28 Νοεμβρίου 2022

Θα γίνει του «ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ» – Τι ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος – «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ», λένε τα ΜΜΕ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ένα πενταετές σχέδιο έρευνας για την «κλιματική παρέμβαση», χρησιμοποιώντας, όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, πρακτικές γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής. 
 
Αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:
 
«Στον Νόμο περί Ενοποιημένων Πιστώσεων του 2022, το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου (OSTP), σε συντονισμό με τις σχετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες, έλαβε εντολή από το Κογκρέσο να αναπτύξει μια πενταετή – «επιστημονική αξιολόγηση των ηλιακών και άλλων ταχέων κλιματικών παρεμβάσεων στο πλαίσιο των βραχυπρόθεσμων κλιματικών κινδύνων και κινδύνων», δήλωσε ο Λευκός Οίκος.  
 
Η γεωμηχανική, ένα σύστημα τεχνικών τροποποίησης του κλίματος, έχει απορριφθεί από τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης ως θεωρία συνωμοσίας παρά την πρακτική που ισχύει εδώ και δεκαετίες.  
 
Όπως γράφει το Daily Beast σε άρθρο με τίτλο «Ο Λευκός Οίκος το παραδέχεται: Ίσως χρειαστεί να μπλοκάρουμε τον ήλιο για να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή»:  
 
Στις 13 Οκτωβρίου, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι χρηματοδότησε ένα πενταετές σχέδιο έρευνας σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προτάσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής: την γεωμηχανική ή τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τεχνητή τροποποίηση του κλίματος.  
 
Η έκθεση θα είναι αφιερωμένη ειδικά σε μια μορφή γεωμηχανικής γνωστή ως διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτή είναι μια τεχνική που ουσιαστικά περιλαμβάνει τον ψεκασμό λεπτών αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα για να αντανακλά το ηλιακό φως μακριά από την Γη. Η ιδέα είναι ότι, μόλις αντανακλάται, θα υπάρχει λιγότερη θερμότητα και οι θερμοκρασίες θα πέφτουν.  
 
Η μόνη περίεργη υποσημείωση που δεν αναφέρεται σε αυτό το άρθρο είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διεξάγει ήδη ενεργά έργα γεωμηχανικής εδώ και πολλά χρόνια.  
 
 
Με άλλα λόγια, η στρατηγική απελευθέρωση αυτού που πολλοί αναφέρουν ως «chemtrails» στην ατμόσφαιρα.  
 
«Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει τις αυξήσεις της παγκόσμιας θερμοκρασίας, μειώνοντας ορισμένους κινδύνους που σχετίζονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Αυτή η διαδικασία είναι επίσης σχετικά φθηνή», είπε ο Μπρέναν κατά τη διάρκεια διάσκεψης του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. 
 
Παρά το γεγονός ότι ο πρώην διευθυντής της CIA υπογράμμισε ανοιχτά το SAI, το YouTube, ωστόσο, έχει τοποθετήσει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης κάτω από το βίντεο επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια πρακτική. 
 
Όπως σημείωσε η Daily Beast, η παράξενη πρακτική τροποποίησης του καιρού «δεν έρχεται χωρίς κίνδυνο», όπως η παγκόσμια απώλεια καλλιεργειών, ισχυρότερες καταιγίδες, ακόμη και η εξάπλωση ασθενειών.  
 
«Οι κριτικοί της γεωμηχανικής προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να έχει ακούσιες συνέπειες που θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, όταν ψεκάζετε αερολύματα στην ατμόσφαιρα, αυτά θα εξαπλωθούν. Τα αποτελέσματα θα ήταν αισθητά παντού , ανεξαρτήτως από το πού ψεκάζατε αρχικά. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα φαινόμενο πεταλούδας καταστροφικών γεγονότων», ανέφερε το Beast.  
 
«Για παράδειγμα, οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να πέφτουν τόσο χαμηλά που να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια σοδειάς. Οι αλλαγές στην ατμόσφαιρα θα μπορούσαν επίσης να εντείνουν τα καιρικά φαινόμενα όπως οι καταιγίδες. Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι η ηλιακή γεωμηχανική θα μπορούσε ακόμη και να μεταδώσει ασθένειες
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.