6 Σεπτεμβρίου 2021

Παγκόσμια διαδήλωση 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τι είναι η Παγκόσμια Διαδήλωση; 
 
Το World Wide Demonstration (γνωστό και ως World Wide Rally For Freedom) είναι μία διεθνής κοινοπρακτική κοινοτική διαδήλωση αφιερωμένη στην ενθάρρυνση των πολιτών να καταπολεμήσουν τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορονοϊό στις χώρες τους.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις οργανώσεις -μέλη μας σε κάθε πόλη, με πλήρη τοπική αυτονομία σε επίπεδο βάσης.  
 
Οι εκδηλώσεις συντονίζονται με αποκεντρωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας τη διεθνή συναίνεση για την ευθυγράμμιση της ημερομηνίας και αφήνοντας όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με την εκδήλωση στα χέρια των τοπικών μας υλοποιητών.  
 
Όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από οργανώσεις μελών του World Wide Demonstration είναι ειρηνικές και απολιτικές. 
 
Γιατί διαδηλώνουμε;  
 
Λαμβάνουμε θέση για 5 σημαντικές ελευθερίες:  
• Ελευθερία του λόγου. 
• Ελευθερία κινήσεων. 
• Ελευθερία επιλογής. 
• Ελευθερία Συνάθροισης. 
• Ελευθερία Υγείας.  
 
Τα lockdowns και το κλείσιμο των συνόρων οδήγησαν τις ζωές σε αυξημένα ποσοστά αυτοκτονιών και κατέστρεψαν τον βιοπορισμό, προκαλώντας οικονομική καταστροφή.  
 
Κανένας πληθυσμός δεν θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε πανταχού παρόν δημόσιο εγκλεισμό.  
Τα υπερβολικά περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό πρέπει να λήξουν και όλες οι δηλώσεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιτρέπουν αυτά τα μέτρα πρέπει να καταργηθούν.  
 
Η τυραννική καταστολή των διαφωνούντων φωνών πρέπει να σταματήσει και η ειρηνική συνέλευση πολιτών πρέπει να γίνεται σεβαστή από τις αστυνομικές δυνάμεις, αντί να συντρίβεται βίαια.  
 
Έχουμε παραβιάσει τη σωματική μας αυτονομία με εντολές μάσκας, περιορίζοντας την ικανότητά μας να αναπνέουμε και να μιλάμε ελεύθερα. Όλες οι εντολές μάσκας πρέπει να λήξουν.  
 
Τα σχέδια για την επιβολή εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, που επιβάλλονται από ολοκληρωτικά διαβατήρια εμβολίων, βρίσκονται σε εξέλιξη διεθνώς.  
 
Δεν θα δεχτούμε οι άδειες κυκλοφορίας (γνωστά κι ως διαβατήρια εμβολίου) να αποτελούν μέρος των ταξιδιωτικών μας απαιτήσεων.  
 
Οποιεσδήποτε εντολές που παραβιάζουν την ενημερωμένη συγκατάθεση πρέπει να σταματήσουν εντελώς, μέσω νόμιμης και ακτιβιστικής ανάδρασης.  
 
Ως μια μαζική, ενωμένη και ειρηνική κοινότητα, θα σηκωθούμε και θα απαιτήσουμε τον τερματισμό των σημερινών περιορισμών και αυταρχικών μέτρων ελέγχου.  
 
Οι αυταρχικοί περιορισμοί του κορωνοϊού έχουν βλάψει τη ζωή μας περισσότερο από οποιονδήποτε ιό, και ακόμη και αν οι επιπτώσεις του ιού ήταν πιο επιζήμιες, οι περιορισμοί στις ελευθερίες μας θα ήταν ακόμα άδικοι και παράνομοι.
 
Οι θεμελιώδεις ελευθερίες μας έχουν ύψιστη προτεραιότητα και δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να περιοριστούν, για χάρη των γενεών που μας ακολουθούν.
 
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στα ανθρώπινα δικαιώματά μας να ανασυσκευαστούν ως ανθρώπινα προνόμια, να εξαρτηθούν από τη συμμόρφωση στον αυταρχισμό.  
 
Καθώς το Κίνημα Ελευθερίας αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο, εμφανίζεται μια ποικιλία νέων λύσεων που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να πάρουν την εξουσία πίσω.  
 
Εμφανίζεται ένα Διεθνές Κίνημα Ελευθερίας που χτίζει εναλλακτικές λύσεις στις καθιερωμένες δομές εξουσίας και τρόπους ζωής.  
 
Οι άνθρωποι επιλέγουν να εγκαταλείψουν τις πυκνοκατοικημένες περιοχές και δημιουργούν νέες κοινότητες όπου μπορούν να αυτοκυβερνηθούν αποτελεσματικότερα.  
 
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λένε «Αρκετά Ως Εδώ» και αρνούνται να συμμορφωθούν με αυστηρούς περιορισμούς και βοηθούν τους άλλους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη για να ξεκινήσουν το ταξίδι της μη συμμόρφωσης.  
 
Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν την κυβέρνησή τους να τους εξυπηρετήσει ξανά, κάνοντας αγώνα ενάντια σε καθιερωμένους υποψήφιους, με ένα κίνημα ελευθερίας Grass-Roots Activist να τους υποστηρίζει.  
 
Η κοινωνία πιέζει ενάντια σε διάχυτα και περιοριστικά κοινωνικά επιβαλλόμενα πρότυπα. 
Οι δημιουργικοί άνθρωποι δημιουργούν μουσική και τέχνη για να ευαισθητοποιήσουν την αυξανόμενη παλίρροια του Freedom Culture.  
 
Χρησιμοποιώντας την κωμωδία, μπορούμε να γελοιοποιήσουμε την αυταρχική υπέρβαση, να επισημάνουμε την κατάφωρη υποκρισία της επιβολής της και να φυτέψουμε σπόρους εξέγερσης στην κοινωνία γύρω μας.  
 
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αλήθεια, τυλιγμένη με ένα καλό αστείο.  
Με την ανάκτηση του πολιτισμού, μπορούμε να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους στην υπόθεση της Ελευθερίας. 
 
Το Φως της Ελευθερίας δεν μπορεί να σβήσει.  
Σε όλη την ιστορία, η Ανθρωπότητα δοκιμάστηκε δύσκολους καιρούς, αλλά στο τέλος, η Ελευθερία Κερδίζει Πάντα.  
 
Καλούμε όλους τους αντιπάλους των πολιτικών του περιορισμού του κορωνοϊού της δικής τους κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε αυτήν την Παγκόσμια Διαδήλωση.  
 
Από τις αρχές του 2020, μεγαλώσαμε μαζί σε τοπικό επίπεδο και γίναμε μέρος ενός ευρύτερου Κινήματος Ελευθερίας σε όλο τον κόσμο.  
 
Έχουμε κάνει πολλούς νέους φίλους και διαπιστώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στην επιθυμία μας για Ελευθερία.  
 
Έχουμε λάβει μια συντριπτική υποστήριξη από πολλές χώρες και συνεργαζόμαστε με διοργανωτές σε τοπικό επίπεδο για να αναπτύξουμε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων.  
 
Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2021, όλοι θα διαδηλώσουμε ξανά για τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας, για τις Συνταγματικά Προστατευόμενες Ελευθερίες μας και για το τέλος των υπερβολικών μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.
 
Τώρα θα σηκωθούμε όρθιοι. Ένα Σαββατοκύριακο. Όλοι Μαζί. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Καταρχήν να πω ότι έχουμε δεκάδες φορές πει ότι κάθε οργανισμός, οργάνωση και κίνηση που στον τίτλο της φέρει το παγκόσμιος, world, Global, διεθνής, international κλπ είναι ύποπτη σαν κατασκεύασμα της ΝΤΠ ή ελεγχόμενη από την ΝΤΠ...
Συνεπώς μην ενθουσιαζόμαστε και με αυτήν την κίνηση...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί πολύ συχνά την "εβραϊκή" πρακτική του βρίζω τον δικό μου για να φέρω τα αντίθετα αποτελέσματα...
Την τακτική αυτή εφάρμοσαν οι εβραίοι κατά κόρον στην Ναζιστική Γερμανία όταν ουσιαστικά έσπρωξαν τον Χίτλερ να εξοντώσει τον λαό τους (Ολοκαύτωμα) ώστε μετά τον πόλεμο να γίνουν πανίσχυροι και με την συμπάθεια των πολιτών όλης της υφηλίου και να καταφέρουν όχι μόνο να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ, αλλά και να αναλάβουν πλέον για τα καλά την παγκόσμια οικονομία και να ελέγξουν σχεδόν όλους τους παγκόσμιους και διεθνείς οργανισμούς...

Το World Wide Rally For Freedom όπως αυτοαποκαλείται λέγεται ότι προέρχεται και ελέγχεται από μια μικρή ομάδα Γερμανών στο Κάσσελ. Εκεί μια ολιγομελής ομάδα Γερμανών νέων έφτιαξε την οργάνωση Ελεύθεροι πολίτες του Κάσσελ...
 
Μέχρι τώρα έχουν να επιδείξουν μια αρκετά αντινεοταξική συμπεριφορά οργανώνοντας εκδηλώσεις κατά του Black Live Matters, υπέρ του Brexit κλπ...
Ομως τώρα έχουν γιγαντωθεί και δεν ξέρει κανείς ποιοι ακριβώς είναι και από ποιον χρηματοδοτούνται.... (ελπίζουμε να μην έχουν πέσει στα χέρια κάποιου νεοταξίτη)...
 
Υπάρχει ένα αρκετά ενθαρρυντικό στοιχείο στην έρευνα που έκανα για την οργάνωση...
Τους κατηγορούν σχεδόν όλα τα νεοταξικά μεγάλα ΜΜΕ όπως ο Guardian, το CNN κλπ και φαίνεται να υποστηρίζονται από οπαδούς του Τραμπ...
Επίσης πολλά νεοταξικά ΜΜΕ τους κατηγορούν για ακροδεξιούς....
 
Ολα αυτά φυσικά είναι παρήγορα ότι ίσως πίσω τους κρύβονται αληθινές αντινεοταξικές δυνάμεις...
Οπως και να έχει εμείς βάζουμε την ανάρτηση με κάποια μικρή επιφύλαξη και ο καθένας ας κάνει την έρευνά του... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.