2 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Τι τυχεροί που είμαστε εμείς οι Έλληνες, πιστοί υπήκοοι μιας υπεύθυνης Κυβέρνησης! Τι υπεύθυνη προστασία μας παρέχει η πρόνοιά της για την ευημερία μας! Μέχρι και Υπουργείο άνοιξε για το καλό μας βεβαίως βεβαίως και μας το δείχνει με όλα τα μέσα που διαθέτει για να… διαλύει τις διαδηλώσεις μας.
 
    Κι εμείς οι αγνώμονες διαδηλώνουμε εναντίον της μπρος απ’ τον Πύργο της με τόσο θράσος και δυναμική; Μα τι έχουμε πάθει, κι αντί να την επιβραβεύουμε για το θεάρεστο έργο της… συνεχίζουμε το βιολί μας με δυσάρεστες συνέπειες για το δημόσιο προφίλ της; Μήπως από το πολύ ενδιαφέρον της τα παίξαμε και πάμε γυρεύοντας μπελάδες; Για να μαζευόμαστε σιγά- σιγά και να κλειστούμε στην σιγουριά του σπιτιού μας.  
 
    Μα οι εγκάθετοι «φωστήρες» του Υπουργείου προστασίας… ποιον προστατεύουν τελικά, αφού οι πράξεις τους στρέφονται εναντίον μας; Μήπως προστατεύουν μόνο το συναδελφικό συνάφι τους ή και τους ανωτέρους τους πολιτικούς, από τους… επικίνδυνους πολίτες; Μήπως ο αληθινός ρόλος τους δεν είναι η προστασία, αλλά η κατάργηση κάθε νόμιμου μέσου των πολιτών ενάντια στις φασιστικές κυβερνητικές επιθέσεις;  
 
    Εδώ γελάμε ή κλαίμε, για την «προστασία» τόσο από τις πυρκαγιές όσο και από τα δακρυγόνα, που προκάλεσαν οι ίδιοι; Μας προστάτεψαν με τόνους νερό που «έκλεψαν» από τις πυρκαγιές, για να «ποτίσουν» τα διψασμένα φυτά της διαδήλωσης; Ήταν εντολή του υπεύθυνου Αρχηγού τους να βάλουν μπρος τις Αύρες και να δροσίζουν τους κατακαημένους διαδηλωτές, από τους καύσωνες του μπάρμπα-Σόρος;  
 
    Πώς αντέχετε τόση υποστήριξη από τον τοποτηρητή των αναγκών σας; Αυτόν που από συμπόνια για τα βάσανά σας πήρε το αεροπλάνο του και πήγε προς Αμέρικα μεριά, για να διευθετήσει τα οικογενειακά του χρέη, όπως και τα πολιτικά; Κι αντί για ευχαριστώ, βγαίνετε στο Σύνταγμα και τον βρίζετε; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Φωτιά θα πέσει να σας κάψει, απ’ αυτές που έκαψαν τα δάση, για να φυτέψουν ανέμους… προσέξτε μην σας σηκώσει ο αέρας τους, γιατί η αχαριστία πληρώνεται ακριβά. Προστατέψτε πια τον ανεύθυνο ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΣ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.