28 Ιουνίου 2024

Ο Μακρόν επενδύει στη σεξουαλική διαστροφή!

Mα, όχι, τώρα πείτε μου! Είναι πρόεδρος αυτός σοβαρής ευρωπαϊκής χώρας; Είναι πρόεδρος αυτός αντάξιος της Γαλλίας, της Ιστορίας της και του λαού της; Είναι πρόεδρος για να διαχειρίζεται τις τύχες όλων μας στα χέρια του, να επηρεάζει αποφάσεις ή να επιβάλλει τους όρους του σε ευρωπαϊκό επίπεδο;
 
Από τη Μαρία Δεναξά
 
Από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας από το πουθενά, σαν αγνώστου προελεύσεως κομήτης, κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν μπορεί! Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία φλερτάρει με το χάος, επειδή ο «Εμανιουέλ», όπως τον αποκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, πήρε προσωπικά (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) το φτύσιμο που του έκαναν οι συμπολίτες του και διέλυσε την εθνοσυνέλευση, ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη αλλάξει διάσταση και το… διασκεδάζει!
 
Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να «αποκαταστήσει» την άσχημη εικόνα που δίνει αυτή την περίοδο η Γαλλία στον έξω κόσμο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Μπενουά Σεβαλιέ, έναν από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία, γνωστό youtuber, influencer, ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν και ολίγον έγκυος, όπως είχε ανακοινώσει!
 
Οταν ο Σεβαλιέ υποστήριζε ότι ήταν… έγκυος
 
Η φωτογραφία είναι από το πανηγυράκι που στήθηκε στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τη «γιορτή της μουσικής». Από τότε που άρχισε η θητεία του Μακρόν, κάθε χρόνο τέτοια μέρα παρελαύνουν στο μέγαρο των Ηλυσίων πολλών λογιών και προσανατολισμών «φρούτα», κάνοντας τους Γάλλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους για την κατάντια της χώρας τους και να θεωρούν πως μια Λεπέν θα τους (ξανά) σώσει!
 
Ο Εμανουέλ Μακρόν με το ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+ Μπενουά Σεβαλιέ
 
Για όποιον δεν το έχει κατανοήσει, η υπερέκθεση της σεξουαλικής παρακμής του είδους μας που βλέπουμε στην καθημερινότητά μας προέρχεται από τη σεξουαλική διαστροφή και παρακμή που συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, σε ανώτατο επίπεδο. Αυτή η κατάσταση δεν αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των ευρωπαϊκών λαών, που σιγά σιγά αφυπνίζονται και παραμιλούν απαιτώντας κάθαρση.
 
Ο Σεβαλιέ με την Μπριζίτ Τρονιέ
 
Στη Γαλλία κανένας άλλος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν έχει προωθήσει τόσο πολύ τα ζητήματα των τρανσέξουαλ και της LGBTQ+ κοινότητας όσο ο Εμανουέλ Μακρόν. Το όλο σκηνικό της 21η Ιουνίου στα Ηλύσια ανέδειξε πως ο «Τιτανικός» και το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας έχουν ένα κοινό σημείο: την ορχήστρα που παίζει όταν το πλοίο βυθίζεται…
 
Η διασύνδεση της γιορτής της μουσικής με τον σατανισμό και την παιδοφιλία
 
Και δυο λόγια για όσους δεν γνωρίζουν γιατί επιλέχτηκε η 21η Ιουνίου ως Ημέρα της Μουσικής. Δεν υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γίνει η διασύνδεσή της μεταξύ παιδοφιλίας και κακοποίησης των ζώων. Εκτός από το θερινό ηλιοστάσιο και τη γιορτή της μουσικής, που εισήγαγε ο Ζακ Λανγκ το 1982, που στα παρισινά σαλόνια φημολογείται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά παιδιά, είναι πάνω απ’ όλα μια σημαντική γιορτή για τους λάτρεις του σατανισμού και της βαρβαρότητας. (Παρατηρήστε τα νύχια του Μπενουά Σεβαλιέ στην ένθετη φωτό).
 
Τα περιβόητα νύχια του Σεβαλιέ
 
Για τους παιδόφιλους είναι η «boy love day» (ημέρα αγάπης των αγοριών), μια γιορτή κατά την οποία μπορούν να εκφράσουν την έλξη τους για πολύ μικρά αγόρια και κατά τη διάρκειά της ανάβουν ένα μπλε κερί ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενώ φέρεται ότι λαμβάνουν χώρα βασανιστήρια, βιασμοί, ακόμη και θυσίες μικρών παιδιών. Στη Γαλλία πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Ζακ Λανγκ και οι συν αυτώ δεν επέλεξαν τυχαία αυτή την ημερομηνία, ώστε ο κόσμος να γιορτάζει εν αγνοία του και αυτές τις θηριωδίες.
 
Φέτος τη διοργάνωση της «γιορτής της μουσικής» στο μέγαρο των Ηλυσίων ανέλαβε το πρακτορείο FG (Fréquence Gay) και μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε το γκρουπ Ofenbach με τους Nτοριάν και Σεζάρ, τα πρόσωπα της εταιρίας παιδικών ρούχων Balenciaga, που έχει κατηγορηθεί πως προάγει την παιδόφιλη αισθητική στην παιδική μόδα!
 
Balenciaga: Παιδί με αρκουδάκι που χρησιμοποιούν σε όργια,
 
Η 21η Ιουνίου είναι μια αποτρόπαια ημερομηνία
 
Εκτός από την «boy love day» υπάρχει και η «Ημέρα της Αλίκης», άλλη μια γιορτή για παιδόφιλους, στις 25 Απριλίου, αυτή τη φορά για να επιδείξουν την έλξη τους σε πολύ νεαρά κορίτσια, πριν περάσουν στην πράξη.
 
Την ίδια ημέρα γιορτάζεται και μια άλλου είδους βαρβαρότητα. Στο φεστιβάλ Γιουλίν στην Κίνα, επίσης γνωστό και ως «Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου» ή «Φεστιβάλ Λίτσε», χιλιάδες σκύλοι και γάτες σφάζονται για να προσελκύσουν τύχη και ευτυχία. Στη συνέχεια συχνά καταναλώνονται με λίτσι από πλούσιες οικογένειες.
 
Τα κύρια θύματα είναι αδέσποτα ζώα, εγκαταλειμμένα ή κλεμμένα. Μεταφέρονται σε άθλιες συνθήκες (στενά κλουβιά) στο φεστιβάλ, το οποίο διαρκεί 10 ημέρες. Τις ημέρες που προηγούνται της εκδήλωσης οι έμποροι τα εκθέτουν ζωντανά, στοιβαγμένα σε σιδερένια κλουβιά. Τα σκυλιά και οι γάτες σημαδεύονται με μια λόγχη γύρω από τον λαιμό τους, βασανίζονται και σκοτώνονται επιτόπου με ξύλα, ο λαιμός τους κόβεται ή ζεματίζεται και στη συνέχεια αιμορραγούν για να γίνει η σάρκα «πιο τρυφερή». Αυτό λέγεται ότι είναι σημάδι ανδροπρέπειας για όποιον άνδρα το τρώει. Οι λάτρεις λένε ότι «όσο περισσότερο υποφέρει το ζώο τόσο πιο νόστιμο είναι το κρέας».
 
Οι αριθμοί υποτιμούνται, αλλά επισήμως βασανίζονται έως 10.000 σκύλοι και 4.000 γάτες. Κάποια ζώα ξεκοιλιάζονται ζωντανά ή σφάζονται και πωλούνται με το κιλό, για να καταναλωθούν κυρίως επί τόπου. Αρκετά διαβήματα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν συμβάλει στο να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των πωλούμενων ζώων που προορίζονται να βασανιστούν.
 
Με λίγα λόγια, η 21η Ιουνίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αποτρόπαια ημερομηνία, κατά την οποία, εκτός από την Ημέρα της Μουσικής, οι διεστραμμένοι γιορτάζουν την τερατώδη υπόσταση της ανθρώπινης διάστασης.
 
Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.