28 Νοεμβρίου 2022

Illuminati - Η Μουσική και η Κινηματογραφική Βιομηχανία αποκαλύπτονται

4 Νοεμβρίου 2022 | RevealedEye | Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Οι παγκόσμιοι ελιτιστές που διατηρούν τον έλεγχο των μυστικών κοινωνιών μελετούν τον αποκρυφισμό και εκτελούν τελετές μαύρης μαγείας. Η θεότητα που λατρεύουν είναι ο Εωσφόρος, ο "Φωτοδότης", και μέσω της άσκησης της μαύρης μαγείας προσπαθούν να επηρεάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. 
 
Παρόλο που τα διάφορα παρακλάδια των Ιλλουμινάτι είναι ως επί το πλείστον Γνωστικιστές, τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Εωσφόρο ως τον ηγέτη της αυτοαποκαλούμενης φωτισμένης ομάδας τους. Μέσω αυτής της μορφής λατρείας εξαπατούν ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Ο Σατανάς και ο Εωσφόρος πιστεύεται ότι είναι η ίδια οντότητα, αλλά για τους Illuminati είναι εντελώς διαφορετικοί. 
 
Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύει ο πληθυσμός του κόσμου, η μόνη σημαντική πεποίθηση είναι αυτή που έχουν οι ίδιοι οι Illuminati. και όσον αφορά τις πεποιθήσεις τους, τις παίρνουν πολύ σοβαρά! 
 
Μπορεί να είναι δύσκολη ιδέα για να κατανοήσει κανείς το γεγονός ότι ο κόσμος ελέγχεται και χειραγωγείται από ανθρώπους που ασκούν μαύρη μαγεία. Ένα γεγονός που υπάρχει σε έναν κόσμο όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν δεν έχει την πεποίθηση ότι η μαγεία είναι πραγματική. Ούτε σε οποιαδήποτε μορφή, ούτε σε οποιοδήποτε σχήμα. Το μόνο μέρος όπου υπάρχει μαγεία είναι είτε μέσα σε ταινίες είτε σε βιβλία. Αν κάποιος δήλωνε ότι πιστεύει ότι η μαγεία είναι κάτι πραγματικό, θα γινόταν εντελώς αντικείμενο χλευασμού. 
 
Οι Illuminati και η κινηματογραφική βιομηχανία
 
Αφού παρακολουθήσουν ταινίες όπως ο "Χάρι Πότερ" ή ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", πολλοί άνθρωποι φαντασιώνονται την ύπαρξη της μαγείας και πραγματικά εύχονται να υπήρχε μαγεία στη ζωή τους. Μέσω της κινηματογραφικής βιομηχανίας και διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών, η ιδέα ότι η μαγεία είναι πραγματική έχει διαπεράσει την κοινωνία σε σημείο που οι επαγγελματίες της μαγείας αυξάνονται αριθμητικά με απίστευτο ρυθμό.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κινηματογραφική βιομηχανία και οι δισκογραφικές εταιρείες, καθώς και άλλες από τις καλές τέχνες έχουν περιέλθει υπό τον έλεγχο των παγκόσμιων χειραγωγών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κάνουν τη νεολαία να πιστέψει στην αλλοιωμένη αίσθηση της πραγματικότητάς τους. 
 
Αυτή η αντίληψη είναι απολύτως λογική όταν κοιτάξετε την προπαγανδιστική ψυχαγωγία στην οποία οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συμμετέχουν. Αν αυτό είναι υπερβολικό για να το πιστέψετε, κοιτάξτε πόσο επηρεασμένα έχουν γίνει τα παιδιά από τη μουσική. Η μουσική δεν είναι πλέον μια αναζωογονητική εμπειρία. Δεν προάγει πλέον την αγάπη και τη συμπόνια για τους άλλους. Αντίθετα, προωθεί το μίσος, το φόβο και το σκοτάδι, ως προϊόν της. 
 
Αυτή η δήλωση αφορά τη μουσική στο σύνολό της και όχι κάποιο μεμονωμένο συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Μπορεί να υπάρχουν μεμονωμένοι καλλιτέχνες που προσπαθούν να ηχογραφήσουν μουσική με ευχάριστη διάθεση, αλλά αυτό ακούγεται όλο και πιο σπάνια. 
 
Οι Illuminati και η μουσική βιομηχανία!
 
Η σύγχρονη μουσική που ακούνε οι έφηβοι δεν έχει καμία σχέση με την ποιοτική μουσική. Η μουσική που ακούνε οι νέοι του κόσμου σήμερα προωθεί ρομποτικές ενέργειες, απώλεια συμπόνιας για τους άλλους, βία και χρήση ναρκωτικών. Χρησιμοποιείται επίσης για τον υποσυνείδητο έλεγχο του μυαλού όσων την ακούνε. 
 
Η μουσική βιομηχανία αρνείται οποιαδήποτε ποιότητα. Απλώς αρνούνται να ηχογραφήσουν μουσική που έχει οποιοδήποτε όφελος για την ανθρωπότητα. Αντ' αυτού αυτές οι δισκογραφικές εταιρείες κυκλοφορούν μουσική που ερμηνεύεται από καλλιτέχνες που δεν έχουν κανένα πραγματικό ταλέντο.
 
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, συγκροτήματα όπως οι Black Sabbath και οι Rolling Stones, για παράδειγμα, έγραψαν και κυκλοφόρησαν τραγούδια που προωθούσαν την έννοια της μαγείας και της μαύρης μαγείας. Αυτή η απόφαση για την ηχογράφηση αυτών των συγκροτημάτων ελήφθη από τις δισκογραφικές εταιρείες. Δεν ήταν αυτό που ήθελε ο κόσμος, ήταν απλώς αυτό που η μουσική βιομηχανία ήταν διατεθειμένη να κυκλοφορήσει για δημόσια κατανάλωση. 
 
Illuminati - Η Μουσική Βιομηχανία ξεσκεπάζεται
 
Από τις αρχές της δεκαετίας του '70, πολλά άλλα συγκροτήματα ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Ο λόγος που αυτά τα συγκροτήματα έχουν τόση δημοτικότητα οφείλεται στο απίστευτο ποσό χρημάτων που ξοδεύει η μουσική βιομηχανία για την προώθηση και τη διανομή αυτών των καλλιτεχνών. 
 
Ο Ozzy Osbourne, και η Marilyn Manson είναι μερικά παραδείγματα αυτής της μορφής μουσικής που εμφανίζεται στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν με αυτή την άποψη, λέγοντας ότι οι Black Sabbath τραγουδούσαν τους ύμνους του Θεού και όχι του Σατανά. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια όσον αφορά τους στίχους, αλλά δεν είναι οι στίχοι που είναι η αιτία της ετικέτας της μαγικής προωθητικής μουσικής. Είναι οι δονήσεις από τη μουσική που έχουν ως αποτέλεσμα να είναι σκοτεινή και καταθλιπτική. 
 
Ο επικεφαλής κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, χρησιμοποίησε ένα χαμηλότερο κούρδισμα στο όργανό του για να δημιουργήσει μια τόσο χαμηλή δόνηση στη μουσική. Αυτό ακολουθήθηκε σε μεταγενέστερες δεκαετίες από την εισαγωγή του Death Metal, και του Heavy Metal το οποίο έχει αποκτήσει τεράστιο κοινό μεταξύ των νέων οπαδών της μουσικής. 
 
Ο μπασίστας των Black Sabbaths, Geezer Butler, ο οποίος ήταν το μέλος του συγκροτήματος που έγραψε τους στίχους για το συγκρότημα. Δήλωσε σε μια δημόσια συνέντευξη ότι το γεγονός ήταν ότι το συγκρότημα Black Sabbath ήταν σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένο από τη μαύρη μαγεία! 
 
Οι Illuminati και η κινηματογραφική βιομηχανία!
 
Παρόμοια με τη μουσική βιομηχανία, η βιομηχανία κινηματογράφου έχει επίσης περιέλθει υπό τον έλεγχο των Illuminati. Με την κυκλοφορία ταινιών με συναντήσεις με εξωγήινους, την καταστροφή του κόσμου και άλλα σενάρια καταστροφής, προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται το μυαλό μας και τις ενέργειες που θα κάνουμε. 
 
Εταιρείες όπως η εταιρεία Disney έχουν κυκλοφορήσει πολλές ταινίες που χρησιμοποιούν αποκρυφιστικές πρακτικές για να έχουν επιρροή στα παιδιά. Όλα αυτά γίνονται για να προετοιμάσουν τους ανθρώπους για αυτό που θα έρθει. Για όσους έχουν αποκτήσει επίγνωση, η παρακολούθηση ταινιών θα επιτρέψει να αποκτηθούν πολλές γνώσεις ως προς την κορυφή της ατζέντας των ελίτ.
 
Χρησιμοποιώντας συμβολισμούς και υποσυνείδητα μηνύματα, οι παγκόσμιοι χειραγωγοί απολαμβάνουν να δείχνουν την αλήθεια σε κοινή θέα για να τη δει ο κόσμος. Μόνο όσοι έχουν γνώση αυτών των δραστηριοτήτων θα είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσουν αυτά τα μηνύματα και να ερμηνεύσουν τους συμβολισμούς. Οι υπόλοιποι θεατές θα είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσουν μόνο την ψυχαγωγία της ταινίας που παρακολουθούν. Θα χάσουν εντελώς το αληθινό μήνυμα. 
 
*** 
Δικτυογραφία:
Illuminati - The Music And The Film Industry Exposed
https://revealedeye.substack.com/p/illuminati-music-and-film-industry-exposed




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.