26 Σεπτεμβρίου 2021

Κυβερνητικοί διωγμοί πατριωτών: Τιμώρησαν σπουδαστές της Σχολής Λιμενοφυλάκων γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων να τιμωρήσει μια ολόκληρη τάξη σπουδαστών της, επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή», το οποίο χαρακτηρίστηκε… πατριωτικό εμβατήριο...
 
Η απόφαση να τιμωρηθούν αυτοί που θα κληθούν να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, επειδή απέδειξαν ότι διαθέτουν εθνικό φρόνημα, είναι πανομοιότυπη με τις πρακτικές της εποχής ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστική την περίπτωση του νεαρού αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη, που είχε τιμωρηθεί επειδή είχε τολμήσει να το τραγουδήσει κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.
 
Όπως και τότε είχαν χρησιμοποιηθεί αλλότριες δικαιολογίες για να δικαιολογηθεί η ποινή του -περί ασφάλειας-, έτσι και τώρα οι υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από αναμενόμενες δικαιολογίες περί «κανονισμών της σχολής» κανονισμών που μόνο αυτοί γνωρίζουν. 
 
«Η σχολή έχει τους δικούς της κανονισμούς και λειτουργεί σύμφωνα με αυτούς», ήταν η απάντηση που δόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και όλοι αναρωτιούνται ποιοι είναι αυτοί οι «κανόνες» τους οποίους επικαλούνται. 
 
Το να τραγουδάς ένα εμβατήριο για την πατρίδα αντίκειται σε αυτούς τους «κανόνες;». 
 
Μήπως το «Μακεδονία Ξακουστή» απαγορεύεται για να μην ενοχληθούν οι Σκοπιανοί; Είναι και αυτό στους «κανόνες» της Σχολής; 
 
Αναρωτιέται φυσικά κανείς εάν νυν υπουργοί, λαλίστατοι επί ΣΥΡΙΖΑ για το δικαίωμα των Ελλήνων να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή», σαν τον κ. Κικίλια, που τότε δήλωνε πως «στη στρατιωτική παρέλαση θα τραγουδάμε όλοι οι πολίτες το “Μακεδονία ξακουστή”», θα βρουν να πουν κάτι αυτή τη φορά και να υπερασπιστούν το δικαίωμα των μελλοντικών φρουρών του Αιγαίου να τραγουδάνε το συγκεκριμένο εμβατήριο. Επίσης εύλογα αναρωτιέται κανείς, ειδικά αν τυγχάνει ένας παραδοσιακός ψηφοφόρος του κυβερνώντος κόμματος, σε τι τελικά αυτό διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ.  
 
Ίσως τελικά να μην είναι τόσο τυχαία η απαγόρευση αυτή που αφορά μάλιστα εκείνους που θα κληθούν να προστατεύσουν τα θαλάσσια σύνορα μας από την ασύμμετρη απειλή της μαζικής μετανάστευσης.  
 
Ίσως και αυτή η απαγόρευση να εντάσσεται μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας αποεθνικοποίησης που όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν τα τελευταία χρόνια. 
 
Ίσως και αυτή η απαγόρευση να εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την δημιουργία μιας νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας, με μεικτό, διαφόρων εθνικοτήτων και θρησκειών, πληθυσμό, υπάκουης στα κελεύσματα της Νέας Τάξης που προωθεί η ελίτ των παγκοσμιοποιητών. 
 
Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι ο ελληνικός λαός διαθέτει αντιστάσεις. Τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία το 2018 και το 2019 κλόνισαν και τελικά έριξαν την κυβέρνηση Τσίπρα. Το 2019 -παρά την απαγόρευση- τα «βατράχια» του Λιμενικού Σώματος παρέλασαν στο κέντρο της Αθήνας τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή», γεμίζοντας συγκίνηση τους παρισταμένους. Τώρα οι σπουδαστές της σχολής λιμενοφυλάκων. Τελικά πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι λίγοι που θα αντιστέκονται στην επέλαση της Νέας Τάξης αγνοώντας τις κυβερνητικές απαγορεύσεις.  
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αυτοί εκεί στο Pronews παριστάνουν τους βλάκες...
Ακόμα νομίζουν ότι η ΝΔ διαφέρει σε κάτι από τον Συριζα...
Δηλαδή δεν το βλέπουν ξεκάθαρα ότι το πράγμα πάει για συγκυβέρνηση;
Βάλανε νεοταξιτσσα Πρόεδρο της Δημοκρατίαςπου ήθελε ο Συριζα...
Εχουν ακριβώς την ίδια πολιτική με τους ΛΟΑΤΚΙ όπως ο Συριζα...
Εχουν την ακριβώς ίδια πολιτική στα εθνικά θέματα (Μακεδονία, Αιγαίο, Κύπρος, Β. Ηπειρος κλπ...) όπως ο Συριζα...
Εβαλε ο Μητσοτακης δεκάδες στελέχη του εθνοκτονου και αποδομητικού καθεστώτος του προδότη Σημίτη στην κυβέρνηση και σε διάφορα πόστα...

Ε, τι άλλο θέλετε;



Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΕΤΑΖΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ Κ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
να προσθέσω στα σχόλια κάτι σημαντικό:
Ουδένα Νόμο ανθελληνικό, αντισυνταγματικό, αντιλαϊκό, κ.ο.κ., που "ψήφισε" στο Κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ, ακύρωσε η ΝΔ!
Στο μόνο που διαφέρουν είναι η γραβάτα! Κατά τ' άλλα, έχουν κοινούς στόχους και εργάζονται προς την αυτήν κατεύθυνση!
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.