8 Ιουνίου 2024

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

Σεβαστοί και αγαπητοί μου, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! 
Μετά από: 
* την πλέον προκλητική και θρασύτατη περιφρόνηση του Νόμου του Θεού,
* την απαξιωτική για την Εκκλησία, 
* την ντροπιαστική για τη χώρα μας, 
* την εξευτελιστική για την ανθρώπινη οντολογία, 
* την κακοποιητική για τον παιδικό ψυχικό κόσμο, 
* την επίσημη-κρατική νομιμοποίηση «των παθών ατιμίας» (Απ. Παύλος), της «αλλόκοτης κατά άρρενας λύσσας» (Αγ. Ιω. Χρυσόστομος και Αγ. Γρηγ. Νύσσης). 
 
την ΨΗΦΙΣΗ από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΠΛΕΥΣΗ του ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ, ΑΝΗΘΙΚΟΥ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΜΟΥ για το "ΓΑΜΟ" του ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ, του ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ (οι χαρακτηρισμοί δεν είναι δικοί μου αλλά αντλούνται από την αγιογραφική, αρχαιοελληνική και την πανανθρώπινη εμπειρία που έτσι χαρακτήριζε τις συμπεριφορές αυτές!), 
διερωτώμαι: 
 
Ποιος Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός που σέβεται το Νόμο του Θεού και την πίστη του και θέλει να έχει ουσιαστική σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία και τη ζωή Της θα τολμήσει να επιβραβεύσει με την ψήφο του και να ψηφίσει τα πιο πάνω κόμματα;;;
 
Αγαπητοί μου Χριστιανοί, 
τι άλλο περιμένετε να κάνουν οι κυβερνώντες και η παρέα τους για να μην τους ψηφίσετε, αυτούς που ασέβησαν στο Νομό του Θεού και στην πανανθρώπινη συνείδηση;;; 
 
Εκτός και αν οι κυβερνώντες σάς έπεισαν για την "ευλάβεια" και το "σεβασμό" τους στον Χριστό και την Εκκλησία Του με τις ολιγόλεπτες, προεκλογικές επισκέψεις τους σε Ι. Ναούς και σε εκκλησιαστικά Ιδρύματα (αήθης εργαλειοποίηση και ασέβεια στην πίστη μας!) και προπαντός με τις συναντήσεις και φωτογραφήσεις τους με κληρικούς (φρίξον ήλιε, στέναξον η γη...). Τότε, ψηφίστε τους με ήσυχη τη συνείδησή σας ότι κάνατε το καθήκον σας έναντι του Θεού, της πατρίδας και των παιδιών σας... 
 
Με πόνο και αγωνία για το κατάντημα της χώρας και του λαού μας. 
 
π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος
Εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών 
Πάτρα, 5 . 6 . 24 
 
ΥΓ: 
1. Το κείμενο είναι ελεύθερο προς αναδημοσίευση. 
2. Για να μην σκανδαλιστούν ή με παρεξηγήσουν κάποιοι: Για μένα, ακολουθώντας τους σύγχρονους Αγίους, η ψήφος έχει πρώτιστα πνευματική διάσταση: Έχουμε πνευματική ευθύνη, δηλαδή αμαρτάνουμε, όταν ψηφίζουμε ανθρώπους και κόμματα που ασεβούν προκλητικά και περιφρονούν το νόμο του Θεού, που διαφημίζουν και νομιμοποιούν την αμαρτία, που υπερηφανεύονται για τη διαστροφή...
Συνεπώς, για μένα ως Έλληνα πολίτη, βαπτισμένο Χριστιανό και Ορθόδοξο κληρικό είναι μονόδρομος η υπερψήφιση της ΝΙΚΗΣ.
Ασφαλώς, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, γιατί δεν αντέχω τις τύψεις της απόκρυψής της.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.