Τελευταίες αναρτήσεις

7 Ιουλίου 2017

ΕΡΓΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Ο “εργολάβος” ανεξαρτησίας της Κρήτης…
Ο “νονός” της “Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας”…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” με ένα νέο σύμβολο που παραπέμπει στα πέντε κόμματα που αποτελούν τη “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και με την απόφαση, ο νέος πολιτικός φορέας να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία. Επίσης, τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει εκλογή ηγεσίας από το λαό!

Έτσι, ξανάσμιξαν τα “αηδόνια” του ΠΑΣΟΚ, αφού εμφανίστηκαν ξανά μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με τον ολετήρα της Πατρίδος και του λαού, Γιώργο Παπανδρέου, που από το ακριτικό και συνάμα μαγευτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε τον ερχομό των Μνημονίων στην Ελλάδα! Μαζί τους, ο εθνικός μειοδότης ο Πρωθυπουργός που γκρίζαρε τα Ίμια και όχι μόνο, Κώστας Σημίτης! Ο οποίος αντί να έχει συλληφθεί, γυροβολάει ελεύθερος και “κάνει το πολιτικό κομμάτι του”!

Αλλά, το έχω πει πολλές φορές, πως αυτοί δε φταίνε! Αυτοί έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν το πληρωμένο παιχνίδι τους στις πλάτες του ελληνικού λαού και της Πατρίδος!

Φταίει πρωτίστως αυτός ο λαός! Και θα μου πείτε, πως κάποτε δεν γνώριζε και τους ψήφιζε! Μα σήμερα, που όλοι δυστυχούν, είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη “ζόμπι” ψηφοφόροι που επευφημούν και αγκαλιάζουν τους Σημίτη και Παπανδρέου;; Είναι δυνατόν;

Εμείς τελικά, οι νοήμονες άνθρωποι, τι πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες;;; Να αρχίσουμε να βαράμε παραισθητικές ενέσεις;; 

Στην πράσινη “πασαρέλα” ο υπερασπιστής του προδοτικού σχεδίου Ανάν! 

Ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”! Με πλατύ χαμόγελο, με αγέρωχο ύφος, με σταθερή περπατησιά, σαν να μην έχει καταλάβει τίποτε από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της Πατρίδος και του λαού της!

Αυτή η “εγκληματική” φυσιογνωμία που έκοψε το μουστάκι, θεωρώντας ότι οι πολίτες θα τον περνούν για άλλον!

Αυτός ο πολιτικός άνδρας που υποστήριξε μετά μανίας ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος το σχέδιο Ανάν (σχέδιο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν), το οποίο απορρίφθηκε από του Ελληνοκυπρίους ψηφοφόρους με ποσοστό 76%, στο δημοψήφισμα που έγινε στο Νησί της Αφροδίτης στις 24 Απριλίου 2004! Αλλά βλέπετε, η Κύπρος τότε είχε Πρόεδρό της τον μεγάλο Πατριώτη, Τάσσο Παπαδόπουλο, ο οποίος με το διάγγελμά του δυο ημέρες νωρίτερα, είχε συγκλονίσει τον Ελληνοκυπριακό λαό! 

Ο υποτακτικός των ΗΠΑ ανατρέπει τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία! 

Τα εθνικά “εγκλήματά” του, πολλά, όπως η ακύρωση των ενεργειακών συμφωνιών με τη Ρωσία, δηλαδή, της κατασκευής του αγωγού αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού αερίου South Stream από τη Ρωσία!

Δυο συμφωνίες που θα υλοποιούσε η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και προφανώς με “δάκτυλο” των ΗΠΑ ανατράπηκε, προκειμένου να έλθει στην Εξουσία ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου για να τις ακυρώσει, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, τότε, προεκλογικά!

Πριν όμως, γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος με σύνθημα το “λεφτά υπάρχουν”, φρόντισε το Παγκόσμιο Σύστημα να του εξασφαλίσει τη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (οργάνωση στην οποία μετέχουν 159 σοσιαλιστικά, εργατικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα από ολόκληρο τον Πλανήτη), τον Ιανουάριο του 2006! Θέση που κατέχει μέχρι σήμερα!

Τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τη “Σοσιαλιστική Διεθνή”;; 

Η Σοσιαλιστική Διεθνής, ως όργανο της σοσιαλδημοκρατίας, η οποία σοσιαλδημοκρατία είναι καπιταλισμός με ευγενικό πρόσωπο, προδότης του σοσιαλισμού, που σκοπό έχει, όχι την κατάργηση της εκμετάλλευσης των ανθρώπων, αλλά την εδραίωση του μονοπωλιακού και ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού!

Αυτά είχε πει για τη Σοσιαλιστική Διεθνή, ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1976, αλλά όταν το 1981 κέρδισε τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και έγινε ο ίδιος Πρωθυπουργός, τα έκανε όλα τα παραπάνω γαργάρα και ζήτησε να εισέλθει σ΄ αυτήν την Σοσιαλιστική Διεθνή – Μαφία! Ηθική και συνέπεια που “διακρίνουν” τους Παπανδρέου!

Σε αυτήν την Σοσιαλιστική Διεθνή – Μαφία είναι από το 2006 Πρόεδρος ο Γιώργος Παπανδρέου! 

Ο άνθρωπος που “πούλησε” και την Κρήτη στα ξένα συμφέροντα… 

…όταν το Νοέμβριο του 2011 στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης (διόλου τυχαίο) πραγματοποιήθηκε Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Σας μεταφέρω ένα απόσπασμα από τα “Επίκαιρα” της εποχής και από το άρθρο του Γιώργου Διονυσόπουλου:

«Αφού προηγουμένως, με τις ευλογίες των Αμερικανών, “έριξε νερό στον επεκτατικό μύλο των γειτόνων μας” στη Θράκη και τη Μακεδονία, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ομιλία του άνοιξε ένα ακόμη κεφάλαιο “ακρωτηριασμού” της χώρας, αναφερόμενος στην Κρήτη σαν να επρόκειτο για ανεξάρτητο κράτος: “Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο, με το μουσουλμανικό κόσμο και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους” …»!

Και οι απορίες που θέτει ο συγγραφέας του κειμένου στα “Επίκαιρα”:

Πώς και με ποιο τρόπο μπορεί μια περιφέρεια ενός κράτους να “διαδραματίσει ρόλο” και να “έχει δεσμούς” ή να “σφυρηλατήσει νέους” με μια ομάδα ανεξάρτητων κρατών;

Ανάλογες απορίες δημιουργεί επίσης και ο ρόλος που, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, μπορεί να διαδραματίσει η Κρήτη στον αραβικό κόσμο, λες και η συγκεκριμένη περιφέρεια - και όχι η Ελλάδα συνολικά, ως χώρα και ως κράτος – έχει δική της εξωτερική πολιτική.

Ωμές αλήθειες πριν από 6 χρόνια…

Αν και τα σενάρια περί αυτονόμησης της Κρήτης δεν είναι κάτι καινούργιο, εν τούτοις η συγκεκριμένη ομιλία θέτει το θέμα σε μια διαφορετική διάσταση, δεδομένου ότι αρκετοί είναι εκείνοι, ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ που φαίνεται να καλοβλέπουν αλλά και να …φλερτάρουν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι για τους Αμερικανούς η Κρήτη παίζει πρωτεύοντα ρόλο για την υλοποίηση του συνόλου των σχεδίων τους που αφορούν τόσο στη Βόρειο Αφρική όσο και στη Μέση Ανατολή.

Προς αυτή την κατεύθυνση, άλλωστε, κινείται και το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ, όπου οι Αμερικανοί στη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων περιλαμβάνουν ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες και την …Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος!

Συμπερασματικά… 

…τι ακριβώς δεν καταλάβατε;; Όταν μιλάμε για το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος στο Σκοπιανό, με έγγραφό του στον Τζέιμς Στάινμπεργκ (τότε, αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ) του ζητούσε τη χρήση της οριστικής ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, με το όνομα “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” για όλες τις χρήσεις (erga omnes)!

Αυτό το νοσηρό πολιτικό πρόσωπο, προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική σκηνή της χώρας!
Θα τους το επιτρέψουμε;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.