29 Νοεμβρίου 2022

Στα ύψη η ζήτηση για αίμα ανεμβολίαστων σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα αυξάνεται παγκοσμίως. Τα βακτήρια, οι ιοί, τα πριόν και τα παράσιτα μπορούν να μεταδοθούν με μεταγγίσεις αίματος, ομοίως τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο mRNA έχουν την τοξική πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 στο αίμα τους. Η πρωτεΐνη ακίδας (ταξιδεύει σε ολόκληρο το σώμα) που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 διαρκεί για μήνες (δυνητικά μόνιμα στο σώμα για όσους κάνουν συχνά αναμνηστικά εμβόλια). 
 
Υπάρχουν νέες τράπεζες αίματος που έχουν δημιουργηθεί σε 18 χώρες μέχρι στιγμής, οι οποίες παρέχουν αυτό το «καθαρό αίμα».
 
Από το άρθρο του συστημικού και γελοίου ιστότοπου Vice News:  
 
Οι anti-vaxxers προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια υποδομή για την προμήθεια μη εμβολιασμένου αίματος, με γνώμονα τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδοεπιστημονικές πεποιθήσεις σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων με mRNA COVID. 
 
Το άρθρο είναι προβοκατόρικο και συνεχίζει να υποβαθμίζει τους κινδύνους και να τους αποκαλεί… θεωρίες συνωμοσίας. Οι ίδιοι άνθρωποι που σας είπαν ότι το εμβόλιο θα σταματήσει τη μετάδοση, το εμβόλιο παραμένει στο χέρι σας, το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, κ.λπ., τώρα υποβαθμίζουν τους κινδύνους του αίματος με αιχμή mRNA.  
 
Τα περισσότερα δηλαδή από αυτά που ονομάστηκαν θεωρία συνωμοσίας από την κυβέρνηση και τα κύρια μέσα ενημέρωσης είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ. Και είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να ειρωνέυεσαι.  
 
Η γενική παροχή αίματος είναι πλέον γεμάτη από «πλήρως εμβολιασμένο» αίμα γεμάτο τοξικές ακίδες. Οι τράπεζες αίματος απαιτούν να δηλώσετε εάν έχετε εμβολιαστεί κατά του COVID κατά την αιμοδοσία. Ωστόσο, δεν μεταβιβάζουν αυτές τις πληροφορίες στον παραλήπτη. Το ξέρουν αλλά δεν το ξεχωρίζουν επίτηδες.  
 
Εάν ένα μη εμβολιασμένο άτομο λάβει μετάγγιση αίματος με αίμα που περιέχει την τοξική πρωτεΐνη ακίδας mRNA και ό,τι άλλο υπάρχει στα φιαλίδια (κανείς δεν ξέρει με σιγουριά), τότε αυτό περνά στον παραλήπτη. Η πρωτεΐνη ακίδας αρχίζει να αναπαράγεται συνεχώς και το σώμα σας είναι πλέον ένα εργοστάσιο πρωτεΐνης ακίδας. Οι μη εμβολιασμένοι δυνητικά είναι σαν να εμβολιάζονται και να προκαλούν όλα αυτα τα δεινά των εμβολιασμένων. 
 
Εκτός από τις πρωτεΐνες ακίδας (στη μελέτη που αναφέρθηκε παραπάνω), στο αίμα βρίσκονται επίσης αντισώματα κατά της πρωτεΐνης ακίδας και των Τ-κυττάρων.  
 
Τι μπορείς να κάνεις;
 
Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι και έχετε μια επερχόμενη προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, μπορείτε να γίνετε αιμοδότης του εαυτού σας. Αυτόλογη τράπεζα αίματος είναι όταν δωρίζετε το δικό σας αίμα για προσωπική σας χρήση. Γενικά 72 ώρες πριν από την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε εάν χρειάζεστε ενδεχομένως μετάγγιση αίματος. Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός, μαζί με άλλες μεγάλες τράπεζες αίματος παρέχουν τακτικά αυτήν την υπηρεσία.  
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.