11 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ "ΤΥΧΕΡΟΥ"... !!!

Γράφει ο
Δαναός
 
ΤΟ ‘’ΠΟΤΑΜΙ’’ των ψευδαισθήσεων ζωής, που με αυτό ποτίζουν και αποκοιμίζουν τις μάζες, άρχισε εδώ και αρκετά χρόνια να κυλά όλο και πιό γρήγορα.
Αλλά δεν ήταν τόσο φανερή η επιτάχυνση του, δεν έμοιαζε να έχει κινδύνους και περίεργες καταστροφές, δεν τρόμαζε ακόμη. 
 
Έτσι με σχέδιο αιώνων, με υπολογισμούς ακριβείας, με ένα μέτρο μπροστά μισό βήμα πίσω, βασανιστικά ήρεμα, καταλάγιαζε την καθημερινότητα των λαών. 
 
Ξαφνικά ένα τρανταχτό σοκ φόβου!  
Δίδυμοι πύργοι!! ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ''ΠΕΡΙΕΡΓΟ'' 
 
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ SOFT ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!!! [ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ] ΓΙΑ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ... ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.  
 
ΗΠΑ. 
Επιθέσεις: 100, νεκροί: 167, Τραυματίες: 357, Όμηροι: 57 
Ισραήλ. 
Επιθέσεις: 29, νεκροί: 59, Τραυματίες: 314, Όμηροι: - 
Λωρίδα Γάζας. 
Επιθ.: 248, νεκροί: 22, Τραυματίες: 109, Όμηροι: 11 
Ινδία. 
Επιθέσεις: 358, νεκροί: 576, τραυματίες: 1.858, Όμηροι: 51 
Νεπάλ. 
Επιθέσεις: 318, νεκροί: 295, Τραυματίες: 603, Όμηροι: 5.428 
Ιράκ*. 
Επιθέσεις: 866, νεκροί: 2.078, Τραυματίες: 5.711, Όμηροι: 222 
Ρωσία. 
Επιθέσεις: 162, νεκροί: 750, Τραυματίες: 1371, Όμηροι: 363 
Φιλιππίνες. 
Επιθέσεις: 51, νεκροί: 225, τραυματίες: 215, Όμηροι: 6 
Ισπανία. 
Επιθέσεις: 33, νεκροί: 192, τραυματίες: 1941, Όμηροι: - 
 
Σημ. 
1. Στην Ευρώπη και Ευρασία: 524 Επιθέσεις, νεκροί: 1010, τραυμ.: 3.668, Όμηροι: 367 
2. Ανατ. Ασία – Ειρηνικός: 265 Επιθέσεις, νεκροί: 405, τραυμ. 885, Όμηροι: 10 
3. Μ. Ανατολή – Περσικός: 1196 Επιθέσεις, νεκροί: 2.890, τραυμ. 6.544, Όμηροι: 236 
4. Νότια Ασία: 1196 Επιθέσεις, νεκροί: 1503, τραυμ. 4.426, Όμηροι: 5.506 
5. Αφρική: 64 Επιθέσεις, νεκροί: 85, τραυμ. 211, Όμηροι: 106 
 
Παντού λοιπόν έβραζε ο τρόμος και εξατμιζόταν ο φόβος .... 
Χιλιάδες αθώες ψυχές θυσία για τους σκοπούς τους και άμεσα ήρθαν τα πρώτα ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ μέτρα για την.... "" προστασία και το καλό των λαών...""" 
Και έγιναν εύκολα εύπεπτα από τον φοβισμένο ντουνιά. 
 
Η λέξη τρομοκρατία και τα παιδάκια της είχαν όμως "γονείς" που κρυφογελούσαν και έτριβαν τα πονηρά χέρια τους από ικανοποίηση. 
Και συνέχισαν οι επιθέσεις και κρατούσαν καλά σφιγμένη την καρδιά μας...  
Όλο και πιό συχνά μία στο καρφί μια στο πέταλο μία με φόβο μία με σωσμό άρχισε να σφίγγει πιό πολύ η θηλιά και να κόβεται η αναπνοή των λαών. 
 
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!! 
Τα ΜΜΕ πάντα είχαν και έχουν την τιμητική τους!! με το ανάλογο τίμημα. 
Παίζανε όλους τους ρόλους  
...καλός και κακός μπάτσος, και ειδήσεις μόνο για να παθαίνεις αλλεργικό σοκ.  
 
ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ [ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ, ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ] τελείωνε τον σκοπό της ...φτάνοντας το ποτάμι στον καταρράκτη χωρίς πλέον περιθώριο πισωγυρισματος. 
 
Σε αυτό το σημείο τότε φοβήθηκαν οι ''γονείς'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ και από την μία την αποκλήρωσαν στα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα ΑΛΛΑ συνέχισαν να την συντηρούν λόγω της χρησιμότητας της για μελλοντικές περιστασιακές χρήσεις.... 
 
ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ και μας μοστράρουν τώρα και τα ταλιμπανάκια που ήταν ξεχασμένα τα κακόμοιρα, για να έχουμε πάλι ένα πιάτο εύκαιρο, τυχόν τρομοκρατίας μετα φόβου !!....
ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΥΡΙΩΝ ΑΞΙΑΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΡΟΜΟΥ.  
Όμως να πω και την κακιούλα μου... πολυ χοντρομπαλούτσικα τα είδα στις φωτογραφίες και με πολύ άνεση στηθήκανε για τις φώτο!! 
Ρε λέτε να σπούδασαν σε σχολή ηθοποιών της CIA;;;.... και ξεκινάνε έργο;;; 
Γιατι αν διαβάσουμε αυτό το άρθρο Ιστορική αναδρομή! Όλη η αλήθεια για το τί συνέβη στο Αφγανιστάν:..... ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. 
 
Οι παλιοί ταλιμπανέζοι νομίζω ήταν πιο αδύνατοι και πιο μπρουτάλ αγριόφατσες... μπροστά σε αυτούς με τα μαγουλάκια.... και τις μπυροκοιλίτσες.... μάλλον στα διαλείμματα των γυρισμάτων των νέων καθηκόντων θα ξεδιψάγανε λιγουλάκι. 
 
Επίσης σαν ορντέβρ στέλνουν και μερικά μύρια ακόμα μπαλώματα κατατρεγμένων ετοιμοπόλεμων ανηλίκων ....κάθε ηλικίας!!! προ των πυλών των δεκτικών και τρύπιων ... δημοκρατιών που τους αγαπάνε ...... σε εμας ήρθαν σφαίρα οι κατατρεγμένοι με τις κελεμπίες και τα εκδρομικά σακίδια. 
 
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΟΛΙΓΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΙΣ", ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΆΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΕΣΤΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.
 
ΑΡΑ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ....ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΒΙΤ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ......!!!! 
 
Αυτός ήρθε να μείνει ...να μας παντρευτεί, χωρίς όλων την συγκατάθεση και με διαζύγιο μόνο θανάτου.  
ΕΙΤΕ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΑ ''ΧΡΗΣΙΜΑ'' ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑΤΖΑΣ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ- ΦΙΛΙΕΣ -ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. 
 
ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΥΑΛΑΣ, ‘’ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ‘’ .......ΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!! 
 
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ''ΑΝΗΚΩ'' ..... ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.  
 
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ!.... ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΕΤΣΙ..... ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!



Share

6 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΝΗΜΗΣ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝΕ.

COMMON LOGIC 28 είπε...

Πολύ βασαναζισε αδερφέ......εκπληκτικό άρθρο παρόλαυτα ,το οποίο χρήζει πολλαπλών αναγνώσεων....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ COMMON LOGIC 28
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ...ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ .

Νέρια είπε...

Δαναέ το μόνο που δεν τους ανήκει και δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον να τους ανήκει είναι η ψυχή μας. ΠΟΤΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΔΟΧΗ .... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ...
Ο βετεράνος Phillip Marshall, Θα τίναζε στον αέρα το αφήγημα της εισβολής στο Αφγανιστάν, αφού στο βιβλίο του τεκμηριώνει ότι οι δράστες ήταν Σαουδάραβες χωρίς καμία σχέση με την ασιατική χώρα. Ήταν όμως η εποχή που οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει την καλλιέργεια της παπαρούνας από την οποία προέρχεται η ηρωίνη, γονατίζοντας κυριολεκτικά τους κολοσσούς του μαύρου χρήματος και του ξεπλύματος από το εμπόριο ηρωίνης. Κολοσσούς που μέσω λόμπι επηρεάζουν ακόμα και ολόκληρες κυβέρνησης. Ενίοτε, κατευθύνουν και εισβολές. Οι Ταλιμπάν βλέπετε τις θηριωδίες κατά γυναικών της έκαναν πολλά χρόνια πριν ενοχληθούν οι ΗΠΑ. Την καλλιέργεια της παπαρούνας όμως την είχαν απαγορεύσει μόλις λίγους μήνες πριν την εισβολή.

Ο Αμερικανός βετεράνος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, υποστήριξε ότι η ενέργεια χρηματοδοτήθηκε από την Σαουδική Αραβία, ενώ οι τρομοκράτες “πιλότοι” εκπαιδεύτηκαν από άνδρες των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ανέφερε μάλιστα και τους τόπους εκπαίδευσης. Όχι φυσικά για να χτυπήσουν εντός Αμερικής, αλλά στα πλαίσια της συμφωνίας ΗΠΑ – Σαουδικής Αραβίας.

Απίστευτο; Κάθε άλλο. Θυμηθείτε τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην αμερικανική στρατιωτική βάση, από εκπαιδευόμενο Σαουδάραβα.

Το αμερικάνικο βαθύ κράτος που υφάρπαξε τα δικαιώματα των πολιτών με το άλλοθι της ασφάλειας λοιπόν, δολοφόνησε μια γενναία φωνή που είχε το θάρρος να πει την αλήθεια. Η Σαουδική Αραβία παρέμεινε μονοπώλιο στο πετρέλαιο και συνεχίζει την χρηματοδότηση όλων των ισλαμιστών που σφάζουν έθνη με την υποστήριξη της Δύσης.
Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ο Marshall συνέχισε λέγοντας: “Ο πραγματικός λόγος που η επίθεση ήταν επιτυχής, είναι λόγω μίας εσωτερικής στρατιωτικής δράσης και συντονισμένης εκπαίδευσης που προετοίμασε τους αεροπειρατές της πτήσης. Έχουμε δεκάδες έγγραφα που αποδεικνύουν 100% ότι αυτή η εκπαίδευση πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, Φλόριντα και την Αριζόνα 18 μήνες πριν από την επίθεση.”
Mε λίγα λόγια... Οι Αμερικάνοι αλλού στόχευαν να πλήξουν στόχους ... αλλά οι άνοιξαν άθελα τους τον τάφο τον δικό τους....

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ...Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ''ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ'' ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.