28 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΑΙ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμαστε η μόνη απειλή στα σχέδια των διεθνιστών. Είμαστε το μόνο εμπόδιο για την κατάκτηση όλου του Πλανήτη. Είμαστε ο μόνος λαός που αντιστέκεται σθεναρά στους δολοφόνους τραπεζίτες. Είμαστε ο πρώτος στόχος για εκφοβισμό των άλλων λαών. Είμαστε το οικονομικό πείραμά τους για την παράδοση όλων. Είμαστε το τελευταίο οχυρό για την διάλυση όλων των ΕΘΝΩΝ. Κι αυτοί λογαριάζουν χωρίς να διανοούνται καν το πνευματικό υπόβαθρο των ΕΛΛΗΝΩΝ! 
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να ζούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και δημιουργικοί και αμυνόμαστε ηρωικά για την εξασφάλιση των Εδαφικής και Εθνικής μας Ακεραιότητας. Δεν θα υποταχθούμε στις επεκτατικές βλέψεις τους και δεν θα παραδοθούμε χωρίς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους φασιστικούς εκβιασμούς τους. Θα αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων, για να διασώσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της πατρίδας μας και της δοξασμένης ΦΥΛΗΣ μας.
ΕΜΕΙΣ οι απόγονοι των φωτισμένων προγόνων μας θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσον σε ΔΥΝΑΜΗ κι ας θεωρούν αυτά τα απάνθρωπα νεοταξικά κτήνη, πως με την οικονομική και τεχνολογική δύναμή τους, θα μας υποτάξουν αμαχητί. Όσο κι αν νομίζουν πως γνωρίζουν την ψυχολογία του πολίτη της χώρας μας, θα πέσουν έξω στις προβλέψεις τους… γιατί Έλληνες δεν είναι τα υποταγμένα πολιτικάντικα πιόνια τους, που εκτελούν υπάκουα τις εντολές τους… Έλληνες είναι ο ελληνικός λαός με την πίστη στον Θεό και στα ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες δεν λυγίζουμε μπροστά σε κανέναν κίνδυνο, όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία μας και τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Μπορεί για λίγο να δείχνουμε πως δεν συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο… μα όταν μας πιέσουν… τότε αλίμονο σε όποιον διεκδικεί ελληνικό έδαφος. Γιατί ο Έλληνας μπορεί να αργεί, αλλά δεν αδιαφορεί. Υπομένει καρτερικά τις  επιθέσεις των εχθρών - είναι πάντα σε ΑΜΥΝΑ - μα την ευλογημένη στιγμή, που το ΔΙΚΙΟ θα αγγίξει την ελληνική ψυχή, γίνεται θηρίο ανήμερο και ορμά ακάθεκτο προς τη ΝΙΚΗ! 
     Ακόμα και οι δικτάτορες Μουσολίνι και Χίτλερ εκ των υστέρων - αφού πήραν το μάθημά τους - ομολόγησαν την ΗΤΤΑ τους απ' την γενναιότητα των ηρωικών Ελλήνων ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ. 
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γινόμαστε άτρωτοι στην υπεράσπιση των εθνικών εδαφών και της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας, αν θα κινδυνέψουν από τους βάρβαρους δανειστές μας. Αξεπέραστο παράδειγμα το ιστορικό ΟΧΙ του ΕΠΟΥΣ του ‘40, την ΕΠΕΤΕΙΟ του οποίου τιμάμε σήμερα, έστω και κάτω από  Κατοχή των ίδιων κατακτητών. Σήμερα που επιδιώκουν να μας κατακτήσουν με τα οικονομικά τους όπλα, θα πάρουν πιο τρανό μάθημα ηρωισμού απ' τους συκοφαντημένους Έλληνες. Θα σπάσουν τα μούτρα τους και θα χωθούνε στην υποχθόνια ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ. 
     Σήμερα βιώνουμε αναγκαστικά τις συνέπειες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μιας συμμορίας απάτριδων τυχοδιωκτών, που μας το παίζουν "κυβερνήτες" με την προστασία των αφεντικών τους. Αυτά τα σιχαμερά και δουλικά εξαπάτησαν τον λαό με τις σοβαροφανείς δηλώσεις τους, εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων. Κι όταν ο λαός τους πέταξε στα μούτρα το περήφανο ΟΧΙ… αυτοί το μετέτρεψαν σε υποτακτικό ΝΑΙ! 
     Μα ακόμα κι έτσι εμείς θα βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και θα ΕΝΩΘΟΥΜΕ κάτω απ' την ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας μας. Εμείς θα πάρουμε την ΕΞΟΥΣΙΑ, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος και θα διαγράψουμε τα απεχθή ηλεκτρονικά ΧΡΕΗ, αυτά που μας επέβαλαν, για να αποκτήσουν κυριαρχικά δικαιώματα στην ιερή ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
     Σήμερα με απέραντη συγκίνηση θυμόμαστε και θαυμάζουμε τα ηρωικά κατορθώματα των Αγωνιστών της Αντίστασης κατά των Γερμανών τα τέσσερα δυσβάσταχτα χρόνια της Κατοχής. Για εκείνους τους αείμνηστους δυναμικούς μαχητές που με μεγάλες θυσίες απάλλαξαν την πατρίδα απ' τους Γερμανούς και Ιταλούς και σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης, πρέπει όλοι οι γνήσιοι Έλληνες να δώσουμε υπόσχεση, πως κι εμείς θα αγωνιστούμε να την ελευθερώσουμε απ' τους νέους και ίδιους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! 
     Αυτούς που έχουν για θεό το ΧΡΗΜΑ και νομίζουν πως όλα εξαγοράζονται. Τώρα θα μάθουν πως η Ελλάδα δεν είναι προς ΠΩΛΗΣΗ! Γι' αυτό εμείς πρέπει να πείσουμε τη νέα γενιά, πως αυτή θα είναι η τελευταία Επέτειος υπό Κατοχή. Να ξαναπούμε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων που νικήθηκαν απ' το Ελληνικό Έθνος το ‘40, που έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της Ιστορίας του. Κι αυτή η σελίδα θα παραμείνει ανοιχτή, όσο στον πλανήτη αναπνέει έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.