29 Ιουλίου 2017

ΠΑΤΟΥΛΗΣ …“Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ…”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Πριν από αρκετούς μήνες, πολλές φορές έχω γράψει, ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου των Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, έχει βάλει μέσα στο μυαλό του τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, δίνοντας ακόμη γη και ύδωρ προκειμένου να πετύχει το σκοπό του! Τότε, μπορεί αρκετοί να μη με πίστεψαν, ωστόσο σήμερα που εμμέσως πλην σαφώς μας επιβεβαιώνει ο ίδιος, δικαιώνομαι για τα όσα έγραφα περί του θέματος!

Έτσι, επειδή “ο Γιώργος είναι πονηρός…” και επειδή γνωρίζει πως “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, φρόντισε “επίσημα” πλέον να ασχοληθεί με τον μεγαλεπήβολο στόχο του, από νωρίς, δυο χρόνια πριν από τις Δημοτικές εκλογές!

Γι΄ αυτό, επειδή τίποτε δεν αφήνει στην τύχη, ίδρυσε Όμιλο Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” (o πιθανός αυριανός τίτλος του συνδυασμού του) και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ξανά να ζωντανεύει η πόλη τους και να λάβει ξανά τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Αυτή η πρόσκληση έγινε κάτω από τη σκιά της Ακροπόλεως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου!

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν όλοι, πόσο καιρό πριν “δούλευε” το συγκεκριμένο εγχείρημα στο μυαλό του! Αλλά, θα διαρωτηθείτε, γιατί η ενεργοποίηση αυτή δυο ολόκληρα χρόνια πριν από τις δημοτικέs εκλογές;

Όλα τα πράγματα όπως γνωρίζετε, έχουν την εξήγησή τους!
Και η εξήγηση είναι, πολύ μα πολύ απλή! Από τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα στο οποίο ανήκει ο κ. Πατούλης, διέρρευσαν οι υποψήφιοι διεκδικητές του Δήμου της Αθήνας! Αυτοί είναι: Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης και Γιώργος Πατούλης! Από μόνο του λοιπόν, φαντάζει ως πολύ δύσκολο το έργο του κ. Πατούλη, αφού μπροστά του θα έχει δυο μεγάλα “πολιτικά τζάκια”! Για να τα υπερκεράσει, θα πρέπει να αποδείξει πως, αυτός πρέπει να είναι ο εκλεκτός! Έτσι, δημιουργώντας τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών, θα δημιουργήσει διά μέσω των εγγραφών πολιτών στον Όμιλο, ένα ισχυρό πρόκριμα έναντι των άλλων ανταγωνιστών!

Σας είπα “ο Γιώργος είναι πονηρός”! Το παιχνίδι το έχει ξαναπαίξει αρκετά χρόνια πριν, όταν από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πεύκης, διεκδίκησε το Δήμο Αμαρουσίου που βρισκόταν επί δυο δεκαετίες στα “χέρια” του ΠΑΣΟΚ!

Στους αντιδρώντες τότε, που υποστήριζαν ότι: “δεν έχει καμιά σχέση με το Μαρούσι ο Πατούλης”, τους απαντούσε: “Μα, το ιατρείο μου βρίσκεται στο Μαρούσι”!

Τι φαντάζεσθε ότι είπε προχθές στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Ομίλου;; “Για μένα προσωπικά, αυτό το εγχείρημα έχει πρώτα και πάνω από όλα, συναισθηματική αξία.

Είμαι παιδί αυτής της πόλης (Αθήνας). Μεγάλωσα στη γειτονιά των Πετραλώνων…”!
Σας είπα “ο Γιώργος είναι πονηρός”! Θέλει να γίνει παντί τρόπω Δήμαρχος Αθηναίων! Για το καλό των πολιτών της Πρωτεύουσας; Όχι βέβαια! Θέλει να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων, γιατί θεωρεί αυτόν τον θώκο ως τον βατήρα της επομένης διεκδίκησής του! Που είναι η Προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας! Διά μέσω της οποίας θα γίνει Πρωθυπουργός! Γελάτε;;
Μη γελάτε καθόλου! Σας λέω “ο Γιώργος είναι πονηρός”!

Όμως, το τραγούδι έχει και συνέχεια: “ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως…” 

Το έδωσε ήδη το “δαχτυλίδι”… 

Θα μου πείτε τι θα γίνει με το Μαρούσι;; Όπου φέρεται να είναι Δήμαρχος ο κ. Πατούλης!
Ότι γίνεται τόσα χρόνια, που έχει τη διοίκηση του Δήμου! Έργα, έργα παντού, που ποτέ δεν ολοκληρώνονται! Ας ρωτήσει κάποιος τους πολίτες του Αμαρουσίου και τους εξωραϊστικούς του Συλλόγους! Δηλαδή, είναι ακέφαλο το Μαρούσι;; Όχι βέβαια! Το “δαχτυλίδι” έχει δοθεί από χρόνια στην πολύ φιλόδοξη σύζυγό του, την κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! Η οποία “προετοιμάστηκε” καταλλήλως ώστε να εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές στο Δήμο της Πεύκης (ρε τι συμπτώσεις)!

Ωστόσο, πολύ κακές γλώσσες μας μετέφεραν πως, τον πολυάσχολο και πολυπράγμονα Γιώργο Πατούλη, τον υποβοηθά ατύπως προς το παρόν στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, η κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! 

Αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς ο κ. Πατούλης! Έχω άδικο Γιώργο μου!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για πατούλης
Ο έντιμος κ. Καμάρας! 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Καμάρας παραιτήθηκε από τις Επιτροπές Παρακολούθησης Έργων της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλοντας με επιστολή του την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, για αδιαφάνεια! Καταγγέλλει επίσης πως, η Επιτροπή στην οποία μετείχε είναι διακοσμητική και νομιμοποιεί Προγραμματικές Συμβάσεις τις οποίες είναι αδύνατον να παρακολουθήσει!

Βέβαια, πολλά αρνητικά ακούγονται για την κ. Δούρου η οποία ως γνωστόν διαχειρίζεται στην Περιφέρεια πολλά εκατομμύρια ευρώ! Και η οποία πολιτικά, κρατάει μεγάλες αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό και (κάποτε) επιστήθιο φίλο της, Αλέξη Τσίπρα!

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Καμάρας υπήρξε Δήμαρχος Πεύκης, εποχή κατά την οποία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεύκης ήταν ο κ. Γιώργος Πατούλης! Και εξ όσων γνωρίζαμε, ο κ. Καμάρας είχε πολύ μεγάλα προβλήματα με τον κ. Πατούλη! Είναι έτσι ή όχι;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.