8 Οκτωβρίου 2016

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 8 χρόνια λειτουργίας στον παγκόσμιο ιστό.

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 8 χρόνια.

Πριν ακριβώς 8 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ

Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"...

Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια.
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...

Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"...

Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 24.000 αναρτήσεις, στα 7.800 περίπου σχόλια και στα 5.000.000 επισκέψεις.

Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.

Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ)
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων.
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ)
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.
Παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ)
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ)
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ)

Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα...
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της...

Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό....
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους.

Πριν απαριθμήσω όσους συμμετείχαν μέχρι σήμερα στην διαδικτυακή προσπαθειά μας, θέλω να ευχαριστήσω τον καλό φίλο, συνεργάτη και φύλακα άγγελο του ιστολογίου μας τον αγαπητό μου Ποσειδώνα ο οποίος έχει πιά και το δικό του εξαιρετικό ιστολόγιο "Η Πλατυτέρα των Ουρανών".
Ο Ποσειδώνας έχει αναλάβει εθελοντικώς την ενημέρωση μας με πλήθος μηνυμάτων κυρίως μέσω του Google+ που μας κρατούν μέσα στην επικαιρότητα. Παράλληλα ελέγχει τα σχόλια, αλλά προσέχει και το τσατάκι του ιστολογίου μας, το οποίο πολύ συχνά γίνεται στόχος αηθούς επίθεσης (μιας και είναι πιο ευάλωτο λόγω αμεσότητας).

Επίσης θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.

Αλλά και τον φίλο Πρωταγόρα Θεοδοσίου επίσης για τις ενημερώσεις με δημοσιευμένα άρθρα της επιλογής του, αλλά και με μερικά δικά του ενίοτε...

Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι:

Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο δημοσιογράφος κ. Στάθης Διομήδης, η αγαπητή μας φίλη blogger Ονειροπαγίδα, o δημοσιογράφος συγγραφέας και τουρκολόγος κ. Νίκος Χειλαδάκης, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο κ. Μιχάλης Τζανάκης, ο κ. Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος, ο αγαπητός μου φίλος Διάκος κι ο Δικέφαλος.

Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως:

Η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων, ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο αμυντικός αναλυτής κ. Ιωάννης Θεοδωράτος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Νατσιός, ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο Economist (Ηλίας) κ.α.

Κλείσαμε επίσης μια συνεργασία με τον καλό φίλο και συνάδελφο ιστολόγο Γιάννη Σπυριδάκη με το εξαιρετικό ιστολόγιο Yannidakis.

Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων όπως:

Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μου φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος ο Λουκάς Συμπέρας (δημιουργός) και η κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο κ Αλέξανδρος Νίκλαν διαχειριστές του εξαιρετικού Geopolitics & Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους, το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη κι Αρίσταρχο, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ και άλλοι πολλοί... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)...

Στα 8 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ)
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ)

Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον Διόνυσο, την Φαίη, τον Γιάννη Δημήτρουλα από την Αυστραλία, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, την Μαρία και τον Νικόλαο και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας....

Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανεμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας.

Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας.
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται.
Ομως οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητά και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της...

Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα και τελειώνουν με το ξίφος...
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία...

Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας.

Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά. 

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιό μας θα έχει σαν εικόνες προμετωπίδας τις πρώτες 2 ιστορικές εικόνες που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη.... 


Μια όμορφη αφίσα δώρο της καλής μας φίλης Μαίρης Καρά



Share

31 σχόλια:

Economist είπε...

Ευχαριστούμε και εσάς ο Θεός να σας έχει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια. Να είστε πάντα καλά να κάνετε τόσο καλή δουλειά κι έντιμη δουλειά που πραγματικά ξεχωρίζει, αλλά σε πιο ευχάριστες για την Ελλάδα μας συνθήκες. Σας εκτιμούμε και σας αγαπούμε.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

Εύγε για την καλή δουλειά που κάνετε χαρίζοντας σε μας γνώση και χάνοντας δικές σας προσωπικές ωρες
Πάντα γεροί και με κέφι!!!!!!!!!

http://epikeranews.blogspot.com/ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
ΜΕΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΑΔΗΣ είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Θάνο. Εύχομαι διαχρονικά και πρσωπικά.
ΑΔΗΣ

ΜΑΓΔΑ είπε...

Χρόνια Πολλά αγαπημένοι μου φίλοι!
Είθε, με τη βοήθεια του Θεού, να σταθούμε δυνατοί και άξιοι αυτής της πολύπαθης πατρίδας!
Ευχαριστώ για την αναφορά στην ανάρτηση.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Παναγιώτης Δερματάς είπε...

Δέν εὒχομαι ἁπλῶς, ἀλλά πιστεύω ὃτι θά ἀποδώσει ἡ σπορά σας ἀγαπητέ μου Θάνο !

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ είπε...

Αγαπητέ μου Θάνο

Σας εύχομαι ολοψύχως να εκατοστίσει η εθνική σας έπαλξη και να επεκταθεί στις πέντε ηπείρους. Συγχαρητήρια σε όλους σας που εργάζεστε αφιλοκερδώς για τα εθνικά ιδανικά μας.
Αμφικτύων

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ είπε...

έτη πολλά φίλε Θάνο, με δύναμη....

Efstratia Pavouri είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ,ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητοί μας φίλοι θερμά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές σας.
Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία κι ευλογία προσωπικη και οικογενειακή.
Προχωράμε μαζί στις επαλξεις του αγωνα για Πίστη και Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου
Χρόνια πολλά και μακροημέρευση στους δημιουργούς του Ιστολογίου και ευχές για το Ιστολόγιο για πολλά χρόνια να συνεχίζει, σ'αυτό το επίπεδο αρχών και αξιών.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ιωάννης Μ.Ασλανίδης

spiros livanos είπε...


Συνεχίστε να είστε στις επάλξεις γιατι τώρα,όσο ποτέ οι Ελληνες χρειάζονται εμψύχωση και σωστή ενημέρωση.Κάποιοι σπο εμάς πολλές φορές γινόμαστε αθυρόστομοι (πρώτο βάζω τον εαυτό μου) αλλα δυστυχώς τα γεγονότα προκαλούν αυτην την συμπεριφορά. Σας εύχομαι να είσαστε πάντα καλά κι Ο Θεός να χαράζει τον δρόμο σας. 

Φωτεινή Μαστρογιάννη είπε...

Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την εξαιρετική αυτή προσπάθεια. Θα είμαστε πάντα μαζί σας!

yannidakis είπε...

επειδή στα δικά μου 10 χρόνια στον χώρο, έμαθα ότι τίποτα δεν χαρίζεται εδώ πέρα και επειδή είναι γεγονός πως όπως και στην σημερινή κοινωνία, έτσι και στην διαδικτυακή το καλό δεν ανταμείβεται πάντοτε, θέλω σήμερα να σας συγχαρώ που όχι μόνο καταφέρατε να παραμείνετε σταθεροί στον χρόνο, αλλά και να αναδειχθείτε μέσα από την ποιοτική σας δουλειά και την προσήλωση στην ταυτότητα που οι ίδιοι καθιερώσατε και κόντρα στις κατηγορίες και τις επιθέσεις.
Σας εύχομαι να είστε πάντα σε εγρήγορση, γιατί σήμερα -περισσότερο από ποτέ- τα άρθρα σας δεν αποτελούν αντικείμενο σκέψης ή ενημέρωσης, αλλά όπλο επαγρύπνησης εν όψη όλων όσων έπονται...

DIMITRIS E-RODIOS είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Αδελφέ και φίλε Θάνο τις θερμότερες μου ευχές σε εσένα και στην Εύη για αυτή την υπέροχη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια, αλλά και ιδιαίτερα τώρα που οι καιροί απαιτούν σοβαρά πατριωτικά ιστολόγια που θα λειτουργούν σαν αντιστάθμιση στην προπαγάνδα της Νέας Τάξης.

Να έχετε πάντα υγεία για να συνεχίσετε αυτό το έργο, αλλά και πολλούς αναγνώστες που θα ανακουφίζουν την κούραση της διατήρησης του ιστολογίου.

Ο Θεός να σας προστατεύει και να σας δίνει ανοιχτή την διάνοια σας και κάθε βήμα σας να είναι σύμφωνα με Αυτόν.

Με τιμή και εκτίμηση,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
http://eleftheroiellines.blogspot.com/

baldhawk3 είπε...

Ευχαριστώ σε, φίλε μου.
Χρονάγγελος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεώργιος Καμπάς είπε...

Καλή δύναμη και υπομονή, στα επόμενα χρόνια!! 

Kostas Ntigkos είπε...

Καλή δύναμη Θάνο

Θωμη Παριανου είπε...

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο Θάνο και Εύη. Επίσης, χαίρομαι που το ιστολόγιό σας είναι ΖΥΓΟΣ (σαν και εμένα).

Γιωργος Πιπερόπουλος είπε...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Ποσειδώνας είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια καλέ μου φίλε. Με το καλό και στα 16! Καλή δύναμη!

Δημητρης Κωνσταντάρας είπε...

Με ευχές για την επόμενη δεκαετία και με την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι πάντα το καλύτερο και πάντα επιτυχίες και ευτυχίες και γιά όλους τους φίλους και αδερφούς μας!
π.Θεοδόσιος

Giannis Katseas είπε...

Καλημερα και καλη Ανασταση στην Πατριδα μας που με τοσο σθενος υπηρετεις Θανο, στην σημερινη αχρωμη εποχη της παγκοσμιοποιησης που πολλοι το παιζουν πατριωταρες αλλα αποδεικνυωνται ζουφιοι θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο καποιοι να σηκωνουν αυτο τον Σταυρο φροντιζοντας να μεταλαμπαδευουν την αγαπη τους για τις αξιες που πρεσβευει η ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ μας .
Αλλωστε ενα ειναι γεγονος αδιασειστο, ο Ελληνισμος ηταν και θα ειναι η κορωνιδα του παγκοσμιου πολιτισμου και ο ρολος του ηταν ΠΑΝΤΟΤΕ οικουμενικος !
Οσο και να τον πολεμανε θα ξαναγεννηθει απο τις σταχτες του γιατι εχει παρα πολλα να δωσει ακομα και εδω Θανο θα πρεπει να σου πω ενα πραγμα, ειμαι πολυ περηφανος που σε γνωρισα και ειμαστε οχι απλα φιλοι αλλα αδερφια στον μεγαλο αυτο αγωνα !
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΥΗ !!!

π. Ηλίας Υφαντής είπε...

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσφφορά σας. Και σας ευχόμαστε να τα χιλιάσετε, εσείς και οι απόγονοί σας

Ονειροπαγίδα είπε...

Παντα δυνατοι και με πολλες υπομονες Δασκαλε !!!!!! να τα εκατοστησετε !!!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλοι μας φίλοι σας ευχαριστουμε ολους θερμα.
Η αγαπη σας ειναι στηριξη για να συνεχιζουμε την προσπαθεια.
Το ταπεινό οικογενειακό μας ιστολόγιο θα συνεχίσει να πλέει στον ωκεανό του διαδικτυου με πλήρωμα όλους εσας.

Ευχαριστουμε και παλι.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.