12 Μαΐου 2022

DE BELLO SLAVICO ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΟΣ ΕΥΡΩΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης
 
Σε μια καθαρά ενδοσλαβική σύρραξη, οι αμερικανικές ύαινες βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν για μία ακόμη φορά την επιθετικότητα των προγόνων τους, των πιστολάδων της Άγριας Δύσης, που εξολόθρευσαν τους ερυθροδέρμους κυνηγώντας τους, όπως τους βίσωνες και τα βουβάλια των περιοχών που αποίκησαν στον θαυμαστό Νέο Κόσμο, μεθώντας τους με αλκοόλ, και πουλώντας τους όπλα για την αλληλοεξόντωσή τους. Μια επιθετικότητα, γονοτυπική ή επίκτητη δεν έχει σημασία, που έκτοτε χαρακτηρίζει την κοινωνία και το κράτος των ΗΠΑ, όπως ιστορικά καταδεικνύουν τόσο η ατομική συμπεριφορά των πολιτών τους, πιστή συνέχεια των δολοφονικών συμπεριφορών τους στα σαλούν των καουμπόυδων και στην δράση των διαβόητων συμμοριών των γκάνκστερς, όσο και η συλλογική τους συμπεριφορά, είτε ως αλληλοσπαρασσόμενων σε εμφύλιες συρράξεις, είτε ως εισβολέων σε ξένες επικράτειες, αρχίζοντας ιστορικά με το Μεξικό και τις Φιλιππίνες, και με νωπές τις μνήμες των κατορθωμάτων τους στο Βιετνάμ, το Ιράκ, την Συρία, την Σομαλία, το Αφγανιστάν, και αλλαχού, απ’ όπου τελικά εξεδιώχθησαν κλωτσηδόν (πυξ λαξ και οδάξ).
 
Η ταπεινωτική και εξευτελιστική αποπομπή των αμερικανών εισβολέων από όλες αυτές τις χώρες προφανώς έχει εμφυσήσει στις ηγεσίες τους ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, ορατό σήμερα στις προσπάθειές τους να υποβαθμίσουν, λεκτικά δια της διαστρεβλωτικής προπαγάνδας τους, τις στρατιωτικές επιτυχίες της Ρωσίας σε έναν αδιαμφισβήτητα βάρβαρο πόλεμο, κατά τον οποίο οι Ρώσοι, παρά τις όποιες μεγάλες απώλειες, τα σπάνε όλα και σκοτώνουν κατά το δοκούν άλλους Ρώσους που αποκαλούν τους εαυτούς τους Ουκρανούς (Ου-κρανίους;) και τους οποίους οι αμερικανοί συνεχώς εξοπλίζουν όλο και περισσότερο για να σκοτώνονται όλο και περισσότεροι μέχρι της τελικής πτώσεως και του τελευταίου Ουκρανού. 
 
Μέχρις εδώ όλα καλά (κακά, ψυχρά και ανάποδα), συμβατά με την ερμηνεία του πολέμου ως ακατάληπτης επί της ουσίας εξοντωτικής αυτοκαταστροφικής τάσεως του ανθρωπίνου είδους, καταληπτής ίσως σε «κάποιους» εκτός του κόσμου τούτου, τα σχέδια, συμφέροντα, και επιδιώξεις των οποίων εκτελούν οι άνθρωποι ως ετεροκίνητα ζόμπι πέραν και έξω της περιορισμένης και ελλειμματικής ανθρώπινης «λογικής». 
 
Το θέμα μας εδώ δεν είναι ο αλληλοσπαραγμός των ισχυρών ηλιθίων, αλλά η συμπεριφορά των αδύναμων παλιάτσων της γηραιάς ηπείρου, οι οποίοι, λόγω ιστορικής γήρανσης των φυτωρίων τους που σταδιακά μετεβλήθησαν σε πνευματικά έλη, αναδεικνύουν ως ηγετικές συμμορίες εξουσίας στις τρόπος του λέγειν «δημοκρατίες» τους, κρετίνους ευρωκηφήνες, οι οποίοι, με την απαράδεκτη ανάμιξή τους σε έναν πόλεμο που δεν τους αφορά, αντιδρούν, ως απλοί σφουγγοκωλάριοι των αμερικανών, με την επιβολή οικονομικών «κυρώσεων» ενάντια στην Ρωσία, οι οποίες τελικά στρέφονται ενάντια στους λαούς τους, καθιστάμενες θανατηφόρες «κιρρώσεις του ήπατός» τους (πτωχοποιώντας τους και εξαθλιώνοντάς τους). Ο «ευρωαυνανισμός» σε όλο το μεγαλείο του.  
 
Θα τα αποδεχθούν όλα αυτά που οδηγούν στην εκμηδένισή τους τα έθνη και οι λαοί της Ευρώπης; Θα βγουν κάποια στιγμή από την νωθρότητα και νωχέλεια της ενέσιμης, δια της υποβολιμαίας τηλε-διαχείρισής τους, «ευρωνάρκωσης» στην οποία σήμερα λαθροβιούν; Ή κάποια στιγμή θα αφυπνισθούν και θα τα σπάσουν όλα; Μακάρι να είχε δίκαιο ένας παλιός και καλός φίλος, ο Ρένος Αποστολίδης, όταν μου έλεγε ότι ποτέ δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτω, και ότι πάντα θα πρέπει να πλανάται μέσα μας «η απειλή μιας απρόσμενης Άνοιξης»…
 
Ενημέρωση
 
Μόλις εξεδόθει το νέο βιβλίο του Χρίστου Γούδη με τίτλο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.