26 Ιουλίου 2017

Μήνυμα στο μπουκάλι..

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τόσα χρόνια το blog νομίζει ότι παλεύει ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στον επεκτατισμό της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής "Ένωσης", εναντίον των προδοτών και δωσιλόγων που κυβερνούν όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια.

Νομίζει πως μάχεται ενάντια στο ψέμα και την προπαγάνδα κυβερνήσεων και συστημικών ΜΜΕ.

Πιστεύει πως προσπαθεί να αποδομήσει την γελοία επιχειρηματολογία των μενουμευρωπαίηδων, των "πάση θυσία ευρώ", των "δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς".

Πιστεύει ακόμα πως ξεμπροστιάζει όλους τους φαιδρούς, γελοίους, ημιαγράμματους, και παντελώς αγράμματους με πέντε πτυχία ο καθένας,  του κοινοβουλίου που σαν την μύγα "έκαναν κ@λο κι έχεσαν τον κόσμο όλο".

Λάθος. 
Το blog τόσα χρόνια παλεύει εναντίον των συμπατριωτών του.
Ενάντια στην αφασία, την οκνηρία της σκέψης, την έμφοβη συμπεριφορά μπροστά στον τάχα δυνατό, κόντρα στο βόλεμα, και στα κοντόφθαλμα συμφέροντα, στον "εαυτούλη", στο: "εγώ θα βγάλω το φίδι απ' την τρύπα;", και σε όλες αυτές της "ποιότητες" και "προτερήματα" του λαού μας που αν δεν υπήρχαν, δεν θα υπήρχαν τοκογλύφοι, ούτε μνημόνια, ούτε νέα Κατοχή, ούτε η ύπαρξη αυτού ή άλλων παρόμοιων blogs.

Και είναι αφάνταστα πιό δύσκολο να πολεμάς εναντίον της νοοτροπίας του διπλανού σου, αυτού με τον οποίον πάσχετε μαζί, παρά να πολεμάς την κακουργία και την δολιότητα κάθε καθάρματος πολιτικού, δημοσιογράφου, τραπεζίτη.
Και αφάνταστα κουραστικό και ψυχοφθόρο.

Έτσι το blog αποφάσισε με το έτσι θέλω να κάνει διακοπές απ' τον ίδιο του τον εαυτό, μέχρι τις 20-21 Αυγούστου, για να "γεμίσει τις μπαταρίες του" κατά την έκφραση του συρμού.
Φυσικά και η μάχη δεν τελείωσε. 
Φυσικά και δεν αφήνουμε τον πόλεμο στην μέση.
Φυσικά και ξέρουμε πως οι απατεώνες δεν κάνουν ποτέ διακοπές και θα εξακολουθήσουν να βυσσοδομούν εναντίον του λαού και της χώρας, μέρα και νύχτα, χειμώνα και καλοκαίρι.

Γι αυτό, διακοπές-ξεδιακοπές, το blog θα βρίσκεται σταντ-μπάϊ (!).
Εάν συμβεί κάτι πιό χοντρό απ' τις συνηθισμένες μ@λακίες θα το σχολιάσει, θα βρίσει, θα φάει τα σίδερα να ξεσηκώσει τούτον τον λαό σε ανυπακοή και εξέγερση, όπως οφείλει να κάνει κάθε κατεχόμενος λαός, εναντίον των κατακτητών του και των συνεργατών τους.

Προς το παρόν: 
Καλό καλοκαίρι!..
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.