8 Ιουνίου 2024

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024. 12:30 μμ. Πάρκο ΧΑΝΘ. Πορεία Διαμαρτυρίας ενάντια στο Euro(Gay)Pride

Με ενθουσιασμό σας μεταφέρουμε την ευχάριστη είδηση που μόλις άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο.
 
Πρωτοβουλία από Ορθόδοξες οικογένειες:
 
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΚΑΤΑ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της Οικογένειας.
 
Σάββατο 29/6/2024. 
Ώρα 12:30 μμ, Πάρκο ΧΑΝΘ
 
ΝΑΙ 
στη στήριξη της Παραδοσιακής Οικογένειας
στην Ελληνορθόδοξη παράδοση του γένους.
στο φυσιολογικό
στην αλήθεια και στο λογικό
 
ΟΧΙ
στην καταστροφή της οικογένειας
στον μηδενισμό της Ελλάδος
στο παρά φύσιν αμάρτημα
στο ψέμα και στο παράλογο
 
Να δώσουμε όλοι το παρόν.
 
Δίνουμε το παρόν και συμμετέχουμε ενωμένοι στην πορεία διαμαρτυρίας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
 
 
 
Σχόλιο (ομάδος Εκπαιδευτικών Ο Παιδαγωγός):
 
ΕΥΓΕ στις Ορθόδοξες οικογένειες που πήραν την πρωτοβουλία!
 
Σε περίπτωση απαγόρευσης από την ΕΛ.ΑΣ., κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται εκείνη τη μέρα με τις οικογένειές τους στους δρόμους της πόλης τους για να εκδηλώσουν ειρηνικά την διαφωνία τους με όσα βλέπουν να γίνονται.
 
 
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση: 
 
Χριστός Ανέστη!
 
Χαίρεται, σας ανακοινώνουμε και σας καλούμε στην ανοιχτή πορεία διαμαρτυρίας κατά του europride 2024 που τα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.
 
Η πρωτοβουλία αυτή είναι ξεκάθαρα αυτεξούσια, δεν υπάρχει κανένα κόμμα και κανένα σωματείο που να εμπλέκονται και ούτε παρατάξεις όπως (ΓΟΧ) και αιρέσεις. Είμαστε απλοί πολίτες της Θεσσαλονίκης και καλούμε τον συνειδητοποιημένο Ελληνικό λαό προς αντίδραση και διαμαρτυρία κατά αυτής της επαίσχυντης παρέλασης του Αίσχους.  
 
Στις 29 Ιουνίου 2024 από 12:30 μ.μ θα γίνει η πορεία διαμαρτυρίας Θεού θέλοντος, θα ξεκινήσει η συγκέντρωση στις 13:00 μ.μ. στο πάρκο της ΧΑΝΘ (εκεί θα μαζευτούμε). Θα κατευθυνθεί προς την Τσιμισκή και μέσω της Βενιζέλου θα συνεχίσουμε στη παραλιακή οδό μέχρι τον λευκό Πύργο με εντολή από την αστυνομία και εκεί θα λήξει με λίγα λόγια και προσευχή. 
 
Θα πάρουμε το λάβαρο της Ορθοδοξίας, της Αγίες Εικόνες, τον Τίμιο Σταυρό, την Ελληνική Σημαία μας και θα κάνουμε πριν από την παρέλαση του Αίσχους μια λιτανεία, πορεία διαμαρτυρίας όπως έκαναν και οι Σέρβοι αδελφοί μας. 
 
Τα πανό και συνθήματα είναι ευπρόσδεκτα (χωρίς ύβρεις). Ώς συνειδητοποιημένοι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί αντιδρούμε ειρηνικά, χωρίς βία και ύβρεις για να ευλογήσει και ο Θεός, η Παναγία και ο Άγιος Δημήτριος την κίνησή μας. 
 
Να εύχεστε όλοι λοιπόν να γλυτώσουμε από την σίγουρη οργή και εγκατάλειψη του Θεού αν δεν αντιδράσουμε, ας κάνουμε το ανθρώπινο, ας δώσουμε το μήνυμα ότι αυτή η διαστροφή που θέλουν με την βία να μας επιβάλλουν ειδικά στα παιδιά μας, δεν την αποδεχόμαστε και είναι η καταστροφή της οικογένειας, του ήθους και της παράδοσης του γένους μας. Προσβάλει όλον τον άνθρωπο ως ΟΝ που είναι κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση Θεού. 
 
Σας ευχαριστούμε. 
Ο Θεός μαζί μας! 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.