7 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι το ακαταδίωκτο εκτός από τον πολίτη - «Ανεύθυνος» εάν δεν εμβολιαστείς, αλλά υπεύθυνος για τις παρενέργειες κανείς

Δίχως κανένα φραγμό κυβέρνηση και «ειδικοί» συνεχίζουν να επιμένουν στον μαζικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, και εννοούμε όλου του πληθυσμού, καθώς μπορεί μέχρι στιγμής να εμβολιάζονται οι πολίτες άνω των 12 ετών, παρόλα αυτά σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στα 5χρονα και στη συνέχεια και στα μωρά. 
 
Και θα περίμενε κάποιος πως ίσως κάποια στιγμή στην κυβέρνηση θα σήκωναν ένα χειρόφρενο, θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε «στοπ! Που πάμε με αυτή την τακτική;». Όμως όχι, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
 
Από το πρωί «ειδικοί» παρελαύνουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απαιτούν τον εμβολιασμό των παιδιών για να πάνε με «ασφάλεια» στο σχολείο, ενώ τις τελευταίες ημέρες περίοπτη θέση έχουν ρεπορτάζ περί αύξησης κρουσμάτων σε νέους.  
 
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με νέες του δηλώσεις προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους γονείς, καθώς υποστήριξε πως έχουν χαθεί τρία Ελληνόπουλα με κορωνοϊό, ενώ κάθε εβδομάδα νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σχεδόν ένα παιδί. Να σημειώσουμε εδώ πως τρία παιδιά έχουν χαθεί από την αρχή της πανδημίας, ενώ για τα στοιχεία που επικαλείται ο Θ.Βασιλακόπουλος έχουμε κάνει σχετικό άρθρο (δείτε εδώ).  
 
Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο γιατρός Δημήτρης Γάκης είχε μιλήσει για τους εμβολιασμούς των παιδιών και είχε τονίσει: «Γιατί επιμένουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά που δεν κινδυνεύουν. Ο ίδιος ο ΕΟΔΥ γράφει τρία περιστατικά σε άτομα από 0 έως 18 ετών. Σας λέω ότι το ένα ήταν παιδάκια από τη Θήβα το οποίο ήταν διαβητικό και πέθανε απ' αυτό. Αλλά ας πάρουμε τα τρία, 0,0004% είναι η πιθανότητα! Απειροελάχιστη! Η γρίπη έχει μεγαλύτερη θνητότητα».  
 
Για μια ίωση με απειροελάχιστη λοιπόν θνητότητα σε παιδιά οι «ειδικοί» τρομοκρατούν τους γονείς. Ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε και την πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Παιδιατρικής Εταιρείας, με την οποία ζητούσε από τους γιατρούς να προωθούν το εμβόλιο στα παιδιά, να τρομάζουν τους γονείς για τις συνέπειες τους κορωνοϊού και παράλληλα -ούτε λίγο ούτε πολύ- να αποκρύπτουν τις τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο. Δείτε σχετικά εδώ.  
 
Και ναι ο εμβολιασμός μπορεί να είναι χρήσιμος για κάποια παιδιά, αυτό θα το κρίνει ο γιατρός τους και ο γονέας τους. Όμως το ερώτημα είναι. Τι γίνεται εάν τυχόν ένα παιδί πάθει κάποια βλάβη από το εμβόλιο;  
 
Οι «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πως οι παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μηδενικές, αναφέρονται σε σπάνια περιστατικά μυοκαρδίτιδας, τα οποία υποστηρίζουν πως θα περάσουν, ενώ ισχυρίζονται πως μακροχρόνια δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αρχικά να τονίσουμε πως δεν είναι και τόσο σπάνια, ενώ η μυοκαρδίτιδα μπορεί να εξελιχθεί σε ραγδαία (κάποιες φορές μοιραία) καρδιακή ανεπάρκεια και αρρυθμία. 
 
Δείτε πίνακα:  
 
Ενώ για τις μακροχρόνιες παρενέργειες, ευχόμαστε όλοι να μην υπάρχουν παρόλα αυτά δεν το γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε πως γνωρίζουμε, ούτε πως... δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει σε 5-10 χρόνια. Όχι, μπορεί σε έναν 80χρονο να μπορούμε να δεχθούμε το ρίσκο, όμως σε ένα παιδί, δεν γίνεται!  
 
Και επιστρέφουμε στο ερώτημα μας. Την ευθύνη για μια τυχόν παρενέργεια, ποιος θα την πάρει;  
 
Μόνο στη ΕΕ οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό έχουν ξεπεράσει τους 23.252, είναι όλοι από το εμβόλιο; Όχι! Όμως κάποιοι ήταν, οπότε υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο και θα πρέπει γι' αυτούς να πάρει κάποιος την ευθύνη. Στην Ελλάδα όποιος μιλάει για παρενέργειες αμέσως κινείται η Δικαιοσύνη, όχι για να ερευνήσει εάν όντως υπάρχουν παρενέργειες, αλλά για να συνετίσει αυτόν που τις αποκαλύπτει. Το είδαμε με την περίπτωση του Δημήτρη Κούβελα.  
 
Εάν στην κυβέρνηση θέλουν να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, καλό θα είναι να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί γιατί φοβούνται. Φοβούνται πως θα πάθουν κάτι και τις οικογένειες τους δεν θα τις αποζημιώσει κανείς. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.