23 Ιουνίου 2024

Το σκηνικό ετοιμάζεται για τον Μεγαλύτερο Πόλεμο στην ανθρώπινη Ιστορία

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά η ζωή όλων μας πρόκειται να αλλάξει.
 
Γράφει ο Michael Snyder
 
Περνάμε σε μια εποχή παγκόσμιου πολέμου και ο θάνατος και η καταστροφή που θα γίνουμε μάρτυρες θα είναι εκτός τσαρτ. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος υποτίθεται ότι ήταν «ο πόλεμος για τον τερματισμό όλων των πολέμων» και είχε ως αποτέλεσμα περίπου 20 εκατομμύρια θανάτους. Ήταν μια πραγματικά εφιαλτική σύγκρουση και όσοι ζούσαν εκείνη την εποχή πίστευαν ότι δεν θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο. Στη συνέχεια όμως ξέσπασε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και είχε ως αποτέλεσμα περίπου 75 εκατομμύρια θανάτους. Δυστυχώς, οι παγκόσμιοι ηγέτες φαίνεται να έχουν ξεχάσει τα διδάγματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί τώρα τίθεται το στάδιο για τον μεγαλύτερο πόλεμο στην ανθρώπινη ιστορία μέχρι στιγμής. Κατά τη διάρκεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν. Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει γυρισμός τώρα.
 
Είναι προσωπική μου άποψη ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα είναι η πρώτη σύγκρουση που θα ανέλθει σε αποκαλυπτικό επίπεδο. 
 
Την Τετάρτη, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης ότι αισθάνεται ότι υπάρχει «υποχρέωση να αλλάξει η κατάσταση στο βορρά»
 
Ισραηλινοί αξιωματούχοι κλιμάκωσαν την Τετάρτη τις απειλές κατά της Χεζμπολάχ του Λιβάνου εν μέσω κλιμάκωσης των διασυνοριακών ανταλλαγών πυρών μεταξύ των δύο πλευρών. 
 
«Ολοκληρώνουμε τη χερσαία και εναέρια ετοιμότητα, ενισχύουμε τα συστήματα πληροφοριών και προετοιμαζόμαστε για κάθε πιθανότητα», δήλωσε στον Τύπο ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant πριν συναντηθεί με τον αρχηγό του στρατού Herzi Halevi και ανώτερους διοικητές στο αρχηγείο της Βόρειας Διοίκησης στην πόλη Safed.
 
«Έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε την κατάσταση στο βορρά», τόνισε. 
 
Με άλλα λόγια, ο Gallant σκοπεύει πλήρως να απωθήσει τη Χεζμπολάχ έτσι ώστε περίπου 100.000 Ισραηλινοί πολίτες να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους στο βόρειο Ισραήλ. 
 
Ένας άλλος Ισραηλινός αξιωματούχος εξέδωσε μια ακόμη πιο δυσοίωνη προειδοποίηση … 
 
Εν τω μεταξύ, ο ισραηλινός ειδησεογραφικός ιστότοπος Ynet ανέφερε ότι ένας ανώνυμος «ανώτερος ισραηλινός κυβερνητικός αξιωματούχος» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι «αν η Χεζμπολάχ συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ, ο νότιος Λίβανος θα μοιάζει με τη Γάζα. Η Βηρυτό δεν θα μείνει απρόσβλητη». 
 
Είναι πολύ δυνατά λόγια. 
 
Αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει μια διπλωματική λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν επρόκειτο ποτέ να πετύχει. 
 
Εν τω μεταξύ, Ισραηλινοί αξιωματούχοι προετοιμάζονται για χερσαία εισβολή στο νότιο Λίβανο και αναφέρεται ότι έχουν εγκριθεί επίσημα «επιχειρησιακά σχέδια για επίθεση στον Λίβανο» …
 
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι εγκρίθηκαν επισήμως τα σχέδια για την έναρξη επίθεσης στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ. 
 
Η δήλωση του IDF ανέφερε επίσης ότι ετοιμάζεται να «επιταχύνει την ετοιμότητα στο πεδίο» τη στιγμή που η κατάσταση επιδεινώνεται, δεδομένου ότι η λιβανική παραστρατιωτική ομάδα που υποστηρίζεται από το Ιράν έχει στείλει τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες drones και πυραύλους στο βόρειο Ισραήλ. Η δήλωση διευκρινίζει ότι «εγκρίθηκαν τα επιχειρησιακά σχέδια για μια επίθεση στον Λίβανο». 
 
Έμεινα έκπληκτος όταν το διάβασα. 
Ήξερα ότι αυτό ερχόταν, αλλά δεν πίστευα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα. 
 
Όταν οι Ισραηλινοί Στρατοί εισέλθουν στο νότιο Λίβανο, θα σημαίνει ολοκληρωτικό πόλεμο. 
Την Τετάρτη, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ προειδοποίησε αόριστα για «νέα όπλα και δυνατότητες πληροφοριών» που η οργάνωσή του διαθέτει τώρα… 
 
Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου διαθέτει νέα όπλα και δυνατότητες πληροφοριών που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να στοχεύσει πιο κρίσιμες θέσεις βαθύτερα μέσα στο Ισραήλ σε περίπτωση εκτεταμένου πολέμου, προειδοποίησε την Τετάρτη ο ηγέτης της μαχητικής ομάδας. 
 
Τα σχόλια του Χασάν Νασράλα ήρθαν καθώς η πολύμηνη διασυνοριακή σύγκρουση μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ φαίνεται να φθάνει σε σημείο βρασμού και μία ημέρα αφότου ένας κορυφαίος απεσταλμένος των ΗΠΑ συναντήθηκε με λιβανέζους αξιωματούχους στην τελευταία του προσπάθεια να αμβλύνει τις εντάσεις. 
 
Και αυτή την εβδομάδα η Χεζμπολάχ δημοσίευσε επίσης μερικά πολύ ανησυχητικά πλάνα … 
 
Η τρομοκρατική ομάδα της Χεζμπολάχ δημοσίευσε την Τρίτη πλάνα από, όπως είπε, ένα από τα αναγνωριστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη της που πετούσε πάνω από το βόρειο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του λιμανιού της Χάιφα, καθώς το Ισραήλ είπε ότι κατέρριψε περισσότερα ύποπτα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Δυτική Γαλιλαία. 
 
Δεν ήταν σαφές πότε καταγράφηκαν τα περίπου 10 λεπτά βίντεο που κυκλοφόρησε η Χεζμπολάχ και οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις δεν σχολίασαν αμέσως το βίντεο. 
 
Το Ιράν έχει παράσχει στη Χεζμπολάχ ένα τεράστιο οπλοστάσιο πολύ εξελιγμένων πυραύλων και μόλις ξεσπάσει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος, δεκάδες χιλιάδες από αυτούς τους πυραύλους θα πέσουν βροχή στις ισραηλινές πόλεις. 
 
Δεν θα υπάρξει ούτε μία πόλη σε όλο το Ισραήλ που θα είναι εκτός εμβέλειας. 
 
Πώς πιστεύετε ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να επιλέξει να απαντήσει σε ένα τέτοιο σενάριο; 
Ίσως θελήσετε να αρχίσετε να το σκέφτεστε. 
Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε ευκαιρία για ειρήνη στην Ουκρανία. 
 
Προφανώς οι Ρώσοι λένε τώρα ότι η επόμενη πρόταση που θα προσφέρουν στην Ουκρανία θα είναι μια προσφορά παράδοσης … 
 
Το Κρεμλίνο λέει τώρα ότι η επόμενη επίσημη πρόταση στον ορίζοντα θα είναι ένα έγγραφο παράδοσης της ουκρανικής κυβέρνησης . Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Ρωσίας στις συνομιλίες της Βιέννης για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των όπλων, Κονσταντίν Γκαβρίλοφ, σε τηλεοπτική συνέντευξη της Rossiya-24 . 
«Υπάρχουν σημεία χωρίς επιστροφή . Το επόμενο πράγμα που θα πρέπει να προσφέρει η Ρωσία θα είναι το έγγραφο για την παράδοση [της κυβέρνησης του Κιέβου]», είπε . Ο ίδιος χαρακτήρισε «ρεαλιστικές» τις προτάσεις της περασμένης εβδομάδας του Πούτιν και είπε ότι θα μπορούσαν να τερματίσουν τον πόλεμο εάν τις υιοθετήσουν. 
 
Οι Ρώσοι κερδίζουν σταθερά έδαφος και έτσι νιώθουν ότι έχουν όλη τη μόχλευση που χρειάζονται. 
Αλλά οι δυτικοί ηγέτες έχουν απόλυτη εμμονή με τη νίκη σε αυτή τη σύγκρουση και επιμένουν ότι θα συνεχίσουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για όσο διάστημα χρειαστεί. 
 
Στο τέλος, φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές είναι πρόθυμες να συνεχίσουν να κλιμακώνουν τα πράγματα έως ότου κάποιος πιέσει τα πράγματα λίγο υπερβολικά. 
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μέρα δεν θα φτάσει σύντομα. 
 
Δυστυχώς, όταν βρισκόμαστε σε άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία, θα μπορούσαμε επίσης να βρεθούμε σε έναν άμεσο πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα την ίδια στιγμή, επειδή αυτά τα δύο έθνη μόλις υπέγραψαν ένα αμοιβαίο αμυντικό σύμφωνο
 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν υπέγραψαν νέα συμφωνία την Τετάρτη που περιλαμβάνει δέσμευση αμοιβαίας άμυνας σε περίπτωση επίθεσης. 
 
Η συμφωνία επισφραγίστηκε σε μια σύνοδο κορυφής στην Πιονγκγιάνγκ κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας επίσκεψης του Πούτιν στο απομονωμένο κράτος με πυρηνικά όπλα, καθώς και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν αυξανόμενες αντιπαραθέσεις με τη Δύση. 
 
Αυτά είναι πραγματικά μεγάλα νέα. 
Δεν ξέρω γιατί δεν καλύπτεται περισσότερο από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. 
 
Οι Ρώσοι κάνουν κάθε είδους ασυνήθιστες κινήσεις τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν μόλις επέλεξε την ανιψιά του για αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας…
 
Αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας διορίστηκε η ανιψιά του Πούτιν Άννα Τσιβίλεβα, όπως αναφέρεται στο επίσημο διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην πύλη νομικών πράξεων της Ρωσίας. Ο Πάβελ Φράντκοφ, ο νεότερος γιος του Μιχαήλ Φράντκοφ, Διευθυντή του Ρωσικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών και πρώην πρωθυπουργού και επικεφαλής των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, διορίστηκε επίσης αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. 
 
Η Άννα Τσιβίλεβα είναι παντρεμένη με τον Σεργκέι Τσιβίλιεφ, υπουργό Ενέργειας της Ρωσίας, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Μάιο μετά την ηγεσία της Περιφέρειας Κεμέροβο. Η Tsivileva, πρώην Άννα Πούτινα, είχε αναφερθεί στο παρελθόν από το Agentstvo ως δεύτερη ξαδέρφη του Προέδρου Πούτιν. 
 
Ακόμη και για τον Πούτιν, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν μάλλον παράξενο. 
Αλλά υποθέτω ότι εκεί κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. 
Πριν κλείσω αυτό το άρθρο, ήθελα επίσης να συζητήσω μερικές νέες εξελίξεις σχετικά με την Κίνα. 
 
Εγκρίθηκε ένα νέο πακέτο όπλων για την Ταϊβάν, αξίας περίπου 360 εκατομμυρίων δολαρίων, και αυτό δεν πρόκειται να κάνει τους Κινέζους καθόλου χαρούμενους…
 
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε νέα πώληση όπλων στην Ταϊβάν που περιλαμβάνει εκατοντάδες οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους αξίας 360 εκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια του Πενταγώνου (DSCA). 
 
Σύμφωνα με τη συμφωνία που συνήφθη την Τρίτη, η Ταϊβάν θα λάβει συστήματα Altius-600M, τα οποία είναι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εξοπλισμένα με κεφαλές και σχετικό εξοπλισμό με εκτιμώμενο κόστος 300 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η υπηρεσία. 
 
Φυσικά και οι Κινέζοι προετοιμάζονταν για πόλεμο, και αυτές οι προετοιμασίες περιελάμβαναν την επέκταση του μεγέθους του πυρηνικού τους οπλοστασίου πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο
 
Η Κίνα επεκτείνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη υπερδύναμη και έχει 500 κουμάντες, προειδοποίησε κορυφαία ευρωπαϊκή δεξαμενή σκέψης.
 
Το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης έγραψε σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα ότι ο Σι Σινπίνγκ αύξησε το πυρηνικό απόθεμα της χώρας του από 410 σε 500 μέσα σε ένα χρόνο. 
 
Η αύξηση των πυρηνικών όπλων σήμαινε ότι «η Κίνα επεκτείνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα» σε απόλυτους αριθμούς, δήλωσε στο Insider ο ειδικός των WMD Hans M Kristensen. 
 
Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να σκέφτονται τον πυρηνικό πόλεμο, γιατί θα σημάνει το τέλος της κοινωνίας μας όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. 
 
Κάποτε, όταν οι ΗΠΑ βρεθούν σε μια τέτοια σύγκρουση, θα βασίζονται σε έναν στόλο ICBM που τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά πριν από πολλές δεκαετίες και που χρειάζεται διαρκώς να επισκευάζεται. Το παρακάτω είναι ένα σύντομο απόσπασμα από ένα εξαιρετικό άρθρο του περιοδικού Time
 
Εάν ένα κομμάτι του εξοπλισμού σπάσει μέσα στο υπόγειο κέντρο διοίκησης του λοχαγού Kaz “Dexter” Moffett στην εγκατάσταση Alpha-01 Missile Alert Facility, επισημαίνεται με μια χάρτινη ετικέτα που γράφει είτε “προειδοποίηση” ή “κίνδυνος”. Μερικά από αυτά κρέμονται σε αυτή τη στενή κάψουλα που είναι θαμμένη περίπου 70 πόδια κάτω από τις ψηλές πεδιάδες του ανατολικού Ουαϊόμινγκ. Το ένα είναι κολλημένο στις βαλβίδες διακοπής που ελέγχουν τη ροή του νερού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει ένα άλλο σε μια καταπακτή εξαερισμού. Ολόκληρη η ίδια η κάψουλα διοίκησης είναι τοποθετημένη πάνω σε χαλύβδινα ξυλοπόδαρα, επειδή το σύστημα απορρόφησης κραδασμών, το οποίο εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά το 1963 για να επιβιώσει από θερμοπυρηνική έκρηξη, είναι πλέον ανενεργό. Επομένως, υπάρχει μια ετικέτα για τις ομάδες συντήρησης της Πολεμικής Αεροπορίας για να το διορθώσουν και αυτό. 
 
Στη συνέχεια, υπάρχουν δυσλειτουργίες που δεν επισημαίνονται. Η οθόνη του υπολογιστή του Moffett – αυτή που του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί έναν στόλο 10 διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων με πυρηνική κεφαλή (ICBM) – έχει ένα σφάλμα που αναβοσβήνει στο κάτω μέρος της οθόνης. Η απόρρητη τηλεφωνική γραμμή του έχει τόσο αδύναμη σύνδεση που μετά βίας μπορεί να ακούσει συναδέλφους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που διοικούν περισσότερους από 100 άλλους πυρηνικούς πυραύλους κατανεμημένους σε 9.600 τετραγωνικά μίλια. «Μπορείς να τους ακούσεις αρκετά καθαρά αν στέκεσαι σε γωνία, στο ένα πόδι και πηδάς πάνω-κάτω», λέει ο Μόφετ χαμογελώντας. «Είναι όλα μέρος της δουλειάς. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο λέγοντας στον εαυτό μας, “Γεια, πώς θα το κάνουμε αυτό να λειτουργήσει σήμερα;” 
 
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν ότι οι στρατηγικές μας πυρηνικές δυνάμεις βρίσκονται σε φρικτή κατάσταση. 
 
Σε πολλές περιπτώσεις, όσοι εκτελούν το σύστημα αναγκάζονται να χρησιμοποιούν περιστροφικά τηλέφωνα και δισκέτες 8 ιντσών. 
 
Εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι εισήγαγαν μια νέα σειρά υπερπροηγμένων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων και ο S-500 είναι το καλύτερο αντιπυραυλικό σύστημα σε ολόκληρο τον πλανήτη με πολύ μεγάλη διαφορά. 
 
Έχω γράψει πολλά για όλα αυτά , αλλά δεν νομίζω ότι βυθίζεται στους περισσότερους ανθρώπους. 
 
Την τελευταία δεκαετία περίπου, η ισορροπία δυνάμεων έχει αλλάξει δραματικά. 
 
Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα στους ηγέτες μας να επιδιώξουν την ειρήνη όσο ακόμα μπορούν, γιατί απλά δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τον τύπο του πολέμου που τώρα μας κοιτάζει κατάματα. 
 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.