28 Ιουνίου 2024

Οι δύο αθάνατες ρίζες μας… θα τις αναζωογονήσουμε άραγε;

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, στις 19/6/2024 στην πρωινή ζώνη του ACTION TV, έδωσε μία σημαντική είδηση: οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, προφανώς βουλευτές υπουργοί κ.α. τον συμβουλεύουν, ίσως όμως είναι απλά «λαγοί», να αλλάξει τον εκλογικό νόμο (λάστιχο από καουτσούκ έχει καταντήσει) ώστε να κατεβάσει την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος στο 35%, από περίπου 38% που είναι σήμερα. Και να ανεβάσει το ελάχιστο ποσοστό εισόδου κόμματος στην Βουλή στο 5%, από 3% που είναι σήμερα.  
 
Με αυτήν την είδηση ήρθε άμεσα η επιβεβαίωση του προηγούμενου άρθρου μου: «Μία επιλογή αργού θανάτου για την Ελλάδα… κύριο ρόλο παίζει ο παράγων: ΧΡΟΝΟΣ!»  
 
Είχα γράψει σε αυτό: Η αποχή επιτρέπει στο καθεστωτικό σύστημα να επιμηκύνει χρονικά την παραμονή του στην εξουσία. Χρησιμοποιώντας την άλφα ή βήτα πράξη είτε φθηνού εντυπωσιασμού (ανασχηματισμός) είτε ουσιαστική (πρόσκληση στον κ. Κασσέλ/ακη), επιβιώνει μέχρι να φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμο σημείο, δηλαδή μέχρι να ολοκληρώσει την ατζέντα της νέας Τάξης στην οποία δουλικά και ολοκληρωτικά ανήκει. Είναι λοιπόν προφανές, λόγω των «συμβουλών» που δέχεται, ότι ο πρωθυπουργός προετοιμάζει ήδη μια επόμενη αυτοδύναμη τετραετία και ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα μας και τους γνήσιους Έλληνες.
 
Πολλοί αναρωτιούνται αν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός, ώστε να χαράξει μιαν άλλη πορεία για την πατρίδα μας. Βεβαίως το πήρε, γιατί το «χαστούκι» από τους ψηφοφόρους που έχασε ήταν πολύ ηχηρό. Αλλά αν κρίνω από τα λεγόμενα του στον Αντώνη Σρόιτερ, ως συστηματικός ψεύτης που είναι, άλλαξε το περιεχόμενο του μηνύματος και δήλωσε ότι πήρε το μήνυμα από τον ελληνικό λαό και θα φροντίσει να επιταχυνθεί το έργο της κυβέρνησης! 
 
Με άλλα λόγια έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον ελληνικό λαό και όχι μόνον δεν θα αλλάξει την ατζέντα του, δηλ. την ατζέντα της νέας τάξης, αλλά τουναντίον θα την επιταχύνει. Θυμηθείτε τον παράγοντα ΧΡΟΝΟ, την καίρια σημασία του οποίου ανέλυσα στο προηγούμενο άρθρο μου. Γιατί όμως ο πρωθυπουργός πηγαίνει τόσο κόντρα στον ελληνικό λαό; Για τον ίδιο λόγο που ο Μακρόν κόντρα στον γαλλικό, ο Σολτς κόντρα στον γερμανικό, όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες κόντρα στους λαούς τους, εκτός του Όρμπαν Ουγγαρίας και Φίτσο Σλοβακίας. 
 
Η απάντηση είναι εύλογη, αλλά δεν την χωράει ο νους πολλών απλών ή απλοϊκών ανθρώπων: διότι δεν έχουν «τοποθετηθεί» στα αξιώματα τους, (μέσω εκλογών μεν, αλλά με πολλαπλά χειραγωγούμενη την λαϊκή ψυχή), για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της πατρίδος τους και των πολιτών της, αλλά τα συμφέροντα της δυτικής νεοταξίτικης ελίτ. Και δεν μπορούν, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να πράξουν διαφορετικά. Είναι όλα γνήσια παιδιά του Κλάους Σβαμπ και γνήσια εγγόνια αυτών που βρίσκονται πίσω από τον ευτραφή αυτόν κύριο. Πρόσφατα παραιτήθηκε από πρόεδρος του WOF, αλλά τίποτα δεν αλλάζει στην νεοταξική ατζέντα επειδή παραιτήθηκε. Πιονάκι ήταν και αυτός σε ένα λίγο πιο υψηλό επίπεδο από τους πρωθυπουργούς. 
 
Συνεπώς ο πρωθυπουργός και ο κάθε πρωθυπουργός (εκτός από δύο) εδώ ή «στας Ευρώπας», θα υπηρετεί την ατζέντα των δυτικών εωσφοριστών μέχρι να δύσει ο ήλιος της Ελλάδος, αλλά και όλων των δυτικών Εθνών, μέσα σε ένα ωκεάνειο χυλό θρησκευτικό, πολιτισμικό, φυλετικό, ενός νέου μετανθρώπινου «όντος». 
 
Ερωτώ, λοιπόν, εσάς που απείχατε από τις εκλογές τι επιτύχατε με την αποχή σας; Ρίξατε, τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του, αλλάξατε την ατζέντα του, τον τρομάξατε ώστε να αρχίσει να ενεργεί υπέρ του λαού, τον ταπεινώσατε ώστε να πάψει να είναι αλαζόνας και να μην εφαρμώζει απολυταρχικά την κατ’ εντολήν άλλων ατζέντα του; 
 
Αστεία πράγματα ακόμα και να τα σκεφτεί κανείς. Εκτός αν βλέπει τα επιδερμικά αποτελέσματα της αποχής και όχι την ουσία των πραγμάτων. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην θέση που κατέχει για να εφαρμόσει συγκεκριμένη ατζέντα και αυτό θα πράξει και μάλιστα επιταχυνόμενα. Το είπε ξεκάθαρα στον Σρόιτερ, στην ουσία το είπε στον ελληνικό λαό. 
 
Και τι συμβαίνει στην πατρίδα μας αμέσως μετά τις ευρωεκλογές; Φωτιές την κατακαίνε απ’ άκρου εις άκρον, δάση, βοσκοτόπια, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, σπίτια… Η δασοφυλακή και η αγροφυλακή καταργήθηκαν, οι εθελοντές πυροσβέστες απειλούνται, τα μέσα ελάχιστα κι αυτά σαράβαλα, βοήθεια από καμία «φίλη» χώρα ή «Σύμφωνο» και τα νέα canadair θα έρθουν το 2027! Τυχαίο; Δεν νομίζω! 
 
Στην Θράκη μας έχουν πετάξει κάθε κάλυμμα τα πρακτόρια της Άγκυρας και παίρνουν τον έλεγχο αφού κανείς δεν τους σταματά. Αντίθετα, το ελληνικό «καθεστώς» τους διευκολύνει να δημιουργήσουν στην Θράκη συνθήκες Κύπρου. Χτίζουν de facto τουρκική μειονότητα… Θα πουν οι Τούρκοι κινδυνεύει η μειονότητα (ίσως και από προβοκάτσια-γνωστά αυτά), άρα θα εισβάλουμε για να την προστατεύσουμε. Στο Αιγαίο μας οι Τούρκοι ψαράδες αλωνίζουν ανενόχλητα και απειλούν τους δικούς μας. Από τις βραχονησίδες μας διώχνουν τους Έλληνες βοσκούς. Κομματάκι κομματάκι παραδίδουν εθνική κυριαρχία μείζονος μεγέθους. Τυχαίο; Δεν νομίζω! 
 
Η ακρίβεια καλπάζει, «θα πέσει, αλλά οι τιμές θα παραμείνουν υψηλές», δήλωσε ο πρωθυπουργός, πουλώντας μας κυνισμό και παραλογισμό μαζί, ίδια χαρακτηριστικά των νεοταξιτών. Οι συντάξεις χηρείας κόβονται δραματικά, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες συνταξιούχους/χες, που, επί πλέον, τους απαιτούν επιστροφή χρημάτων. Παιδιά μας αστυνομικοί δέρνονται στο κέντρο της Αθήνας από αλλοδαπούς και τσακίζεται από ντροπή το ηθικό τους, όπως και του κάθε Έλληνα. Τυχαία όλα; Δεν νομίζω! 
 
Τι να πρωτοαναφέρει κανείς; Είναι ατελείωτες οι πολιτικές αποφάσεις και ενέργειες που σκόπιμα οδηγούν την πατρίδα μας κι εμάς τους ίδιους σε αφανισμό. Και δεν είναι μία και δύο. Εναντίον μας είναι όλες οι ενέργειες του συστημικού καθεστώτος, στο 100% τους. Ούτε μία δεν έχω διαπιστώσει, ούτε ΜΙΑ, να είναι υπέρ του ελληνικού λαού. 
 
Και ας μην νομίσει κάποιος ότι θέλουν πολύ χρόνο για να «κλείσουν» την ατζέντα τους οι νεοταξίτες. Μετά την τυχόν εξάντληση της τρέχουσας τριετίας, οι επόμενες εκλογές θα είναι οι τελευταίες -υπάρχει κίνδυνος στις ίδιες τις ΗΠΑ να μην υπάρξουν εκλογές και αν συμβεί, είναι αμφίβολο αν ποτέ θα προκηρυχτούν ξανά. Κρίνω ότι οι επόμενες θα είναι οι τελευταίες στην Ελλάδα, εφ’όσον τις κερδίσει το νεοταξίτικο σύστημα και ολοκληρώσει έτσι την απόλυτη υποδούλωση σημαντικού αριθμού Ελλήνων, φέρνοντας τους στα όρια του μετα/ανθρώπου. (Εκτός αν γίνει το θαύμα…! ) 
 
Και τι κάνει ο ελληνικός λαός απέναντι σε αυτήν την τρομαχτική σε μέγεθος και καθολικότητα επίθεση που δέχεται; Πρώτα, όμως, ας ρωτήσουμε τι μπορεί να κάνει; Μπορεί να πάρει τα όπλα και να κάνει εξέγερση ή επανάσταση; Ασφαλώς όχι. Το σύστημα είναι εκθετικά πιο δυνατό στο πεδίο όπλων και βίας. Ούτε η κάθοδος στους δρόμους φέρνει αποτέλεσμα γιατί το σύστημα έχει τρόπους να διαλύει άμεσα τέτοιες συναθροίσεις που δυνητικά μπορούν να το απειλήσουν. 
 
Τα δε περί ανυπακοής και στάσης πληρωμών, τα θεωρώ λόγια χωρίς αντίκρισμα, διότι μεμονωμένα άτομα δεν μπορούν να κάνουν ανυπακοή με αποτέλεσμα. Μόνο από ευρεία συλλογικότητα υπό ηγετική καθοδήγηση μπορεί να γίνει αποτελεσματικά κάτι τέτοιο, αλλά δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια τέτοια προοπτική. Το ίδιο θα συμβεί και με την στάση πληρωμών επειδή δεν μπορεί να είναι καθολική, εφόσον το σύστημα έχει ένα 20% έως 30% δικούς του, ίσως και περισσότερους, μέσα στην ελληνική κοινωνία. 
 
Ένα συλλογικό όπλο με ένα κατ’ άτομο βόλι απομένει στον Έλληνα: η ψήφος του. 
 
Αλλά ας δούμε τώρα πώς αντιμετωπίζουν όλον αυτόν τον εχθρικό σχεδιασμό εναντίον του Έθνους και της Πατρίδος μας όσοι καλοπροαίρετα και από συνειδητή επιλογή (διότι υπάρχουν και οι αδιάφοροι, οι ευθυνόφοβοι κ.α) απέχουν από τις κάλπες. Θεωρούν ότι έτσι θα νικήσουν το σύστημα, ότι θα το οδηγήσουν σε κατάρρευση όταν η αποχή θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη. Το πόσο και το πότε δεν το ορίζουν! Πιστεύουν ότι απονομιμοποιούν, βραδυφλεγώς και με χρονική αοριστία, το δαιμονικό αυτό σύστημα. 
 
Όμως, ένα δαιμονικό σύστημα αντλεί την νομιμοποίηση του από την κρυφή, σκοτεινή υπερεθνική εξουσιαστική αρχή και δεν αναγνωρίζει νομιμοποίηση ή απονομιμοποίηση από καμία συλλογική πολιτική πράξη πολιτών. (Είναι κυνικό και απολυταρχικό όσο και ο Μητσοτάκης!) Επί πλέον, το νομιμοποιεί τυπικά το Σύνταγμα της Ελλάδος, μην προβλέποντας κάτω όριο ποσοστού συμμετοχής στις εκλογές για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Αν συνασπιστούν 151+ βουλευτές σχηματίζεται οπωσδήποτε κυβέρνηση. Ως άλλοι Δον-Κιχώτες, λοιπόν, οι απέχοντες χτυπούν φανταστικούς ανεμόμυλους νομίζοντας ότι χτυπούν το σύστημα. 
 
Αρκετοί καλοπροαίρετοι πολίτες πιστεύουν ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα στην Ελλάδα, μόνον ο Θεός μπορεί να μας σώσει και η πίστις μας σε Αυτόν. Καμία αντίρρησις, πράγματι έτσι είναι. Αλλά ας θέσουμε δύο ερωτήματα για να ξεκαθαριστεί ο τρόπος. Ο Θεός θα ενεργήσει επί Γης ο Ίδιος; Κατά την δεύτερη παρουσία Του ως Κριτής αναμένεται ο Χριστός και όχι ως Σωτήρας. 
 
Ή θα ενεργήσει μέσω των παιδιών Του που είναι καθαρά στην καρδιά και στην ψυχή τους; Όχι αναμάρτητα, διότι δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση αλλά καθαρά, με καθαρές και ανιδιοτελείς προθέσεις και πράξεις. Και για να στείλει αυτά τα καθαρά παιδιά Του να καταλύσουν την εωσφορική εξουσία, τουλάχιστον στην Ελλάδα που είναι η πιο κρίσιμη για το θείο σχέδιο συλλογικότητα, τι, άραγε, ζητάει από εμάς ο Θεός; Θα απαντήσω όχι ως προφήτης, αλλά με την κοινή λογική. 
 
Ζητάει, κατ’ αρχήν την μετά-νοια μας, δηλαδή την απόρριψη όλου του κοσμικού/δαιμονικού προτύπου στο μέτρο που αυτό έχει εγκατασταθεί μέσα μας και την μόνιμη υιοθέτηση ενός άλλου: της εν Χριστώ ζωής. 
 
Ζητάει την ακλόνητη βούληση/επιθυμία μας να απαλλαγούμε από το εωσφορικό καθεστώς που μας κυβερνά, διότι ο Θεός ουδέποτε παραβιάζει την βούληση μας. Αν νιώθουμε μια χαρά μέσα σε αυτό, είμαστε «άξιοι της μοίρας μας» να το υφιστάμεθα. Επίσης ζητά την σταθερή ελπίδα που χαρίζει η αληθινή πίστις. Και όχι να ψάχνουμε εμμονικά μέσα στην πληθώρα των προφητειών να εντοπίσουμε «κακά μαντάτα». Κάθε προφητεία είναι μια δυνητική πρόβλεψις και ο Θεός δεν δεσμεύεται από αυτήν, αλίμονο αν συνέβαινε το αντίθετο! Το σχέδιο του Θεού είναι δυναμικό και όχι στατικό. 
 
Ένας φίλος πριν από τις εκλογές μου είπε: «και πού ξέρω εγώ, αν το κόμμα που θα ψηφίσω δεν αποδειχτεί αύριο προδοτικό, υποκύπτοντας σε απειλές και πιέσεις του συστήματος; Γι’ αυτό δεν θα πάω να ψηφίσω». Έτσι σκέφτεται κάποιος που δεν θέλει να πάρει το ρίσκο ευθύνης των αποφάσεων του. Όμως αν δεν ρισκάρεις με πίστη και ελπίδα στον Θεό, δηλαδή αν δεν ενεργείς μέσα στα ρίσκα που σε κάθε σοβαρή επιλογή εμφανίζονται, τότε είσαι καταδικασμένος σε (εν προκειμένω) θανάσιμη στασιμότητα, όπως είναι η επιλογή της αποχής όπου ο παράγων ΧΡΟΝΟΣ αγνοείται παντελώς. 
 
Γι αυτό και έθεσα το αξίωμα στο προηγούμενο άρθρο (αν και δεν το επεξήγησα επαρκώς) ότι για να έχει το σωστό αποτέλεσμα η καθολική ψηφοφορία απαιτείται ο πολίτης να είναι «σωστός πολίτης». Να ψηφίζει δηλαδή σύμφωνα με την εικόνα της πραγματικότητας που εκείνη τη δεδομένη χρονική περίοδο έχει διαμορφωθεί και να επιλέγει αυτό που θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στους υπονομευτές της Πατρίδος του, αποδίδοντας έτσι το μέγιστο όφελος σε αυτήν και μάλιστα χρονικά άμεσο. Ενώ η αποχή παραπέμπει στις καλένδες σε μια εποχή που ο χρόνος και τα γεγονότα τρέχουν σαν τρελά. 
 
Έχω συμπεράνει ότι το δέον να πράξει ο σωστός πολίτης είναι να ψηφίζει (με καθαρή συνείδηση και ένταση αναζήτησης ποιά είναι τα γνήσια και ποιά δούρειοι ίπποι του συστήματος), μικρά, εκτός Βουλής, πατριωτικά κόμματα. Τα εντός Βουλής είναι όλα λειτουργικό κομμάτι του συστήματος και αυτό το δείχνουν ξεκάθαρα όλο και περισσότερο. Αποτελεί μία αρνητικού τύπου γενίκευση το να θεωρεί κάποιος ότι όλοι οι ενεχόμενοι στην πολιτική είναι σκάρτοι και να τους απορρίπτει συλλήβδην. 
 
Δεν γίνεται μέσα στα περίπου 45 κόμματα που έχουν έγκριση καταστατικού να μην υπάρχουν ένα-δύο-τρία-τέσσερα… που να είναι γνησίως πατριωτικά και ανιδιοτελή. Ας στηριχτούν λοιπόν αυτά ώστε να αποτελέσουν το επίκεντρο μιας μείζονος πολιτικής αλλαγής. Ας κάνουμε ένα βηματάκι πίστεως και ελπίδoς και θα φέρει ο Θεός τα υπόλοιπα, ώστε να προχωρά το Θείο Σχέδιο. 
 
Επίλογος. 
 
Έχει καταστεί πλέον αδήριτη και άμεση η ανάγκη να σώσουμε την Πατρίδα μας από το στόμα των «λυκόρνιων» που την καταπίνουν σιγά-σιγά, αλλά πρόσφατα με προϊούσα επιτάχυνση. 
 
Ας προσευχόμαστε καθημερινά στην Παντοδύναμη Τριάδα να στείλει ηγέτη, ή και συλλογική ηγεσία, που θα τραβήξουν την Ελλάδα έξω από κάθε δαιμονοφωλιά εσωτερική και εξωτερική. Αλλά και να δώσει Φωτισμό σ’ εμάς τους Έλληνες να τους αναγνωρίσουμε και να τους στηρίξουμε. 
 
Επειδή (πώς να το κάνουμε;) είναι άλλο, όταν συμβούν παγκόσμια τραγικά γεγονότα και ανεκλάλητες καταστροφές, η Ελλάδα να έχει ηγεσία ΕΛΛΗΝΩΝ και είναι εντελώς άλλο να βρίσκονται στην εξουσία άτομα που μισούν ό,τι το ελληνικό και το ίδιο το γένος και Έθνος μας. 
 
Γιατί η Ελλάδα πρέπει να ζήσει… 
Γιατί είναι εκείνη η μαγιά που μπορεί να αναγεννήσει τον παγκόσμιο πολιτισμό που καταρρέει… 
Γιατί έχει δύο πελώριες, αθάνατες ρίζες που μπορεί να τις αναζωογονήσει, αν και τώρα ημιθανείς, που κανένας άλλος λαός δεν τις έχει σε συνδυασμό: το κάλλος της μορφής, –η αρχαία ρίζα. (Θυμηθείτε τον Ντοστογιέφσκι: η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο) Και την δυνητικά κρυστάλλινη καθαρότητα τού είναι, της ουσίας, –η νεότερη ρίζα που φύτεψε ο ίδιος ο Χριστός εδώ στην Ελλάδα μας. 
Γένοιτο. 
 
Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 23 και 24 Ιουνίου 2024. 
 
Υ.Γ.-1 Θυμάμαι όταν είδα για πρώτη φορά τις Καρυάτιδες, έκλαιγα με λυγμούς. Δεν την άντεξε η ψυχή μου τόση ομορφιά, χωρίς να ξεσπάσει η συγκίνηση μου σε δάκρυα. 
 
Κι όταν τώρα βλέπω φωτογραφίες του ΛΟΑΤΚΙ συρφετού στις pride παρελάσεις τους αλλά και μεμονωμένα, κλείνω τα μάτια γιατί δεν αντέχεται τόση ασχήμια! 
 
Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να τους απορρίψει το μέλλον. (Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο γιατί η Ομορφιά είναι ο ίδιος ο Θεός εν εκδηλώσει, κάπως έτσι θα πρέπει να το εννοούσε ο Ντοστογιέφσκι). Οι εν λόγω έχουν αυτοκαταδικαστεί από την ανυπόφορη ασχήμια τους, την «αισθητική» του Σατανά την οποία εκδηλώνουν. 
 
Υ.Γ.-2 Σήμερα 25/6/2024 και ενώ ετοιμαζόμουνα να στείλω το άρθρο στην πάντα και για όλους φιλόξενη Τρικλοποδιά, διάβασα μια είδηση, η οποία δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηριστεί. Ο Π.Ο.Υ, εξέδωσε εγχειρίδιο όπου με λόγια και εικόνες εισάγει ψυχούλες τεσσάρων έως έξι ετών στην παιδεραστία. Η σωστή λέξη είναι παιδοβιασμός. 
 
Λοιπόν, πλην της φρίκης που ένιωσα, το συμπέρασμα μου είναι ότι οι νεοταξίτες τρέχουν πλέον την ατζέντα τους με χίλια, γκρεμίζοντας και τα τελευταία προκαλύμματα τους. Άλλο προκάλυμμα που άμεσα κατεδαφίζουν είναι αυτό της «δημοκρατίας», απειλώντας ευθέως την Γαλλία με εμφύλιο, (στην ουσία «ντεμέκ Γάλλοι» εναντίον γηγενών!). 
 
Οπότε στέλνω μήνυμα μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου: 
 
Όσοι είστε γνήσιοι Έλληνες, δηλαδή καλλιεργείτε μέσα σας αυτές τις δύο ρίζες που προανέφερα, ενεργείστε… μιλήστε μεταξύ σας… ενωθείτε. Δεν είναι ώρα τώρα για εγωισμούς και πρωτοκαθεδρίες, μονοπώλια πολιτικής σωτηρίας, περιττές εχθρότητες και φανφάρες (ακολούθων ή επισκέψεων στα μκδ ή άλλες) και ό,τι άλλο μας χωρίζει και δεν μας ενώνει. Τώρα ή ενωνόμαστε σαν μια πολιτική -και όχι μόνον- γροθιά όλοι όσοι έχουμε δώσει γνήσια δείγματα ότι αγαπάμε Χριστό και Ελλάδα ή χανόμαστε όλοι μαζί στην επέλαση του απόλυτου σκότους που θα καλύψει (για κάποια χρόνια) την ανθρωπότητα.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.