2 Οκτωβρίου 2023

Από το 1993, δεκάδες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανισμοί έχουν προειδοποιήσει ή ζητήσει την απαγόρευση της ασύρματης τεχνολογίας (wi-fi)

Μία από τις πρώτες οντότητες που μίλησαν ποτέ εναντίον της ασύρματης τεχνολογίας και των κινδύνων που θέτει για την ανθρώπινη υγεία ήταν η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) στις 9 Νοεμβρίου 1993. Εκείνη την εποχή, η ΕΡΑ κάλεστε την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνικών (FCC) για την επιβολή "σοβαρά ελαττωματικών" προτύπων έκθεσης που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
 
Μόλις μία ημέρα αργότερα, στις 10 Νοεμβρίου 1993, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εισήγαγε ένα παρόμοιο επίσημο σχόλιο στην FCC σε ένα docket σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της FCC για την αξιολόγηση των ηλεκτρομαγνητικών επιπτώσεων της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων.
 
"Οι κανόνες της FCC δεν αντιμετωπίζουν το ζήτημα της μακροπρόθεσμης, χρόνιας έκθεσης σε πεδία ραδιοσυχνοτήτων", έγραψε ο FDA στο docket, απηχώντας τις προειδοποιήσεις της EPA.
 
Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες και άλλες έγκυρες οντότητες που έχουν μιλήσει εναντίον της ασύρματης τεχνολογίας όλα αυτά τα χρόνια, μόνο για να αγνοηθούν από εκείνους με την τελική εξουσία λήψης αποφάσεων (http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/).
 
Την ίδια χρονιά, το 1993, το Εθνικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (NIOSH) κατήγγειλε επίσης την FCC για την επιβολή ανεπαρκών προτύπων "με βάση μόνο έναν κυρίαρχο μηχανισμό - δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τη θέρμανση του σώματος.
 
Ξανά και ξανά από τότε, η FCC και άλλοι παρόμοιοι ρυθμιστικοί οργανισμοί στο εξωτερικό βομβαρδίζονται με μελέτες και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι η ασύρματη τεχνολογία είναι επικίνδυνη - και ακόμα δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό.
 
(Σχετικά: Γνωρίζατε ότι τα συμπτώματα της έκθεσης σε 5G είναι ανησυχητικά παρόμοια με τα συμπτώματα που σχετίζονται με τον "COVID;" https://naturalnews.com/2022-02-18-covid-disease-linked-5g-wireless-exposure-study.html)
 
Η ασύρματη ακτινοβολία βλάπτει τα παιδιά, τα πουλιά και πραγματικά ΟΛΟΥΣ
 
Η Ομάδα Εργασίας Κινητής Τηλεφωνίας παρακολουθεί αυτές τις πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό, δείχνοντας ότι δεκάδες δεκάδες οργανισμοί εμπειρογνωμόνων και κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με τους κινδύνους της ασύρματης τεχνολογίας. Ακολουθούν μερικά πιο εμφανή παραδείγματα:
 
• Το 1994, η Επιτροπή Βιο-Επιπτώσεων του Ερασιτεχνικού Ραδιοερασιτεχνικού Συνδέσμου προειδοποίησε ότι το πρότυπο της FCC «δεν προστατεύει από μη θερμικές επιδράσεις».
• Το 2000, το Υπουργείο Παιδείας του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε ότι τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο παρά μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
• Το 2002, η Διεπιστημονική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Ιατρικής, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 3.000 Γερμανούς γιατρούς, συνέστησε την απαγόρευση κάθε χρήσης κινητού τηλεφώνου από παιδιά, καθώς και όλων των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων τηλεφώνων σε νηπιαγωγεία, σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία, αίθουσες εκδηλώσεων, δημόσια κτίρια και οχήματα.
• Το 2003, το Αμερικανικό Συμβούλιο Προστασίας Πτηνών και Προστασίας Δασών (American Bird Conservancy and Forest Conservation Council) κατέθεσε αγωγή εναντίον της FCC επειδή οι ασύρματες πολιτικές της προκαλούσαν αποπροσανατολισμό εκατομμυρίων μεταναστευτικών πτηνών, με αποτέλεσμα ΠΟΛΛΑ από αυτά να ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.
• Το 2004, η Διεθνής Ένωση Πυροσβεστών διαμαρτυρήθηκε για την εγκατάσταση κεραιών επικοινωνίας πάνω από πυροσβεστικούς σταθμούς.
• Το 2005, ο Αυστριακός Ιατρικός Σύλλογος προειδοποίησε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα ή κινητά τηλέφωνα σε καμμία περίπτωση.
• Το 2007, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος, ο κορυφαίος περιβαλλοντικός παρατηρητής της Ευρώπης, ζήτησε άμεση και δραστική δράση για τη μείωση της έκθεσης στην ασύρματη ακτινοβολία.
• Το 2008, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ Wi-Fi και το ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από την εγκατάσταση λόγω ανησυχιών για την υγεία.
• Επίσης, το 2008, η Ρωσική Εθνική Επιτροπή για την Προστασία από τις Μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες προειδοποίησε ότι η ομιλία σε κινητό τηλέφωνο ακόμη και για λίγα λεπτά είναι επικίνδυνη, ειδικά για παιδιά, έγκυες γυναίκες, επιληπτικούς και άτομα με απώλεια μνήμης ή διαταραχές ύπνου.
• Το 2009, η Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ προέτρεψε το Κογκρέσο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και «κατάρρευσης αποικιών μελισσών».
• Το 2011, το Συμβούλιο της Ευρώπης ενέκρινε ψήφισμα που συνιστούσε να διατίθενται ΜΟΝΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
• Το 2016, η πόλη της Χάϊφα, στο Ισραήλ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΛΑ τα Wi-Fi στα ΣΧΟΛΕΙΑ.
• Το 2018, τα ΚΙΝΗΤΑ τηλέφωνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ σε ΟΛΑ τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ και ΓΥΜΝΑΣΙΑ σε όλη τη ΓΑΛΛΙΑ.
 
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει πραγματικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Μάθετε περισσότερα στο 5Galert.com.
 
Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.