20 Σεπτεμβρίου 2021

«Καλημέρα Διευθυντά μου…»

Τι είναι ένα νοσοκομείο χωρίς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό; Ο,τι είναι ένα σχολείο χωρίς δασκάλους / καθηγητές! 
 
Η παράνοια του βαξισμού, χτύπησε αρχικά τα νοσοκομεία, αφήνοντάς τα χωρίς το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αφού πολλοί είναι εκείνοι που αρνούνται να γίνουν πειραματόζωα στις ορέξεις των φαρμακοβιομηχάνων της «Big Pharma».
 
Το ίδιο όμως κινδυνεύει να συμβεί και στα σχολεία, δεδομένου ότι δάσκαλοι και καθηγητές ακολουθούν την ίδια γραμμή άρνησης απέναντι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου του θανάτου.  
 
Σε αυτό το πλαίσιο, φίλος αναγνώστης του ιστολογίου μας, μας έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα κείμενο – γράμμα που φέρεται να έστειλε καθηγητής στον διευθυντή του, ο οποίος θέλοντας να δείξει την πίστη του στη θρησκεία του βαξισμού, φέρεται να αρνήθηκε την είσοδο του καθηγητή.  
 
Το κείμενο – επιστολή, είναι η επιτομή της αγανάκτησης και της πικρίας ενός ανθρώπου που για πάνω από δύο δεκαετίες έχει κάνει το σχολείο «δεύτερο σπίτι» του, όπως αναφέρει στο κείμενο.  
 
Δημοσιεύουμε αυτό το κείμενο με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία (όνομα διευθυντή, σχολείο κλπ). Παράλληλα, αποκρύπτουμε το όνομα του φερόμενου ως αποστολέα της επιστολής, δεδομένου ότι δεν έχουμε την άδεια από τον ίδιο για τη δημοσίευση.  
 
Το κείμενο έχει ως εξής:  
 
Καλημέρα Διευθυντά μου! 
Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά και ήσυχος με την συνείδηση σου ότι πρατεις το σωστό σε όλο αυτό που συμβαίνει! 
 
Δυστυχώς είσαι και εσυ δέσμιος του επιδόματος διευθυντή, της θέσης στο ΠΥΣΔΕ, της επιτροπης της σουπερ υπουργού που τα διέλυσε όλα, και του χρόνου δεν ξέρω αν θα είσαι και διευθυντής στο δείγμα σχολείου που θα απομείνει! 
 
Μακάρι να κάνω λάθος σε όλο αυτό αλλά αν τελειώσει με το καλό όλο αυτό, τότε δεν ξέρω πως θα αντικρίσεις, όχι το συνάδελφο, αλλά τον άνθρωπο που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο δεύτερό του σπίτι και τωρα τον πετάς σαν την λεμονόκουπα!! 
 
Ότι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα δε θα είμαι υπεύθυνος!! 
Να είστε όλοι καλά εσείς που συμμετείχατε στον εξοστρακισμό μου αλλά ευτυχώς υπαρχει και Θεός που θα το κρίνει όλο αυτό. 
 
Οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν απο μέρους μου θα επιδιώξω να έχουν σύννομο χαρακτήρα. Θα φροντίσω να αναδειχθούν δημόσια (άρθρα, συνεντευξεις ΜΜΕ εισαγγελέα κλπ). 
 
Όπως κάνεις πιστή εφαρμογή του νόμου ,γιατί δεν τηρείς τη διαδικασία ενός δημοσίου εγγράφου που δεν κατατέθηκε από τον οποιονδήποτε αλλά από τον συνάδελφο σου που είστε μαζί 26 χρόνια; Νομίζω, χωρίς να είμαι καλός στα νομικά, η άρνηση απάντησης σε δημόσιο έγγραφο λέγεται παραβαση καθήκοντος! 
 
Τι έχεις να φοβηθείς άλλωστε; Η σούπερ υπουργός σου καλύπτει όλα τα δικαστικά σου έξοδα, ενώ εμάς τους λεπρούς για τα τέστ όχι! Αν αρνηθείτε να το κάνετε και νομίζετε ότι είστε καλυμμένος πίσω από την απόφαση του σεκάρχη που απάντησε στο αίτημα μου είστε γελασμένος! 
 
Όσο για την αγαπητή διευθύντρια που σαν πιστό σκυλάκι ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές χωρίς να μπαίνει στον κόπο να δει αν είναι συνταγματικό αυτό που κάνει, συνεχιζει τον κατήφορό της γιατί μετράει περισσότερο ο μισθός, τα επιδόματα, οι επιτροπές, το προφίλ παρά αυτό που λέγεται άνθρωπος! 
 
Εύχομαι σε σας που λίγο πριν το τέλος της εκπαιδευτικής μου πορείας, που συμμετέχετε είτε έμμεσα είτε άμεσα σε αυτήν τη διαδικασία να αναλογιστείτε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα και τότε θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! 
 
Αυτό δεν το κάνω ούτε για να εγείρω τον συναισθηματικό σας κόσμο ο οποίος ούτως ή άλλως έχει διαβρωθεί και λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρομπότ , αλλά αν υπάρχει έστω και ίχνος ντροπής κάντε επιτέλους το σωστό! 
 
Ζήστε στον γυάλινο κόσμο σας και αφήστε εμας ελεύθερους να ζήσουμε έξω από αυτόν με τους θεϊκούς νόμους που είναι ανώτεροι όλων! 
 
Με τιμή ο Ατεστάριστος συνάδελφος σου, 
 
Χ…… Γ……  
 
Υ.Γ. Τι ωραία χρόνια που ζούμε: για να δουλέψεις τέστ, για να ταξιδέψεις τέστ, για να πας διακοπές τέστ, για να σπουδάσεις τέστ, για να γλεντήσεις τέστ, για να πιείς καφέ το ίδιο και για τόσα άλλα που υπάρχουν στη ζωή μας… Μήπως ζούμε στην εποχή που όλα πρέπει να τεστάρονται; 
 
Αν λέγαμε πριν μερικά χρόνια ότι είμαστε στη δύση της ελευθερίας μας, τώρα νομίζω ότι ο ήλιος έχει δύσει! Εδώ κολλάει το τραγούδι του Στελάρα: δούλευε σκλάβε δούλευε ως την στερνή πνοή σου!  
Τα σχόλια και οι σκέψεις, όπως πάντα, σ’ εσάς!  
 
Ευχαριστούμε το φίλο Χ.Χ. για την ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.