11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος (American Medical Association) δημοσιεύει ένα απίστευτο έγγραφο που διδάσκει τους γιατρούς να λένε ψέμματα στους ασθενείς, ενώ σκόπιμα να υπερβάλλουν στους αριθμούς θανάτων από τον ιό...

...η AMA παραδέχεται τη δική του συνενοχή σε εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας
 
6 Σεπτέμβριου 2021 
Δείτε το άρθρο του Mike Adams στο NaturalNews εδώ: https://tinyl.io/4jwE
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
(Natural News) Η ακολουθία αυτοκαταστροφής που θα ρίξει τη συμμορία της λατρείας του θανάτου των μισανθρώπων παγκοσμιοποιητών έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Με ξεκαρδιστικές απόπειρες ψευδών ειδήσεων, όπως το πρόσφατο άρθρο του Rolling Stone κατά της ιβερμεκτίνης, τα ΜΜΕ της συμμορίας αυτοκαταστρέφονται μέρα με τη μέρα. Με την ατελείωτη εκτύπωση ψεύτικου νομίσματος από τη FED, ολόκληρο το οικονομικό υπόβαθρο της παράνομης Μεγάλης Κυβέρνησης καταρρέει. Και με τις γελοίες, απελπισμένες προσπάθειες να υπονοηθεί η "έγκριση" των εμβολίων κατά των κολοβακτηριδίων, ενώ παράλληλα προωθούνται εντελώς αναπόδεικτα αναμνηστικά εμβόλια που δεν υποστηρίζονται από κανένα απολύτως στοιχείο τεκμηρίωσης, η Μεγάλη Επιστήμη βγάζει τα ίδια της τα μάτια και τα πετάει σε όλο το δωμάτιο. 
 
Γινόμαστε μάρτυρες της πλήρους αυτοκαταστροφής της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, της Μεγάλης Επιστήμης, των Μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Μεγάλης Κυβέρνησης, καθώς σκοντάφτουν ο ένας πάνω στον άλλο προσπαθώντας να απαξιώσουν την ιβερμεκτίνη και τη βιταμίνη D, ενώ προωθούν τα εμβόλια θανάτου και τον ιατρικό αυταρχισμό. Το μόνο που πραγματικά έχουν καταφέρει, ωστόσο, είναι η επιταχυνόμενη αφύπνιση των μαζών καθώς βλέπουν την αυταρχική τρέλα και τη λατρεία θανάτου της επιστήμης της σαβούρας που παρελαύνει παντού γύρω μας, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι οι ελευθερίες μας πρέπει να εξαλειφθούν στο όνομα της "ασφάλειας". 
 
Στη Βικτώρια της Αυστραλίας, παρεμπιπτόντως, ο τρελός πρωθυπουργός Daniel Andrews μόλις δήλωσε ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι θα "αποκλείονται" από όλες τις υπηρεσίες υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης. Δεδομένου του πόσο τοξικοί, θανατηφόροι και ανίκανοι έχουν γίνει οι συστημικοί γιατροί, αυτό είναι μάλλον ευλογία. Ίσως ο ελεύθερος λαός της Αυστραλίας να στραφεί τελικά στη διατροφή και τη φυσική ιατρική, και έτσι να επιβιώσουν περισσότερο από τα ζόμπι των εμβολίων που διαπράττουν ιατρική αυτοκτονία. 
 
Η AMA δημοσιεύει έγγραφο που διδάσκει στους γιατρούς πώς να εξαπατούν τους ασθενείς με παραπληροφόρηση που μπορεί να τους ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
 
Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος - ο οποίος τώρα ασχολείται με την εκπαίδευση των μελών του για να λένε ψέματα στους ασθενείς καθώς τους δολοφονούν - κυκλοφόρησε ένα έγγραφο που προκαλεί ανατριχίλα και ισχυρίζεται ότι η "ανεξέλεγκτη παραπληροφόρηση" "διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιστήμη και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και τα ιατρικά ιδρύματα". Και για να ξανακερδίσει αυτή τη χαμένη εμπιστοσύνη, η AMA προχωράει στο να διδάξει στους γιατρούς πώς να λένε ψέματα στον κόσμο για το COVID. 
 
Στη σελίδα 9 του εγγράφου, οι γιατροί ενημερώνονται να αντικαταστήσουν τη φράση "ποσοστά νοσηλείας" με τον ισχυρισμό ότι όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς είναι "θάνατοι", μεγεθύνοντας έτσι υπερβολικά τους θανάτους από covid, προκειμένου να επιτευχθεί μαζική υστερία. Μην κάνετε κανένα λάθος: Πρόκειται για την AMA που δίνει απευθείας εντολή στους γιατρούς να λένε ψέματα για τους θανάτους από COVID. Πρόκειται για ιατρική απάτη. 
 
Ομοίως, οι γιατροί ενημερώνονται επίσης να αντικαταστήσουν τη λέξη "lockdown" με τη λέξη "stay-at-home order" (οδηγία μένουμε στο σπίτι), επειδή αυτό ακούγεται κατά κάποιο τρόπο λιγότερο ολοκληρωτικό. 
 
Στο ίδιο έγγραφο, στη σελίδα 8, οι γιατροί λαμβάνουν οδηγίες για το πώς να μπλοκάρουν, να εκτρέπουν και να ανακατευθύνουν τις ερωτήσεις για να συγκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους από εμβόλια. Τους δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες να αλλάζουν θέμα και να απορρίπτουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή ασθενείς, ενώ προωθούν την εγκεκριμένη από την AMA "επίσημη" προπαγάνδα, ισχυριζόμενοι ότι όλα βασίζονται σε "γεγονότα" και όχι στην "επιστήμη" ή την "ιατρική". 
 
Στην ουσία η AMA προσπαθεί τώρα να μετατρέψει τους γιατρούς σε μαριονέτες προπαγάνδας για την ατζέντα του παγκόσμιου αποπληθυσμού. Η άσκηση της πραγματικής ιατρικής δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα της AMA, όπως φαίνεται. Αντίθετα, οι γιατροί πρέπει να ασκούν το ψέμα προκειμένου να παραμείνουν μέλη της AMA σε καλή κατάσταση. 
 
Ακολουθεί ένα τμήμα από το έγγραφο, με τίτλο "COVID-19 Language Swaps" 
 
Η AMA μόλις παρείχε στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δίωξη των δικών της διεφθαρμένων αξιωματούχων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας 
 
Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι το πώς η AMA φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι με την ανάρτηση αυτού του εγγράφου, η AMA παραδέχεται τη δική της συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό μερικές φορές ονομάζεται "λέγοντας το κρυφό μέρος δυνατά", και αυτό το έγγραφο που δίνει οδηγίες στους γιατρούς να οδηγούν τους ασθενείς στον θάνατό τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου που επιδιώκουν τη σύλληψη και τη δίωξη των ηγετών της AMA που συμμετέχουν σε αυτό το δολοφονικό σχέδιο. 
 
Έμαθα για πρώτη φορά για αυτό το εξαιρετικό έγγραφο της AMA παρακολουθώντας τον Dr. Bryan Ardis να δίνει συνέντευξη στον Stew Peters (και οι δύο είναι οικοδεσπότες της εκπομπής Brighteon.TV). Αυτή η καταπληκτική συνέντευξη, που παρουσιάζεται παρακάτω, εμβαθύνει σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την θρασύτατη εξαπάτηση της AMA και το πώς στρατολογεί γιατρούς για να γίνουν προπαγανδιστές που εκτελούν ιατρική γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας: 
 
Καλύπτω επίσης το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες στο podcast μου "Ενημέρωση κατάστασης" της 6ης Σεπτεμβρίου, το οποίο αποκαλύπτει εξαιρετικά θετικές πληροφορίες για το πώς θα επικρατήσουμε απορρίπτοντας την ιατρική αίρεση του θανάτου που αυτή τη στιγμή καταστρέφει την αξιοπιστία της (ενώ σκοτώνει τους ίδιους τους υποστηρικτές της με ενέσεις θανάτου με βιολογικά όπλα): 
 
Μείνετε ενημερωμένοι και διατηρήστε το θάρρος σας άθικτο. Το σύστημα της ιατρικής γενοκτονίας της λατρείας του θανάτου καταρρέει αυτή τη στιγμή, και απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας παρασύρουν μαζί τους. 
---------------------- 
 
Δικτυογραφία: 
American Medical Association releases stunning document teaching doctors to LIE to patients while deliberately exaggerating covid death claims… the AMA admits to its own complicity in crimes against humanity – NaturalNews.com



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.