29 Ιουνίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride. 
ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο  
 
Μια ακόμη σελίδα από το ημερολόγιο της απολυταρχικής, ανίκανης και άθλιας κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτής που φέρει ευθύνη για το δυστύχημα στα Τέμπη, για την ψήφιση του νομοσχεδίου που δίνει δικαιώματα υιοθεσίας σε "ζευγάρια" ομοφυλόφιλων. Αυτής που εκλιπαρεί τα Σκόπια να τηρήσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που στέλνει τον οπλισμό των νησιών μας στην Ουκρανία, που είναι ανίκανη να συγκρατήσει τις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα, που συμμετέχει στο μποϋκοτάζ εναντίον της Ρωσίας χρυσοπληρώνοντας το εισαγόμενο φυσικό αέριο και τόσα άλλα.
 
Πέμπτη βράδυ, 27/6/2024. Γύρω στις 9 μμ.
 
Η «Ελληνική» αστυνομία ΣΠΑΕΙ την πόρτα της οικίας του Νεκτάριου, του ορθοδόξου πιστού που έκανε το κάλεσμα της συγκέντρωσης ενάντια στο gay pride.
 
Πάνοπλοι άντρες των ΜΑΤ με ασπίδες, όπλα και κράνη ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ μέσα στο σπίτι του Νεκτάριου Μ. ουρλιάζοντας.
 
Σε δευτερόλεπτα περνάνε χειροπέδες στον ίδιο και στη σύζυγό του και τους μεταφέρουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης! 
 
Εισβολή σε οικία ΜΕΤΑ την δύση του ηλίου, που δεν συνηθίζεται -εκτός αν πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα (κακουργήματα κλπ) και μεγάλους εγκληματίες! 
 
Που είναι το επείγον του εγχειρήματος; Γιατί δεν περίμεναν να τον συλλάβουν ημέρα; (και όχι νύχτα); 
 
Που είναι η αρχή της τήρησης της αναλογικότητας ώστε να προκαλεί την λιγότερη δυνατή ενόχληση στα πρόσωπα που κατοικούν στην οικία του κατηγορουμένου; Γιατί τον διαπόμπευσαν στους γείτονές του με μια πασιφανώς δυσανάλογη κινητοποίηση σε σχέση με το «αδίκημα»;
 
Οι πρώτες λέξεις που προλαβαίνει να πει κατά τη σύλληψή του ο Νεκτάριος τότε είναι «πταισματοδίκη ΔΕΝ φέρατε». Και τότε εμφανίζεται η πταισματοδίκης για 1η φορά! 
 
Επιστράτευσαν «πταισματοδίκη» και την πήγαν στο σπίτι του «εγκληματία» (του ορθόδοξου πιστού δηλαδή), για να εισβάλλουν στο σπίτι του και να τον συλλάβουν!
 
Ναι, μάλιστα, κουβάλησαν μέχρι και πταισματοδίκη. Τόσο μεγάλη σημασία έχει γι αυτούς, για την Νέα Τάξη, μια συγκέντρωση ευλαβών πιστών. 
 
Κι όμως. Με αυτά ασχολείται η ΕΛ.ΑΣ. ... Τότε κινητοποιείται υποδειγματικά (εφαρμόζοντας προφανώς «άνωθεν εντολές»). Κι αφήνουν τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι! Διαβάστε την καταγγελία συνδικαλιστή της αστυνομίας (εδώ) για τις 6 κλούβες που είχαν συνεχώς σε διαθεσιμότητα κάθε μέρα του europride, που τελικά δεν έφερε στην πόλη ούτε 400 άτομα!
 
Την επόμενη ημέρα στις 2 μ.μ. ο Νεκτάριος περνάει αυτόφωρο στο Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα γεμάτη ασφαλίτες.Του έχουν μόνιμα περασμένες χειροπέδες (είναι εμφανή τα σημάδια στα χέρια του) και τις αφαιρούν μόνον όταν ο «εγκληματίας» φτάνει μπροστά στην έδρα για την εκδίκαση της υπόθεσης (για να δείξουν στους δικαστές πόσο επικίνδυνος κακοποιός είναι ο ορθόδοξος πιστός!).
 
Παρά το ότι κατατίθενται αποδείξεις από δημοσιεύματα ότι η επίμαχη συγκέντρωση έχει ακυρωθεί, παρά το ότι ο κατηγορούμενος έχει μόνιμη κατοικία, μάλιστα ήταν παρούσα και η σύζυγός του και δεν υπάρχει κανένας λόγος διαφυγής, το δικαστήριο αποφασίζει την αναβολή μέχρι την Δευτέρα 1/7/24 (γιατί δεν επέτρεψαν σήμερα το πρωί στον δικηγόρο να πάρει την δικογραφία και να την δει) και να συνεχίσει η κράτηση του κατηγορουμένου μέχρι τότε! 
 
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα! Πέντε ημέρες. Και μετά νέο δικαστήριο (Αυτόφωρο) 
 
Η ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Τάξης είναι εδώ και «τρίζει τα δόντια της».
 
Χθες απόγευμα (Παρασκευή 28/6) έγινε η 17η Γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη! Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες (προέρχονται από το βίντεο του thestival εδώ), πλήθος ατόμων ήταν εντελώς γυμνοί.
 


Αλλά αυτά τα αυτόφωρα αδικήματα (προσβολή δημοσίας αιδούς) ΔΕΝ τα «βλέπουν» οι αστυνομικοί. Όπως ΔΕΝ τα έβλεπαν και στο παρελθόν (όπως μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ)
 
Όπως ΔΕΝ βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. και τα ατελείωτα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράττονται σε κάθε gay pride και που φτάνουν να αλλοιώνουν την ελληνική σημαία, να προσβάλλουν το ελληνικό έθνος, να ζητούν να καταστραφεί η Ελλάδα, να εξευτελίζουν ιερά σύμβολα όπως ο Τίμιος Σταυρός, εικόνες Αγίων και εικόνες της Παναγίας μας, να είναι γεμάτα σεξισμό προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, την επικρατούσα θρησκεία και τόσα άλλα:
 








Για όλα αυτά ΔΕΝ βλέπουμε να «συγκινείται» το Τμήμα «αντιμετώπισης αντιρατσιστικής βίας»!
 
Όταν επί κορονοϊού το ΚΚΕ έκανε παράνομες συγκεντρώσεις πχ πρωτομαγιά και μάλιστα στο Σύνταγμα (εδώ), τότε δεν υπήρχε πρόβλημα κατά την ΕΛ.ΑΣ., 
 
όταν πρόσφατα απαγορεύθηκε να μαζευτούν οπαδοί του ΠΑΟΚ και να πάνε μέχρι το γήπεδο και δεν τηρήθηκε παρά την απαγόρευση τς ΕΛ.ΑΣ.(εδώ), πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα, καμμία σύλληψη, 
 
Όταν ευλαβείς πιστοί εξαγγέλλουν μια συγκέντρωση σε «κλειστό χώρο» (προαύλιο εκκλησίας) για να διαμαρτυρηθούν και να προσευχηθούν ώστε να μην έρθει η οργή του Θεού στην πόλη μας, αφού έχουν αλλάξει και το μέρος αλλά και την διαδρομή της πορείας εναρμονιζόμενοι πλήρως σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ., τότε αυτή η συμβολική κίνηση ανακηρύσσεται «παράνομη» και εφαρμόζονται πρωτοφανή κατασταλτικά μέτρα, ενώ οι ομοφυλόφιλοι χορεύουν ανενόχλητοι 9 μέρες τώρα στην πόλη. ΕΛΕΟΣ!
 

Έκκληση από ομάδα Viber:
 
Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί και μπορεί:
 
- ας παρευρεθεί για συμπαράσταση στη δίκη (δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης) . Θα είναι σημαντική η παρουσία μας. 
 
- ας δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της δίκης, είτε στα δικαστήρια τη Δευτέρα, είτε σε συνεννόηση με την Ανθή Πανέλα 6974194757 (ανατολική Θεσ/νικη) και τον Μιχάλη Τσακιρίδη 6995795377 (δυτική Θεσ/νικη & κέντρο)
 
Παρακαλούμε να ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας τόσο για τον αδελφό μας Νεκτάριο και την οικογένειά του όσο και για τη Θεσσαλονίκη μας που βρέθηκε στο επίκεντρο των αντίθεων.
 
Δευτέρα, 1/7/2024, οφείλουμε ΟΛΟΙ μαζί να δώσουμε το παρόν δίπλα στον Νεκτάριο Μ.
 
Μετά τις 12μμ στο Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης (1ος όροφος)
 
 
ΥΓ.1 Ενδεικτικό του πανικού εν όψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και προσευχής, δείτε φωτογραφία μία ημέρα ΠΡΙΝ την συγκέντρωση. 2 μηχανές (4 ένστολοι) παρκαρισμένες στην ΕΙΣΟΔΟ (!) του προαυλίου. Ασφαλίτες στις 2 άλλες πλαϊνές εισόδους!
 
ΥΓ.2. Ενδεικτικό της ασυδοσίας στην πόλη:
 
Η πρόσοψη της αίθουσας τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:
 
Μηνύματα τηλεματικής στις στάσεις του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης)
 
ΥΓ. 3. Για το ιστορικό της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, διαβάστε εδώ:
 
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΙΣΧΟΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συγκέντρωση ενάντια στο EuroPride. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των Ορθοδόξων πιστών! 
 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ .....

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΕΙΛΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ, ΑΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΔΑΦΙΑ….ή ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΟΒΙΑ; ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΕΣΕΙΣ;;;; ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ;

“Δημιούργησε, λοιπόν, ο Θεός τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του εικόνα, κατ’ εικόνα Θεού τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα” 2 (Γένεση 1:27).
Γι’ αυτόν το λόγο θα εγκαταλείπει ο άντρας τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα ενώνεται με τη γυναίκα του· θα ενώνονται σε μία σάρκα 3 (Γένεση 2:24).

Δεν πρέπει να πλαγιάσεις με άντρα όπως πλαγιάζεις με γυναίκα, είναι βδελυρό 8 (Λευιτικό 18:22).
Αν κάποιος συνευρεθεί με άντρα όπως με γυναίκα, διαπράττουν και οι δύο πράξη βδελυρή 9 (Λευιτικό 20:13).
Το σεξ μεταξύ αντρών περιγράφεται στις διατάξεις αυτές ως κοίτη μετ’ άρσενος ή αρσενοκοιτία και χαρακτηρίζεται ως βδέλυγμα και ισχυρό παράδειγμα προς αποφυγή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των ομοσεξουαλικών πράξεων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων παραγόντων.

Μέσα από την καρδιά των ανθρώπων πηγάζουν οι κακές σκέψεις, μοιχείες, πορνείες, φόνοι, κλοπές, πλεονεξίες, πονηριές, δόλος, ακολασία, φθόνος, βλασφημία, αλαζονεία, αφροσύνη. Όλα αυτά τα κακά πηγάζουν μέσα από τον άνθρωπο και τον κάνουν ακάθαρτο 10 (Μάρκον 7:21-23)
Στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: Οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άντρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους 12 (Ρωμαίους 1:25-27).
Μήπως δεν ξέρετε ότι άνθρωποι άδικοι δεν θα έχουν θέση στη βασιλεία του Θεού; Μην έχετε αυταπάτες· στη βασιλεία του Θεού δεν θα έχουν θέση ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε εκθηλυμένοι ούτε αρσενοκοίτες ούτε πλεονέκτες ούτε κλέφτες ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες 13 (Α΄ Κορινθίους 6:9-10).

Απονεκρώστε, λοιπόν, ό,τι σας συνδέει με το αμαρτωλό παρελθόν: Την πορνεία, την ηθική ακαθαρσία, το πάθος, την κακή επιθυμία και την πλεονεξία, που είναι ειδωλολατρία. Για όλα αυτά θα πέσει η οργή του Θεού πάνω σε εκείνους που δεν θέλουν να πιστέψουν 16 (Προς Κολοσσαεις 3:5-7). Ο νόμος δεν ορίστηκε για κείνον που κάνει ό,τι θέλει ο Θεός, αλλά για κείνους που δεν λογαριάζουν το σωστό και το δίκαιο ούτε υποτάσσονται σ’ αυτό. Ορίστηκε για τους ασεβείς και τους αμαρτωλούς, για όσους δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, για τους πατροκτόνους και τους μητροκτόνους, για τους φονιάδες, τους πόρνους, τους αρσενοκοίτες, για τους δουλεμπόρους, τους ψεύτες, τους επίορκους και γενικά γι’ αυτούς που κάνουν οτιδήποτε είναι αντίθετο στη διδασκαλία τη σωστή 17 (Α΄ Τιμόθεον 1:9-10).
ΚΛΠ, ΚΛΠ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΝΩΤΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ....
Α.

Ανώνυμος είπε...



ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα …. ότι οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους……
Και όπως ο Μέγας σοφός Αισχύλος προφήτεψε και χάραξε σε μαρμάρινες πλάκες. για τους άθεους και ασεβείς …. ΙΔΕ ΛΟΑΤΚΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ....
ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΝ ΗΡΘΑΝ, ΤΩΝ ΘΕΩΝ Τ’ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ…
Παράφραση από άλλο απόσπασμα του Αισχύλου.
Και οι Ιερές Τράπεζες καταστραμμένες/ και τα του Θεού ιερά και όσια , είναι εκ θεμελίων/ ανάκατα κι αναποδογυρισμένα…/ Και οι σωροί νεκρών, που δια σπάθης σφάξατε,/ ακόμη και στην τριτόσπορη γενιά,/ άφωνα θε να φανερωθούν στα μάτια των ανθρώπων…/ Εσείς, ασεβείς και αιματόβρεκτοι,/ η υπεροψία και η βαρβαρότητα σας,/ τελικά σαν ανθίσει, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσει,/ όπου λεύτερο χερι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει….τα ματωμένα στάχυα σας….
Μ.

Ανώνυμος είπε...

Αν συγεχισετε να τηρειτε αυτη την επαισχυντο και προδοτικη σταση συντομα θα χασετε την εμπιστοσυνη του ποιμνιου σας.
Επιλεξτε η με τον Θεο η με τους διαβολους προκαθημενε της εκκλησιας μας και λοιποι ιεραρχες.
Ενας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ χρειαζοταν σημερα.
Ντ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.