21 Σεπτεμβρίου 2021

Το ξέρατε ότι από τις 20 Οκτωβρίου, το μπόλι ΠΑΥΕΙ να υφίσταται ως… υποχρεωτική προϋπόθεση; Κι όμως, κάποιοι το ήξεραν από τις 29 Ιουνίου!

Υπάρχουν φορές που κυριολεκτικά πιστεύω πως οι μεγάλοι εγκληματίες δεν βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, αλλά κυκλοφορούν στα πολυτελή σαλόνια των κέντρων εξουσίας του πλανήτη. Και φαίνεται πως έχω δίκιο. Γιατί αυτό που ζούμε εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε απροσχεδίαστο. Ήταν πλήρως στοιχειοθετημένο και εμπεριστατωμένο σχέδιο, μέχρι την τελευταία του κεραία… 
 
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
 
Ο Μητσοτάκης και τα τσιράκια του καθώς και όλο το πολιτικό κατεστημένο των χωρών – μελών της ΕΕ (και ο Μακρόν ασφαλώς) γνώριζαν πλήρως από τις 29 Ιουνίου 2021, ότι τα εμβόλια ενδεχομένως να τοποθετούνταν στο…ράφι επειδή ο Οργανισμός Φαρμάκων της ΕΕ είναι έτοιμος να επικυρώσει και να εγκρίνει ένα ολόκληρο χαρτοφυλάκιο 10 φαρμακοθεραπευτικών μέσων, τα οποία και ως σήμερα που μιλάμε, έχουν 95% αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση του covid-19.  
 
Kι όμως!  
 
Αυτά τα αδίστακτα κτήνη, και μιλάω για την Επιτροπή των «ειδικών», οι οποίοι με την συνεπικουρία του μεγίστου Ολετήρος του Ελληνικού Γένους, εγκληματούσαν πάνω στα σώματα των Ελλήνων, προπαγανδίζοντας αισχρώς και ανερυθρίαστα τα πειραματικά σκευάσματα της Big Pharma των Ροκεφέλλερ και του Μπίλ Γκέιτς, γνωρίζοντας πλήρως όλες τις επικίνδυνες παρενέργειες των σκευασμάτων αυτών αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, ήταν πλήρεις γνώσεως σχετικά με την καταλυτική ημερομηνία της 20ης Οκτωβρίου. 
 
Έστησαν παράνομους νόμους για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών σε … ειδικές ομάδες του δημοσίου τομέα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, βίασαν ανθρώπινες ψυχές, σκύλευσαν την αξιοπρέπεια τους, περιθωριοποίησαν την υπόσταση τους υποχρεώνοντας τους να βάλουν ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ επικίνδυνο δηλητήριο στο σώμα τους για να έχουν την επ’ αύριο…τι; Τη δουλειά τους!  
 
Κι όλα αυτά γιατί; Μα για να εισπράττουν τα τεράστια κονδύλια από την Big Farma και να αυγαντίζει η τσέπη τους! Ακόμη και μέχρι σήμερα, μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές! Ακόμη κι όταν ξέρουν, πως σε ένα μήνα από σήμερα, τα εμβόλια επί της ουσίας θα ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΟΥΝ!  
 
Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! Και θα πληρώσουν ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ για τις πράξεις τους!  
 
Γι’ αυτό ορισμένες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων και της δικής μας, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, του Ισραήλ και άλλων, μίλαγαν και μιλάνε ακόμη για πλήρη εμβολιασμό όλων και μάλιστα με δύο ή και τρείς δόσεις και όσο αντιστέκονται οι λαοί, τόσο τους πιέζουν περισσότερο!  
 
Γι αυτό κυνηγάνε με λύσσα τα παιδιά από 6 ετών και πάνω. Για να τα καταστήσουν σωματικά ανάπηρα, επειδή τους το επιβάλλει η Big Farma των αδίστακτων Ροκεφέλλερ και Μπίλ Γκέιτς προφανώς για την υλοποίηση των σχεδίων τους για την ανάδειξη του μελλοντικού μετα-ανθρώπου. Δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία τέτοια απάνθρωπη και μισάνθρωπη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ! Ο απάνθρωπος Χίτλερ, μπροστά τους μοιάζει …αρσακειάδα που μόλις αποφοίτησε από την Δ’ Γυμνασίου! Μιλάμε για κτηνανθρώπους που δεν μπορούν να χωρέσουν καν στη διανόηση μας!
 
Αποκρύπτουν στοιχεία, ουρλιάζουν μέσα από τα παράθυρα των ΜΜΕ για το…δίκαιον του υποχρεωτικού εμβολίου, κρύβουν θανατηφόρες παρενέργειες, κρύβουν περίεργους θανάτους, απορρίπτουν εν τη γενέση της κάθε αντίθετη φωνή που λέει την αλήθεια, σπιλώνουν έντιμους επιστήμονες, βαφτίζουν νεκρούς από εμβόλιο σε…νεκρούς από άλλες, φανταστικές αιτίες, κλείνουν σπίτια, δημιουργούν ορφανές οικογένειες, αποδεκατίζουν οικογενειάρχες, δολοφονούν νέους που μόλις άρχισαν να ζούν τη ζωή τους…  
 
Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν, ούτως ώστε η κάθε ευνομούμενη πολιτεία να τους αρπάξει από το σβέρκο και να τους καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα ή να τους καρφώσει την ένεση με το δηλητήριο;  
 
Όλα αυτά τα γράφω σήμερα, όχι απλά γιατί επιβεβαιώθηκε αυτό που μέχρι χτές συζητιόταν στους κύκλους των ανεμβολίαστων και των «αρνητών», αλλά και γιατί προχθές, το Συμβούλιο της Επικρατείας, έβγαλε…απόφαση δήθεν «Βόμβα», ότι δηλαδή η Κυβέρνηση είναι υπόχρεη στο να αποζημιώνει για παρενέργειες και άλλες σοβαρές βλάβες, ακόμη και θανάσιμες, που …τυχόν υποκύψουν από τον εμβολιασμό! 
 
Ποιόν κοροϊδεύουν ήθελα να ξέρω; Εμάς πάντως όχι!  
 
Και γιατί υποστηρίζω κάτι τέτοιο; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι σε λίγο τα…εμβόλια θα είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ! Και για να πέσει η σχετική «στάχτη στα μάτια», βγαίνει το πλήρως κατευθυνόμενο από το Μαξίμου ΣτΕ και επικυρώνει κάτι, το οποίο θα έπρεπε να είχε επικυρωθεί από πριν κάν κυκλοφορήσουν αυτά τα πειραματικά σκευάσματα! Και γιατί το επικυρώνει τώρα; Μα για να αρθεί…με τυμπανοκρουσίες στα τέλη Οκτωβρίου ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ! Και η οποιαδήποτε ρετσινιά να φύγει από τις πλάτες των φασιστών πολιτικών και να πέσει στις…πλάτες των «ειδικών», που έχουν ασφαλώς το…ακαταδίωκτο (έτσι νομίζουν)!  
 
Η απόφαση αυτή αγαπητοί μου αναγνώστες, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ούτε τυχαία, ούτε σε άκαιρη φάση. Βγήκε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα της. Στην ώρα που έπρεπε να βγεί.  
 
Οι εμβολιασμοί κόλλησαν. Οι τρίτες δόσεις, απλά θα μείνουν στα …..ράφια. Γιατί οι εμβολιασμένοι αποδείχθηκε περίτρανα ότι ΚΑΙ νοσούν, ΚΑΙ μεταδίδουν (πολύ περισσότερο ιικοό φορτίο βρίσκεται σε αυτούς από ό,τι στους ανεμβολίαστους) ΚΑΙ πεθαίνουν στις ΜΕΘ. Μέχρι τώρα κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για κρύψουν τις πραγματικές αιτίες θανάτων του κόσμου. 
 
Μέχρι πότε όμως;  
Κάποια στιγμή, ένας ιατροδικαστής θα βγάλει το σωστό πόρισμα. Και τότε τι θα γίνει; Ποιος θα μπορέσει μετά να καλύψει τον Βασιλακόπουλο και τους άλλους τηλεκαραγκιοζογιατρούς; 
 
ΟΥΔΕΙΣ!  
 
Κι επειδή οι πάντες γνωρίζουν ότι στις 20/10 η Κομισιόν θα εγκρίνει ένα σκασμό από θεραπείες για τον Covid, πώς θα πρέπει να δικαιολογηθούν για υποχρεωτικότητες και άλλα τέτοια φαιδρά;  
 
Ύστερα, είναι και το άλλο. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις έδειξαν, εκτός από τα βοεροκορεάτικα νούμερα που συγκεντρώνει η ΝΔ των φασιστών, ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια εναντίον της Δικαιοσύνης. Ένα ποσοστό της τάξης του 66%, τεράστιο δηλαδή, ομολογεί ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται πλέον τη Δικαιοσύνη και τη θεωρεί ως …όργανο της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας! Που αντί να την ελέγχει και να ακυρώνει νόμους αντιλαϊκούς, τη στηρίζει με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από αυτή τη στήριξη εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον. Οπότε, στην πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε, επικύρωσε μια απόφαση που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει σημαία όλων των ελεύθερων Ελλήνων από την αρχή της λεγόμενης «πανδημίας». Γιατί δεν είναι μόνο το θέμα των εμβολίων. Είναι και το θέμα του παράνομου των λοκντάουν, πράγμα που επικύρωσε με απόφαση του το Ανώτατο δικαστήριο της Πορτογαλίας πριν τέσσερις θαρρώ μήνες. Οπότε, γι’ αυτό λέω ότι η απόφαση αυτή ήταν…στημένη. Γιατί καλύπτει…πολλούς πολιτικούς «πισινούς»…  
 
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.  
 
Από τις 12 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, το Pasteur Instute στη Γαλλία, επικυρώνει την θεραπευτική αξία της ινβερμεκτίνης ως το νέο θεραπευτικό αντιβιοτικό μέσο για την καταπολέμηση των επικίνδυνων κοροναϊών, συμπεριλαμβανομένου και του covid-19. Η είδηση δημοσιεύτηκε στο επίσημο επιστημονικό περιοδικό ΕΜΒΟ Molecular Medicine και αυτό το γνώριζε ο αξιότιμος κύριος Μακρόν, Πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας. Και αντί να το… σεβαστεί, απλά εξαπέλυσε… πογκρόμ εναντίον όποιου γιατρού συνταγογραφούσε την ινβερμεκτίνη! Και δεν ήταν ο μόνος. Τα ίδια περίπου συνέβαιναν και εδώ, στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία. 
 
Αγαπητοί μου αναγνώστες, η παροιμία «Ο Ψεύτης και ο Κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται», στην περίπτωση αυτή δένει με τον πλέον απόλυτο τρόπο.  
 
Τίποτε πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία των λαών του κόσμου προς την ελευθερία, από αυτό το καρκίνωμα που δημιούργησαν μερικά καθάρματα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως ο Δρ «Μέγκελε» Φάουτσι, ο Μπίλ «The Beast» Γκέιτς, οι άφρονες και κτηνάνθρωποι δις/ούχοι Ντέιβιντ Ροκεφέλλερ και Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ, ο Κλάους Σβάμπ και το WEF σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τις κυβερνήσεις της ΕΕ, των ΗΠΑ, της Κίνας, της Αυστραλίας και της Ρωσίας (ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ναι, ΚΑΙ της Ρωσίας).  
 
Και τώρα που το παιχνίδι αυτό του τρόμου τελειώνει με πλήρη κατάρρευση των σχεδίων τους, η Αμερική μαζί με την Αγγλία και την Αυστραλία, πάντα ασφαλώς με τη συνεργασία και του Ισραήλ, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν με τις πράξεις τους τον Γ’ ΠΠ, για να μειωθεί κι άλλο ο παγκόσμιος πληθυσμός που τόσο επιθυμούν να τον μειώσουν, όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Μπίλ Γκέϊτς σε ένα από τα πολλά βίντεο που τον αποθανατίζουν.  
 
Μπορεί τα εμβόλια να φύγουν κάποια στιγμή από τη ζωή μας, αλλά έρχονται άλλα, ίσως πολύ χειρότερα. Κι αυτά πρέπει να τα υπομείνουμε, ακριβώς γιατί τα περιμέναμε. Μας προειδοποίησαν Άγιοι άνθρωποι γι’ αυτά.  
 
Γι αυτό λοιπόν, υπομονή, καρτερία και πίστη στο Θεό. Ο Αντίχριστος μπορεί να …καθυστερήσει να έρθει, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι η ώρα του. Από εδώ και στο εξής, τον λόγο παίρνει η Θεία Δικαιοσύνη.
 
Όποιος εξαπατήθηκε…εξαπατήθηκε. Όποιος πλανεύτηκε…πλανεύτηκε. Από εδώ και πέρα, έρχονται οι πληρωμές. Για όλους. 
 
Πύρινος Λόγιος
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.