25 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

https://4.bp.blogspot.com/-e40ShYrbejo/WW_ZxfOgVZI/AAAAAAACcPg/9OTWFoMQau04NqtC-IkblvwEB7KkaxcFACEwYBhgL/s640/afisa.jpg

Ο γιαλαντζί …Εθνάρχης!! 

24 Ιουλίου 1974, η Χούντα του Ιωαννίδη έχει καταρρεύσει και τα πρωτοσέλιδα του ημερήσιου τύπου, κάνουν εκτενείς αναφορές στον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι. Ο ερχομός του σηματοδοτούσε Εθνικές εκλογές και δημιουργία Νέου Συντάγματος. Κατά χιλιάδες οι Αθηναίοι πολίτες, με αναμμένες λαμπάδες έτρεξαν να τον προϋπαντήσουν, καταθέτοντας έτσι την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. 

Όλα αυτά τα χρόνια της οικιοθελούς εξορίας του στο Παρίσι, όλοι θεωρούσαν πως τον ωφέλησαν πολιτικά και έκαναν πιο σοφή την πολιτική του σκέψη, από την στιγμή που γνωρίστηκε με εξέχουσες πολιτικές φυσιογνωμίες της εποχής, όπως ο Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν, μεγάλος πολιτικός για την Γαλλία αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα. Έζησε σε μία χώρα που τιμά την δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες και όλοι πίστευαν πως ερχόμενος από την Γαλλία, θα οδηγούσε την χώρα στην λεωφόρο της προόδου και της ανάπτυξης.

Αντί όλων αυτών, ο επονομαζόμενος από το φαύλο πολιτικό και δημοσιογραφικό Σύστημα ως “Εθνάρχης”, έφτιαξε ένα Σύνταγμα, κομμένο και ραμμένο στα εξυπηρετούμενα συμφέροντα των “επιβητόρων” του λαού μας, προκειμένου να μπορούν να τον ελέγχουν και να τον φιμώνουν! Του έδωσε όμως, του έρμου του πολίτη, το ψευδεπίγραφο δικαίωμα της ψήφου! Που πριν φτάσει στην κάλπη θα δεχόταν από τα εκδοτικά κέντρα που ήλεγχαν τα ΜΜΕ την απόλυτη πλύση του εγκεφάλου του, για να νομίζει ότι αυτό που ψήφιζε, ήταν η επιλογή του!!

Σημ.: Ποτέ δεν λάβαμε απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε πολλές φορές από την Ελεύθερη Ώρα: Πίσω από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην φωτό που δημοσιεύουμε, είναι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ιδρυτής και αρχηγός της τρομοκρατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη;;

Να σημειωθεί επίσης, πως όσοι συνόδευαν τον “Εθνάρχη” στο ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα, ήταν της αυστηρής επιλογής του! Άρα… 

i-giorti-sto-proedriko-megaro-gia-tis-dimokratia--fwto
Μες την καλή χαρά… 

Από πέρσι το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του – μετά από 5 χρόνια που έμειναν “ερμητικά” κλειστές, όπως έλεγαν οι πολιτικοί μας, λόγω της οικονομικής κρίσεως για να εορτάσει το πολιτικό Σύστημα των Βαρόνων την αποκατάσταση της Δημοκρατίας!

Και τα ερωτήματα είναι, όσα μου έρχονται αυτήν την στιγμή στο μυαλό:
Ξεπεράστηκε η οικονομική κρίση;; Ή τουλάχιστον ανέκαμψε και βαδίζουμε προς την ανάπτυξη;; Μειώθηκαν τα βάσανα των πολιτών;; Επιστρέψαμε στην κανονικότητα;;

Εάν ΟΧΙ, τότε γιατί από πέρσι άνοιξε η πασαρέλα του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να πουν οι πολιτικοί τις σάχλες τους, να δείξουν οι κυρίες την κακογουστιά τους στο ντύσιμό τους, να φάνε, να πιούνε, και τελικά ο λογαριασμός να πληρωθεί από τα κορόιδα;; Δηλαδή, τον ελληνικό λαό!

Πάντως, να είμαστε και ευχαριστημένοι! Μπορεί άρτο να μην απολαμβάνουμε, αλλά από θεάματα;; Αυτά μας τα χαρίζουν καθημερινά απλόχερα!!

Οι …“γκρίζοι” πολιτικοί μας! 

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας! Από την εποχή της προδοτικής ρήσεως: “Η Κύπρος κείται μακράν”! Της Δημοκρατίας που “χτίστηκε” στο αίμα της Κύπρου μας, των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων! Με την απώλεια εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων! Με αγνοούμενους συμπατριώτες μας στα άγια χώματα του Νησιού, να προσμένουν επί δεκαετίες για να μπουν σε ένα μνήμα στα πατρώα εδάφη! Να καρτερούν για να τους γίνει ένα Μνημόσυνο! Για να ανάβει ένα καντηλάκι στο μνήμα τους με την εικόνα του Χριστού μας! Για να στηθεί ένα μεγαλόπρεπο Μνημείο στην Αθήνα που θα θυμίζει στις γενεές που θα έρχονται την Θυσία τους για την Πατρίδα και συνάμα την Προδοσία των πολιτικών μας την εποχή εκείνη! Μια Προδοσία που “φώτισε” όλους τους επόμενους πολιτικούς, όπως το Σημίτη  που γκριζάρισε το Αιγαίο μας!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.