέρους τους..! Είναι ήττα για αυτούς και νίκη για εμάς δείχνοντας τον τρόμο για το όταν ο κόσμος καταλάβει και "Ξυπνήσει". Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και άμα τους αρέσει! Δεν κάνουμε πίσω ούτε εκπτώσεις στα ιδανικά και πιστευτώ μας. Για μια ελεύθερη Ελλάδα με σωστά σκεπτόμενους πολίτες! 
 
Κάτι παρόμοιο που είχε γίνει και πριν 7 χρόνια και έκαναν αναφορά μεγάλα ΜΜΕ είναι εδώ: Ποιοι θέλουν κλειστό το «Thesecretrealtruth»; 
 
Αυτή η ανάρτηση με πιθανά (upd) θα παραμείνει σήμερα ως μήνυμα-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ σε αυτούς που θέλουν φιμωμένη την σωστή ενημέρωση του κόσμου, από εμάς αλλά και άλλα ιστολόγια που είχαν-έχουν η θα έχουν προβλήματα όταν αποκαλύπτουμε την αλήθεια που επιμελώς μας κρύβουν. 
 
Αυτό που έγινε σήμερα να το εκλάβουμε ως μήνυμα να σταματήσουμε..;;  
Νομίζουν!!! 
 
Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για ότι νέο. Και ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης. 
 
Εκ της Διαχείρισης του The Secret Real Truth



Share

3 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ...
ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΝΑ .

Α.Α. είπε...

Συμπαραστεκόμαστε στο πατριωτικό αγαπητό THE SECRET REAL TRUTH και στον φίλτατο διαχειριστή του εύτολμο Χ. αλλά και σε όλες τις αδελφές Ελληνικές ιστοσελίδες, που καθημερινά δέχονται ανελέητο ψυχολογικό ηλεκτρονικό πόλεμο.
Φίλοι μου αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο για να κλείσουν τα στόματα μας, διότι έτσι ο σιωπών θα ανέχεται και θα συναινεί και αυτό το σιγάν ομολογούντος εστί σου ... Το βιώνουμε και εμείς σχεδόν κάθε βδομάδα και από τούρκους χάκερς, αλλά και εκ των έσω συνοδοιπόρους τους νεοταξίτες ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ... Και αφού ο φίλος μου ΔΑΝΑΟΣ εύστοχα αναφέρθηκε σε φίδια προσθέτω, μια λατινική παροιμία που λέει LATEST UNGUI S IN HERBA ... ENA ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΙΔΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ .... και τα φίδια πεθαίνουν μόνο όταν τα στριμώξεις και τους κόψεις το κεφάλι, με την ενότητα, που παντός τείχους ισχυροτέρα είναι ...
Επ ευκαιρία αναφέρω, δεκάδες πατριωτικές ιστοσελίδες έγκυρες σήμερα υπάρχουν στο ελληνικό διαδίκτυο διάσπαρτες .... ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΦΟΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, διότι το διαίρει, την βασιλεία της ΝΕΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ (ΑΤΑΞΙΑΣ) θα φέρει .... Και μία μόνο μέλισσα μέλι ου ποιεί. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΩΡΑ ...παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών!

Ubi concordia, ibi victoria.
– Όπου ενότητα, εκεί νίκη

Ω ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΥΜΝΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕΣΘΑΙ;

Α.Α.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΑ
Ευχαριστω για την συμπληρωση κ για την αναπτυξη κ των δικων σου σκεψεων
Συνασπισμος νομιζω δεν θα αφησει το χρημα ποτε να γινει ....
Απλα οσο αντεξουμε.
Την ψυχη δεν θα την παραδωσουμε, το σωμα μενει στο χωμα .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.