26 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Τι είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ; Μην είναι μια "αόρατη" ΙΔΕΑ που πλανάται μόνο στα οράματα των πιστών τέκνων του; Μην είναι μια φιλοσοφία που το νόημά της έχει χάσει την ΑΞΙΑ του στην εποχή μας; Μην είναι το πρωτογενές κύτταρο που εμφανίστηκε πάνω στον πλανήτη; Μην είναι το γέννημα ενός ανώτερου λαού, με αποστολή να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες ΓΝΩΣΕΙΣ του στους λαούς που δεν τις κατείχαν; Μην είναι η ΑΡΧΗ της ΓΕΝΕΣΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ; 
     Όποια έννοια κι αν συλλάβουν οι ΣΟΦΟΙ για την ύπαρξη του ελληνικού λαού θα είναι σωστή, γιατί ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ περικλείει την πεμπτουσία της Ανθρωπότητας. Όποιο όνομα και να δώσουν οι επιστήμονες για την προέλευση της ελληνικής φυλής, θα είναι σωστή, γιατί ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ο γεννήτωρ της Ανθρωπότητας. Όποια εξήγηση καταγράψουν οι Ιστορικοί, για την μακροβιότητα και συνέχεια του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ, θα είναι σωστή, γιατί ποτέ δεν αλλοιώθηκε από επιμιξίες, από αλώσεις, αλλά ούτε και από ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ. 
     Η ΑΛΗΘΕΙΑ του αιώνιου Ελληνισμού είναι διαχρονικά  ανθρωποκεντρική και δεν επηρεάστηκε από ΕΠΙ-ΘΕΣΕΙΣ σιωνιστών αλλά ούτε και από ΚΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ δανειστών. Η παρουσία του είναι πανανθρώπινη χωρίς να φθείρεται, χωρίς να παρακμάζει, χωρίς να εκφυλίζεται, γιατί είναι μια παγκόσμια εξελικτική έννοια, που φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές της αβύσσου της ψυχής των βάρβαρων λαών. Είναι η φλόγα και το πάθος που αναβλύζει απ' το θείο ΦΩΣ της ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ. Είναι η πνευματική έκφραση για ένα καλύτερο δίκαιο ΚΟΣΜΟ, αυτού που δημιουργεί με τον Αθάνατο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ! 
     Η υπαρξιακή διάσταση του Ελληνισμού έχει τις ρίζες της στην ΑΡΧΗ των πάντων και διέπεται απ' τις ΑΡΧΕΣ της Νομοτέλειας. Είναι η ανάπτυξη συγκεκριμένων διαδικασιών ή πράξεων, που πραγματώνονται σύμφωνα με τους εγγενείς νόμους τους. Η νομοτέλεια αναζητεί τους σταθερούς νόμους κάτω απ' τους οποίους λειτουργούν τα φυσικά ή κοινωνικά φαινόμενα, μα και την σχέση αιτίου-αποτελέσματος που υπάρχει σ' αυτά. Είναι η ουράνια μεγαλοφυΐα του Δημιουργού, που εκτόξευσε τον Έλληνα στην κορυφή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! 
     Ο Ελληνισμός αποτελείται από ένα ευρύ σύνολο Γνώσεων, Αξιών και Αρχών, που δόθηκε στους Έλληνες απ' τον Δημιουργό, με απώτερο σκοπό την μετάδοσή τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ώστε να μεταμορφωθεί σε ουράνια κοινωνία, μέσα απ' την πρόοδό τους. Εξ' ου και οι ικανοί και αφοσιωμένοι Έλληνες ανά τους αιώνες με τα πνευματικά χαρίσματά τους και τις πολεμικές τους ικανότητες προήγαγαν τον Ελληνισμό σε Επιστήμη και τον διέδωσαν στα πέρατα του κόσμου. Η Ιστορία βρίθει από τις γεωγραφικές κατακτήσεις και πολιτιστικές αναζητήσεις των διαχρονικών ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ! 
     Ο Ελληνισμός απ' την αρχή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα ήταν είναι και θα είναι στο διηνεκές ο εκφραστής του ΘΕΙΟΥ, της Ευσέβειας στους Ιερούς Κανόνες και στους Νόμους της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης, της Ειλικρίνειας, του ενάρετου Βίου, της Ηθικής βιωσιμότητας του ανθρώπου, της Αλήθειας της ύπαρξής του και της αιώνιας πορείας του με οδηγό τις Ελληνικές Αρετές.  Οι έχοντες πολίτες τον Ελληνισμό ριζωμένο στην ψυχή τους, είναι κάτοχοι όλων των ΑΡΕΤΩΝ! 
     Ποιες είναι οι Αρετές του Έλληνα; Ανθρωπισμός Ηρωισμός, Ελευθερία, Δίκαιο, Φιλοπατρία, Αξιοπρέπεια, Μεγαλοψυχία, Αλληλεγγύη, Γενναιοδωρία και η προστασία των αδύνατων μελών της κοινωνίας. Αυτές οι αποκλειστικές Αρετές του έγιναν καρφί στο μάτι απολίτιστων λαών, που δεν εμφορούνται από πνεύμα ευγενούς άμιλλας απέναντί του. Είναι αυτή η γεμάτη από ελευθερωσύνη ψυχή του απόγονου των αρχαίων Ελλήνων, που ενεργοποιεί το μένος τους και επιδιώκουν να την ξεριζώσουν. Είναι η αδέσμευτη φιλοπατρία που σκοντάφτουν πάνω της όλα τα οπλικά και οικονομικά συστήματά τους, με τα οποία προκλητικά την ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ! 
     Η ελληνική φυλή διατηρήθηκε ανέπαφη σε ξενοκρατίες και δικτατορίες και θα καμφθεί από "άσφαιρες" απειλές διεθνών σιωνιστών; Θα δειλιάσει ο Έλληνας ο φέρων την Σοφία του Θεού, ο ζωοδότης ήλιος στο σκοτάδι της ΑΓΝΟΙΑΣ τους; Ο  ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ της ύπαρξής τους θα φοβηθεί τους δανεισμένους το ΠΝΕΥΜΑ του; Αυτό που μετάλλαξαν σε ΟΙΝΟ-ΠΝΕΥΜΑ για να μολύνουν το Ελληνικό Έθνος; Δεν έχουν ιδέα τι είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Γι' αυτό θα πληρώσουν τα χρέη τους στην Ανθρωπότητα με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα με ΕΠΙ-ΤΟΚΙΟ!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.