8 Νοεμβρίου 2022

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ

 
από το κανάλι angelokarageorgos 
 
Κι αφού πέρασε η Ελληνική εθνική εορτή όπου η πρόεδρος της δημοκρατίας κατάφερε με τη βοήθεια του κινητού της να βγάλει την αγγαρεία της παρουσίας της, τα μέσα εξαπάτησης φαίνεται πως διέγνωσαν σαν πιο αξιοσημείωτο γεγονός την παρέλαση παιδιών από λογιών λογιών φυλές που πρέπει να θεωρούμε τιμή μας το ότι πλέον ξεκάθαρα συντονισμένα αντικαθιστούν τον Ελληνικό πληθυσμό. Τουλάχιστον για τους εναπομείναντες από εμάς φροντίζουν με ζήλο για τα βασικά αγαθά μας. Οπότε το υπουργείο έφτιαξε μια λίστα με τα 51 που θεώρησαν πιο σημαντικά με σκοπό υποτίθεται να μειώσουν τις τιμές μέσα από τον ανταγωνισμό των μεγάλων σουπερ μάρκετ τα οποία όμως στην πραγματικότητα πλέον αποτελούν καρτέλ με τον ίδιο αφέντη ώστε αυτός να μπορεί να ελέγχει την τροφή και τελικά κάνοντας μας να οσμιζόμαστε πως είναι ένα βήμα προς τη δημιουργία συστημάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως σε καθεστώτα που ομοιάζουν με αυτό που ονειρεύονται για τη μεγάλη επανεκκίνηση, όπου δεν κατέχεις τίποτα και προμηθεύεσαι με κουπόνια. Εαν και εφόσον είσαι τυπικός με τους νόμους φυσικά.
 
Την ίδια ώρα που στην καταβυθιζόμενη Αγγλία, με εξεγέρσεις λαθρομεταναστών κι εκεί, διέρρευσε ένα σχέδιο όλως τυχαίως φτιαγμένο από πριν την κατάσταση στην Ουκρανία με τις ελλείψεις ενέργειας που προέκυψαν, το οποίο σχέδιο περιγράφει τις κινήσεις που θα γίνουν στην περίπτωση που φτάσουν ακόμα και σε μια εβδομάδα blackout οπότε και θα επηρεαστούν τα πάντα. Όμως η αυξανόμενη συσκότιση δεν έχει να κάνει μόνο με λάμπες αλλά στην ουσία καλύπτει κάθε μέρος της κοινωνίας της οποίας οι ηθικές παραέχουν γίνει αντίχριστες διαστρεβλώνοντας κάθε τι το φυσιολογικό και ιερό καθημερινά καταστρέφοντας χωρίς επιστροφή νέες ανθρώπινες ψυχές μέσα από την προώθηση ιδεών όπως τα 1500 φύλα, την ταύτιση των ανθρώπων με τα ζώα, την οικειοποίηση με τα σκουλήκια και τα έντομα ακόμα και για το πιάτο μας και άλλα χειρότερα όπως τα βαμπιρ δηλαδή άνθρωποι που τρέφονται με αίμα και ανθρώπινη ενέργεια. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζουν και οι μαρτυρίες ανθρώπων που δείξαμε για το πόσο οικτρά μετάνιωσαν για τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου που έκαναν μέσα όμως από συστηματοποιημένη και θεσμική κινητοποίηση.  
 
Και βέβαια η πορεία προς την απόλυτη ψηφιοποίηση καλά κρατεί γι’αυτό και ο Κούλης πέρασε από την τριμερή επιτροπή του Ροκφέλερ όπου κατά τη διάρκεια των νέων διαταγών που πήρε συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Microsoft και πάλι μιλώντας μεταξύ άλλων για τα κέντρα δεδομένων που θα φτιάξουν στη χώρα μας και για την εκπαίδευση 100 χιλιάδων ανθρώπων στις επιταγές της ψηφιοποίησης που το αφεντικό όρισε πως θα είναι το μέλλον. Η τελευταία δεν περιορίζεται προφανώς στην Ελλάδα αλλά παντού βρίσκουμε παραδείγματα από την Τουρκία που θα συνδέσει το ψηφιακό νόμισμα με την ψηφιακή ταυτότητα ως τη Ρωσία που φτιάχνει μια μεγάλη βάση δεδομένων για τα σχολεία και ταυτόχρονα φέρνει τα νέα γνωστά τεχνολογικά πρότυπα στην εκπαίδευση. Βασικό στοιχεία σε αυτό είναι η ψηφιακή ταυτότητα που πηγαίνει πακέτο με αυτό που το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ ονομάζει βαθμολογία ζωής και θα συμπεριλαμβάνει καταγραφές του ο,τιδήποτε κάνουμε ώστε να μπορεί να καθοριστεί το πόσο αξιόπιστοι είμαστε στη νέα αυτή κοινωνία για να έχουμε πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες. Προεξέχουσα σε αυτό, όπως ξέρουμε, είναι η Κίνα όμως όσο περνά ο καιρός το παρατηρούμε σε όλο και περισσότερες εφαρμογές στον δυτικό κόσμο.  
 
Μέσα σε μια κοινωνία διαποτισμένη από νοσηρά ερεθίσματα που σκοπό έχουν να τραβήξουν την προσοχή μας, να τους δώσουμε ιδιαίτερη σημασία και να μας παρασύρουν χαμηλά αφήνοντας μας εξουθενωμένους, το φως του Ιησού Χριστού μας βοηθά να έχουμε τη συνειδησιακή ετοιμότητα να παραμένουμε ατάραχοι φωτίζοντας μας ό,τι πιο πριν είχε μείνει κρυφό και δεν είχαμε εντοπίσει και έτσι να συνεχίζουμε πιο δυναμικά στον δρόμο της Αλήθειας που πλέον έχει επιβεβαιωθεί πως μόνο τυχαία δε βρεθήκαμε.

Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Δείτε μια περίληψη της εκπομπής του Αγγελου στο Youtube ΕΔΩ
 
Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα βίντεο με τον επίλογο της νέας εκπομπής του Αγγελου
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.