28 Ιουνίου 2024

Trans-Exual και Τrans-Humans (2.0) … μιας Τrans- Εποχής

Γράφει ο Βόρειος Παρατηρητής
 
Όπως σήμερα οι Trans–Exual, αρνούνται το βιολογικό φύλο τους, έτσι και οι αυριανοί Τrans–Humans (2.0) θα αρνηθούν την ανθρώπινη (φύση) φυλή τους. Άλλωστε σύντομα, η Τεχνητή Γενική Νοημοσύνη (AGI), εκθετικά αυξανόμενη, θα γίνει πολύ πιο ισχυρή από την ανθρώπινη (Technological Singularity is Naer). 
 
Τα άλαλα και τα μπάλαλα, πρόκειται να μιλήσουν! Και τα πανέξυπνα Ρομπότ θα μας αντικαταστήσουν. 
 
Επομένως, η εμπροσθοφυλακή, η πρωτοπορία των Τrans–Humans (2.0), των μετανθρώπων του αύριο, είναι οι μαχητικοί Trans–Exual του σήμερα, της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙΑ+, που παρελαύνουν με ταμπούρλα και σημαίες στους δρόμους και τις πλατείες όλου κόσμου, εκτός της Ρωσίας (και αυτό πληρώνει τώρα) και μερικών … “απολίτιστων” ακόμη Αφρικανικών & μουσουλμανικών χωρών. Που είναι οι τελευταίες χώρες που ακόμη δεν υπέκυψαν στον Βαάλ. Η Ελλάδα μαζί με όλες τις πρώην Χριστιανικές χώρες νομιμοποίησαν τον σοδομισμό άνευ αντιστάσεως. Ας όψονται οι υπεύθυνοι … φύλακες. 
 
Μια ανέγγιχτη, προνομιούχα, υπερπροστατευόμενη, “ιερή” κάστα που είναι εδώ και καιρό πανίσχυρη πλειοψηφία στους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι ο ΟΗΕ. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις … και από εκεί παίρνει “γραμμή” όλη η ανθρωπότητα. Ο ΟΗΕ, η Πανευρώπη, οι ΗΠΑ που έχουν καταληφθεί από τους ΛΟΑΤΚΙΑ+ και μέσω αυτών επιβάλλονται παντού. 
 
Όποιος δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις … είναι άουτ … ούτε δάνειο δεν μπορεί να πάρει η χώρα του … κυριολεκτικά. Αυτοί θα είναι οι “Iερείς”, τα “ιερά πρόσωπα” της Νέας Εποχής/Τάξης, για αυτό και η “Υπερηφάνεια” τους. Σημαία τους, το Nεοεποχίτικο σύμβολο του Oυράνιου Tόξου, δηλαδή η αντανάκλαση του διαθλώμενου “φωτός”, του φορέα του “φωτός”, του Εωσφόρου. 
 
Είναι οι Πολεμιστές του Ουρανίου Τόξου, οι Rainbow Warriors, όπως ακριβώς ονομάζεται και το πλοίο της διάσημης οικολογικής νεοεποχικής ΜΚΟ Greenpeace. Οι Trans-exual είναι οι “Iερείς” της μελλοντικής τρανσ-Πανθρησκείας που θα επιβληθεί σε όλο τον πλανήτη. Έτσι, μας θέλουν όλους, ουδέτερους, Ασέξουαλ, χωρίς φύλο, άφυλους, έκφυλους σαν τα επικυρίαρχα πανέξυπνα Ρομπότ που επέρχονται σύντομα. 
 
Και ας τολμήσει κανείς να τους αγγίξει … είναι τα “τιμώμενα πρόσωπα”, τα βραβευμένα, τα πρότυπα, τα “λαμπρά” παραδείγματα της κατάργησης που βιολογικού φύλου, του “μισητού” δυαδικού φύλου, άνδρας/γυναίκα. Ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν (Ban Ki-moon), που τίμησε τον Αυστριακό διάσημο τρανσέξουαλ τραγουδιστή Κοντσίτα Βουρστ, (τον νικητή της Eurovision του 2014, ο οποίος εμφανιζόταν ως drag περσόνα), στην έδρα του ΟΗΕ στη Βιέννη, τον Νοέμβριο του 2014. Ο/Η Κοντσίτα ισχυρίζεται ότι δεν είναι τρανς- γυναίκα αλλά άνδρας. Περιέγραψε τον εαυτό του ως drag queen (ντραγκ κουίν), δηλαδή είναι άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα και μάλιστα καθ’ υπερβολή (με μακιγιάζ, περούκες, ψεύτικες βλεφαρίδες κλπ.). Αυτά είναι τα “πρότυπα” του του αλωμένου από τους εωσφοριστές ΟΗΕ, της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα κυβερνήσει τον πλανήτη και από εκεί παίρνουν “γραμμή” και ακολουθούν τα υποκαταστήματα, η ΕΕ & ΗΠΑ και τα άλλα μικρότερα δυτικά κράτη, πολλές φορές εκβιαζόμενα με μυστική διπλωματία. 
 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ & ο τρανσέξουαλ Κοντσίτα. Από τον αλωμένο ΟΗΕ παίρνει “γραμμή” όλη η ανθρωπότητα 
 
Η Κρυφή Aιτία του Πολέμου μεταξύ Ρωσίας και της Δύσης που δύει; 
 
Έτσι, εκβιάστηκε και η Ρωσία (2014)! Της ζήτησαν να αποδεχτεί και να θεσμοθετήσει τον γάμο των ομοφυλόφιλων και όχι να ακολουθεί τις οικογενειακές αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Όπως δήλωσε ο Σουηδός Υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991 έως 1994) και Υπουργός Εξωτερικών (2006 έως 2014), το καλοκαίρι του 2014: 
 
«… η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια … Εάν την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ (στην δεκαετία του 1990 – 2000) έδειξε την πολιτική της προσήλωση στις δυτικές αξίες και προσπάθησε να τις ενσταλάξει στον Ρωσικό πληθυσμό … τώρα δείχνει προσήλωση όχι στις παγκόσμιες, αλλά στις Ορθόδοξες Αξίες, αλλά η Ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τους Ταλιμπάν … και αποτελεί την κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένου και του ότι προσπαθεί να ρυθμίσει τις οικογενειακές σχέσεις και είναι εχθρική προς τους ομοφυλόφιλους (γκέι) και τους τρανσέξουαλ». Απειλήθηκε ότι θα έχει σοβαρές συνέπειες. Και Ρωσία απάντησε: «Ας έχουμε!» 
 
Οι τοποθετήσεις αυτές επαναλήφθηκαν και αργότερα από επίσημα και θεσμικά χείλη. Η ίδια διατύπωση επιβεβαιώθηκε επίσης και στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Ουαλία, τον Σεπτέμβριο του 2014. Η Δυτική Συμμαχία του ΝΑΤΟ, θεώρησε τη Ρωσία … μαζί με τους ισλαμιστές, ως τις κύριες απειλές για την ασφάλεια της. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, ο τότε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Φογκ Ράσμουσεν, στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Carnegie στις Βρυξέλλες, επιβεβαίωσε αυτόν τον στρατηγικό προσανατολισμό, λέγοντας ότι: «Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μιας νέας μάχης —μεταξύ της ανεκτικότητας και της μισαλλοδοξίας, της δημοκρατίας και του ολοκληρωτισμού, μεταξύ των ανοιχτών και των κλειστών κοινωνιών». 
 
Επομένως, από τότε η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια περίοδο Αναταραχής, Πολέμου και Χάους. Ο πόλεμος αυτή την στιγμή δεν γίνεται ούτε για τα πετρέλαια, ούτε και το υπέδαφος γίνεται για τους ΛΟΑΤΚΙΑ+, που η Ρωσία αρνήθηκε σθεναρά να επιτρέψει την προπαγάνδα τους. Ενώ πήρε μέτρα στήριξης της οικογένειας. 
 
Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου 24 μας προειδοποίησε:
«Διότι θα ξεσηκωθεί το ένα έθνος εναντίον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους … Όλα όμως αυτά θα είναι αρχή των ταλαιπωριών και πόνων. Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανιστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύττετε το όνομά μου.» (Ματθαίου 24: 7-9) 
 
Η Παγκόσμια Δικτατορία των Τρανς 
 
Αλίμονο λοιπόν σε όποιον αντιταχθεί στους Τρανς. Όποιος τους αποδοκιμάσει έστω … με το βλέμμα του … είναι “ρατσιστής και ομοφοβικός” και σύμφωνα με τον ψηφισμένο νόμο της ΕΕ χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση, αν όχι εγκλεισμό. Ο άνδρας, η γυναίκα, το δυαδικό βιολογικό φύλο γενικά … είναι ήδη υπό διωγμό & χλευασμό … που θα ενταθεί. Θα διώκεσαι αν δηλώσεις ότι είναι άνδρας ή γυναίκα. Ενώ το νόμιμο θα είναι το ουδέτερο το ΤΟ, όπως ΤΟ Νέμο, ΤΟ βραβευμένο πρότυπο ανθρώπου, του ιδανικού μετανθρώπου κατά την Πανευρώπη. Όμως, πάνω από όλα, υπό ανηλεή διωγμό είναι η παραδοσιακή οικογένεια, που κείτεται … τώρα πια μισογκρεμισμένη … και το τέλος της είναι δεν είναι μακριά (The end of marriage) … όπως και τόσα άλλα άλλωστε. Τα λίγα πια ελληνόπουλα που γεννιούνται τα περισσότερα συλλαμβάνονται … με την μέθοδο in vitro ! Η μήτρα της Ελληνίδας στέρεψε. Ακόμη και ο Έλον Μασκ ανησύχησε ότι … σβήνει η Ελλάδα.
 
Όχι πατρίδα – Όχι οικογένεια – Να πεθάνει η Ελλάδα – Να ζήσουν οι ΛΟΑΤΚΙΑ+ 
 
Ταινίες, τραγούδια, μυθιστορήματα, μόδα γιούνισεξ, σήριαλ, TV, Netflix, όλη η συστημική τρανσ-υποκουλτούρα κλπ. κλπ. χρόνια τώρα στάζουν ανεπαίσθητα το τρανς-δηλητήριο στα σπίτια όλου του κόσμου, σερβίρεται στις θολωμένες πια συνειδήσεις μας, χωρίς την παραμικρή αντίσταση. 
 
Ένα σχέδιο καλά προετοιμασμένο, εκπορευόμενο από σκοτεινές στοές χωρίς παράθυρα, που ξεφουρνίστηκε σιγά-σιγά, σταδιακά, ανεπαίσθητα και ο κοσμάκης το έχαφτε, δηλαδή … όλοι εμείς, κάτω από ελκυστικά, εξωτικά, ωραιοποιημένα ονόματα … υπόσχονταν απελευθέρωση … και το τέλος της παλιάς καταπιεστικής … τάξης πραγμάτων του υποκριτικού πουριτανισμού. 
 
Το τρανς-Παρελθόν φωτίζει … το τρανς-Μέλλον που έρχεται 
 
Όμως αναπόδραστα, το παρελθόν φωτίζει αυτό που έρχεται … από το μέλλον. Όπως συνέβη στους αρχαίους ειδωλατρικούς πολιτισμούς … της Νέας Εποχής … έτσι θα συμβεί και τώρα, στο εγγύς μέλλον, τον τρανς “Θαυμαστό Νέο Κόσμο/Εποχή/Τάξη.” Όπως, στην αρχαία Σουμέρια, οι ανδρόγυνοι και οι ερμαφρόδιτοι άντρες λάτρευαν την θεά Ινάννα. Οι Σουμέριοι ιερείς που ήταν γνωστοί ως γκαλά, υπηρετούσαν στους ναούς της θεάς Ινάννας, όπου εκεί ψέλνονταν ύμνοι και θρήνοι. Οι γκαλά είχαν γυναικεία ονόματα, μιλούσαν την παραδοσιακά γυναικεία διάλεκτο eme-sal. Οι γκαλά ανάμεσα στις άλλες τελετουργικές υποχρεώσεις είχαν και ομοφυλοφιλικές συνουσίες εντός του ναού της “θεάς”, ήταν οι ευνουχισμένοι ιερόδουλοι.
 
Οι γκαλά ανάμεσα στις άλλες τελετουργικές υποχρεώσεις που είχαν, διέπρατταν και ομοφυλοφιλικές συνουσίες με τους “πιστούς” που επισκέπτονταν τον ναό, οι οποίοι φεύγοντας πετούσαν και ένα νόμισμα πάνω σε ένα χαλί, σαν αμοιβή των “υπηρεσιών” που προσφέρονταν, από τους αρσενικοθήλυκους ιερόδουλους, που αποτελούσαν πηγή πλούτο για τους Ναούς τους. Οι Βαβυλώνιοι που διαδέχθηκαν τους Σουμέριους στην Μεσοποταμία, είχαν σαν θεά την Iστάρ ή Αστάρτη (η αντίστοιχη ανατολική σημιτική θεά με την Ινάννα, μια “θεά” παρόμοια με την “πωγωνοφόρο ή γενειοφόρο Αφροδίτη της Κύπρου” (όμοια με τον/την Κοντσίτα) και οι ιερείς της οι kurgarrū και assinnu που υπηρετούσαν στους ναούς της φορούσαν γυναικείες ενδυμασίες και χόρευαν εντός των ναών πολεμικούς χορούς και που φυσικά εξυπηρετούσαν και αυτοί σεξουαλικά τους επισκέπτες τους. Η ανδρογυνία μεταξύ των ανθρώπων ήταν καθιερωμένη μεταξύ όλων των αρχαίων ειδωλολατρικών πολιτισμών που ήταν στην πραγματικότητα τα αρχαία βασίλεια της εωσφορικής Νέας Εποχής, μια και κάτω από διαφορετικά ονόματα λατρεύονταν ο ίδιος “θεός” ή “θεοί”, ο Εωσφόρος και οι αρσενικοθήλυκοι ακόλουθοι του. 
 
Υπάρχουν αρκετές ακαδικές παροιμίες που υποδηλώνουν ότι είχαν μεταξύ τους ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ένας ακαδικός ύμνος, περιγράφει την θεά Ιστάρ να μεταμορφώνει άνδρες σε γυναίκες.  Oι Τρανσέξουαλ ιερείς της Ίσταρ ήταν παρόμοιoι με τoυς σύγχρονoυς Ινδούς hijra, τους πάμφτωχους Ινδούς τρανσέξουαλ (ανδρόγυνους). Ένας πανάρχαιος θεσμός της Ινδικής κάστας των hijra, που επιβιώνει μέχρι σήμερα στην Ινδική υποήπειρο. 
 
Αυτές οι τσακπίνες που ποζάρουν προκλητικά, δεν είναι γυναίκες, αλλά ανδρόγυνα της Ινδικής κάστας των hijra, που ζουν σε μεγάλους αριθμούς στην Ινδία, στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές. Είναι μια Ινδική κάστα, που υπάρχει από την αρχαία εποχή, επί χιλιετίες ακόλουθες του Ινδικού “θεού” Σίβα και είναι ανέγγιχτοι ως “ιερά πρόσωπα”, μια και όλοι φοβούνται τις φοβερές κατάρες τους. Είναι πάμφτωχοι, χωρίς δουλειά σταθερή και ζουν από το “πεζοδρόμιο”, την ζητιανιά και τα πανηγύρια. Επειδή, η εγχείρηση φυλομετάβασης, από άνδρες σε γυναίκες, είναι πανάκριβη, πατροπαράδοτα την επέμβαση την αναλαμβάνει να την κάνει ο αρχηγός της κάστας με μία χατζάρα, με αποτέλεσμα να αιμορραγούν για πολλές ημέρες επώδυνα. Μια απόδειξη, αυτών που προαναφέρονται, μια και αυτός ο πανάρχαιος θεσμός των ανδρογύνων επιβίωσε μέχρι σήμερα. Αυτό ακριβώς γινόταν σε όλους τους εωσφορικούς πολιτισμούς όλου του κόσμου. Εκτός από τα 2000 χρόνια του Χριστιανισμού. [Βλέπε: hijra] 
 
Η Ανδρογυνία των Αρχαίων Βασιλείων της Νέας Εποχής 
 
Όπως στην αρχαία Aσσυρία … στην αρχαία Αίγυπτο … στην Φοινίκη … στην Καρχηδόνα … στον Ελληνικό και Ελληνορωμαϊκό Πολιτισμό σε όλους τους πολιτισμούς της αρχαιότητας κλπ. Αυτά γινόταν στην αρχαία Κόρινθο («…ου παντός πλειν ες Κόρινθο»). Είναι πασίγνωστη η αρχαία θεά η πωγωνοφός (γενειοφόρος) Αφροδίτη που ήταν αρσενικοθήλυκη, ερμαφρόδιτος. Για να είμαστε δίκαιοι και να μην κατηγορούμε μόνο τους άλλους. [βλέπε λήμμα] Σε όλους αυτούς τους αρχαίους εωσφορικούς πολιτισμούς υπήρχε εκτεταμένη ομοφυλοφιλία, παιδεραστία και ο θεσμός των τελετουργικών ανθρωποθυσιών (στην εορτή των Κρονίων, των Καθαρμάτων της αρχαίας Αθήνας κ.ά.) μέχρι την εποχή του Χριστιανού Ρωμαίου Αυτοκράτορα του Μεγάλου Θεοδοσίου (347 – 395 μ.Χ.), ο οποίος απαγόρευσε με αυστηρούς νόμους την ομοφυλοφιλία, ανθρωποθυσίες και τις άλλες νεοποχίτικες σεξουαλικές διαστροφές και ειδωλολατρικές πρακτικές και διδασκαλίες. Μέχρι την εποχή εκείνη πραγματοποιούνταν τελετουργικές ανθρωποθυσίες. Ο Άγιος Δάσιος (3ος αιώνας μ.Χ.), όντας στρατιώτης του Ρωμαϊκού στρατού τον ετοίμαζαν 30 ημέρες να τον θυσιάσουν πάνω στον βωμό του Κρόνου, σε μία σατανική τελετή, στην εορτή Σατουρνάλιων (εορτή του Κρόνου). Αυτός όμως ομολόγησε με θάρρος τον Ιησού Χριστό και έγινε Άγιος μάρτυρας. Τώρα, στις ημέρες μας όλα αυτά αναβιώνουν. Όπως γινόταν στο παρελθόν έτσι θα γίνει και τώρα. Οι ανδρόγυνοι, οι τρανσέξουαλ θα ξαναγίνουν ιερά, ανέγγιχτα πρόσωπα, οι Ιερείς της νέας Παγκόσμιας Πανθρησκείας, της Αντί-Εκκλησίας. 
 
Ο Ανδρόγυνος “θεός” των Τρανσέξουαλ 
 
Όλοι οι αρχαίοι Γνωστικοί & οι διάδοχοι τους σήμερα Τέκτονες, Ερμητιστές (εξ ου στόμα ερμητικά κλειστό), Ροδόσταυροι, Αλχημιστές, Καμπαλιστές, που για αιώνες κρατούσαν τις εωσφορικές διδασκαλίες τους κρυφές, και για αυτό και λέγονται αποκρυφιστές, είχαν κορυφαία διδασκαλία τους, την Ανδρόγυνη Αρχή, ότι ο «ολοκληρωμένος “θεϊκός” άνθρωπος είναι ο ανδρόγυνος άνθρωπος», αυτός που έχει ταυτόχρονα αρσενικές και θηλυκές ιδιότητες, ο ερμαφρόδιτος, όπως είναι και ο “θεός” που πιστεύουν. Το Μυστικό Δόγμα των Ροδόσταυρων ήταν το Universal Androgyne. Επομένως, οι τρανσέξουαλ, είτε το γνωρίζουν οι ίδιοι είτε όχι, έχουν καθαρά θρησκευτική εωσφορική κατεύθυνση, που με την πανίσχυρη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ, της τρανσκουλτούρας, πολλαπλασιάζουν τους οπαδούς, σαν να είναι μόδα. Οπότε τώρα, στην τρανς Νέα Εποχή όλοι αυτοί που κρύβονταν επί 2000 χρόνια βγήκαν από καβούκι τους και διαλαλούν, στους δρόμους και πλατείες με τυμπανοκρουσίες τα πιστεύω τους που τα είχαν κρυφά μέσα στις κατασκότεινες στοές τους, χωρίς παράθυρα φωτός.
 
Οι Τρανσέξουλ, θα καταλήξουν … Ασέξουαλ (Άφυλοι) 
 
Η κοσμοθεωρία των ΛΟΑΤΚΙΑ+ είναι απλή: μέσω του πανσεξουαλισμού, του σεξουαλικού ΧΑΟΥΣ, επιδιώκουν την κατάργηση του σεξ, δηλαδή του βιολογικού φύλου, του άνδρα & της γυναίκας, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να κατακτήσουν ασέξουαλ, άφυλοι, έκφυλοι, απονεκρώνοντας την ίδια την σεξουαλικότητα, και επομένως να μην έχουν και την ικανότητα αναπαραγωγής. Οι θεωρίες τους είχαν ετοιμαστεί εδώ τουλάχιστον 50 χρόνια από τα Γαλλικά (Φρόιντ, Φουκώ κλπ.) και Αμερικανικά Πανεπιστήμια και έγιναν αποδεκτές από Ψυχολογικές, Κοινωνιολογικές και Ψυχιατρικές Ενώσεις. Γι’ αυτό και το τελευταίο γράμμα στο ακρωνύμιο ΛΟΑΤΚΙΑ+, το Α αντιπροσωπεύει το Ασέξουαλ, δηλαδή αυτός που δεν έλκεται από κανένα από τα 100 φύλα που έχουν κατασκευάσει. Είναι άφυλος. Ο άνθρωπος χωρίς φύλο, που έχει χάσει το φύλο του. Που είναι και τελικός στόχος που έχουν για όλους μας. Έτσι, μας θέλει ο “θεός” τους. 
 
Ταυτόχρονα, η Σύγκλιση των Νέων Τεχνολογιών —NBICS προετοιμάζει τον υπερφυή μετάνθρωπο (2.0) με τα εμφυτευμένα τσιπάκια (όσο πιο πολλά τσιπάκια εμφυτεύσει κανείς στον εγκέφαλο του τόσο πιο έξυπνος νεοεποχίτης γίνεται !) που θα τον μετατρέψουν σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αρσενικοθήλυκο/χωρίς φύλο σάιμποργκ, όπως ακριβώς θα είναι και μελλοντικά άφυλα έξυπνα ρομπότ. Επομένως, το Νεοεποχικό θρησκευτικό κίνημα, το τεχνοκρατικό κίνημα των μετανθρωπιστών (transhumanists) και το κίνημα των τρανσέξουαλ ΛΟΑΤΚΙΑ+, είναι παράλληλα κινήματα που έχουν όχι μόνο την ίδια σημαία (το πολύχρωμο εωσφορικό ουράνιο τόξο) αλλά έχουν και κοινό στόχο να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ένα τηλεκατευθύνομενο ασέξουαλ ζόμπι, ένα ασέξουαλ τρανσάνθρωπο (transHuman) (2.0) που στο τελικό στάδιο θα απαρνηθεί πρώτα την φυλή & την πατρώα πίστη του (την εθνικότητα και την θρησκεία του) μετά το φύλο του (που του έδωσε η φύση) και μετά και ίδια την ανθρώπινη υπόσταση του μετατρεπόμενος σε τρανσάνθρωπο, ένα τρανσάνθρωπο. Αυτός τον προορισμό μας επιφυλάσσει ο ανθρωποκτόνος Εωσφόρος, οι δαίμονες του και ανθρώπινοι οπαδοί του.  
 
Οι μαχητικές φεμινίστριες λεσβίες και οι γκέι, σαν οι πιο συντηρητικοί, από την υπόλοιπη Κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙΑ+ μια και δεν αρνούνται το φύλο τους, απλά ισχυρίζονται ότι έλκονται από το ίδιο φύλο. Εντάξει κατανοητό, αλλά ερωτώ: Όταν όλοι γίνουν τρανσέξουλ, κουίρ, ασέξουαλ, τραβεστί, που θα βρεθούν οι γυναίκες και οι άνδρες του ιδίου φύλου, για να έχετε εσείς ερωμένες και εραστές ; Άρα, πολύ σύντομα, θα δείτε, ότι οι ΛΟ θα διαχωρίσουν την θέση τους από τους Αμφί, τους Τρανσέξουαλ, τους τραβεστί και τους κουίρ, μια και τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους δεν συμπίπτουν. Οι κουίρ, δεν δέχονται την ύπαρξη κανενός φύλο ή ότι είναι όλα τα φύλα μαζί και ταυτόχρονα. Είναι το ΤΟ (το ουδέτερο). Όπως οι εντός ολίγου αφικνούμενοι Τρανσάνθρωποι (2.0) και τα πανέξυπνα ρομπότ, που θα είναι ουδετέρου φύλου, άφυλα και ασέξουαλ. 
 
Για αυτό δυστυχώς, οι τρανσέξουαλ και οι κουίρ, είναι ένα βήμα πριν την ψυχασθένεια. Το βιολογικό τους φύλο που αυτοί απαρνήθηκαν τους εκδικείται. Ένα στους δύο αυτοκτονεί ή αυτοτραυματίζεται σε παγκόσμια κλίμακα, και οι ίδιοι παλεύουν με την ψυχοπάθεια, την ψυχολογική αστάθεια. 
 
Τα ανθρώπινα δικαιώματα τους σεβαστά, οι προτιμήσεις & επιθυμίες τους επίσης, ο ερωτικός τους προσανατολισμός τους είναι δική τους επιλογή, αν και έχουμε διαφορετική άποψη, επί του θέματος. Αλλά, μην ξεγελιέστε όμως, δεν πρόκειται περί αυτού, αυτός είναι ο μανδύας συγκάλυψης. Δεν πρόκειται όμως περί του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων μιας σεξουαλικής μειονότητας, ένα ανθρώπινο δικαίωμα από τα οποία είναι και το δικαίωμα τους να ΚΑΤΑΡΓΉΣΟΥΝ τον ίδιο τον άνθρωπο ή τον άνδρα ή την γυναίκα ή όλα αυτά μαζί ταυτόχρονα. 
 
Δεν πρόκειται περί αυτού: Η Τρανσ-Ατζέντα, είναι τμήμα της «Ατζέντας-2030» του πανίσχυρου Νταβός, της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” (Great Reset), της “Μεγάλης Μετάβασης” (Great Trans-ition), του Μετα-ανθρωπισμού, που άρχισε (2020) με την πανδημία και τα emβολia, (βιοτεχνολογικός γονιδιακός τρανσανθρωπισμός), είναι ένα επείγον πρόγραμμα με άκαμπτο χρονοδιάγραμμα, των τρανσ-Μεγάλων Αφεντικών του πλανήτη, που θέλει την κατάργηση των όρων: πατέρας, μητέρα, αδέλφια, θεία, ξαδέλφια, γιαγιά, παππούς … άνδρας … γυναίκα … ολόκληρου του δυαδικού φύλου … τα οποία θα αντικατασταθούν με το ουδέτερο γένος: Γονέας «Α», Γονέας «Β», Γονέας «Γ». Είναι ζήτημα χρόνου … να το δούμε και στην Ελλάδα… αυτό γίνεται στην Γαλλία και στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπου το ίδιο τρανς-σχέδιο προηγείται χρονικά και έτσι οι τελικές προθέσεις τους αποκαλύπτονται ! 
 
Το χρονοδιάγραμμα τους = «Ατζέντας-2030», σημαίνει αντίστροφη μέτρηση ολοκλήρωσης του τρανς-στόχου τους, του τρανσανθρωπισμού (2.0) των ανθρώπων όλου του πλανήτη. Μετράμε μέρες αδέλφια ! Επομένως, είναι σίγουρο, ότι αυτοί οι οποίοι εξαπέλυσαν τον προκάτ κορονοϊό στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου και εξαπέλυσαν την πανδημία & τον υποχρεωτικό embολιασμό, με τον εκφοβισμό, θα κτυπήσουν ξανά με παρόμοια νέα Mega-γεγονότα, αν οι υπνοβατούσες ανθρώπινες μάζες δεν συνειδητοποιήσουν τον Mega-κίνδυνο και δεν αντισταθούν. Οι ηγεσίες κάθε μορφής (πολιτικές-θρησκευτικές-οικονομικές) όμως είναι ήδη αλωμένες οπότε … για αυτό σιωπούν ένοχα. Μόνο στον Αληθινό Θεό, τον Παντοκράτορα, στρέφουμε τις ελπίδες μας 
 
Ο Πολιτισμός του Παρελθόντος σε Mega-Κίνδυνο! 
 
Αν όπως διδάσκει η κοσμοθεωρία των ΛΟΑΤΚΙΑ+, η ταυτότητα του δυαδικού φύλου, αρσενικού/θηλυκού, είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, μιας καταπιεστικής κοινωνίας, που δεν εξαρτάται από βιολογικό φύλο, ένα κατάλοιπο μιας «ομοφοβικής & ρατσιστικής» μιας παλιομοδίτικης χριστιανικής κοινωνίας και θα πρέπει να καταργηθεί σταδιακά, τότε τι θα απογίνουν και τα 2 από τα 3 άρθρα της Γραμματικής & του Συντακτικού που ξέρουμε: Tο αρσενικό O και το θηλυκό H; 
 
Αφού το μόνο αποδεκτό από τους τρανς θα είναι το ουδέτερο ΤΟ; Απλά, τα δυαδικά άρθρα της Γραμματικής, το αρσενικό Ο και το θηλυκό Η, ήδη είναι υπό διωγμό, που θα ενταθεί … αν και ανεπαίσθητο για τους πολλούς. Μόνο το ΤΟ, το ουδέτερο άρθρο, είναι αποδεκτό για τους τρανς-νεοεποχίτες. 
 
Και τίθεται το ερώτημα: Τι λοιπόν, θα απογίνουν, ποια θα είναι η τύχη της Γραμματικής και το Συντακτικού που ξέραμε μέχρι τώρα, καθώς και όλα τα χάρτινα βιβλία που γράφθηκαν με αυτό – εδώ και 3.000 χρόνια; Θα επιβιώσουν στην τρανς-Εποχή; Ή μήπως όλα μαζί, με ταμπούρλα & πολύχρωμες σημαίες … κάποια μελλοντική, όχι και τόσο μακρινή μέρα, όλα μαζί καούν στις πλατείες και αυτά ως «ρατσιστικά, πατριαρχικά & ομοφοβικά κατασκευάσματα μιας σκοταδιστικής εποχής»; 
 
Αν και αυτό δεν είναι πια και τόσο απαραίτητο, μια και απλά μπορούν σιγά-σιγά να αποκλειστούν, να λογοκριθούν από τον αλγόριθμο του ψηφιακού κόσμου του διαδικτύου, που τον χειρίζονται αφανώς οι τρανσ-ελεγκτές του, και να αποκλειστούν από την μελλοντική ψηφιακή Νοόσφαιρα (Noosphere), που πρώιμα τμήματα της σήμερα είναι: το Meta & το Instagram (πρώην Facebook, στο οποίο μόνοι μας αυτό-φακελωθήκαμε λεπτομερώς & εθελοντικά, όπως και 3 δις ακόμη, ως χρήσιμοι ηλίθιοι), το Meta-verse [το εικονικό Μετα-σύμπαν, επαυξημένης πραγματικότητας, όπου ως Άβαταρ θα ζούνε οι Μετά-άνθρωποι (TransHumans), μια εικονική “Δεύτερη Ζωή”, πολύ καλύτερη από την πραγματική ζωή, που όλο και περισσότερο θα γίνεται χειρότερη], η Google, το Youtube, το Tiktok κ.ά. 
 
Επομένως, ο πολιτισμός 3000 χρόνων, και τα πνευματικά δημιουργήματα του, τα χάρτινα βιβλία, από την εποχή του Ομήρου, του πατέρα της ποίησης … μέχρι και σήμερα, τίθενται υπό αμφισβήτηση, καθίστανται ύποπτα “ομοφοβισμού”, δεν είναι in … γράφτηκαν με το δυαδικό σύστημα των τριών άρθρων, το αρσενικό Ο, το θηλυκό Η και το ουδέτερο Το. 
 
Σε όλη την ΕΕ ψηφίστηκε η σεξουαλική αγωγή και θα εφαρμοστεί παντού, από την ηλικία των 04 ετών. Τι θα διδάσκεται εκεί;;; Ότι άλλο το βιολογικό φύλο και άλλο πράγμα είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η ερωτική έλξη που μπορεί να είναι αποδεκτή προς όλα τα φύλλα. Και κανένας γονέας δεν θα μπορεί να εμποδίσει, αν το παιδί του όταν μπροστά στην αρμόδια σχολική επιτροπή (ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, παιδαγωγών κλπ.) σε ηλικία 15 ετών δηλώσει την επιθυμία του να αλλάξει φύλο -επί ποινή φυλάκισης και τσουχτερού προστίμου. Από την ηλικία των προνηπίων, θα διδάσκεται η σεξουαλική διαστροφή, εξ απαλών ονύχων. Αυτό γίνεται στις ΗΠΑ, στην Γαλλία, αυτό έχει ψηφιστεί και αποτελεί αυστηρή ντιρεκτίβα της Πανευρώπης. 
 
Η ορμονική αλλαγή του φύλου θα είναι δωρεάν και κατά προτεραιότητα από το κράτος. Επομένως, πριν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ανθρώπου με τους Trans-humans, προηγείται η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του βιολογικού φύλου, άνδρας/γυναίκα με τους Trans-exual. Και πραγματοποιείται παγκοσμίως. Κάτω από τα μάτια των αδιάφορων, βρεφοποιημένων σημερινών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και των νεοελλήνων, που υπνοβατούν, σαν τυφλοί, προωθούμενοι προς τον γκρεμό που τον νομίζουν “εξέλιξη & πρόοδο.” Ο καθένας στην κοσμάρα του. 
 
Οι τρανσέξουαλ ενεργώντας ως λυκάνθρωποι, και χρησιμοποιώντας παραπλανητικά την τάχα διεκδίκηση των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” τους και απαιτώντας την ανεκτικότητα της κοινωνίας απέναντι τους υπονομεύουν εκ των έσω την ίδια την οικογένεια, τους θεσμούς και την κοινωνία ώστε να τα γκρεμίσουν όλα και πάνω στα ερείπια τους να ανοικοδομήσουν την Αντι-εκκλησία των Σοδόμων και των Γομόρρων, δηλαδή την σατανική Αντι-εκκλησία του Αντίχριστου. 
 
Η βεβήλωση της μεγαλύτερης Ορθόδοξης Σερβικής Εκκλησίας του Αγίου Σάββα της Σερβίας στο Βελιγράδι με την Εωσφορική σημαία του Ουρανίου Τόξου. 17 Σεπτεμβρίου 2022 [Belgrad Pride — Euro Pride —2022]  
********** 
 
Υπό το πρόσχημα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, ρευστοποιούν αυτήν την ίδια την ταυτότητα του ανθρώπου, δημιουργώντας στη θέση του ένα δυστυχισμένο αξιοθρήνητο πλάσμα χωρίς φύλο, τον άφυλο (ασεξουαλικό) Αντι-άνθρωπο και αύριο τον ψηφιακό Μετάνθρωπο. Σκηνοθετώντας την καρικατούρα των ομοφυλοφιλικών “γάμων” τους που γίνονται αμέσως πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, γκρεμίζουν και καταργούν τον πραγματικό θεσμό του γάμου, ο οποίος μπορεί να είναι μόνο μια ένωση αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τον οποίο τον αρνούνται, τον περιφρονούν και τον κατεδαφίζουν. 
 
Με τη δημιουργία της καρικατούρας των ομοφυλοφιλικών “οικογενειών” τους καταργούν την πραγματική οικογένεια, στην οποία τα παιδιά είναι καρπός της αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, στερώντας από τα παιδιά την μητρική στοργή και την οικογενειακή θαλπωρή, τις προγονικές ρίζες τους, του φύλου και της φυλής τους. Με το πρόσχημα της “ομοφυλοφιλικής αγάπης” καταστρέφουν την αληθινή αγάπη, γιατί αντί να οικοδομήσουν την οικογένεια ως μία “μικρή εκκλησία”, που είναι η ένωση μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπούν ο ένας τον άλλον, ενωμένων με την πίστη στον Θεό, δημιουργούν μια “μικρή αντι-εκκλησία”, που αντιπροσωπεύει την ένωση σεξουαλικά διεστραμμένων μη φυσιολογικών ανθρώπων, που έχουν απαρνηθεί και προδώσει το φύλο, την ανθρώπινη υπόσταση τους και τον ίδιο τον Δημιουργό τους, και που τώρα ενώνονται κάτω από το θανατηφόρο αμάρτημα του σοδομισμού για να υπηρετήσουν τον Εωσφόρο/Σατανά. 
 
Εμπρός, λοιπόν, με Βήμα Ταχύ! 
 
Όλοι μαζί λοιπόν, εμπρός, με βήμα ταχύ να μην χάσουμε κι εμείς, να μη μείνουμε πίσω … το επιτάσσει η μόδα. Ας γίνουμε: trans-sexual, trans-άνθρωποι, τρεφόμενοι με trans-τροφές, με εικονικές σεξουαλικές trans-σχέσεις μέσω του διαδικτύου, ενός trans-πολιτισμού, μιας Νέας trans-Εποχής του Υδροχόου κλπ.… αυτής που κάποτε είχε γίνει και τραγουδάκι (του μακαρίτη του Ρασούλη – 1984) που μόνο τώρα κατανοούμε το πλήρες νόημα του, και έλεγε: «Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα ανάψουν οι φωτιές … » … «λένε αυτοί που ξέρουν», … και αυτός ήταν ένας από αυτούς πού “ήξερε” … από τότε … γιατί ήταν μέσα στο “μυστικό” … 
 
Ας φωνάξουμε λοιπόν, όλοι μαζί: «Να πεθάνει η πατρίς (η Ελλάδα) και η οικογένεια για να ζήσουμε εμείς». 
 
Χωρίς φύλο, χωρίς φυλή, χωρίς φίλους, χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες, χωρίς γη, χωρίς βιολογικούς συγγενείς, χωρίς παιδιά, χωρίς γονείς, χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια, χωρίς Θεό, χωρίς αγάπη, χωρίς … χωρίς τίποτα! Μας αρκούν τα λάικ που μαζεύουμε από τους εικονικούς “φίλους” μας. Τι τα θέλουμε όλα αυτά τα παλιομοδίτικα, τα “ομοφοβικά”; 
 
Ας γκρεμίσουμε και τα τελευταία απομεινάρια της οικογένειας … μια φυλακή είναι, … ας αρνηθούμε πατεράδες, μανάδες, παππούδες, γιαγιάδες, και … προγόνους … 
 
Τι τους χρειαζόμαστε τώρα όλους αυτούς, τώρα απελευθερωθήκαμε, και αλίμονο σε αυτούς που πάνε να μας στερήσουν αυτή την ελευθερία … ότι “γουστάρουμε κάνουμε και αυτός είναι ο μόνος νόμος” (Άλιστερ Κρόουλι), ας εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία μας … κάθε φαντασίωση μας … Εμπρός παιδιά … προς τα εμπρός, “εξελιχθήκαμε και προοδεύσαμε…”. 
 
Μόνο που ένα βήμα ακόμη να “προοδεύσουμε” πέσαμε στο γκρεμό που χάσκει μπροστά μας! 
 
Μέχρι να’ ρθει το τέλος, θα Παραμεινω Ανθρωπος! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω!
 
Ο Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας, ο παράλογος ρεαλιστής, ο προφητικός Ευγένιος Ιονέσκο (1909 – 1994), στο καφκικό του έργο ‘‘Ο Ρινόκερος” (1959), είχε αντιληφθεί στο ευαίσθητο καλλιτεχνικό του ραντάρ ότι θα ερχόταν … από το μέλλον, αυτές οι μέρες, της οργουλιανικής δυστοπίας του τρανσ-παραλογισμού που ζούμε σήμερα τους τρανσέξουαλ και τους τρανσανθρώπους. 
 
Έτσι, όταν όλοι οι άνθρωποι τριγύρω του εξαναγκάζονται να μεταμορφωθούν σε ρινόκερους (όπως τώρα σε τρανς-) δηλώνει: 
«Μέχρι να’ ρθει το τέλος, εγώ θα παραμείνω άνθρωπος! Όχι, δεν θα συνθηκολογήσω! Δεν θα γίνω σαν τους υπόλοιπους ! Μου αρκεί να μείνω σκέτος άνθρωπος, όπως γεννήθηκα !». Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε σήμερα ο Ευγένιος Ιονέσκο θα έλεγε ότι ΔΕΝ θα γίνω τρανσάνθρωπος θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ άνθρωπος (1.0). 
 
Επομένως, στις ημέρες που έρχονται … απλά:  
  • Όποιος γεννήθηκε άνδρας & παραμείνει άνδρας
  • Όποια γεννήθηκε γυναίκα & παραμείνει γυναίκα
  • Όποιος γεννήθηκε άνθρωπος & παραμείνει άνθρωπος & δεν μεταλλαχτεί σε Τρανσέξουαλ & Τρανσάνθρωπο (2.0)
  • Ήρωας & Ηρωίδα, μακάριοι & τρισμακάριοι θα ονομαστούν … μόνο για αυτό!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.